رزق سریع با اینکار...👆🏻
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
هدایت شده از بیداری بزرگ
خبرمهم
⭕️هفت کشور جهان پروژه های #CBDC خود را لغو کردند
دانمارک و اکوادور (ارزهای دیجیتال بانک مرکزی) را لغو کرد.
🔺بانک مرکزی سوئیس اعلام کرده است که نیازی به این طرح نمی بیند.خرده فروشی CBDC و خطرات آن بیشتر از مزایای آن است
پ ن : یک ایران هم در حال تماشای دلقکی 🤡چون ظریف ....
✍🏼مدالیون
🆔@awake_vs_reset
هدایت شده از الف
درباره انتخابات ۱۵ تیر
بخش دوم
✍ مهدی عسگری
مرور پرسش اصلی:
درحالی که نیمی از مردم به پای صندوقهای رأی نیامدند، چه دلایلی باعث شد که همان ۵۰درصد مشارکت کننده، در انتخاب بین تداوم راه #شهید_جمهور و تداوم #دولت_روحانی گزینه دوم را ترجیح دهند؟
***
اینروزها درباره چرایی رفتار انتخاباتی مردم، دلایل گوناگونی، مطرح میشود بسیاری ازین مطالب، تنها به بخشی از ماجرا پرداختهاند، درحالیکه در این امر ذو ابعاد، باید مجموعهای از علل و عوامل مورد بررسی و دقت قرار گیرند. البته نه به قصد مقصرسازی و تقابل، بلکه به قصد ریشهیابی، عبرتجویی و اصلاح.
در اینباره موارد ریز و درشتی را میتوان برشمرد، همچون:
آرای قومیتی/ رقیبهراسی/ شرایط اقتصادی/ اشتباهات در طراحی کمپین تبلیغاتی و برخی اطرافیان نامزدها/ استفاده از روشهای زرد، هیجانی و پوپولیستی/ فعالسازی گسلهای اجتماعی، مذهبی و سیاسی/ تغییرات در سبک زندگی/ ایجاد دوگانههای مرتبط با فیلترینگ، برجام و آزادی بانوان/ ناتوانی در ادراکِ جامعه و برقراری ارتباط مؤثر با عموم مردم و جوانان/ تخریبها، تندرویها و سایشهای درونگفتمانی/ کاراکتر خاص و غیرانتخاباتی سعید جلیلی/ خودبسندگی، استغناء و سیاستورزی ناپختهی برخی مدعیان/ کم رونقی مساجد، تضعیف گروههای مرجع و...
از این میان، سهم هر موضوع نیاز به بررسی دارد و نمیتوان یک مورد را علتِ تامه ماجرا دانست. برخی موارد هم، مثل کم رونقی مساجد، بیش از آنکه علتِ ماجرا باشند، خودشان معلولِ این شرایط هستند!
آرای قومیتی نیز اگرچه مؤثر بوده است اما تمامکننده نبوده، چرا که در سال۹۶ نیز آرای روحانی در آذربایجان شرقی و غربی تقریبا ۲برابر رئیسی بود، در این #انتخابات اگرچه فاصله آراء بیشتر شد اما با لحاظ آرای خراسان بزرگ، تفاضل آرای قومیتی، علت تمامکننده در این انتخابات نبوده است.
همانطور که آرای #پزشکیان را نمیتوان با وجود مشارکت ۵۰درصدی، صرفا مرتبط با سبد رأی اصلاحطلبان دانست. کما اینکه وی بارها بر حمایت جمعی از حامیان #شهید_رئیسی و قالیباف از خودش تأکید کرد.
اگرچه طیف اصلاحطلب با تمام توان خود را به آب و آتش زد اما توفیق قابل توجهی در جلب فراگیر مردم نداشت و این نکته درجای خود نیاز به تأمل دارد.
این مهم را نیز نباید فراموش کرد که با تمام این موارد، فاصله پزشکیان با جلیلی کمتراز ۳میلیون رأی شد!
ومهمتر از اینها آن ۵۰درصد خاموش...
به هرحال اگر ریشهیابی موضوع را به سطح علتهای فرعی تقلیل دهیم، تحلیل و تدبیر درستی برای این وضعیت نیز نخواهیم داشت.
⚠️ دراینجا میخواهیم نکتهای را مورد توجه قرار دهیم که به نظر میرسد بستر اصلی برای رفتار انتخاباتی طبقه متوسط و محروم بوده است و سایر عوامل نیز در همین بستر، امکان نقشآفرینی مؤثر را یافتهاند.
