🔴 نماز جمعه، پیکنیک، کلیسا یا جلسهی خَلسه نیست!
🔹حضور حجتالاسلام #علی_اکبری ریاست شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در برنامه خوب ثریا و پاسخ به برخی سوالات را غنیمت میدانیم هم از جهت اینکه یک مسئول حاکمیتی حاضر شده در این برنامه شرکت کند هم از آن جهت که مخاطبین برنامه با برخی مبانی و آرا و نظرات ایشان آشنا شدند که چه کسی، با چه اندیشهای، در کجا قرار دارد.
🔸در چند نقطه از بیانات ایشان تاسف خوردم:
1⃣ اول؛ آنجا که اول با نگاه تحقیرانه به #جنبش_دانشجویی گفت: نماز جمعه که جنبش دانشجویی نیست! بعد که متوجه شد چه چیزی گفته، توجیه کرد که البته تاج سر ما هست و رسالتها متفاوت است!
🔹حاج آقای قنبریان در پاسخ به این نکته وی گفت: این جنبش دانشجویی همان است که رهبری گفتند ائمه جمعه، قبل از نماز جمعه تریبون بدهند به دانشجویان و فعالان دانشجویی که به مسائل مهم انقلاب و مردم بپردازند؛
🔺براستی ستاد نماز جمعه، چقدر به دانشجویان انقلابی و مستقل و آرمانخواه تریبون داده؟
2⃣ دوم؛ آنجا که گفت: "امام جمعه نماینده حاکمیت است و ...!" و منظورش این بود که نماینده حاکمیت باید از جنبه اقتدار از حاکمیت دفاع کند نه مطالبات و دردهای مردم را بر سر حکومت و حاکمین فریاد کند!
عمق این جمله ایشان را اصحاب تحلیل میفهمند یعنی چه!
3⃣ سوم؛ آنجا که گفت مردم مظلوم ما به نماز جمعه می آیند با خانواده و زن و بچه میآیند نباید در نماز جمعه ناراحتشان کنیم، ذهنشان را مشوش و ناراحت کنیم. نماز جمعه ذکرالله است و ...!
🔹صدتاسف خوردم که رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، نگاهش به نماز جمعه، انگار پیکنیک و تفریح است! یک حالت خَلسهای که افراد بیایند و نماز بخوانند و بیتفاوت از دردها و ظلم ها و تبعیضها و نالههای این ایام ملت از فقر و نداری و مشکلات معیشتی مردم عبور کنند!
4⃣ چهارم؛ آنجایی که عمل حضرت امیرالمومنین علیهالسلام را در "گرداندنِ مفسدان اقتصادی و آوردن آنان به نماز جمعه برای بیآبرو کردنشان" در شرایط فعلی خلاف مصلحت نظام دانست!
5⃣ پنجم؛ آنجایی که از عدالت گفتن و نقد حاکمین و امر و نهی اصحاب قدرت و ثروت را خلاف وحدت جامعه دانسته!
🔹کاّنه ایشان نمیدانند مردم با مفسدین اقتصادی و مدیران ناکارآمد، وحدتی ندارند و نخواهند داشت و این وحدت، شدنی نیست!
🔸نکات قابل نقد زیادی مطرح کرد که فرصت پرداختن به آنان را نداریم اما میخواهم بگویم عزیزان؛ ریشه مشکل ما با عزیزانی مثل آقای #علی_اکبری همین حالت خونسرد و آرام و نگاه گُل و بُلبُل است! همین تلقی کلیساگونه از نماز جمعه است! همین تیر هوایی زدنهایی است که به هیچکس بر نخورد!.
✅ داود مدرسی یان
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای دکتر رضایی دوران باید این کار بشود، باید آن کار بشود، گذشته!
امروز شما خودتون، دولت هستید.
باید ها، وعده ای بیش نیست. ما از این باید ها در سالیان گذشته زیاد دیده ایم.
مردم از چون شمایی که امروز به عنوان دست راست رئیس جمهور هستید، انتظار شنیدن باید و نبایدها را ندارند، همه منتظر اقدامات عملی شما هستند.
اقداماتی که مبنی بر برنامه های اصولی و کار شده باشد، نه کارهایی که فقط برای مردم ایجاد هزینه و زحمت کند.
