7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلم پلو شیرازی😍😋😋
#آشپزی
#طبیعتگرد_آشپز
🔚فوروارد یادتون نره 🍲
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍷❁┈••✦
@ecotouristcooking
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
مادر بزرگم میگفت اگہ دارے
از وسط جهنم میگذرے ادامہ بدہ
چرا باید توے جهنم وایستے؟
و این حرفش واقعا منو تڪون داد🔥💛
@ecotouristcooking
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاکشیر و تخم شربتی اینجوری بشور
#طبیعتگرد_آشپز
.─┅═ঊঈ🍃🌸🌸🍃ঊঈ═┅─
@ecotouristcooking
.─┅═ঊঈ🍃🌸🌸🍃ঊঈ═┅─
هدایت شده از اخبار گوناگون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گوناگون
🌎 ایشون یک فودتستر #آمریکاییه با کلی بدبختی یکیو پیدا کرده براش فسنجون درست کنه ببینید هی میخوره هی نفسش بالا نمیاد 😍
داداش #قورمهسبزی و تهدیگ رو تست نکردی پس 😂
✾࿐༅🍃🇮🇷🍃༅࿐✾
اخبار گوناگون
عضو شوید و لذت ببرید
🔹🔺 @newsnumber1 🔺🔹
میدونستی پروانه ها نمیتونن بال هاشون
رو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن
توهم یه پروانه ای یه انسان فوق العاده
فقط خودت نمیبینیش..
شبتون بی فکر ✨
#طبیعتگرد_آشپز
00:00
تایم✨🤍
@ecotouristcooking
هر صبح باید دروازہای برای
رویش دوبارہ مـهربانی باشد
همان که نیما گفت:
پس از این
همهچیز جهان تکراريست
جـز مهربانی...
.─┅═ঊঈ🍃🌸🌸🍃ঊঈ═┅─
@ecotouristcooking
.─┅═ঊঈ🍃🌸🌸🍃ঊঈ═┅─
صبح بخیر
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت خیار سکنجبین😍😋
شکر ۲ لیوان
آب ۲ لیوان
نعنا یک دسته نسبتا بزرگ
سرکه سفید نصف لیوان
خیار به میزان لازم
یخ به میزان لازم
طرز تهیه:
آب و شکر رو روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل بشه، یک دسته نعنا که قبلا شسته شده با نخ ببندید و داخل قابلمه بندازید، حدود نیم ساعت یا تا زمانیکه شربت قوام بیاد با شعله ملایم اجازه بدید بجوشه. کف روی شربت رو جمع کنید و دور بریزید. بعد از اینکه شربت قوام اومد و روی سطحش حباب زد سرکه رو بهش اضافه کنید و ۶ تا ۷ دقیقه دیگه بزارید بجوشه. حرارت رو خاموش و نعنا رو از قابلمه خارج کنید. شربت رو از صافی رد کنید و زمانیکه خنک شد داخل شیشه در دار بریزید و داخل یخچال نگه دارید.
یک مقدار از سکنجبین رو داخل لیوان بریزید چند قالب یخ و به میزان دلخواه خیار رنده شده بهش اضافه کنید و داخل لیوان آب بریزید. میتونید به دلخواه روش کمی لیمویی تازه بچکونید
#آشپزی
#طبیعتگرد_آشپز
🔚فوروارد یادتون نره 🍲
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍷❁┈••✦
@ecotouristcooking
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