هدایت شده از گوهرشاد | اخبار حجاب و بصیرتی
🔰 حجتالاسلام سیاوشی: شورای عالی امنیت ملی مصوبهای درباره قانون عفاف و حجاب ندارد / دستیار رئیس مجلس اشتباه کرده
🔹دبیر دوم کمیسیون فرهنگی مجلس: شورای عالی امنیت ملی هیچ مصوبهای درباره قانون عفاف و حجاب ندارد و این قانون باید اجرا شود و هر کسی هم بخواهد جلوی آن را بگیرد به نظر من ظلم کرده است.
🔹نماینده مردم چادگان، فریدن و فریدونشهر در مجلس اظهار کرد: هم شورای عالی امنیت ملی، هم مجلس و هم دولت باید دست به دست هم بدهند تا این قانون ابلاغ و اجرا شود و هیچ دلیلی هم برای جلوگیری از این قانون وجود ندارد.
🔹حجتالاسلام سیاوشی درباره اینکه دستیار سیاسی رئیس مجلس اعلام کرد که شورای عالی امنیت ملی مصوبه داده که جلوی قانون عفاف و حجاب را بگیرند، گفت: شورا عالی امنیت ملی نمیتواند مصوبه دهد، چون قانون است و بدون دلیل نمیتواند مصوبه دهد لذا آقای احدیان اشتباه کرده است.
🔹این نماینده مجلس بیان کرد: شورای عالی امنیت ملی در خصوص قانون عفاف و حجاب مصوبه ندارد فقط یک کمیتهای زیر نظر شورای عالی امنیت ملی است که گفته یک مدتی صبر کنیم لذا هیچگونه مصوبهای در این خصوص نیست و الکی این را نگویند.
🔹سیاوشی در پاسخ به این سوال که دلیل صبر در ابلاغ قانون عفاف و حجاب چیست؟، گفت: صبر بیخودی است و به نظر من از بیحالی دولت و مجلس است، چون این قانون تنشزا نیست.
🔸کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
@goharshad1_ir
هدایت شده از محصنات ۲
19.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بر باد میدهد این آزادی مملکت را‼️
#آزادی
#حجاب
#کلام_امام
┈┄┅═✾═┅┄┈
کانال"خبری|تحلیلی"
زنانعفیفهجهانمحصنات(۲)
🆔 @mohsanat2_ir
هدایت شده از 🌼عفاف و حجاب🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 #قانون_حجاب
⏰ در این ۸۱ ثانیه، به پاسخِ این سؤالات میرسی:
چند درصد از قانون، محتوای ایجابی و چند درصد محتوای سلبی داره؟
چند درصد از قانون، نقش تبیینی و ترویجی داره؟
چند درصد از قانون، خطاب به مسئولین و مدیرانه و چند درصد خطاب به عامه مردم؟
این قانون، فقط مختص خانمهاست؟
✅ مارابه دوستان خودمعرفی کنید
🌹
هدایت شده از 🌼عفاف و حجاب🌸
👌فهرست کلی کانال حجاب و عفاف
۱_فلسفه پوشش چیه؟
https://eitaa.com/Chastity/3210
۲_شبهات پوشش (5عدد)
https://eitaa.com/Chastity/3153
۳_گام های عفاف و حجاب
(ارتباط با نامحرم)
https://eitaa.com/Chastity/3154
۴_مراقبت چشم
https://eitaa.com/Chastity/3155
۵_برنامه دشمن
https://eitaa.com/Chastity/3156
۶_دغدغه حجاب
https://eitaa.com/Chastity/3157
۷_رسانه و حجاب
https://eitaa.com/Chastity/3159
۸_نربیت عفیفانه
https://eitaa.com/Chastity/3160
۹_ایمان و حجاب
https://eitaa.com/Chastity/3161
۱۰_کلیپ وپاور
https://eitaa.com/Chastity/3183
۱۱_شهدا و عفاف
https://eitaa.com/Chastity/3151
۱۲_دوازده مبحث عفاف و حجاب
https://eitaa.com/Chastity/750
۱۳_حجاب و اذیت
https://eitaa.com/Chastity/3293
باید لیست فوق دقیقتر اصلاح شود👇
https://eitaa.com/Chastity/750
نامههای تکاندهنده شهید 17 ساله به مجله «زن روز»
https://eitaa.com/Chastity/4828
بسم الله الغیور
قسمت(144) درسنامه عفاف، ص312
♦️درس ششم: عفت بساوايي 12
🔹دیدگاه دانشمندان و محققان در باره زیانهای خودارضایی
این ادعا که هیچیک از دانشمندان و پزشکان و روانشناسان غربی و شرقی چیزی در باره زیانهای خودارضایی نگفتهاند قابل ردّ است چرا که برخی همانند: کانت، آلفرد کینزی، هوچین سون، موریس دبس، سیلوانوس استال، استون، ساموئل اون ویر، اسـپایـتک، و ... در این باره مطالبی بیان داشتهاند.
«کانت» در این باره میگوید:
هیچ چیز به اندازه خودارضایی ذهن و جسم را ضعیف نمیکند، و اینگونه شهوترانی با طبیعت [آدمی] به کلی مغایر است، اما نباید هم این موضوع از کودک [نوجوان و جوان] پنهان بماند، باید آنرا با همه زشتیاش پیشروی وی قرار داده و گفت بدین طریق از تولید مثل میافتد. باید به وی گوشزد کرد که این عادت زشت، بیش از هر چیزِ دیگری قدرت جسمیاش را نابود میکند، با این کار دچار پیری زودرس میشود.
«آلفرد کینزی» مینویسد:
مشکل است تصور کرد چیزی بدتر از این عمل بتواند بهطور مداوم به شخصیت فرد لطمه بزند.
وی در باره زنان مبتلا معتقد است:
هیچ نوع فعالیت جنسی دیگر، مثل این عمل ناراحتی و نگرانی خاطر زنان را فراهم نمیسازد.
مشاهدات دکتر «هوچین سون» ثابت میکند:
عموم ناراحتیهای مربوط به دستگاه تناسلی از آثار استمناء، و ناراحتیهای شبکیه و مشیمیه از آن سرچشمه می گیرد.
«موریس دبس» میگوید:
این کار، جوان را بسیار خسته میکند و باعث میشود طبع حساس وی وسواس و تردید عجیبی پیدا کند؛ بهطوری که همواره خجل و شرمسار باشد.
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
بسم الله الغیور
قسمت(145) درسنامه عفاف، ص318
♦️درس ششم: عفت بساوايي 13
🔹ایرادی دیگر و پاسخ آن
برخی از روانشناسان ظاهرا مذهبی میگویند: «اگرچه خودارضایی حرام است و هر حرامی هم زیان دارد ولی زیانهای یادشده در ارتباط با خودارضایی دلیل نقلی ندارد. یعنی در احادیث اسلامی چنین زیانهایی ذکر نشده و بنابراین نباید گفته شود. چرا که بیان آنها استرسزا و نا امیدکننده و مشکلآفرین است».
در پاسخ میگوییم: اولاً لازم نیست زیانهای جسمی همه محرمات بهطور مبسوط و به تفصیل در آیات و روایات آمده باشد. همین که دلیلی بر حُرمت یک عمل داشته باشیم، به اجمال در می¬یابیم که آن عمل دارای زیان اساسی و قابل توجه است. و این وظیفة محققان در رشتههای مختلف علوم مرتبط با آن عملِ حرام است تا زیانهای آن را بررسی کنند.
ثانیاً زیانهای یاد شده، ریشه در برخی تحقیقات و معاینات بالینی دارد که به بخشی از آن اشاره شد.
ثالثاً وقتی از دیدگاه روایات اسلامی چشمچرانی آنهمه زیان دارد (که در فصل عفت بینایی بیان شد) عقل میگوید زیانهای خودارضایی بیش از زیانهای چشمچرانی است اگر چه در احادیث به تفصیل بیان نشده باشد. و شاید هم بیان شده ولی در اثر حوادث مختلف تاریخی، مفقود گشته و بهدست ما نرسیده است.
البته قبول داریم که بیان این زیانها استرسزا و نگران کننده است ولی تا این نگرانی نباشد پرهیز از این گناه تحقق نمییابد.
و برای آنکه ناامیدی به گناهکار هجوم نیاورد در دین مقدس اسلام همواره توصیه به توبه شده است.
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
بسم الله الغیور
قسمت(146) درسنامه عفاف، ص319
♦️درس ششم: عفت بساوايي 14
🔹 يادگارپرستي و خودارضايي
يادگارپرستي يا داشتن يادگار، بهمعناي آن است كه فرد، از طريق يك موضوع بيجان، تحريك جنسي ميشود كه يكي از بيماريهاي رواني بهشمار ميآيد. رايجترين يادگارها عبارتند از: لباس زير، جوراب، كفش؛ و بافتهايي نظير خز، ابريشم و مخمل؛ و نيز برخي از اجزاي بدن زن. عروسکهای جنسی نیز در همین راستا قلمداد میشوند.
علاوه بر اينها، يادگارهاي نادرتري نيز وجود دارد، همانند: مدفوع انسان(كوپروفيليا) ، ادرار انسان(يوروفيليا) ، كثيفي(ميسوفيليا) ، حيوانات(زوفيليا) ، و حتي اجساد(نكروفيليا) ،
برخي از افرادِ مبتلا به بيماري يادگارپرستي، بهمنظور جمعآوري اشياي مطلوب و دلخواه، دست به سرقت ميزنند. فرد، اين اشيا را لمس ميكند، استشمام مينمايد، ميپوشد، و وقتي استمنا ميكند، به شيوه ديگري، مورد استفاده قرار ميدهد.
معمولا شيء يادگار، براي برانگيختگي جنسي اين افراد لازم است و در صورت فقدان آن، احتمال دارد تحريك نگردند و به ارضا نرسند.
ناگفته نماند كه ابتلاي به اين بيماري اغلب در ميان غربيها و افراد بسيار پست، رواج دارد؛ چرا كه طرح اين مباحث بيشتر از سوي آنها ميباشد و فرقههاي شيطانپرستي هم كه مروج اين يادگار پرستیها هستند از دامن فرهنگ آنها برخاستهاند. بهطوري كه هم اكنون كليساي شيطانپرستي از طرق گوناگون به تبليغ و نهادينه كردن اين كارها ميپردازد.
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
بسم الله الغیور
قسمت(147) درسنامه عفاف، ص320
♦️درس ششم: عفت بساوايي 15
🔹 راه درمان و رهايي از بيماري خودارضايي
نخستین گام برای درمان خودارضایی، اعتقاد و ایمان به درمانپذیری آن و دوری از یأس و ناامیدی است. از همه اینها مهمتر، اراده و خواست فرد، نقش کلیدی و محوری را ایفا میکند. درمان و چارهجویی باید منطبق بر خواست فرد باشد؛ زیرا تا وقتی که او نخواهد، میتوان با قاطعیت گفت که درمان نخواهد شد. بنابراین بیمار اگر بخواهد، میتواند بر بیماریاش غلبه کند و جمله معروف «خواستن، توانستن است»، عین حقیقت است. اراده همچون نهالی است که باید آن را پرورش داد تا به مرحله خودشکوفایی و ثمردهی برسد؛ بهعبارت دیگر، اراده تقویت شدنی و پرورش یافتنی است و راه پرورش و تقویت آن این است که برخلاف میل خود، به مقابله با این اعتیاد برخیزد و راه مقابله، بهکار بستن راهكارهايي را كه در اين مجموعه بيان شده، میباشد و آن راهكارها همان رعايت عفت بينايي، گويايي، شنوايي، بويايي، چشايي، بساوايي؛ و رعايت عفت در پوشش و خلوت و اختلاط، که مانع از تحریک شهوت میشود؛ و نيز روزهداري و نماز و اشتغال و ورزش؛ و تقويت معاد باوري؛ كرامت و عزت نفس و حيا، که در بخش یاری کنندهها آمده است؛ چرا كه دو دسته از زمینهها و عوامل در بسترسازي خودارضايي دخالت دارند:
ـ زمینهها و عوامل فیزیولوژیک
ـ زمینهها و عوامل عاطفی و روانی
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
بسم الله الغیور
قسمت(148) درسنامه عفاف، ص320
♦️درس ششم: عفت بساوايي 16
🔹زمینهها و عوامل فيزيولوژيك خودارضایی عبارتند از:
ـ پرخوري و مصرف غذاهاي تحريكزا
ـ جنس و رنگ و مدلهاي لباس زير كه نبايد از مواد نفتي و خيلي تنگ و يا زبر و يا نرم باشد و آدمي را تحريك كند،
ـ نوع خوابيدن كه نبايد به رو بخوابد و در حالي كه خوابش نميآيد در بستر قرار گيرد و از اين پهلو به آن پهلو بغلطد.
ـ رشد اعضاي تناسلي در نوجوان، كه گاه سبب ميشود نوجوان تحريك گردد و به آن دست زند. كه تقويت صفت حيا و خود را در محضر خدا و فرشتگان و انبيا و امامان ديدن، مانع از دستورزی و تحريك ميشود. كه بحث آن در بخش سوم، درس «حياورزی و عفافگرايي» آمده است.
ـ بيكاري و تخيلات شهواني و شيطاني كه ميبايست در پي ورزش، و شغلِ مناسبِ با استعدادهايش باشد
ـ حبس بول و مدفوع كه بايد هر چه زودتر خود را تخليه نمايد.
ـ خارش اعضاي تحتاني كه ميبايست به شستشو و استحمام بپردازد و در صورتی که عامل خارش، وجود انگل در روده بزرگ، یا قارچها و عوارض پوستی است به پزشک متخصص مراجعه کند.
ـ اگر مجرد است از ازاله موهای زاید بدن، بهطور پیوسته بپرهیزد؛ و در صورت لزومِ ازاله موها، از موبَر استفاده کند و از تراشیدن با تیغ خودداری نماید؛ زیرا موبر مانع از رشد قارچهای پوستی میشود و از خارش اطراف دستگاه تناسلی(که خود عاملی است برای تحریک) پیشگیری میکند. گذشته از این بههنگام تراشیدن موها با تیغ، تماس با آلت تناسلی و نگریستن به آن بیشتر صورت میگیرد و همین امر، ممکن است سبب تحریک شود.
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
بسم الله الغیور
قسمت(149) درسنامه عفاف، ص321
♦️درس ششم: عفت بساوايي 17
🔹زمینهها و عوامل عاطفی و رواني خودارضایی عبارتند از:
ـ احساس كمبود محبت كه گاه سبب ميشود نوجوان براي جبرانِ آن به لذت بردن از خود روي آورد! در صورتيكه ميبايست از محبت والدين و اعضاي خانواده سيراب گردد كه در بحث «وظايف والدين در تربيت جنسي صحيح فرزندان» آمده، و در صورت تخطي والدين از مهرورزي به فرزند، اين نوجوان ميبايست با خدا و معنويت و نماز و روزه و دعا اُنس بگيرد و با بهدست آوردن محبت خداوند، محبوب بندگان خوبِ خدا شود و از مهرورزي آنان بهره ببرد. از آن فراتر اينكه بهسوي خدا انقطاع حاصل كند و از هر محبتي غير از محبت خدا بينياز گردد. كه براي تحقق آن لازم است فضاي غالب بر محیطهای اجتماعی، همانند فضاي دوران دفاع مقدس، فضايي معنوي و روحاني شود تا جوانان را در اينجهت دستگيري نمايد.
ـ ديگر از عوامل روانيِ روي آوردن نوجوان به خودارضايي، عقدة حقارتي است كه در اثر فشارها و كمبودها و انواع محروميت¬ها در محيط خانواده و اجتماع به او تحميل شده است. كه آن هم جبراني بهتر از دعا و راز و نياز با خدا ندارد. كه در ضميمة درس «دعا و عفافگرایی» به آن اشاره گشته است.
ـ احساس نیاز عاطفی به دوست، در صورتی که دوست انسان عفیف نباشد نیز میتواند آدمی را گرفتار انحراف کند و راه چارهاش این است که از دوستان ناباب فاصله بگيرد و به عکس با افراد عفیف دوست شود.
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
بسم الله الغیور
قسمت(150) درسنامه عفاف، ص322
♦️درس ششم: عفت بساوايي 18
🔹یک نسخه خلاصه شده و مفید برای پیشگیری و درمان خودارضایی
از مطالب گفته شده در فصلهای گوناگون، نسخه ذیل پیشنهاد میشود:
۱- سعى کنید همواره پیش از خواب، مثانه خود را تخلیه نمایید و شبها غذایى سبک میل کنید.
۲- هرگز شکم خود را بیش از حد معمول پُر نکنید بلکه چند لقمه قبل از سیری دست بکشید.
۳- از پوشیدن لباسهاى تنگ و چسبان (به خصوص لباسِ زیرِ اینچنینى و دارای الیاف نفتی) خودداری ورزید و همچنین از زیرپوش رکابی و یا شورت هفتی (اسلیپی) در صورت تحریکزا بودن استفاده نکنید.
۴- هرگز فکر گناه را به ذهن خود راه ندهید و از تصور و تخیل امور جنسى و شهوانى بهشدت پرهیز کنید.
۵- از خواندن، شنیدن، نگاه کردن به امور و تصاویر محرک و شهوتزا بپرهیزید.
۶- از خوردن مواد غذایى محرک مانند: خرما، پیاز، فلفل، تخممرغ و غذاهاى پرچرب اجتناب و یا به حداقل اکتفا نمایید. و از خوردن غذاهای حرام صددرصد بپرهیزید.
۷- از نگاه کردن به دستگاه تناسلی خود و دستورزى اجتناب کنید.
۸- هرگز به رو نخوابید.
۹- هیچگاه تنها در یک مکان نباشید تا فرصت و زمینه گناه از بین برود.
۱۰- براى تخلیه انرژى زاید بدن بهطور منظم و زیاد ورزش کنید. بهویژه نرمش، دو، کوهنوردی.
۱۱- هیچگاه بیکار نباشید و همیشه براى مشغول ساختن خود به فعالیتى مطلوب و مثبت بپردازید.
۱۲- در صورت امکان در هفته دو روز، روزه بگیرید و از خوردن سحری نیز غفلت نورزید.
۱۳- هرگز به نامحرم نگاه نکنید، حتى اگر به سخن گفتن با آنها مجبور باشید.
۱۴- با جنس مخالف رفتاری سنگین داشته باشید و با نرمى و روى باز، با آنها صحبت نکنید.
۱۵- هرگاه افکار جنسى به ذهن شما هجوم آورد ذکر «لاحول ولا قوة الا باللَّه» را زیاد بر زبان جارى سازید. و حتی گاهی خود را تنبیه کنید. مثلاً به پشت دست خود بزنید.
۱۶- به بدى گناه و عواقب آن بیاندیشید و تا زمانى که به گناه آلوده نشدهاید بیشتر در فکر زیانهاى آن، آبروریزى و ... باشید.
۱۷- هرگز از رحمت خدا مأیوس نشوید.
۱۸- به محض لغزش، فوراً توبه کنید و تصمیم بگیرید که دیگر دست به این عمل نزنید.
۱۹- قرآن زیاد بخوانید و در معانى آیات آن تفکر کنید. نقل شده شخصی از آیت الله سید علی قاضی طباطبایی برای درمان این کار زشتش راه چاره خواست و ایشان پاسخ دادند: هر شب سوره «حشر» را بخوان و بعد بخواب.
۲۰- در مجالس مذهبى بهویژه مجالس موعظه زیاد شرکت کنید و با دعا و توسل و زیارت انس یابید.
۲۱- از کتبى که جنبه موعظه و بیدارگرى قلبى دارد بهره بگیرید و مقید باشید در روز چند ساعت به مطالعه اینگونه کتب بپردازید. همانند کتابهاى شهید دستغیب، بهخصوص کتاب گناهان کبیره، قلب سلیم، معاد و... .
۲۲- اوقات فراغت خود را با مطالعه، ورزش، زیارت، عبادت و صله ارحام و عیادت از بیماران، اردوهای جهادی و ... پر کنید.
۲۳- به معاد و قیامت و عذابهای آخرت زیاد فکر کنید.
۲۴- عبادتهاى خود مانند نماز را صحیح و دقیق و در اول وقت و حتیالامکان در مسجد اقامه کنید و در انجام هر چه کاملتر و بهتر نماز خود بکوشید و در این باره از کتاب «آداب الصلوة» امام خمینى بهره بگیرید.
۲۵- از محیطهاى آلوده، بهشدت بپرهیزید و در صورت امکان بیشتر وقت خود را در کتابخانه بگذرانید و خیابانگردی نکنید.
۲۶- از دوستان آلوده فاصله بگیرید و بهعکس با افراد عفیف دوست شوید.
۲۷- از قرار گرفتن با جنس مخالف در مکانی خلوت اجتناب ورزید؛ حتی برای آموزش و... .
۲۸- تا قبل از اينکه خواب شما را فرا نگرفته به رختخواب نروید (سعی کنيد زمانيکه ميخواهيد به رختخواب برويد با خواندن کتاب يا تماشای یک برنامه خوب و مفید افکار جنسی را از خود دور سازید).
۲۹- به محض بيدار شدن، رختخواب را ترک کنید.
۳۰- اگر احتمال میدهید در حمام مورد هجوم افکار جنسی قرار میگیرید استحمام خود را به حداقل برسانید و در اوقاتی به حمام بروید که احتمال هجوم افکار کم باشد و حتماً شورت پادار بپوشید.
۳۱- همانندسازی و الگوگیری.
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin
بسم الله الغیور
قسمت(151) درسنامه عفاف، ص324
♦️درس ششم: عفت بساوايي 19
🔹همانندسازی و الگوگیری یعنی چه؟!
در روانشناسی اجتماعی شیوههایی از یادگیری بحث میشود با عناوین یادگیری مشاهدهای، همانندسازی، الگوگیری و تقلید.
در کنترل غریزه جنسی نیز ما میتوانیم از الگوهایی کمک بگیریم که در شرایط ما بودهاند و سن و سال ما را داشتهاند و محرکهای محیطی زیادی در اطراف آنها بوده است. بهعنوان نمونه «شهید بابایی» الگوی موفقی در این زمینه میباشد چراکه شرایط دشوار او در آمریکا، مبارزه او با شهوت را شدیدتر کرده بود.
یکی از دوستان دوران تحصیلی شهید بابایی میگوید:
در دوران تحصیل در آمریکا روزی در بولتن خبری پایگاه «ریس» مطلبی نوشته شده بود که توجه همه را به خود جلب کرد. مطلب این بود:
«دانشجو بابایی ساعت 2 نیمه شب میدود تا شیطان را از خود دور کند».
من ماجرای خبر بولتن را از او پرسیدم. او گفت: چند شب پیش بیخوابی به سرم زده بود رفتم میدان چمن و شروع کردم به دویدن. از قضا «کُلُنِل باکِستِر» فرمانده پایگاه با همسرش مرا دیدند و شگفت زده شدند . کُلُنِل ماشین را نگه داشت و مرا صدا زد. نزد او رفتم. او گفت در این وقت شب برای چه میدوی؟! به او گفتم مسائلی در اطراف من میگذرد که گاهی موجب میشود شیطان با وسوسههایش مرا به گناه بکشاند و در دین ما توصیه شده که در چنین مواقعی بدویم یا دوش آب سرد بگیریم. آن دو با شنیدن حرفهای من تا دقایقی میخندیدند، زیرا با ذهنیتی که نسبت به مسائل جنسی داشتند، نمیتوانستند رفتار مرا درک کنند!
فایل p.d.f کتاب درسنامه عفاف در👇
@efaf_amin