فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شیعه اعتقادی و شیعه سیاسی
♦️۹۹درصد شهدای پای رکاب امیرالمومنین در جنگ صفین اهل سنت بودند! حتی ۵۰ نفر به امامت و عصمت امیرالمومنین اعتقاد نداشتند!
💬 شیخ ناصر یوسفی
🔹 متن روایت کشی:
ذکر هشام، عن أبی خالد الکابلی، عن أبی جعفر علیه السّلام قال: کان علی ابن أبی طالب علیه السّلام عندکم بالعراق یقاتل عدوه و عنده أصحابه و ما کان منهم خمسون رجلا یعرفونه حق معرفته، و حق معرفته امامته!
"هشام از امام باقر علیه السلام نقل می کند که فرمود: علی بن ابی طالب در عراق با دشمن می جنگید در حالی که از اصحاب ایشان مقام ایشان آن چنان که شایسته است و حق امامتشان را کمتر از ۵۰ نفر می شناختند."
🔹پاسخ مهم به افراد بسیار معدودی که میگویند چرا از اهل سنت حمایت میکنیم...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇯🇴🇯🇴🇯🇴
🆔 eitaa.com/eisavim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بیعرضه
فیلمی بسیار آموزنده و تاثيرگذار بر اساس داستان نویسنده مشهور روسی آنتوان چخوف!
🆔 eitaa.com/eisavim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فرآیند ساده سقوط آموزش و اخلاق یک ملت
♦️فیلمی کوتاه و پر محتوا از تاجیکستان
🆔 eitaa.com/eisavim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رابطه اختلال جهانی ویندوز و ترور ترامپ
🌐 jahatpress.ir
🆔 eitaa.com/eisavim
🔴 رد پای IMF در بحران بنگلادش
دولت بنگلادش سقوط کرده و کارشناسان و رسانههای وابسته به جریان سرمایهداری، در حال روایت همه چیز هستند به جز حقیقت ماجرا...
انرژی یک کالای کلیدی است که تغییر قیمت آن، دومینووار روی همه کالاها اثر میگذارد. به همین دلیل بود که پس از جنگ اوکراین و وقوع بحران انرژی در اروپا، کشورهای اروپایی بلافاصله تئوریهای اقتصاد بازار را کنار گذاشتند و مبالغ عظیمی یارانه به شهروندان خود پرداخت کردند تا اثر افزایش قیمتهای انرژی را تا حدودی جبران نماید. برای نمونه، سال 2022 دولت آلمان یک بسته یارانه 300 میلیارد یورویی برای صیانت از شهروندان خود در برابر افزایش قیمت انرژی اختصاص داد.
اما در همین دوران بحران، صندوق بین المللی پول یک نسخه متفاوت برای بنگلادش بحرانزده ارائه کرد. 30 ژانویه 2023 مصادف با 10 بهمن 1401 صندوق بین المللی پول اعلام کرد که در ازای یک برنامه اصلاحات اقتصادی 44 ماهه، با اعطای 4.7 میلیارد دلار وام به بنگلادش موافقت کرده است. در بیانیه IMF تصریح شده بود که این برنامه اصلاحات اقتصادی، در عین حال که موجب ثبات اقتصاد کلان و رشد پایدار اقتصادی میشود، از آسیب دیدن اقشار ضعیف جلوگیری خواهد کرد.
روز بعد خبرگزاری رویترز این وام را یک پیروزی برای شیخ حسینه نخستوزیر این کشور خواند که در سال 2024 یک انتخابات پیش رو دارد.
از جمله اصلاحات پیشنهادی صندوق بین المللی پول «معقول سازی یارانهها» بود. صندوق در نسخه خود آورده بود که «معقول سازی یارانههای انرژی منابع مالی را برای هزینههای توسعهای و اجتماعی آزاد خواهد کرد. هرچند افزایش اخیر قیمتها، قیمت بنزین را به نرخ جهانی نزدیک کرده است، اما پیش بینی می شود که یارانه های برق و گاز در سال مالی 2023 به 0.9 درصد GDP برسد. در دوران اجرای برنامه اصلاحات اقتصادی، اجرای مکانیسم تعدیل قیمت سوخت بر اساس فرمول، کمک خواهد کرد که درباره عدم پرداخت یارانه سوخت اطمینان حاصل شود. مقامات بنگلادشی همچنین گزینههای مختلف را برای کاهش تدریجی یارانههای برق و گاز در عین تقویت تور ایمنی اجتماعی (برای جلوگیری از آسیب دیدن اقشار ضعیف)، بررسی خواهند کرد». (دقت کنید که یارانه 300 میلیارد یورویی دولت آلمان، معادل 7.5 درصد تولید ناخالص داخلی این کشور است!)
با آغاز برنامه، پروژه افزایش قیمت برق و گاز برای مردم بنگلادش کلید خورد. طبق گزارش Gas Outlook تعرفه گاز در بنگلادش طی سال 2023 میلادی 178.8 درصد افزایش یافت و روند افزایش قیمت، در سال 2024 نیز تداوم یافت.
