#تلنگر...
لجبازی يك كلمه نيست!
يك اشتباه است!
اشتباه ويران كننده!
كه مي تواند هر دو نفر را در رابطه به زمين بزند و جايی برای بلند شدن نماند!
لجبازی مي تواند آنقدر قوی باشد كه يادت برود روزی عاشق كسی بودی كه به او مي مي گفتي نمي خواهي ناراحتی اش را ببينی!
اما حالا خودت عامل اصلی اش شده اي!
باعاشقانه های خود لجبازی نكنيد
گاهی جايی برای جبران نمي نماند،
💓#همسرداری💓
@eitaagarde
🌹
سـ❄️ـلام
روزتون پراز خیر و برکت 💐
🗓 امروز دوشنبه
☀️ ٢۴ بهمن ١۴٠١ ه. ش
🌙 ٢۲ رجب ١۴۴۴ ه.ق
🌲 ١۳ فوریه ٢٠٢٣ ميلادی
@eitaagarde🌹🌹
🔻این صبحانه ممنوع است!
🔹کیک و کلوچه بدترین صبحانه....
🔸اگر به جای خوردن صبحانه کامل کیک و کلوچه بخورید، به سرعت قند خون بالا رفته و بعد از چند ساعت پایین آمدن قند خون و گاهاً ضعف شدید را باعث می شود.
🔹اگر عجله دارید به جای آن ۲۱ عدد مویز ناشتا در صبحانه بخورید تا انرژی لازم برای کارهای روزانه را داشته باشید.
🆔 @eitaagarde
اگر ۵ درصد از مردم ایران به جای سبزه نهال بکارند: از هدر شدن ۴۰۰ تن غلات و حبوبات جلوگیری میشود و جنگلی با ۴ میلیون درخت خواهیم داشت. عید امسال بجای سبزه هر کدوم یک نهال بکاریم و برای انتخاب نهال به اقلیم شهر خودمان توجه کنیم. یک درخت در طول ۴۰ سال عمرش، میتواند یک تن دیاکسید کربن را جذب کند.
@eitaagarde
#انتشار_حداکثری
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_ترخینه
سلام به روی ماهتون😍
اینم ی #آش خوشمزه برای فصل سرما وسرماخوردگی.😷
به جرات میگم هرکس این آش رو بخوره واقعا مریضیش خیلی خیلی سریع خوب میشه😊
مواد لازم :
ترخینه
عدس دوپیمانه(عدس اگر محلی باشه که عالیییی میشه)
دوغ محلی یک لیتر
سبزی آش یا اسفناج خرد شده
پیاز خیلی زیاد
نعنا
پونه
ادویه شامل زردچوبه و انواع فلفل وپودر سیر وپودر زیره سیاه
#ترخینه رو ی آب بزنید تا گرد و خاکش بره، بعد چند ساعت خیس کنید تا کاملا از هم باز بشن(هرچی بیشتر بمونه بهتره)
همراه با آبی که خیس کردین داخل ظرف بریزین. به دلخواه دوغ محلی(ترش) بریزید داخلش و بزارین یک ساعت بجوشه. بعد از یک ساعت عدس رو که از قبل پختین بهش اضافه کنید و باز اجازه بدین باهم ی جوش بزنه.
داخل ی ظرف دیگه پیاز داغ کنید وادویه ها و نعنا وپونه رو بهش اضافه کنید و سریع از حرارت بردارین تا نسوزه(چون نعنا و پونه سیاه بشن تلخ میشن).
به آش اضافه کنید و بعد سبزی آش رو اضافه کنید(کم و زیاد میزان سبزی بستگی به خودتون داره). اواخر پخت نمک رو اضافه کنید و بزارین ی مقدار دیگه جا بیفته.
@eitaagarde
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه میرزا قاسمی سنتی و خوشمزه ( همراه با دستور پخت و نکات )
🌴🍯@eitaagarde 🍯🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه فرق قهوه ی ترک و اسپرسو و فرانسه رو نمیدونی اینو ببین👌
#ترفند
@eitaagarde
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یک#شام_خوشمزهه😋
۱ عدد پیاز
۲ عدد سینه ی مرغ
۲ فلفل دلمه ای خورد شده
چند عدد نان پیتا یا لواش
۱ بسته خامه صبحانه
نمک و فلفل و آویشن
ابتدا پیاز روسرخ کرده و بهش فیله ی مرغ اضافه میکنیم،وقتی که رنگش تغییر کرده فلفل دلمه ای میریزیم و نمک و فلفل و آویشن ریخته و خامه صبحانه هم اضافه میکنیم، نان پیتا یا لواش رو با کاتر دایره ای برش زده و از موادمون میریزیم و پنیر پیتزا ریخته و در فر ۱۸۰ درجه ده دقیقه قرار میدیم😋
@eitaagarde