سنش را نپرسید،
او خودش را در اوج جوانے اش جا گذاشته،
جایے ڪه دخترانگے هایش هنوز نفس مے ڪشید...
جایے ڪه هنوز به رسم ایثار و نجابت، "مادر" نشده بود...
آنجا ڪه هنوز هم خودش را به خاطر داشت...
شما را جانِ تمامِ پاڪے ها
از یک مادر، سنش را نپرسید...
او فداڪارترین موجود این جهان خاڪیست...
باورڪنید.... از روزے ڪه مادر شد
دیگر خودش را زندگے نڪرد...
او نمے داند چند بهار از دخترانگے اش گذشته...
او را همان دخترڪے بدانید
ڪه دارد.. براے عروسڪش؛
مادرے مے ڪند!
معلمی گفت توانا بـود هرکه ؟
دانش آموزی ادامه داد...
"توانا بـود هرکه دارا بـود"
ز ثـروت دل پیر برنا بـود
تهی دست به جایی نخواهد رسید
اگر چه شب و روز کوشا بود
ندانست فردوسی پاکزاد
که شعرش در این ملک بیجا بود
گر او را خبر بود از این روزگار
که زر بـر هـمه چیز والا بـود
نمیگفت آن شعر معروف را
توانا بـود هرکه دانا بـود
💕💚💕💚
#تلنگر⚠️
دنیا ما را زیبا نمیکند
ما دنیا را با "خوبیهایمان"
زیبا میکنیم
پس "زیبا ببین"
زیبا بیاندیش...
"زیبا بگو"
و زیبا عمل کن
تا محیط و دنیای
زیبایی داشته باشی.
💕💛💕💛
چقدر این متن زیباست
دکتر انوشه میگه ...
چقدر اینو قبول دارین؟....
همیشه به قدری به کسی محبت کن
که زمانی لازم نشه بهش ثایت کنی احمق نیستی
همیشه اجازه ورد به زندگیتو به شخصی اونقدر بده که به جای تو تصمیم نگیره
همیشه به کسی اونقدر احترام بزار که فکر بزرگی و کنترل تورو نکنه
#دکترانوشه
#مرتضی_خدام
💕🧡💕🧡
#لیمونادهندوانه
#لیموناد #هندوانه
مواد لازم
هندوانهی مکعبی خرد شده: چهار فنجان
آب لیموترش تازه: نصف فنجان
شکر: نصف فنجان
آب یخ: چهار فنجان
یخ: چند تکه
طرز تهیه
۱.
هندوانه را در مخلوطکن بریزید و آن را چند پالس بزنید تا نرم و پورهمانند شود. پورهی هندوانه را از صافی ریز رد کنید و آب آن را کنار بگذارید.
۲.
یک قابلمه روی حرارت بگذارید و شکر و نصف فنجان آب را به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد تا زمانی که شکر حل شود، روی حرارت بمانند. طی این مدت زمان مدام مواد را هم بزنید. بعد از ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شوند.
۳.
در یک ظرف جدا، نصف فنجان آب لیمو را با سه و نیم فنجان آب ترکیب کرده و مخلوط شکر را به آن اضافه کنید.
۴.
تکههای یخ را به لیوان اضافه کرده و سه اسکوپ از پورهی هندوانه را روی آن بریزید. سپس لیموناد را به آن اضافه کنید. خوب آن را هم بزنید و نوش جان کنید.
🍳🥘🍲🥗🍿🍕🌭🧀🥐
#کیک_دلبر
تخم مرغ سه عدد
شکر یک لیوان
شیر نصف لیوان
ماست سه ق غ خ
روغن مایع دوسوم لیوان
وانیل نصف ق م خ
بکینگپودر یک ق غ خ
آرد سفید دو لیوان و یک قاشق غ خ
شلیل با هر میوه ای که پوست دارید سه عدد
کف قالب کاغذروغنی بذارید و کره بمالید،میوه هارو برش بدید وروی کاغذ روغنی بچینید و داخل فریزر بذارید
تخم مرغ و شکر رو وانیل رو هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
روغن و شیر و ماست رو اضافه می کنیم و سی ثانیه هم میزنیم
مرحله ی آخر اضافه کردن آرد و بکینگ پودر ،سه بار الک کنید و تو دومرحله به مواد اضافه کنید،به همزن دستی در یک جهت شروع کنید به هم زدن تا مواد کیک یکدست بشه....
قالب رو از فریزر در بیارید و با ملاقه مایه کیک رو روی میوه های ته قالب بریزید و داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده بذارید تا روی کیک طلایی بشه.
بعد خنکشدن کیک لبه های کیک رو از قالب جدا کنید و کیک رو برگردونید داخل ظرف سرو..با یک فنجون چای داغ نوشجان کنید
🍳🥘🍲🥗🍿🍕🌭🧀🥐
#دونات_ذرت
مواد لازم:
آرد 360 گرم
نشاسته ذرت 40 گرم
40 گرم شیر عسلی
40 گرم شکر دانه ریز
6 گرم خمیرمایه
1 عدد تخم مرغ + 225 میلی لیتر آب (اگه دیدید خیلی خشکه میتونید یکم دیگه آب اضافه کنید)
1/2 قاشق چایخوری نمک
50 گرم کره مارگارین
🔰مواد لازم برای سرخ کردن:
روغن مایع و روغن جامد به نسبت یک در یک (به عنوان مثال: 500 گرم روغن مایع + 500 گرم روغن جامد)
🔰برای تزیین:
شکر و پودر قند
🔰طرز تهیه:
1. آرد ، نشاسته ذرت ، شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید.
2. بعد بقیه مواد بجز کره و نمک رو بریزید خوب ورز بدید.
3. کره و نمک اضافه کنید. ورز دهید تا نرم شه
4. خمیر را به گلوله های کوچک 40 گرمی تقسیم کنید و داخل سینی فر بچینید.
5. اولین خمیر گرد رو بردارید ، فشارش بدید تا کمی کف دونات صاف شه این کار رو به ترتیب انجام بدید تا خمیر تمام شه. بزارید استراحت کنه و حجمش سه برابر شه.
6. در کمی روغن با حرارت کم سرخ کنید.
وقتی دونات رو داخل روغن ریختید ، حرارت رو خیلی کم کنید ، بذارید دونات خودشو بگیره ، بعد دیگه میتونید حرارت رو یکم زیاد کنید.فقط ۱ بار برش گردونیددراخر با پودر قند وشکر تزیینش کنید
🍳🥘🍲🥗🍿🍕🌭🧀🥐
82.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فصل اول پخش شده در سال ۱۳۹۹
فیلم کامل قسمت چهارم برنامه زندگی پس از زندگی
بخش اخر
#قوروت_اب #قوروتی
قروت اب
مواد لازم:
نان: ۳ عدد
آب: ۲ پیمانه
قروت (کشک): ۳۰۰ گرام
سیر خرد شده: ۲ حبه
پیاز خرد شده: ۲ عدد
روغن: قاشق غذا خوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
مرچ سیاه (فلفل سیاه): ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
مرچ (فلفل قرمز): نصف قاشق چایخوری
نوش پیاز (سبزی پیازچه): به مقدار لازم
گشنیز تازه: به مقدار لازم
نعناع خشک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا نان را خرد کنید و درون ظرفی بریزید.
سپس آب و قروت(کشک) را به مدت ۲ دقیقه جوش دهید.
سیر رنده شده و پیاز خرد شده را با روغن تفت دهید.
سپس نمک و مرچ سیاه(فلفل سیاه) و تخم گشنیز و مرچ سرخ(فلفل قرمز) را اضافه کرده و به مدت ۴ دقیقه تفت دهید.
حال آب قروت را به نان اضافه کنید و سپس سبزی پیازچه و گشنیز و نعناع را با مخلوط سرخ شده اضافه کنید.
🍳🥘🍲🥗🍿🍕🌭🧀🥐