قیمت برق نیز پس از آغاز اجرای برنامه صندوق به همین ترتیب افزایش یافت که به تعبیر دیلی استار، اثر دومینووار روی قیمت کالای اساسی داشت.
جامعه بنگلادش آماده یک جرقه بود که منفجر شود. این جرقه با اعتراضات دانشجویی به حکم دادگاه عالی بنگلادش مبنی بر احیای سهمیه 30 درصدی استخدام فرزندان افراد شرکت کننده در جنگ آزادسازی بنگلادش (که باعث جدایی پاکستان شرقی و تشکیل کشور بنگلادش در سال 1971 میلادی شد)، رقم خورد. این اعتراضات، بستری برای وقوع شورشهای اجتماعی شد و به سرنگونی دولت ختم شد. یک بار دیگر، آتش خشم ناشی از فشار اقتصادی که زیر خاکستر نهفته بود، با یک جرقه فرهنگی شعله کشید.
صندوق بین المللی پول پس از سرنگونی دولت شیخ حسینه بیانیه جالبی داده است: «عمیقا بابت تلفات جانی و جراحات وارد شده بر افراد غمگین هستیم اما به حمایت از تلاشها برای تضمین ثبات اقتصادی و تداوم رشد فراگیر ادامه خواهیم داد».
لیبرال های ایرانی در حال روایت سازی برای سرنگونی دولت بنگلادش هستند. یکی می نویسد شورش نسل Z، دیگری می نویسد اعتراض به حکومت دیکتاتوری شیخ حسینه...
یک سوال در اینجا باقی می ماند و آن اینکه چرا صندوق بین المللی پول اینهمه اصرار بر افزایش قیمت انرژی در کشورهای در حال توسعه و جهان سومی دارد. پاسخ را از گزارش 28 سپتامبر 2010 صندوق (6 مهر89) درباره اجرای هدفمندسازی یارانهها در ایران برایتان نقل میکنم: «ایران انرژی بیشتری برای صادرات خواهد داشت».
شاید بتوان گفت که سیاست کاهش مصرف انرژی با مکانیسم افزایش قیمت در کشورهای جهان سوم، حربه ای برای تامین پایدار انرژی/ مدیریت قیمت انرژی برای کشورهای پیشرفته است...
@syjebraily
🆔 eitaa.com/eisavim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حقیقتی عجیب که شاید ناخواسته بر زبان هریس جاری شد
♦️ کامالا هریس (معاون کنونی رئیس جمهور آمریکا و کاندیدای ریاست جمهوری آینده):
"من به عنوان یک زن، باید بین دو چیز توازن ایجاد کنم: یکی اینکه یک زن قوی باشی و دیگری اینکه یک زن بدکاره باشی"
وی سپس در حالی که به شدت میخندد خطاب به فیلمبردار میگوید: (فیلمبرداری را) متوقف کن!
🆔 eitaa.com/eisavim
🔴 ایران، روسیه و آمریکا
✍️ محمد کهندل
🖋️ سوال؛
آیا تقابل جمهوری اسلامی با اسرائیل و آمریکا فشار روسیه بر ایران است؟ و یا مسایل منطقه با طراحی و توان روسیه انجام می شود و ایران از آن پیروی می کند؟
🖌 جواب در یک کلام خیر است.
در این ارتباط می توان موارد زیر را برشمرد؛
۱. در غرب آسیا یعنی منطقه ما آنکه جیهه ای به نام مقاومت ایجاد کرده ایران اسلامی است.
2. این جبهه از روی ترس یا کسب اجازه از کشوری ایجاد نشده بلکه برای محو اسرائیل و اخراج آمریکا و مقابله با برنامه های آنها در منطقه با اراده و تلاش ایران عزیز ایجاد شده است.
3. آمریکا را از عراق، افغانستان، لبنان اخراج و به جنگ متحدان آمریکا در بمن پایان دادیم. اینها چه ربطی به روسیه داشته؟ البته این دستاوردها به نفع روسیه و کشورهایی که یک قطبی جهان را نفی می کنند، می باشد.
4. ایران که توسط آمریکا از طریق عراق، ترکیه، آذربایجان شوروی، افغانستان و خلیج فارس محاصره بود این محاصره از بین رفت و اکنون اسرائیل محاصره شده است. اینها همه با توان ایران اسلامی و درایت حکیمانه مقام عظمای ولایت بوده است.
5. ایران در زمان دولت آقای روحانی با قبول و امضای برجام همچنان تحریمها، نقل و انتقال پول بسیار سخت و حجم تجارت خارجی به حداقل رسیده بود اما در دولت شهید رئیسی حجم تجارت خارجی ۳ برابر شد. این به دلیل توسعه ارتباط تجاری و دیپلماسی با شرکای تجاری و همسایگان از جمله روسیه بوده که روسیه هم منافع شایانی در این ارتباط داشته است. ولی ایران در این ارتباط به روسیه وابسته نبوده است.
6. روسیه به دنبال جلوگیری از گسترش ناتو به شرق اروپا و ناتوی عربی است که ما هم دقیقا این اهداف را داریم. لذا برای این اهداف استراتزیک با هم همکاری استراتژیک داریم و کاملا منطقی است.
7. روسیه تحریم اقتصادی شده و ایران هم تحربم شده است در این ارتباط با حل مشکل تحریم همکاری می کنیم کاملا عقلایی است.
8. با قدرت یک جانبه گرایی غرب ما مخالفیم و روسیه هم مخالف است لذا در اتحادیه های بین المللی بریکس و شانگهای حضور داریم و کاملا منطقی است.
9. روسیه بمب اتم دارد ولی هژومون خاصی ندارد لذا برای ما ترسناک نیست. پاکستان هم بمب اتم دارد.
10. ایران امروز اگر مشکلاتی دارد به این علت است که خیلی بزرگ شده است. ملاحظه می کنید تهدید ایران خودش چه لرزه ای بر اندام اسرائیل و کدخدای او انداخته است. انشا الله این مشکلات حل می شود البته مشکلات دیگر فراخور بزرگتر شدن خودمان پیش رو داریم. اینها به معنی وجود اقتدار و توان جمهوری اسلامی ایران است.
11. روسیه بخشی از شوروی سابق است و حالا یک تیغه قیچی برای انقلاب اسلامی نیست. اصولا جهان دو قطبی نیست. اگر هم باشد روسیه یک قطب آن نیست. او به ما همراه شده چون از این همراهی سود می برد. ولی برای ما خطرآفرین نیست.
12. این درست است که روسیه نمی خواهد ایران به آمریکا نزدیک شود ولی علت خصومت ما با آمریکا و آمریکا با ما نزدیکی ما با روسیه نیست.
والسلام
🆔 eitaa.com/eisavim
🔴 سه کلمه با رئیسجمهور
✍محمدکاظم انبارلویی
سه کلمه نصیحت به آقای دکتر مسعود پزشکیان، رئیسجمهور محترم را در آغاز به کار اداره دولت لازم میدانم:
♦️کلمه اول:
جناب آقای پزشکیان!
شما بهحق در تبلیغات انتخاباتی خود قبل و بعد از انتخابات مدام به کلام امیر و امیر کلام، علی بن ابیطالب در #نهجالبلاغه تکیه کردید. شما میدانید به قول امام خامنهای ما خاکپای قنبر غلام علی هم نیستیم. اما اینکه منطق حکمرانی را به سمت منطق علی (ع) در حکمرانی بردن، یک وظیفه حتمی است.
کسی که میخواهد با منطق علی (ع) حکومت کند باید خود را برای حضور در سه جنگ سخت و نرم با سه جماعت آماده کند. جماعت ناکثین، جماعت مارقین و جماعت قاسطین!
جماعت اول و دوم کسانی بودند که به علی (ع) پس از قتل عثمان رأی دادند و بیعت کردند. اما پس از آن بنا را گذاشتند به نقض عهد و پیمان و بر او شمشیر کشیدند. علی (ع) با جماعت اول به خاطر زیادهخواهی، قدرتطلبی و طلب بیشتر از بیتالمال جنگید و با جماعت دوم به خاطر جهل مرکب و اینکه آنها در تور تبلیغات جنگ نرم معاویه و قاسطین بودند، هم جنگید.
سؤال این است آیا شما خود را برای جنگیدن با این سه جماعت آماده کردهاید؟!
جماعت سوم قاسطین بودند که ظاهر مخالفت آنها باعلی (ع) مخالفت با عدالت او و خونخواهی خون عثمان بود، اما در باطن باند معاویه، مأمور به اجرای پروژه سکولاریزاسیون بود تا پسرش یزید از دل این پروژه یک حکومت لائیک را پایهگذاری کند!
♦️کلمه دوم:
حضرت علی (ع) همان روزهای اول حکومت فرمود : کسانی که بیتالمال را غارت کردهاند اگر جزء #مهریه_زنانشان باشد از حلقوم آنها بیرون خواهم کشید.(1)
آن حضرت وقتی طلحه و زبیر به او رجوع کردند و طلب حکومت بصره را داشتند در بیتالمال نشسته بود شمع را خاموش کرد و شمع دیگری را روشن کرد. علت را پرسیدند فرمود: آن شمع مال بیتالمال بود شما حرف شخصی دارید این شمع مال خودم است حالا حرفتان را بزنید. او با این کار به آنها فهماند در صیانت از بیتالمال حتی از هزینه یک شمع غفلت ندارد و ایضا در توزیع قدرت!
جناب آقای پزشکیان!
شما اگر بخواهید راه علی (ع) را در صیانت از بیتالمال بپیمایید خطرات بزرگی پیش روی شماست آیا هزینه این خطرات را حاضرید بپردازید؟
دوستان شما حکومت ۸ ساله خاتمی را موفقترین، سالمترین و باشکوهترین دولت پس از انقلاب میدانند. اما گزارش دیوان محاسبات کشور در سال آخر حکومت وی در تفریغ نفت میگوید: دولت خاتمی ۶ میلیارد فروش نفت به خارج را به خزانه واریز نکرده است! دولت خاتمی فروش نفت در داخل را به خزانه واریز نکرده است! در قرارداد کرسنت به ملت خیانت شده است و کسری بودجه دولت نیز یک دروغ است و ... .
این گزارش یکصد صفحه است در پایان گزارش، امضای رئیس و دادستان دیوان محاسبات و ۱۲ قاضی مالی یا مستشار مالی دیده میشود. ادعاهای مطرح شده در این گزارش مربوط به یک جریان عدالتخواه یا عدالتخوار نیست.
رسمیترین گزارش از یک نهاد رسمی کشور است که مشروعیت جایگاه خود را از اصول ۵۴ و ۵۵ قانون اساسی میگیرد.
اگر میخواهید با منطق علی (ع) حکومت کنید خواهشمند است دستور دهید این گزارش و گزارش سالهای قبل تفریغ نفت دوران خاتمی را برایتان بیاورند و تمرکز روی این گزارش و گزارشات بعد به شما کمک میکند در اجرای سیاستهای کلی برنامه هفتم و اجرای برنامه هفتم توسعه، گامهای اولیه برداشته شود.
رهبر انقلاب اسلامی در بند ۳ ابلاغ سیاستهای کلی برنامه هفتم فرمودهاند:
- شفافسازی و ضابطهمند نمودن درآمدها و هزینههای شرکت ملی نفت و سایر شرکتهای دولتی
- واقعی کردن منابع و مدیریت مصارف دولت و اجتناب از کسری بودجه
اگر آقای رئیسجمهور به همین دو کلمه عمل کنند جلوی هرزرفت منابع گرفته خواهد شد و بخش عظیمی از بیتالمال صیانت میشود.
♦️کلمه سوم:
نگارنده در ایام حکومت آقای خاتمی شکایتی به ایشان از باب حفظ حقوق اقتصادی ملت تسلیم کردم. شرح این شکایت و پیگیریهای معاونت حقوقی رئیسجمهور در کتاب «وظیفه دشوار نظارت بر اجرای قانون اساسی» نوشته دکتر حسین مهرپور بهتفصیل آمده است. خواهشمند است جنابعالی دستور فرمایید این پرونده باز را معاونت حقوقی شما پیگیری کند.(2)
لازم به ذکر است ما در کشور یک سری «پروندههای» باز و «حسابهای» باز داریم – مثل پرونده کرسنت – طی ۳۰ سال گذشته در هیچ مرجعی رسیدگی قطعی و منجر به حکم نشده است. این پروندهها و حسابها ربط مستقیم به صیانت از بیتالمال دارد. جنابعالی این مقوله را در دستور کار هیئت دولت و دستور کار سران قوا قرار دهید تا به نتیجه برسد.
⭕️پینوشتها:
1- خطبه ۱۵ نهج البلاغه
2- بخش نهم کتاب تحت عنوان اصل ۵۳ قانون اساسی در ۴۳ صفحه پیگیریهای حقوقی دفتر ریاست جمهوری و بینتیجه بودن این پیگیریها را واتاب داده است.
🆔 eitaa.com/eisavim
🔴 چرا پدرم موقع عکس گرفتن زانوهایش را خم می کرد؟
✍ دکتر محسن زندی
چند وقت پیش پدرم عکسهای قدیمی آلبومش را بیرون آورده بود و به من نشان میداد. عکسهایی از دوران نوجوانی و جوانی خودش در کنار پدرش.
چیزی گفت که هنوز هم نتوانستهام این حجم از ادب و توجه و احترام را درک کنم.
در تمام عکسها زانوهایش را شکسته بود تا هم قدِ پدرِ کوتاه قدش باشد. میگفت آنقدر حواسم به احترام و جایگاه پدرم بود که همیشه در کنارش طوری میایستادم تا بلندتر از او به نظر نرسم؛ و مهمتر آنکه او احساس نکند بلندتر از او هستم.
راستش هر چقدر سنم بالاتر میرود و بادِ چرخِ نخوت و تکبر و همهچیز دانیِ ایام جوانیام کمتر میشود، به اهمیت وجود بزرگسالان و حفظ جایگاهشان در هر خانوادهای بیشتر پی میبرم.
بزرگترها اساس و بنیان و محور هر خانوادهای هستند. وقتی میمیرند یا جایگاهشان را از دست میدهند، خیمه آن خانواده از هم میپاشد. چه بسیار خانوادههایی را دیدهایم که حتی با وجود فرهیختگی و صمیمیت اعضای آن، بعد از مرگ والدین از هم دور شدهاند. حتی اگر سالی یک بار هم دور هم جمع شوند، دیگر خانواده نیستند؛ بلکه ازدحامی از تنهایانند.
پدرم همیشه به مادربزرگ ساکت و نحیف و رنجورم اشاره میکرد و میگفت: همین یک مشت پوست و استخوان را میبینی که چگونه همه را دور خودش جمع کرده؟ اگر روزی نباشد دیگر این جمع پا نخواهد گرفت.
و دقیقاً همان شد که میگفت.
به جرات میگویم یکی از آیتمهای به شدت تاثیرگذار بر خانواده بودن یک خانواده و نه اینکه صرفاً ازدحامی از تنهایان باشند، میزان ادب و احترام و حفظ جایگاه بزرگترها در هر خانوادهای بود.
چقدر تفاوت بود بین آنها که بچههایشان را طوری تربیت کرده بودند که با هر رفت و آمد بزرگترها، حتی به دستشویی، به احترامشان تمام قد از جایشان بلند میشدند؛ با آنها که حتی یک حرف و کلام ساده و معمولی را با تندخویی و بیاعتنایی و بیتوجهی به بزرگترها میزدند.
نه اینکه بزرگترها هیشه درست میگویند، یا همیشه بیشتر و بهتر میفهمند، یا هیچگاه حرف زور و بیحساب نمیزنند، و گاهی ناخواسته و خواسته آسیب نمیرسانند.
ابداً منظورم این نیست. مقصودم حفظ جایگاه و شأن آنها، محبت، ادب، احسان، خشوع باطنی و ظاهری به آنها، حفظ بزرگیشان در هر خانه؛ و ازین مهمتر، القای این حسِ بزرگی و ادب و جایگاه به آنها، حتی در صورت مخالفت با نظرشان است.
این وضعیتی است که سودش به جیب همه میرود.
سالخوردهای که در برابر خود غبارِ غمناک مرگ را میبیند، دلخوشیای جز ثمرهها و محصولات باغش ندارد. چه مصیبت دردناکیست آنکه در برابرش هم باغی سوخته از گذشته میبیند و هم پایانِ آینده را.
پدرم که خودش یک کشاورز و باغدار حرفهای است همیشه درختها را کج و ماوج و نادرست میکاشت. میپرسیدم چرا این کار را میکنی وقتی میدانی غلط است؟
میگفت: میدانم غلط است. اما پدرم اینگونه خوشش میآید. چرا باید برای ۴ کیلو میوه بیشتر، دلش را بشکنم و بعدش سالها حسرتش را بخورم؟
و البته پدرش هم همیشه از او راضی بود و از دیدنش لذت میبرد و دعایش میکرد. با اینکه ۲۰ سال از مرگش گذشته است هنوز هم پدرم با احترام و جلالت از او یاد میکند و اشک در چشمانش حلقه میزند.
به راستی این ادب چیست که مولانا میگوید:
از خدا جوییم توفیقِ ادب
بیادب، محروم گشت از لطفِ رب
بیادب، تنها نه خود را داشت بد
بلکه آتش در همه آفاق زد
از ادب پُر نور گشتهست این فلک
وز ادب معصوم و پاک آمد مَلَک
دوست بسیار ثروتمندی دارم که از هر لحاظ انسان موفق و حسرتانگیزی است. یکبار خاطرهای تعریف میکرد که هروقت آن را تعریف میکنم گریهام میگیرد.
میگفت: مادری داشتم که سالها زمینگیر بود و لگن زیرش میگرفتیم برای دفع ادرار و مدفوع. مادرم که بسیار ماخوذ به حیا بود، از شدت خجالت، ادرار و مدفوعش را تا آنجا که ممکن بود نگه میداشت که نکند ما را به زحمت بیندازد. هر ساعت هم از خدا مرگش را میخواست تا از رنجِ این سرشکستگی و سربار بودن رها شود.
هر چقدر به او میگفتم که مادرجان این کار را نکن. ما وظیفهمان است حفظ و نگهداری از تو؛ به خرجش نمیرفت که نمیرفت.
یک روز بعد از دفع ادرارش در لگن، مشتم را پر از آن کردم و به صورتم مالیدم و التماس کردم که تا زنده است توفیق خدمتگزاری به خودش را از ما نگیرد. و این کار را به خاطر ما بکند. ماییم که محتاج اویم، و نه او محتاج ما.
با این کارم بهت زده شد و شروع به گریه کرد. از عمق جان دعایم کرد و همان دعا شد توشه دنیا و آخرت من.
آری. بزرگترها مثل هوایی هستند که نفس میکشیم. تا هست قدرش را نمیدانیم، اما وقتی نیست، احساس خفگی بیچارهمان میکند:
هر که جز ماهی زِ آبش سیر شد
هر که بی روزی است، روزش دیر شد
پاتوق بچه شیعه ها
@shia_patogh
🆔 eitaa.com/eisavim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مدال برای امام زمان
♦️مبینا نعمت زاده:
با امام زمان عهد کرده بودم مدال بگیرم مدالم را تقدیم مردم ایران و آقا امام زمان کنم.
احسنت به مبینا خانم جوان دهه هشتادی!
آینده ایران قوی را شماها خواهید ساخت.
🆔 eitaa.com/eisavim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 احتمال ترور برخی مقامات آمریکایی به وسیله اسرائیل
♦️ اسکات بنت، افسر سابق نیروهای ویژه ارتش آمریکا:
باور دارم که موساد قصد دارد برخی مقامات آمریکایی را ترور کند
🆔 eitaa.com/eisavim
🔴 ضرورت اصلاح و تغییر قانون انتخابات ریاست جمهوری
♦️تجربه ی کابینه های ۱۱ ، ۱۲ و بویژه ۱۴، اثبات کرد برای حاکمیت ضرورت دارد قانون انتخابات و شرایط احراز یا عدم احراز صلاحیت کاندیداهای انتخابات را در تراز نظام اسلامی و ماهیتا، تغییر دهد.
♦️تبعا قوه مجریه که در این چند کابینه اخیر ذینفع بوده و هست، لایحه مناسب ارائه نخواهد داد لذا انقلابیون مجلس باید طرح ارائه داده و در تصویب آن تلاش کنند.
♦️قاطعانه بگوییم که در هیچ کشوری نمیتوانید پیدا کنید افراد محکوم قضایی و اغتشاش طلب که علیه امنیت ملی و نظم عمومی اقدام کرده اند در کابینه به عنوان معاون رئیس جمهور، رئیس سازمان دولتی و یا بعنوان وزیر حضور داشته باشند (تبعا وزیر شدن این افراد حاکی از تبانی مفسدین مجلس با رئیس جمهور است)
♦️ضروریست در قانون جدید، یک "قاعده آمره تخلف ناپذیر" آورده شود که در طول سوگند رئیس جمهور در مجلس بوده و مطابق آن، رئیس جمهور متعهد شود که از افراد:
- دارای سابقه کیفری یا عناد آشکار با نظام،
- مشوق بی نظمی و تهییج کننده یا تطهیر کننده آشوب طلبی و اغتشاش،
- عناصر دوتابعیتی،
- اشخاصی که ارتباط مستدام با خارج از کشور تحت عناوینی چون: سرمایه گذاری در خارج کشور، داشتن همسر خارجی، اشتغال به تحصیل خود یا منسوبین در دانشگاه های خارجی، اقامت منسوبین در خارج کشور و... دارند،
در کابینه استفاده نخواهد کرد وگرنه حکم صادره باطل تلقی میشود.
♦️یادمان نرود که هر حاکمیت برای بقای خود، قانون وضع میکند و این اصل در همه کشورهای جهان از اصول اولیه و لازم برای حکومت داری است.
✍دکتر محمد ذاکر اردکانی
🆔 eitaa.com/eisavim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سقوط بازارهای جهانی تا کجا ادامه خواهد داشت؟
🆔 eitaa.com/eisavim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هنرنمایی و لکنتخوانی حسین طاهری
♦️شعر این مداحی مکالمه لکنتآمیز یکی از سربازان لشکر دشمن با حضرت عباس علیه السلام است.
♦️یک قطعه هنری تمام عیار با اجرای ظریف حسین طاهری همراه با زبان بدن، هنر القای دقیق معانی به مخاطب و هنر تعزیهخوانی.
🆔 eitaa.com/eisavim
Hossein Taheri - Delavar.mp3
9.88M
Hossein Taheri - Delavar.mp3
دلاور
مداحی لکنت زبان حسین طاهری
اولاً دلاور دوماً علمدار
سوماً مثل اباالفضل نمیشه تکرار
سرباز حیدر در واقع سردار
کاملا مثل علی اسدالله کرار
یا اباالفضل تو حلقه ی ارباب بزرگتر اصحاب
میگیرن ازت درس نهایت آداب
کنار حسینی همیشه تو یک قاب
شجاعت و جنگت زبان زد اعراب
مدد ابوفاضل ای مدد ابوفاضل
به زیر دینتم الی الابد ابوفاضل
همان که در دل خیبر میشود حیدر
همان به کرب و بلا میشود ابوفاضل
یاابالفضل یا عبّاس
پهلوان اباالفضل قهرمان اباالفضل
ای جوانی امیرمؤمنان اباالفضل
خیمه گاه زینب هر کجا که باشد
علی اکبر دربان و پاسبان اباالفضل
یا اباالفضل به معرکه استاد به شیوهی اجداد
اگه بشه طوفان جلوتری از باد
عدو زده فریاد که از نفس افتاد
فنون نگاتو نمیبرن از یاد
کفیل ابوفاضل یا کفیل ابوفاضل
شونه به شونهی تو جبرئیل ابوفاضل
وقتی میشی خیره خب زبون میگیره
دشمن میگه الد الدخیل ابوفاضل
من من که با باشم و در در در این میان
قد قد علم علم کنم ای پهلوان
از ترس ترستان من رزم خویش خویش فراموش کرده ام
اصلاً چقدر غلط کردم
که من من حرف یزید را را گوش کرده ام
حالا حالا به من آقا امان بده
من مرده ام به مرده ی بی چاره جان بده
های الفرار قاتل کفار میرسد
غوغای خیبر است به تکرار میرسد
دارد همان روز اسف بار میرسد
سردار میرسد، دلدار میرسد
یعنی علم به دوش علمدار میرسد ...
🆔 eitaa.com/eisavim
27.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دلاور (لکنت خوانی)
♦️مداحی حسین طاهری
🆔 eitaa.com/eisavim
🔴 ابرقدرت سازی و فرهنگ سازی در المپیک
♦️*یکم.* امریکا وچین ابرقدرتند. شک دارید؟ به نتایج المپیک نگاه کنید! این دو کشور با فاصله، در صدر قرار گرفته اند و دست نیافتنی هستند. شما دوره های اخیر را ببینید: فاصله آندو با کشور سوم زیاد است. مثلا در 2020 امریکا 39 طلا، چین 38 طلا و سپس ژاپن(میزبان) 27 طلا، و بعد انگلیس و روسیه و استرالیا با 22 و 20 و 17 طلا، و بعد از آن هلند و فرانسه و آلمان و ایتالیا با 10 طلا قرار دارند.
اصلا از اوائل المپیک هم معلوم است چه کشوری برتر است. از همان روزهای اول امریکا و چین بالاتر از دیگران قرار میگیرند.
♦️*دوم.* خب حالا امریکا و چین طلاهایشان را در چه رشتههایی به دست آورده اند؟
- امریکا: 11طلا در شنا(2تا هم در دیگر ورزشهای آبی)، 7تا در دومیدانی، و سپس 3تا در کُشتی.
- چین: 7تا در شیرجه(5تا هم در دیگر ورزشهای آبی)، 7تا دروزنه برداری، 4تا در ژیمناستیک و تیراندازی و تنیسرویمیز.
- انگلیس: 6تا در دوچرخه سواری، 4تا در شنا، 3تا در قایق رانی بادبانی.
- استرالیا: 9تا در شنا، 6تا در انواع قایق رانی.
♦️*سوم.* کاملا بطور "اتفاقی" در رشتهای که این کشورها قوی اند، مدالهای زیادی توزیع میشود. مثلا:
🔹 - در بین رشتههای دو و میدانی، تنها در "دو"(دویدن) 34 مدال طلا توزیع میشود (100 و 200 و 400 و 800 متر و نیز 1.5 و 5 و 10 کیلومتر و ماراتون و پیاده روی سرعت و دوصحرایی و چند تا دو با مانع و دو امدادی، بخش مردانه، زنانه و برخی مختلط!)
🔹- تنها در "یکی" از ورزشهای آبی (یعنی شنا) 35 مدال طلا توزیع میشود (کرال سینه، کرال پشت، قورباغه، پروانه، مجموع 4 نوع گذشته، آزاد، امدادی؛ برخی بصورت 50 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1500 متر؛ بخش مردانه، زنانه و برخی مختلط). این به جز ورزشهای آبی دیگر است. مثلا در شیرجه هم جداگانه 8 مدال دیگر توزیع می شود.
🔹- در یکی از زیررشتههای قایق رانی (یعنی قایق رانی با قایق کانو، آن هم به روش اسپرینت/سرعت) 12 مدال طلا توزیع می شود، و در رشته دیگر پاروزنی 14 مدال طلا توزیع میشود، و در قایق رانی بادبانی 10 مدال طلا.
🔹- تنها در "یکی" از رشته های ژیمناستیک(یعنی ژیمناستیک هنری) 18 مدال طلا توزیع میشود
🔹- در یکی از 4 رشته دوچرخه سواری (یعنی دوچرخه سواری در پیست) 12 مدال طلا توزیع میشود.
♦️*چهارم.* حالا مدلدهی کدام رشتهها همان ابتدای المپیک شروع می شوند؟ اتفاقا ورزشهای آبی. مثلا المپیک امسال، در همین "یک" ورزش آبی (یعنی شنا) از روز دوم، در 9 روز اول روزانه 4 مدال طلا توزیع می شود. یعنی همان ابتدای المپیک ابرقدرت را بالا می کشد، اما مدالهای کُشتی تازه از روز دهم المپیک شروع میشود. در نتیجهی این زمانبندی چین 3تا طلا در روز اول و 3 تا طلا در روز دوم به دست آورده، و امریکا هم 4 تا و 3 تا در دو روز اول گرفته است. یعنی باعث شده از همان ابتدای المپیک این کشورها جلو بیفتند.
♦️*پنجم.* حالا در والیبال و هندبال و فوتبال با این همه تلاش واین همه بازیکن مجموعا چندمدال توزیع میشود؟ هر ورزش 2 مدال(مردان و زنان). آن وقت "یک" ورزشکار چینی در شنا 6 مدال گرفته، یا دو ورزشکار امریکایی (و نیز دو ورزشکار استرالیایی) در شنا هر کدام 5 مدال گرفتهاند. همه هم در شنای زنان. یعنی این 5 نفر روی هم 26 مدال شنای زنان را گرفته اند. در ژیمناستیک هنری هم اوضاع نزدیک به همین است: مثلا یک زن امریکایی 4 مدال در این رشته را کسب کرده است، همچنین یک زن برزیلی و یک مرد ژاپنی.
♦️*ششم.* حالا اگر کُشتی و تکواندو را اولین ورزشهای المپیک برای مدالدهی قرار میدادند چه میشد؟ ایران از اول المپیک در اوائل جدول قرار میگرفت و اسمش در جدول مدالها در دنیا شنیده میشد. حالا اگر تعداد وزنهای کُشتی را افزایش میدادند چه میشد؟ حالا اگر وزنه برداری بجای هر وزن یک مدال، هر وزن 3 مدال میداشت (تک ضرب، دو ضرب، مجموع) چه می شد؟ حالا اگر رشته چوگان و کُشتی پهلوانی وکُشتی با چوخه هم جزء رشته های المپیکی می بود چه میشد؟ اگر ورزشهای زورخانه ای را هم اضافه میکردند (مثل ژیمناستیک) چه میشد؟ ...
مثلا رشته بستکبال راکه خودشان قوی هستند،یک بسکتبال دیگرهم اضافه کرده اند: بسکتبال 3نفره! یاتنیس وبدمینتون وتنیس روی میزبجای 2 مدال یاحداقل 4 مدال، 5 مدال دارد(تک نفره مردانه و زنانه، دونفره مردانه و زنانه و مختلط).
یا مثلا درنظربگیرید که گلف، راگبی، اسکیت بورد، سنگ نوردی، موج سواری وحتی رقص بریک هم دررشتههای ورزشی المپیک حضور دارند!
♦️*هفتم.* میدانم که طبعا برای این انتخابها، دلایل به ظاهر بی طرفانه و بلکه علمیای ارائه می کنند، ولی کیست که نداند حقیقت جز این است و پشت پرده چه خبرهاست؟ میدانم که تنها دلیل پشت پرده اِبراز قدرت نیست، بلکه ده ها هدف دیگر مانند ترغیب فرهنگ غربی، ترویج ورزش های غربی، ترویج کم پوششی و ... هم وجود دارد.
✍ فرهنگ ورزش
🆔 eitaa.com/eisavim
1_13061398451.pdf
652K
🔴 بیانیه انجمن اسلامی پزشکان در باره وزیر پیشنهادی وزارت بهداشت
🔴 «المپیک جهاد تبیین!»
▪️المپیک پاریس بزرگترین همایش جهاد تبیین برای مردم ایران بود تا بدون تعصب متوجه اختلاف فاحش رفاه و امکانات برتر خود نسبت به شهروندان فرانسوی بشوند!
▪️از نظافت شهری برتر ایران تا ارزانی و در دسترس بودن انرژی، امکانات سرمایشی و گرمایشی، امکانات اسکان و استراحت مناسب، دسترسی به غذای مغذی و کافی، حمل و نقل شخصی و عمومی ارزان، مسئولیت پذیری و تجربه مناسب نیروهای اداری و اجرایی، سیاستزدگی شدید و چشمپوشی نسبت به جنایتکاران صهیونیستی و ارزشهای دینی و انسانی در فرانسه برخلاف ایران، امنیت روحی-روانی کودکان در ایران، تمیزی رودخانهها و معابر عمومی، امکانات توریستی فراوان و ارزان، فضاسازی و مبلمان شهری زیبا، امنیت بالا به ویژه برای مهمانان خارجی و.. از جمله مزیتهای رفاهی زندگی در جمهوری اسلامی ایران نسبت به عمده کشورهای جهان است که از دیدگان پنهان مانده و به صورت ملموس احساس نمیگردد.
▪️درحالیکه برخلاف تصور مردم از اروپا، تجربه شرکتکنندگان المپیک در ویترین سبک زندگی فرانسه به عنوان یکی از مدعیان پیشرفت، نارضایتیهایی شامل سرقتهای متعدد از کاروانهای المپیکی، کیفیت پایین و کمبود مواد غذایی و صف طولانی غذا، نبود تهویه هوا و امکانات سرمایشی، قطعی مکرر برق، آلودگی شدید رود سن و مسمومیت شناگران، عدم نظافت سالنها و خرابی پلههای برقی، بوی بد و عدم نظافت شهری، تختخوابهای مقوایی، فرهنگ پایین مردم فرانسه و عدم مسئولیتپذیری و احترام کافی نسبت به مهمانان و.. بود که مردم را با حقیقت زندگی ضعیف مردم اروپا آشنا کرد.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
🆔 eitaa.com/eisavim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ آقا رو به راه می کنه!
🆔 eitaa.com/eisavim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ترس دیوانه کننده صهیونیستها
♦️«خیابونا خالیه؛فروشگاهها خالیه؛
همه نگرانیم. همه داریم از ترس میلرزیم، نیاز نیست از گفتنش خجالت بکشیم!»
🆔 eitaa.com/eisavim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 انتقام
♦️انیمیشنی که به عنوان نحوه انتقام ایران از اسرائیل داره در دنیا منتشر میشه
😂😂😂
🆔 eitaa.com/eisavim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جنگ روانی با اسرائیل
♦️خبرنگار شبکه 14 اسرائیل:
بعضی از کارشناسان اسرائیلی عجیبند، گفتهاند: "انتظار مرگ از خود مرگ سختتر است" و این در رسانههای ایرانی پخش شده است، ایرانیها در مدیریت جنگ روانی خیلی خوب هستند...
🆔 eitaa.com/eisavim
35.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ یه یا ابالفضل بگو
ببین چه ها می کنه
کار صد دعا می کنه
دردا رو دوا می کنه
خاکو هم طلا می کنه
◾️مرتضی باب
🆔 eitaa.com/eisavim