واقعیت آن است که در دولت سیزدهم، با وجود تمام تلاشهای قابل تقدیر در حوزههای گوناگون از جمله در توسعه زیرساختها، تسویه بدهیهای دولت قبل، ارتقاء جایگاه در حوزه بینالملل و دیپلماسی اقتصادی و... درعین حال به دلیل تجویزِ نسخه شوکدرمانی در حوزه #ارز و بروز تورم سنگین بویژه در کالاهای اساسی (که مستقیما با سفره مردم ارتباط داشت) انتظاری که عموم جامعه از #دولتِ_مردم و دولتِ محرومین داشتند برآورده نشد و همین موضوع تبدیل به مهمترین اسلحهی سلبی در انتخابات اخیر شد، به طوری که هرگاه پزشکیان با سلاح گوشت ۸۰۰هزارتومانی و تورم کمسابقهی موادغذایی حمله میکرد، پاسخ درخوری دریافت نمیکرد.
درواقع همانطورکه رفتار انتخاباتیِ بخشی از جامعه با نگاه منفی نسبت به تداوم #دولت_روحانی شکل گرفت، جماعت بیشتری هم با رویکرد سلبی نسبت به ادامهی شرایط دشوار معیشتی، دست به انتخاب زدند. نگرانی مهمی که #جلیلی نتوانست آن را از مخاطبینش، برطرف کند.
وقتی در میان نامزدها، عزم جدی و برنامه روشنی برای مقابله با اقتصاد لیبرالی، سیاست گرانسازی و سیطره ابرسرمایهداران بر اقتصاد مشاهده نشود، طبیعتا نامزدی ترجیح داده میشود که لااقل در بیان دردهای مردم، بی پرده و شفاف، اعتراض مردم را نمایندگی میکند و در حوزه اجتماعی و فرهنگی نیز نگاه بازتری دارد.
ازسوی دیگر علیرغم سیطره رویکرد لیبرالی بر اغلب اطرافیان دکتر پزشکیان، خود ایشان، در میان نامزدها، تأکید زیادی بر #عدالت، مقابله با نظام ناعادلانهی طبقاتی (بویژه در آموزش و سلامت) و مخالفت با شوکدرمانی داشت. تیپ ظاهری و رفتاری، نحوه بیان و لحن او نیز به مردم، احساس نزدیکی بیشتری را القاء و ارتباط عاطفی بهتری برقرار میکرد.
حال باید ببینیم در عرصه تصمیم و عمل چه اتفاقی خواهد افتاد؛ او چگونه میتواند تعارض بین رویکرد عدالتطلبی و صدای محرومان بودن را با نگاه کارشناسیِ حاکم بر اطرافش، تنظیم کند و در عمل کدام رویکرد غلبه خواهد کرد؟
مهدی عسگری
🔎پشتپردهها در
ıllı@SarihNews
🌸﷽🌸
امیرالمؤمنین علی(علیهالسلام) فرمودند:
دست به انواع #تجارت و #بازرگانی بزنید؛
که تجارت ها عامل بی نیازی شما
از اموال مردم است
و خداوند؛ شخص صاحب حرفه
و درستکار را دوست دارد.
📚میزانالحکمه،ج۱،ص۵۲۰
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠سود کم را رد نکنید
🌷امیرالمومنین صلیاللهعلیهوآله:
🌴 «اى گروه تاجران! حق را بگیرید تا به سلامت باشيد، سود اندک را رد نکنید كه از سود بسيار نيز محروم خواهید شد»🌱
إحياء علوم الدّين :كانَ عَلِيٌّ عليه السلام يَدورُ في سوقِ الكوفَةِ بِالدِّرَّةِ ويَقولُ : مَعاشِرَ التُّجّارِ ، خُذُوا الحَقَّ تَسلَموا . لا تَرُدّوا قَليلَ الرِّبحِ فَتُحرَموا كَثيرَهُ .
📚المحجّة البيضاء : 3 / 185
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
فردا نخستین قطار از ایران به چین میرود/ ساخت پل آستاراچای بعد از ۵۰ سال/ FATF مانع کار اقتصادی کشور نیست.
... معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه توضیح داد که هدف کلی اقدامات این معاونت، رسیدن به استقلال اقتصادی کشور، رفع نیازهای اقتصادی، ارز آوری و تحقق اقتصاد مقاومتی است.
... نماینده مردم دشتستان در مجلس اضافه کرد: طبق گزارش ارائه شده در حوزه ترازیت و حمل و نقل، محورهای کریدور شمال - جنوب از طریق سرخس و اینچهبرون اعم از ریلی و جادهای فعال شده که حجم ترانزیت آن در سال ۱۴۰۱ به ۹.۲ میلیون تن و در سال ۱۴۰۲ به ۱۷.۵ میلیون تن رسیده است.
... همچنین قرارداد خط آهن آستارا - رشت با روسیه با وام ۱.۶ میلیارد یورویی منعقد شده که از تیرماه امسال اجرایی شده است.
وی ... اظهار داشت: کریدور شرق به اروپا یعنی از چین به قزاقستان، ترکمنستان، ایران و اروپا شکل گرفته و قرارداد با راهآهن و یکسان کردن تعرفه امضا شده است (رجانیوز)
✍ مسئولین عزیز، اگر به دنبال اقتصاد مقاومتی در کشور هستید!
👈 بدانید که، نه از FATF برای شما آبی گرم خواهد شد و نه از کریدور ریلی شمال به جنوب، و نه از کریدور ریلی شرق به غرب برای این مردم کف جامعه، آبی گرم خواهد شد!
👈 مگر برای کارتل های اقتصادی کشور، به نام تولید کننده و صادر کننده و شرکت های خصولتی و ...!
👈 چون هر سه این پروژه ها (FATF، قرارداد ریلی شمال به جنوب و شرق به غرب)، ذیل راهبرد اقتصادی یهود، برای هژمونی (سیطره) مالی بیشتر بر جهان است!
👈 در نظم جدید جهان (انتقال قدرت از غرب به شرق)، اولین گام، انتقال ثروت یهود از غرب به شرق، و به تبع آن فروپاشی اقتصاد غرب، و فروپاشی تمدن غرب است!
⬅️ قراداد شانگهای و بریکس و ...، و حذف دلار از چرخه تعاملات پولی و مالی، و جایگرینی ارز یوان و ...، شما را سرگرم نکند! بلکه این بازی ها، برای غارت بیشتر منابع زیرزمینی و روزمینی شما، و سپس ایجاد ارزش افزوده چند ده برابری برای آن مواد اولیه توسط صنایع، و سپس ترانزیت آن کالا به تمام دنیا، از طریق خاک ایران است!
👈 و در یک کلام، هموار ساختن زمین، برای توسعه قدرت یهود در منطقه شرق جهان، توسط مسئولین عزیز ایران!
👈 بخش عمده کارتل های اقتصادی چین و روسیه در دست یهود صهیونیست است!
👈 نخست وزیر چین و رییس جمهور روسیه، شما را سرگرم نکنند، آنها عروسکی بیش در دست یهود صهیونیست نیستند!
⚔ ما مخالف با تعاملات مالی با جهان نیستیم، ما مخالف هژمونی (سیطره) مالی یهود بر منابع این سرزمین و بر این مردم، به بهانه قراردادهای ... هستیم!
⬅️ ازدواج راحت روسیه و چین با یکدیگر در نظم جدید! (گزارش راهبردی شورای اطلاعات ملی آمریکا (NIC_2008))
⬅️ داستان یک سفیر ...
⬅️ نامه ای به رئیس جمهور ...
🌐 مرکز مطالعات راهبردی نظم نوین جهانی (اندیشکده فرقان):
@Andishkadeh_Forghan
🔴نسخههای تکراری گرانسازی و سرکوب ارزش پول ملی...
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
14.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰#ببینیم | کارآفرین برجسته ایرانی: درس المکاسب خواندهام‼️
🔹صحبت های قابل تأمل #بنیان_گذار گروه صنعتی برند «رازی»:
➖پدرم برای ۱۰ درصد سود فروش💰، #رد_مظالم میداد!!!!
➖من درس #المکاسب👳🏻♂️ خوانده ام.
➖درس مکاسب در پیشرفت کاری ام، خیلی خیلی📈 تأثیر گذار بود...!
هدایت شده از پناهیان پلاس
26.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺مصاحبه ای جذاب - قسمت اول
🔹نظرات صریح مردم نسبت به چند دهه سخنرانی استاد پناهیان.
🔰پناهیان پلاس رسانه مردمی دوستداران استاد پناهیان👇
https://eitaa.com/joinchat/876478466C879c77201f
برخی دوستان پرسیده بودند شهید بهشتی کجا فرمودهاند #تبلیغات_بازرگانی حرام است؟
در کتاب «بانکداری، ربا و قوانین مالی در اسلام» ایشان میفرمایند تبلیغات و جایزه و قرعهکشی و امثالهم باعث میشود تولیدکنندگان و کاسبان خردهپا نابود شوند و به کارگران مزدبگیرِ سرمایهداران تبدیل شوند و این به مصلحت جامعه نیست و حرام است.
جالب است بدانید وقتی انقلاب شد تبلیغات بازرگانی در ایران به طور کل ممنوع شد. طبق مصوبه شورای انقلاب تعیین جایزه برای تشویق به مصرف هم ممنوع است که البته مسئولین محترم به آن عمل نمیکنند. قانون معارضی هم ندارد و طبیعتا عمل بر خلاف آن جرم است!
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi