4_6008084056493786183.mp3
5.77M
😭💔 روضهی سوزناک شهادت
#امام_حسن_عسکری (ع)
✦_✨_✦_✨_✦
🎤 سید مجید بنی فاطمه
عزا گرفته یوسفــــ زهرا...
یتیم شده سلالهی طاها
بمیـــره نوکرت شدی تنها...
ســرتــــ سـلامتــــ
😭💔
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان
#پیشنهاد_دانلود #التماس_دعا
@eeshg1
4_5913418394559841902.mp3
2.83M
⚫️ #شهادت_امام_حسن_عسکری (ع)
🏴من جوونم اما نفس برام نمونده
🏴این زهر کینه قلبـ❤️ منو سوزونده
🎤🎤 #حمید_علیمی
#فوق_زیبا
🌹🍃🌹🍃
@eeshg1
أَلسَّلامُ عَلَى الْمُجَـرَّعِ بِکَأْساتِ الرِّماحِ
تو عزیز همه
ما نیز ذلیل همهایم
پس تو را هیچ غمی نیست
بگو ما چه کنیم
#علیاکبرلطیفیان
@eeshg1
گیرم هزار کعبه خدا خلق می نمود
چنگی به دل نمی زد اگر کربلا نداشت
#حرمفقطحرمحسین♥️~•°
@eeshg1
yeknet.ir_-_mogaddam_imam_hasan_askari.mp3
2.69M
#مهــدےجان
رختـــ سیاه داغ پدر ڪردهای تنت
قربان ریشہ های نخ شال گردنت
آماده می کنی کفن و تربت و لحد
مرد سیاه پوش ،خدا صبرتان دهد
#اللهمعجـللولیـڪالفـرج🏴
@eeshg1
#اینحسنهاچقدرغریبند...
برایِ اسمِ حسن حق نوشته غربـت را
چه عسکری بشود یا که مجتبی باشد
#دیشبحرممطهرامامحسنعسکریع
#مظلومابنمظلوم💔
@eeshg1
#سوپ_جو
✏مواد لازم برای۶ نفر
🔸آرد ۱/۲ پیمانه
🔸جو پوست کنده ۱ لیوان
🔸شیر ۱/۲ لیتر
🔸خامه ۱ فنجان
🔸کره ۵۰ گرم
🔸آب مرغ به مقدار لازم
🔸هویج ۳ عدد
🔸جعفری خرد شده به مقدار لازم
♨طرز تهیه
🚩بعد از خیس خوردن جو را درون قابلمه استیل یا سرامیکی بریزید و چند برابر آن رویش آب بریزید. اگر از قبل آب مرغ آماده دارید از آن برای پخت جو استفاده کنید و در صورت نبودن آب مرغ می توانید تکه های مرغ را درون قابلمه با جو بپزید. در اینصورت هم مرغ با جو پخته می شود که طعم بسیار خوبی به جو خواهد داد.
🚩استفاده از عصاره های آماده هم بسیار گزینه مناسبی است. عصاره قلم گوساله نیز سوپ شما را بسیار خوشمزه می کند. هویج طعم سوپ شما را شیرین می کند. پس فراموش نکنید که میزان هویج باید به اندازه ای باشد که رنگ و آب زیبایی به سوپ بدهد. بنابراین هویج را به میزان لازم در نظر بگیرید. هویجها را نگینی خرد کنید و زمانیکه جو مرحله آخر پخت را طی میکرد به آن اضافه کنید.
🚩اینک زمان آماده کردن سس سفید سوپ است که در واقع طعم دهنده اصلی سوپ به حساب می آید. برای همین چگونگی پخت آن بسیار حائز اهمیت است. ابتدا کره را در قابلمه آب کنید و آرد را در کره سرخ کنید تا بوی خامی آن گرفته شود. اینک به آرامی و مرحله به مرحله شیر را به آرد اضافه کنید و همزمان با همزن دستی هم بزنید تا مطمئن شوید کاملا با هم مخلوط شده اند و گلوله ای در آرد باقی نمانده. نمک و ادویه و مقدار کمی زردچوبه و خامه به سس اضافه کنید. توجه کنید که غلظت سس شما باید شبیه به ماست غلیظ باشد.
🚩زمان اضافه کردن سس به سوپ حدودا نیم ساعت قبل از سرو سوپ می باشد. زمانیکه سس را اضافه کردید با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا آرد در سوپ گوله نشود. جعفری خرد شده را در پایان کار و هنگام سرو سوپ اضافه کنید تا رنگ سبز زیبای آن سوپ شما را بیاراید.
💡سایر نکات
🔹توجه داشته باشید که میزان جو برای هر بشقاب سوپ خوری یک مشت کوچک است. بر همین اساس ابتدا جو را اندازه گیری و سپس خیس کنید .
🔹اگر جو شب تا صبح خیس بخورد، سوپ طعم و قیافه بهتری پیدا می کند . سوپ جو را می توان هم با آب مرغ و هم با آب گوشت پخت اما باید بدانید که آب قلم گوساله بسیار طعم بهتری به سوپ می دهد . توجه کنید که هرچه سوپ را کمتر هم بزنیم احتمال ته گرفتن سوپ کمتر خواهد بود.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@eeshg1
┗━━━🍂💞🍃━━━┛