Pouya Bayati - Esmam Irane.mp3
7.67M
#اسمم_ایرانه
تقدیم به همه اعضای کانال
10k
شدنمون مبارک😍😍
ممنون از همراهی و حمایت شما عزیزان❤️❤️
💜@eitaagarde💜
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند تا ترفند که کلی به درد میخوره😍👌
#ترفند
@eitaagarde
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#دسر_مجلسی👩🍳
📍 مواد لازم:
🍥خامه صبحانه ۳ ق غ
🍦بستنی وانیلی ۱۲۰ گرم ( ۲ تا بستنی لیوانی کوچک)
🥣ژلاتین ۳ ق غ + نصف لیوان آب سرد
🥛شیر دو و نیم لیوان
🌽نشاسته ذرت ۳ ق غ
🥄شکر نصف لیوان
🌸گلاب نصف لیوان
🥄زعفران دم کرده ۳ ق غ
@eitaagarde
#تلنگر...
لجبازی يك كلمه نيست!
يك اشتباه است!
اشتباه ويران كننده!
كه مي تواند هر دو نفر را در رابطه به زمين بزند و جايی برای بلند شدن نماند!
لجبازی مي تواند آنقدر قوی باشد كه يادت برود روزی عاشق كسی بودی كه به او مي مي گفتي نمي خواهي ناراحتی اش را ببينی!
اما حالا خودت عامل اصلی اش شده اي!
باعاشقانه های خود لجبازی نكنيد
گاهی جايی برای جبران نمي نماند،
💓#همسرداری💓
@eitaagarde
🌹
سـ❄️ـلام
روزتون پراز خیر و برکت 💐
🗓 امروز دوشنبه
☀️ ٢۴ بهمن ١۴٠١ ه. ش
🌙 ٢۲ رجب ١۴۴۴ ه.ق
🌲 ١۳ فوریه ٢٠٢٣ ميلادی
@eitaagarde🌹🌹
🔻این صبحانه ممنوع است!
🔹کیک و کلوچه بدترین صبحانه....
🔸اگر به جای خوردن صبحانه کامل کیک و کلوچه بخورید، به سرعت قند خون بالا رفته و بعد از چند ساعت پایین آمدن قند خون و گاهاً ضعف شدید را باعث می شود.
🔹اگر عجله دارید به جای آن ۲۱ عدد مویز ناشتا در صبحانه بخورید تا انرژی لازم برای کارهای روزانه را داشته باشید.
🆔 @eitaagarde
اگر ۵ درصد از مردم ایران به جای سبزه نهال بکارند: از هدر شدن ۴۰۰ تن غلات و حبوبات جلوگیری میشود و جنگلی با ۴ میلیون درخت خواهیم داشت. عید امسال بجای سبزه هر کدوم یک نهال بکاریم و برای انتخاب نهال به اقلیم شهر خودمان توجه کنیم. یک درخت در طول ۴۰ سال عمرش، میتواند یک تن دیاکسید کربن را جذب کند.
@eitaagarde
#انتشار_حداکثری
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_ترخینه
سلام به روی ماهتون😍
اینم ی #آش خوشمزه برای فصل سرما وسرماخوردگی.😷
به جرات میگم هرکس این آش رو بخوره واقعا مریضیش خیلی خیلی سریع خوب میشه😊
مواد لازم :
ترخینه
عدس دوپیمانه(عدس اگر محلی باشه که عالیییی میشه)
دوغ محلی یک لیتر
سبزی آش یا اسفناج خرد شده
پیاز خیلی زیاد
نعنا
پونه
ادویه شامل زردچوبه و انواع فلفل وپودر سیر وپودر زیره سیاه
#ترخینه رو ی آب بزنید تا گرد و خاکش بره، بعد چند ساعت خیس کنید تا کاملا از هم باز بشن(هرچی بیشتر بمونه بهتره)
همراه با آبی که خیس کردین داخل ظرف بریزین. به دلخواه دوغ محلی(ترش) بریزید داخلش و بزارین یک ساعت بجوشه. بعد از یک ساعت عدس رو که از قبل پختین بهش اضافه کنید و باز اجازه بدین باهم ی جوش بزنه.
داخل ی ظرف دیگه پیاز داغ کنید وادویه ها و نعنا وپونه رو بهش اضافه کنید و سریع از حرارت بردارین تا نسوزه(چون نعنا و پونه سیاه بشن تلخ میشن).
به آش اضافه کنید و بعد سبزی آش رو اضافه کنید(کم و زیاد میزان سبزی بستگی به خودتون داره). اواخر پخت نمک رو اضافه کنید و بزارین ی مقدار دیگه جا بیفته.
@eitaagarde