eitaa logo
طبیعتگرد آشپز
105 دنبال‌کننده
676 عکس
399 ویدیو
25 فایل
آشپزی با چاشنی عشق☺️اینجا قراره غذاهای محلی ایران رو یاد بگیریم ،ممنون میشم این کانال رو به دوستانتون معرفی کنید🤍 @ecotouristcooking ارتباط با ادمین(نظر و پیشنهاداتتون رو با جان و دل میخونم☺️)👇لینک ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/1672692
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
! شما طعم چای چین اول دشت های لاهیجان اید، یک قندان قند که حبه حبه کامم را شیرین می کند :*) ☕️💕^^ .─┅═ঊঈ🍃🌸🌸🍃ঊঈ═┅─ @ecotouristcooking .─┅═ঊঈ🍃🌸🌸🍃ঊঈ═┅─
چه گوشتی برای چه غذایی مناسب تر است؟ 🍖گردن و شانه 👈خورشت، آبگوشت و باقلا پلو 🍖دنده ها👈 آبگوشت و باقلا پلو و گوشت لاپلو 🍖پشت کمر👈استیک و فیله و کباب برگ و کبابها 🍖ران و سردست (shank) 👈خورش ها و باقلا پلو 🍖ماهیچه 👈سوپ و آبگوشت،تاس کباب هم مناسب 🍖دم سینه و قلوه گاه 👈حلیم یا حلیم بادنجان و آبگوشت و مخلوط چرخ کرده برای تهیه کباب کوبیده 🍖سرین یا گرد ران 👈 اسوبوکو و تی بن استیک رو هم از انتهای کم قطر تر این قسمت تهیه میکنن. 🔚فوروارد یادتون نره 🍲 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍷❁┈••✦ @ecotouristcooking ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♡ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺩﺍﺷﺖ ﺑﻪ ﺑﻮﯼ ﮐﺒﺎﺏ... ﺣﺎﻟﺶ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺪ ﻣﯽ ﺷﺪ!ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺻﺮﺍﺭ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﮐﻪ ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﺑﻮﯼ ﮐﺒﺎب ﺣﺴﺎﺳﯽ؟ ﮔﻔﺖ: ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﻣﯿﺪﺍﻥ ﻣﯿﻦ ﺑﻮﺩﯼ ﻭ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﯾﻪ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ چاشنی ﻣﯿﻦ ﻓﺴﻔرﯼ ﻋﻤﻞ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﻟﻮ ﻧﺮﻩ ﻣﯿﻦ ﺭﻭ ﻣﯿﮕﺮﻓﺖ ﺯﯾﺮ ﺷﮑمش ﻭ ﺫﺭﻩ ﺫﺭه کباب ﻣﯿﺸﺪ ﻭ ﺣﺘﯽ ﺩﺍﺩﯼ ﻧﻤﯽ ﺯﺩ و ﻓﻘﻂ ﺑﻮﯼ گوﺷﺖ ﮐﺒﺎﺏ ﺷﺪﻩ به مشامت میرسید؛ ﺗﻮ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﻮ ﺣﺴﺎﺱ نمیشدی؟؟😭 🌹 .─┅═ঊঈ🍃🌸🌸🍃ঊঈ═┅─ @ecotouristcooking .─┅═ঊঈ🍃🌸🌸🍃ঊঈ═┅─
هدایت شده از اخبار گوناگون
💠 هزار شکر نبوده هنوز روی سرم به غیرِ سایه‌ی لطفِ عَلَی الدَّوامِ شما 💠 کبوترِ دلِ من که نمی پَرَد همه جا از آن زمان که گرفتار شد به دامِ شما ❣️السلام علیک یا علی بن موسی الرضا.ع. سلام و صبح بخیر خدمت شما عزیزان کانال اخبار گوناگون ، روز پر نشاطی داشته باشید . ✔️ اخبار گوناگون ↙️ 🌐 @newsnumber1 🔺🔹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وَالصُّبْحِ إِذَا تَنَفَّسَ⛅️🌤 و قسم به صبح روشن وقتى كه دم زند .─┅═ঊঈ🍃🌸🌸🍃ঊঈ═┅─ @ecotouristcooking .─┅═ঊঈ🍃🌸🌸🍃ঊঈ═┅─
🥘 😋 🔸یه دونه پیاز رو خلالی برش بزنید و توی دو قاشق روغن زیتون تفت بدید تا یه کوچولو طلایی بشه، سه عدد مغز ران (یا فیله) که نواری برش خورده رو اضافه کنید، به همراه ادویه مرغ و زعفران حسابی تفت بدید و دربش رو بذارید تا با آب خودش بپزه. دو عدد بادمجون نواری برش خورده و یه دونه فلفل دلمه ای نواری (من نصف سبز و نصف قرمز ریختم)، یک بسته کوچیک قارچ، نمک و یک قاشق آبلیمو بهش اضافه کنید و با درب بسته و حرارت ملایم بذارید مواد بپزن تا آبشون کشیده بشه. هیچ احتیاجی نیست که آب اضافه کنین. در نهایت خوراک خوشمزه ی شما حاضره😋 🔚فوروارد یادتون نره 🍲 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍷❁┈••✦ @ecotouristcooking ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سبزی آش(گشنیز ؛جعفری؛تره؛اسفناج و ریحون و برگ چغندر فلفل) ۱کیلو روغن برا پیازداغ نخودِپخته ۱ لیوان لوبیا چیتی ۱لیوان بلغور گندم نصف لیوان برنج ۱سوم لیوان گوجه فرنگی ۱عدد بزرگ رب۲ق غ فلفل سبز تازه چندعدد.نمک ماست چکیده ۵۰۰گرم ابتدا پیاز هارو خردمیکنیم و توی روغن داغ سرخشون میکنیم همین که کمی سبک و طلایی شدن زردچوبه بهش اضافه میکنیم بعد بلغور و نخود ولوبیا رو بهش اضافه میکنیم آبجوش میریزیم وشعله رو کم میکنیم مواد نیمپز که شد ۴،۵قاشق عدس خیس شده رو میریزیم ومیزارم کامل بپزه و لعاب بده بعد پخته شدن سبزی آش خردشده وشسته شده آب قلم رو هم میریزم یه همی میزنیم یه کم که سبزیها پختن فلفل و برنج وگوجه فرنگی خردشده ومیریزیم و هم میزنیم نمکشوچک میکنیم و میزاریم تا سبزی بپزه (حدود۱۵ دقیقه)وغذا جابیوفته بعد شعله روخاموش میکنیم درظرف دیگه برا روی آش پیاز داغ میکنیم رب وفلفل قرمز وسیاه میزنیم وتفت میدم سیرهارو له میکنیم ماست رو آماده میکنیم وآش رو درظرف سرو میکشیم ماست وسیر میزنیم وخوب قاطی میکنی وباپیازداغ ورب تزیین میکنیم 🔚فوروارد یادتون نره 🍲 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍷❁┈••✦ @ecotouristcooking ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا