7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ جناب آقای اژه ای باید با منِ منبری متفاوت باشد!
• رئیس قوه قضائیه هرهفته حرفها و دستورات خوبی می دهد انگار نهج البلاغه می خواند! "به هر متهمی دستبند نزنید"! "وقت دستگیری خانواده را..."!
❗️اما تقریبا هربار هم اتفاقاتی می افتد!
خانمی را دستگیر می کنند انگار گونی بر می دارند! همه هیکل پیدا میشود!
تکذیب هم نمیشود! می گویند پیگیری میشود!
• قنبر را بخوابان و شلاقش بزن(۱). باید این پیگیری را هم مردم ببینند! نه دادگاهش علنی است نه اجرای حکم دیده میشود!
• انتظار از آقای اژه ای این است که با یک منبری متفاوت باشد!
* گفتگوی کامل را اینجا ببینید: https://www.aparat.com/v/VJfsy
........................
۱. اشاره به روایتی که قنبر از خشم و غلظت، سه تازیانه بیشتر بر مجرم زد و امیرالمومنین(ع) او را خواباند و سه تازیانه اش زد(الکافی ج۷ص۲۶۰)
🔗 مطلب مرتبط: https://eitaa.com/m_ghanbarian/3062
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
⭕️ حساسیت های ریاست عدلیه
🔹 ریاست عدلیه چند روز پیش با ابراز نگرانی از شعارهایی که در روز ۱۴ خرداد همزمان با سخنرانی سید حسن خمینی داده شد، از دستگاههای اطلاعاتی خواست تا این مسئله را حتما پیگیری کنند چون رهبر انقلاب دوبار درباره این موضوع تذکر داده اند!
🔹 رهبر انقلاب طی چند سال اخیر بارها درباره ولنگاری و بی قانونی حاکم بر فضای مجازی هشدار داده و با ابراز ناراحتی درباره این وضعیت و پیامدهای آن خواستار اقدام مسئولان برای حل این معضل بزرگ شده اند اما آقای اژه ای تا این لحظه و با وجود اختیارات قانونی متنوع ، قدمی برای قانونمند شدن فضای ولنگار مجازی و رفع نگرانی رهبر انقلاب ( و میلیونها انسان مومن ایرانی ) برنداشته اند!
🔹 بماند این که در ایام مسئولیت ایشان در قوه قضائیه ( چه به عنوان معاون اول و چه به عنوان رئیس قوه )، کشف حجاب و بی حجابی در تنها کشور دارای حکومت دینی به اتفاقی عادی و روزمره تبدیل شد اما حرکت یا کلمه ای از ایشان برای مقابله قانونی با این جریان خانمان برانداز دیده نشد و ظاهرا عدلیه و ریاست آن بحرانی بنام شیوع بی حجابی و پیامدهای فاجعه بار آن ( مانند افزایش خیانت در خانواده ها ، رشد جدی طلاق ، افزایش قتلهای درون خانواده و ....) را نمی بیند و مقابله با آن و اصلاح قوانین ناقص موجود و کارآمد کردن قوانین مربوط به این جرم را وظیفه خود نمی داند!
🔹 بماند این که سالهاست عدلیه تمایلی برای اجرای حدود شرعی درباره جرائمی مانند روزه خواری علنی ، سرقتها و اوباش گریهای مسلحانه ، شرابخواری و ... ندارد و ریاست قوه قضائیه هم اراده ای برای تغییر این روند نشان نداده و با سکوت، نظاره گر وضع موجودند!
❇️ جناب آقای اژه ای !
آیا امت حزب الله حق ندارند در برابر این حجم از بی تفاوتی و بی توجهی نگران باشند؟؟ راستی میان این همه اولویت چرا شما به ماجرای سید حسن حساس شدید؟
آیا حساسیتهای شما منطبق با حساسیتهای رهبری و امت حزب الله است؟
دکتر محمد صادق کوشکی
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
🌀نگویید حقوق #بازنشستگان ۵۷درصد زیاد شده؛ بگویید حقوق شان ۵میلیونتومان است!
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
18.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در قسمت هفدهم برنامه حافظه تاریخی ایرانی یکی از خیانتهای محمد جواد ظریف را بازخوانی کردیم.
بهانه این کار، جمله بسیار مهم بایدن رئیس جمهور امریکا درباره جنگ اوکراین و روسیه بود که در رسانه های ایرانی بازتابی نداشت اما بسیار جمله مهم و کلیدی بود.
با دیدن این قسمت هم بخشی از تاریخ جنگ جهانی را مرور میکنید و هم خیانت سال گذشته ظریف درباره دوگانه سازی و تقابل دیپلماسی و میدان را به یاد می آورید.
@Hafezeh_tarikhi_irani
♦️کاتولیک تر از پاپ ها بخوانند
انتقاد به دفتر رهبری طبق نظر رهبری
کانال های زرد حوزوی چندبار بخوانند
《 ۱- بنده این نگاه نقادانه را صددرصد تأیید میکنم. ممکن است بعضی نقدها را وارد ندانم؛ چه آنچه به قوه مجریه است، چه آنچه به قوه قضائیه است، چه آنچه مربوط به #دفتر_رهبری است. ممکن است بعضی وارد باشد، بعضی وارد نباشد، لکن نفس این نگاه نقادانه را من صددرصد تأیید میکنم. هم نقادانه هم آرمان گرایانه ، باید دنبال آرمان ها باشند، روی کاستی ها و کژی ها علامت سوال بگذارند. ۹۶/۳/۱۷
۲- این پرچم آرمان خواهی و مطالبه گری را زمین نگذارید؛ مخاطب مطالبهگری، گاهی #دستگاه_دفتر_ما بود، گاهی مجموعههای دیگر بودند؛ این بسیار چیز با ارزشی است. این مطالبهگری را ازدست ندهید، این آرمانخواهی را از دست [ندهید]... این آرمانخواهی موجب میشود که ما راه را گم نکنیم و وسط راه، کج و راست و به چپ و راست حرکت نکنیم. ۱۳۹۹/۰۲/۲۸ 》
🔸 دلسوزی نا به جا
برخی هم از باب دلسوزی می گویند انتقاد به دفتر آقا یعنی زیر سوال بردن مدیریت آقا که درجواب این افراد باید گفت همین شبهه درباره خود منصوبان ایشان نیز مطرح می شد که خود معظم له این شبهه را پاسخ دادند در حالی که در موضوع منصوبان به دلیل وجود حکم انتصاب، این شبهه شدیدتر است و دیگر اینکه نمی شود از ترس انتشار این شبهه موضوعی به این مهمی را رها کرد و نیاز است با توضیح و تبیین، از رسوب شبهه جلوگیری کنیم.
🔸 هزینه مقاومت بیش تر از سازش
مطلبی که انسان را نگران می کند، سبقت گرفتن برخی روشنفکرمآبان در این قضیه از فضلای حوزوی می باشد، یعنی به جای اینکه شاگردان و مقلدان خود حضرت آقا، این نقایص را حل و فصل کنند و نگذارند غرض ها و جهل ها یا ضعف های دیگران به پای آقا نوشته شود ، در اثر انفعال و تعصبات بی اساس و ترس از نادانی ها و برخی قضاوت ها، کار را معطل می کنند تا عده ای افرادِ بدون مبنای فکریِ درست، وارد قضیه بشوند که هزینه آن، بسیار بیشتر از هزینه ورود حزب الله در این قضیه بوده است و اگر روشن فکران دینی مقاومت کنند و هزینه این مقاومت که هجمه ی دوستان نادان است را به جان بخرند، جریان نفوذ با نگاه عوامانه از این فضا سوء استفاده نخواهد کرد.
اگر اصلاح پذیری مدیریت دفتر، بالا باشد و خیرخواهی ها را با انگیزه، دنبال و انتقادات مستند دلسوزان را پذیرا باشد، دغدغه مندان واقعی انقلاب ناچار به اظهار و اعلان نمی شوند.
خلاصه آنکه نظارت عمومی مدنظر امامت انقلاب، یعنی امربه معروف و نهی از منکر، شامل دفتر آقا هم می شود و راهکار اصلی بالا رفتن حساسیت مثبت دفتر به تذکرات دلسوزانه و پیگیری دقیق و سریع است.
#دفتر_رهبری
#منصوبین_رهبری
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
روابط عمومی دیوان عالی بیانیه داده حکم طبری نقض نشد بلکه بخشهایی از آن، اعاده دادرسی شد یعنی دادرسی مجدد! خب این یعنی نقض! چرا توجیه میکنید؟
بعد مینویسد تنها در دو مورد؛ جعل سند و سردستگی شبکه ارتشاء!
😁 خب سردستگی ارتشاء اتهام اصلی طبری است. قبلاً در دیوان هم حکمش تایید شد. اگرچه آن حکم هم نسبتی با جرم نداشت و خیلی رئوفانه بود. حالا نقض شده و مجدد دادرسی میشود. در دادرسی مجدد شما نتیجه هم معلوم است.
مگر همان دوره آقای رئیسی گفته نشد که حکم طبری در دیوان هم تایید شد. حالا چرا و بر چه مبنایی نقض شد؟! به چه دلیل بخشهایی از آن نقض شد؟
برای تبرئه سیف و عراقچی، پوری حسینی رئیس سابق خصوصی سازی، تبرئه یاسین رامین(همسر مهناز افشار)، توقف پرونده های غلامرضا شریعتی در هفتتپه و ... چه توجیهی دارید؟!
داود مدرسی یان
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
🔴 ببنید چگونه جای دادخواه و مفسد، جای ضابط و مجرم، جای نماینده دادستان و متهم، جای حق و ناحق و جای شهید و جلاد عوض شد. جناب اژهای، مفسدین را تبرئه کرد و حالا بعد از جابجایی عناصر فسادستیز و انقلابی، به درخواست خبرنگار اصلاحطلب باید آنان را محاکمه هم کند. دست مریزاد آقای اژهای.
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
32.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻روایتی شنیدنی از انتخابات جنجالی 88 و دروغ تقلب در انتخابات
در هجدهمین قسمت از برنامه حافظه تاریخی ایرانی ضمن دیدن روایتی جذاب از انتخابات 88، پاسخ سوالات زیر را نیز خواهید شنید:
🔹نقش محسن رضایی در باور پذیری دروغ تقلب در انتخابات چه بود؟
🔹چگونه کروبی از بین چهار کاندیدا، پنجم شد؟
🔹ماجرای ابتکارعمل صفارهرندی برای اثبات سلامت انتخابات به دانشجویان
🔹خاتمی و هاشمی در جلسات خصوصی درباره سلامتانتخابات چه میگفتند؟
🔹و...
@Hafezeh_tarikhi_irani
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻هیئت منصفۀ دادگاه، مرا از اتهام اهانت "تبرئه" کرد
1. امروز برای جلسۀ رسیدگی دربارۀ اتهام اهانت به دادگاه رفتم. جلسه در یک سالن بزرگ در دادگاه کیفری یک برگزار شد. پیش از من، پروندۀ دیگری در جریان قضاوت بود. من که تجربۀ حضور در دادگاه را نداشتم، در گوشهای نشستم تا در این لحظههای باقیمانده، از نحوۀ مواجهه مطلع شوم. یک وکیل در حال دفاع از یک متهمِ رسانهای بود. قاضی دربارۀ خلطِ میان عنوان و مصداق و منطقینبودن مطالبش، چند بار به او تذکّر داد و در نهایت به او گفت که بنشیند و چون او به حرفزدن ادامه داد، قاضی با شدّت به او گفت که اگر ادامه بدهی از دادگاه اخراجت میکنم. با خودم گفتم من که نه وکیلی دارم و نه متن دفاعیهام را حقوقدان نوشته است، چه سرنوشتی خواهم داشت.
2. سرانجام جلسۀ رسیدگی به اتهام من آغاز شد. بعد از اینکه نمایندۀ دادستان، کیفرخواست را خواند، قاضی از من خواست که در جایگاه متهم، حاضر شوم. دفاعیۀ هفت صفحهای نوشته بودم امّا احساس کردم که خواندن همۀ متن از حوصلۀ جلسه، بیرون است. ازاینرو، فقط بخشی از دفاعیه را که شامل ده فقرۀ دفاعی میشد قاطعانه خواندم. در میانۀ خواندن، گاهی توضیحاتی هم ارائه میکردم. از جمله گفتم در کیفرخواست، اتهام اهانت، «ادّعا» شده و نه «اثبات»؛ حالآنکه قانون میگوید کلام باید «صراحت» و «ظهور» در اهانت داشته باشد و چون متن من اینگونه نیست، مدعیالعموم باید اتهام را «اثبات» کند که نکرده است. برخلاف جلسۀ متهم قبلی، در این پانزده دقیقه، قاضی ساکت بود و با دقت، گوش میداد و بعضی از نکتههایم را یادداشت میکرد.
3. سپس نمایندۀ دادستان دوباره در جایگاه حاضر شد و تصریح کرد که بزۀ انتسابی، محرز است، امّا دلیلی اقامه نکرد. مشخص بود از ایرادگیریِ من، ناخرسند شده است. در نهایت گفت از دادگاه میخواهم که علاوه بر مجرمشناختن نویسنده، مجوزِ سایتِ منتشرکننده را نیز لغو کند. جالب اینکه بهعنوان دلیل، ادّعا کرد که یکی از تعابیر نوشتۀ من، برگرفتۀ از شعری است که فلان مضمون و دلالت وقیح را دارد، درحالیکه اوّلین بار بود من آن شعر را میشنیدم! تعجب کردم از این همه اصرار و جدّیّت.
4. برای دفاع آخر، در جایگاه حاضر شدم. نکتههای مهمی را گفتم که در اینجا صلاح نیست بنویسم، امّا چون جلسۀ بهصورت تصویری ضبط میشد، ثبت شده است.
5. آنگاه، قاضی از من و حاضران خواست که برای مشورتِ هیئت منصفه، صحن دادگاه را ترک کنیم. نیم ساعت بعد، قاضی از دادگاه خارج شد. من را در جلوی درِ دادگاه دید. لبخندی زد و گفت: «تمام اعضای هیئت منصفه جز یک نفر، اعلام برائت کردند». تشکر کردم و به داخل دادگاه رفتم تا با اعضای هیئت منصفه نیز سخن بگویم.
6. یکی از اعضای هیئت منصفه در حال خارج شدن بود که وقتی مرا دید گفت: «خدا قوّت! خدا به شما توفیق بدهد برای مجاهدت بیشتر! از دیدار شما خوشحال شدم.» در گوشهای از دادگاه، اعضای هیئت منصفه در حال گفتگوی غیررسمی دربارۀ پروندۀ من بودند. سلام کردم و به جمعشان وارد شدم. استقبال کردند. یکی از آنها که پیرمردی متین و موقر بود گفت: «آفرین! دو جهت در شما مرا علاقمند کرد: یکی صداقت و دیگری قوّتِ استدلالهای شما. خیلی خوب دفاع کردید!» یکی دیگر از اعضا نیز کنارم آمد و گفت: «احسنت! چه دفاعی! چقدر دقیق و منطقی و جزئی! عالی بود.» دیگری نیز گفت: «خیلی خوب و ادبی حرف میزنید. من واقعاً استفاده کردم.» من در حال فکرکردن دربارۀ برخورد همدلانۀ این دوستان بودم که یکی دیگر از اعضا گفت: «ایشان کتاب بسیار خوبی دربارۀ فلان موضوع نوشته که بینظیر است و من در این جلسه فهمیدم علاوه بر قلم، بیان ایشان هم بسیار شیرین و جذاب است.» به یکی از اعضای هیئت منصفه که روحانی بود گفتم دیدید در طول این ماهها، بخشی از حوزه با من چه کرد؟ ایشان پاسخ همدلانه و تأییدی داد که نقل نمیکنم و در نهایت گفت: «إنشاالله از ناحیۀ این لطمهها و جراحتها، مأجور باشید.»
7. اینک این قاضی پرونده است که نظر نهایی را خواهد داد. نمیدانم نظر «اکثریّتِ مطلقِ هیئت منصفه» را که برائت از اتهام بود، تأیید خواهد کرد یا نه، امّا برخورد اعضای هیئت منصفه و نظر آنها، پس از ماهها ملامت شنیدن و آزار دیدن، شیرین بود.
23 خرداد 1401
https://www.mizan.news/?p=4311390
،،،،،،،،،،،،،،،،
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi