•♥🔗•
#سخن_بزرگان🕯
حاجقاسم یہ جاییمیگن:
حتےاگہیہدرصد،احتماݪ بدےڪہ:
یہنفریہروزےبرگردھ وتوبہڪنہ
حقندار؎راجبشقضاوتڪنے!
💕💜💕
حضرت علامه حسن زاده آملی:
به جای اینکه “عابد” باشی “عبد” باش!
شیطان هم قریب به شش هزار سال عبادت کرد ، عابد شد ، اما “عبد” نشد ...
تا عبد نشوی ،
عبادتت سودی به حالت ندارد
عبد بودن یعنی :
ببین خدایت چه میخواهد نه دلت ...((:'🌿!
💕💚💕
اصل موضوع را فراموش نکن
مرد قوی هیکل ، در چوب بری استخدام شد و تصمیم گرفت خوب کار کند .
روز اول 18 درخت برید . رئیسش به او تبریک گفت و او را به ادامه کار تشویق کرد . روز بعد با انگیزه بیشتری کار کرد ، ولی 15 درخت برید .
روز سوم بیشتر کار کرد ، اما فقط 10 درخت برید . به نظرش آمد که ضعیف شده است . نزدیکش رفت و...
عذر خواست و گفت : نمی دانم چرا هر چه بیشتر تلاش می کنم ، درخت کمتری می برم
رئیس پرسید : آخرین بار کی تبرت را تیز کردی ؟
او گفت : برای این کار وقت نداشتم . تمام مدت مشغول بریدن درختان بودم.
💕💚💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣ #عند_ربهم_یرزقون
بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با شهیدان باهنر و رجایی
به مناسبت سالگرد شهادت ایشان
#هفته_دولت
برروی بنر ورودی باب الرضا(ع)
جمله ای از امام(ره)بالای عکس
شهیدان رجایی و باهنر نقش
بسته که خواندنی است:
🌹ارزش شهیدان رجایی و باهنر
به این بود که با مردم بودند و
برای مردم خدمت می کردند.🌹
#گلزار_شهدا_کرمان
صبح یک شنبه 1400/6/7
#حلوای_لبو
بدون رنگ غیرطبیعی: آرد سفيد یک لیوان آب لبو یک و نیم لیوان شکر یک لیوان گلاب نصف لیوان روغن سرخ کردنی نصف لیوان کره 50گرم هل نوک قاشق چایی خوری وانیل نوک قاشق چایی خوری
آرد و توی قابلمه تفت میدیم تا یکم تغییر رنگ بده بعد الک میکنیم و دوباره به قابلمه برمیگردونیم بعد کره و روغن بهش اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا آرد سرخ بشه باید جوری باشه که قل بزنه و طلایی رنگ بشه تو یک قابلمه دیگه آب لبو و شکر و هل و گلاب و وانیل مخلوط میکنیم و رو شعله ملایم هم میزنیم تا شکر حل بشه. بعد به آرد در حال سرخ شدن اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط بشن به انسجام که رسید زیر شعله رو خاموش میکنیم .
چه زیبا گفت فروغ فرخزاد...
دلت را بتکان...
اشتباهاتت وقتی افـتاد روی زمین...
بگذار همانجا بماند...
فقط از لابه لای اشتباه هایت،
یک تجربه را بیرون بکش
قاب کن ... و بزن به دیوار دلت
اشتباه کردن اشتباه نیست ؛
در اشتباه ماندن اشتباه است!
💕💙💕
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نارگیلی_بدون_فر
1 لیوان پودر نارگیل
برای کاسترد
50 گرم کره
یک لیوان آرد الک شده( لیوان من 250 میلیلیتر است)
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر
3 ق غ پودر کاکاعو
1 ق چ وانیل
1 بسته خامه قنادی
ابتدا پودر نارگیل رو داخل سینی میریزیم و کره رو درون قابلمه روی حرارت ذوب کرده و بعد آرد و شیر و پودر کاکاعو و شکر رو ریخته و روی حرارت کم هم میزنیم تا غلیظ و یکدست بشه و بعد وانیل اضافع میکنیم و وقتی هنوز داغه روی پودر نارگیل ها ریخته و 4 ساعت در یخچال میذاریم و بعد خامه قنادی ریخته و رول میکنیم و در یخچال قرار میدیم
نووووش جااان😍
طبق صحبتایی که شد این نتیجه گرفته میشه که هر کسی هرچقدر که میتونه باید تقوا رو رعایت کنه.
تقوا یعنی چی؟
👈🏼 یعنی هر کسی باید ببینه طی یک روز چند بار طبق آئین نامه ادب با دوست داشتنی های خودش مبارزه کرده؟