🔷•☆•🔷
🔷 از ظهور چه خبر؟؟
🔹جرقه ای در یمن زده می شود که با ظهور ارتباط دارد و ما باید خودمان را برای ظهور آماده کنیم...
#ظهور
#یمن
https://eitaa.com/eeshg1
چگونه میتوان از کسی که آبروی شخصی را برده گذشت کرد؟
🌳اصل در اسلام و اخلاق اسلامی بر بخشش و عفو کردن است. مگر در زمانیکه عفو و گذشت شما باعث شود که طرف مقابل اذیت و ظلمش را بیشتر کند. در اینصورت اسلام به ما دستور داده که جلوی ظلم بایستیم و ظالم پرور نباشیم.
🌳خداوند در آیات بسیاری بر ارزشمندی عفو و گذشت تاکید کرده و از صاحبان حق خواسته است که برخلاف حق و حقوق خویش از باب انسانیت از خطا و اشتباه دیگری درگذرند و بر رفتار نادرست و نکوهیده وی چشم بپوشند و آن را نادیده بگیرند (بقره آیات 178 و 237 و 280 و آل عمران آیه 152 و فصلت آیه 34 و حجر آیه 85 و آیات دیگر)
🌳کسی که از خطا و اشتباه دیگری میگذرد، رحمت و مهر الهی را به سوی خویش جلب میکند و با جلب رحمت و مهر الهی است که شخص احساس خوش و زیبایی را در خود مییابد. خداوند در آیه 22 سوره نور یکی از علل و عوامل جذب رحمت الهی را عفو و گذشت کریمانه نسبت به خطا و گناه دیگران میشمارد:
🌳ولْیعْفُوا وَلْیصْفَحُوا أَلَا تُحِبُّونَ أَنْ یغْفِرَ اللَّهُ لَکمْ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِیمٌ؛ ...و
🌳 باید عفو کنند و گذشت نمایند مگر دوست ندارید که خدا بر شما ببخشاید و خدا آمرزنده مهربان است
🌳بخشیدن خطای دیگران و نادیده گرفتن آن از بی توجهی، بی اعتنایی یا بی خیالی ناشی نمیشود و آنهایی که فکر میکنند بخشش مترادف سستی و زد و بند و مطالبه گری و... است، اشتباه میکنند. بخشش واقعی از عشق حق ریشه گرفته است و انسان با بخشش به یکی از صفات الهی مجهز میشود و در مییابد که با بخشیدن چگونه میتواند یک گام به انسانیت نزدیکتر شود.
https://eitaa.com/e
🍁🌳
#خاطرات_شهدا
#از_شهدا_الگو_بگیریم
روزی که خواهــر آقا مهدی از من پرسید :
«اگر همسر آینده ات ماموریت زیاد برود چه کار میکنی؟»🙄
بدون معطلی گفتم :
«آن موقع دیگه همسرم هستن☺️ و هر امری کنند بر من واجبه که اطاعت کنم.»😉
حرفی که کار خودش را کرد ...😄
و آقا مهــدی و خواهرش را روز شهادت امام هادی(ع) به در خانه ما کشاند .👌
رفتیم که با هم صحبت کنیم و آشنا شویم💓،
آقا مهدی به من گفت :
« من سیستان و بلوچستان خدمت کردم به امید شهادت الان هم قوه قضائیه هستم انشا الله تا شهادت.»❣
همانجا فهمیدم چه روزهایی در پیش دارم😢
ولی خودم را آماده بیش تر از اینها کردم💪،
این گونه شد که برای بله برون💍 به منزل ما آمدند
و تمام مدتی که عاقد صیغه عقد محرمیت را می خواند،
تربت📿 سید الشهدا(ع)💚 را در دستش میدیدم،
آن شب حجب و حیا را در چشمان مهدی میدیدم.😌
اولین باری بود که یک دل سیر نگاهش کردم،😉
من هروز بیشتر عاشقش💕 میشدم و برای اولین بار احساس میکردم تکیه گاه بزرگی در زندگی پیدا کردم. تمام دنیایم آقا مهدی شده بود،💘
وقتی خوشحالی اش را میدیدم گذر زمان را فراموش میکردم و تمام دنیا را در خنده هایش میدیدم ...😇
#راوی_همسر_شهید
#شهید_مهدی_نوروزی
https://eitaa.com/eeshg1
🐛زیباترین کرم ابریشم جهان "جواهر کاترپیلار" نامیده شده،این کرم در جنگلهای استوایی در امریکای جنوبی و مرکزی وجود دارد و بافتی شبیه به جواهر و شفاف دارد.
https://eitaa.com/eeshg1
✅ خلاصه آنچه درباره وطن باید بدانیم.
1. وطن اصلی:
محلی است که شخص در آن متولد شده و نشو و نما کرده و وطن پدر و مادری اوست. (همه مراجع اتفاق نظر دارند).
2. وطن اتّخاذی:
محلی است که شخص آنجا را برای اقامت و زندگی دائمی خود برگزیده باشد. (آیات عظام بهجت، تبریزی، خامنه ای، فاضل، و مکارم)
3. وطن قهری:
محلی است که شخص بدون قصد اقامت دائمی آن قدر در آنجا سکونت می کند که عرفاً از اهالی آنجا به حساب می آید. (آیات عظام خامنه ای، فاضل، بهجت)(1)
4. وطن تبعی:
محلی است که به تَبَع دیگری برای کسی وطن شده باشد.
کسانی که در معیشت (گذران زندگی) و اراده در انتخاب محل زندگی، استقلال نداشته و تابع شخص دیگری باشد، در وطن هم تابع او خواهد بود. (همه مراجع محترم تقلید، البته با اختلافاتی جزئی)
5. وطن حکمی (مقرّ سُکنی):
محلی است که شخص آنجا را برای مدت قابل ملاحظه ای(2) به عنوان محل زندگی خود قرار داده و مانند کسی که آنجا وطنش است در آنجا زندگی می کند (که اگر مسافرتی برای او پیش بیاید دوباره به همان جا باز خواهد گشت). این امر به طوری است که وقتی در آنجا اقامت دارد عرف او را مسافر نمی داند. (فقط آیات عظام تبریزی، زنجانی و مکارم) که باید توجه داشت که چنین جایی وطن نیست ولی برای نماز و روزه، حکم وطن را دارد.(3)
📚پی نوشت ها:
1)آیات عظام تبریزی، زنجانی و مکارم: چنین محلی، وطن نیست و تنها حکم وطن را دارد (وطن حکمی است) یعنی در آنجا باید به احکام وطن عمل کند.
2)آیات عظام تبریزی: حداقل ده سال؛ زنجانی: حداقل پنج یا شش سال؛ مکارم: دو سال هم کفایت می کند.
3)توضیح المسائل (محشى - امام خمینى)؛ ج1، ص 745 س 694 و نیز أجوبة الاستفتاءات (فارسی- خامنه اى)؛ ص: 143و 6)نیز جامع المسائل (فارسى - فاضل)؛ ج1، ص: 129
https://eitaa.com/eeshg1
🔹خداوند دستور میده قبل از اینکه دیر بشه انفاق کنیم. ☘سوره مبارکه بقره آیه254 برگ عیشی به گور خویش فرست/ کس نیارد زپس تو پیش فرست #واقف_باشیم
https://eitaa.com/eeshg1
🔴🔴🔴 #نکات_آشپزی 🔴🔴🔴
⚠️برای اینکه شیر برنجتان خوشمزه تر شود برنج را با شیر خیس کنید.
⚠️برای اینکه برنج به ته دیگ نانی قابلمه مان نچسبد روی نان را باید کمی خیس کرد.
⚠️برای اینکه برنجمان خوب قد بکشد در لحظه های آخر که می خوا هیم آن را آبکش کنیم یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.
https://eitaa.com/eeshg1
🌹🍹🌹🍹🌹🍹🌹🍹🌹🍹🌹🍹
حضرت خضر (ع) هنوز زنده است؟
🔺در قرآن مجید صریحاً نامی از خضر برده نشده است، و از رفیق یا استاد حضرت موسی تنها به عناوینی که بیانگر مقام عبودیت و علم و دانش خاص اوست یاد شده است.
🔺«فَوَجَدا عَبْداً مِنْ عِبادِنا آتَیناهُ رَحْمَةً مِنْ عِنْدِنا وَ عَلَّمْناهُ مِنْ لَدُنَّا عِلْماً (در آن جا) بندهای از بندگان ما را یافتند که رحمت (و موهبت عظیمی) از سوی خود به او داده، و علم فراوانی از نزد خود به او آموخته بودیم.»
🔺که در روایات متعددی این مرد عالم بنام «خضر» معرفی شده است، و از بعضی روایات استفاده میشود که اسم اصلی او «بلیا ابن ملکان» بوده و خضر لقب اوست، زیرا هر کجا گام مینهاده، زمین از قدومش سرسبز میشده است.
🔺این مرد یک دانشمند الهی و مشمول رحمت خاص پروردگار، و مأمور به باطن و نظام تکوینی جهان و آگاه از پارهای از اسرار بوده، و از یک جهت معلم موسی بن عمران بوده است، هر چند حضرت موسی درپاره ای از جهات بر او مقدم بوده است.
و در اینکه او پیامبر بوده است یا نه، روایات متفاوتی داریم:
🔺درجلد اول اصول کافی روایات متعددی نقل شده است که دلالت بر این دارند که این مرد عالم، پیامبر نبود، بلکه دانشمندی همچون «ذوالقرنین» و «آصف بن برخیا» بوده است.
در حالی که از پارهای دیگر از روایات استفاده میشود از جمله شیخ صدوق (رحمة الله علیه) از امام صادق علیه السلام نقل کرده، آن حضرت فرمود:
🔺«خضر از پیغمبران مرسل بود که خداوند او را به سوی قوم خود مبعوث فرمود و او مردم را به توحیدخداوند و اقرار به پیغمبران و کتابهایی که بر آنها نازل شده بود دعوت کرد، و معجزهاش این بود که بر هیچ چوب خشک یا زمین بی علفی نمی نشست، جز آنکه چون برمی خاست، سرسبز میگردید و به همین سبب او را خضر گفتند.»
🔺ابن فضّال از امام رضا (ع) نقل میکند که حضرت فرمود: «خضر .... زنده است و نمیمیرد تا در صور دمیده شود».
🔺یکی از حکمتهای عمر طولانی حضرت خضر خدمتگذاری به پیامبران، مومنان و بالاخص حضرات اهلبیت (ع) و خدمت ویژه به حضرت حجت (ع) است.
https://eitaa.com/eeshg1
🍁🌳 🌳🍁