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
⭕️ شورای سیاستگذاری ائمه جمعه چگونه تریبون نماز جمعه را از اهداف و وظیفه اصلی خود منحرف ساخت؟
✍️ احمد نجمی، مدیرمسئول وبگاه مباحثات
🔹مرحوم پدرم بیست سال امامجمعه بود و کلا در این فضا بزرگ شدم. یک سری مسائل درونسازمانی یا به عبارتی نقد درونی وجود دارد که معتقدم در موضعگیری و عملکرد امام جمعه قطعا موثر است و ندیدم جایی گفته بشه.
🔹دههی شصت تشکیلات امامجمعه و سپاه یکی بود. اغلب دفتر امامجمعه و ماشین و امکانات را بخاطر بحث حفاظت، سپاه تامین میکرد. این وضعیت از دهه هفتاد تغییر کرد و عملا تامین دفتر و خودرو ...به عهده خود امامجمعه بود.
🔹تصور کنید یک روحانی ساده از قم وارد شهری کاملا غریب میشود. چطور دفتر یا منزل ساده برای خود مهیا کند؟اینجاست که برخی نهادها ورود میکردند و امکانات را تامین میکردند. مثلا یکی از شهرها دیدم دو اتاق در ساختمان هلالاحمر شدهبود دفتر امام جمعه!
🔹شورای سیاستگذاری ائمه جمعه(ش گ)هم معتقد بود نباید به امام جمعه امکانات و حتی حقوق عادی یک کارگر را بدهد! برود خودش تامین کند. این امر باعث شد که عملا تامین یک دفتر ساده یا ماشین در حد پراید از طرف فرمانداری یا شهرداری یا سایر نهادها صورت گیرد که آغاز وابستگی امامان جمعه بود
🔹در نتیجه امامجمعه وامدار سایر نهادها و مسئولان میشد و عملا نمیتوانست در صورت مشاهده تخلف یا ظلمی از سوی فرماندار یا شهردار از آنان بازخواست کند. حتی حامی آنان هم میشد. این سیاست غلط از طرف مسئولان شگ یک نوع افتخار و زیطلبگی قلمداد میشد اما در واقع ذلت امام جمعه بود!
🔹بحث حقوق امامجمعه هم مهم بود./ آقای تقوی که سال ۹۵ با افتخار گفتند ائمه جمعه فقط ۲۰۰هرارتومن شهریه میگیرند(ده درصد یک حقوق ساده آن زمان) آیا خودشان میتوانستند با این مبلغ زندگی کنند؟
🔹برخی ائمهجمعه بخاطر نداشتن یک زندگی یا امکانات عزتمندانه وارد کارهای درآمدزایی شدند که هم موضع تهمت بود و هم برخی مفاسدی هم در پی داشت. البته به ندرت در برخی شهرها امام جمعه میتوانست به تنهایی تمامی این امکانات لازم را مهیا کند
🔹نتیجه اینکه سیاست غلط شگ با تابلوی زندگی طلبگی و زاهدانهی ائمهجمعه عملا به ذلت آنان و وابستگی ناخواسته به نهادها را رقم زد و تریبون نماز جمعه را از اهداف و وظیفه اصلی خود منحرف ساخت/ صفحه توییتری احمد نجمی
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
📌 دختر دادستان کل، کماکان نایب رئیس است
✍🏻 وحید اشتری
🔹️ یادتان هست یک رانت عجیب را افشا کرده بودم؟ یک شرکت که با تراکنش چند صد میلیاردی، خدمات انحصاری بیمه قوه قضائیه را انجام میدهد و دفترش در کاخ دادگستری است.
🔹 نکته عجیب اینکه خانم زهره منتظری دختر دادستان کل کشور، نایب رئیس هیأت مدیره این شرکت بود. حالا حدس بزنید این ماجرا به کجا رسید؟
🔹 دختر دادستان کل، کماکان نایب رئیس است؛ این شرکت کماکان انحصار بیمه قوه قضائیه را دارد؛ دادستان کل هم کماکان سرِ جایش است.
🔹️ بعد از این افشای این مورد در دوره آقای رئیسی هیچ اتفاقی نیفتاد؛ در دوره آقای اژهای هم همینطور! تفاوت دختر دادستان با داماد شهردار بودن اینست! متوجه هستید، چه میگویم؟
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane