مداحی آنلاین - ز غربت تو مدینه غوغاست - میثم مطیعی.mp3
9.18M
🔳 #شهادت_امام_محمد_باقر(ع)
ز غربت تو مدینه غوغاست
زائرت امشب حضرت زهراست
🎤 #میثم_مطیعی
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
التماس دعا 🙌
•┈••✾◆✦✧✦◆✾••┈•
#کلام_امیر
💎جرعهای از نهجالبلاغه
🔹روش برخورد با شكست خوردگان
📜 امیرالمومنین علی(ع): سزاوار ترين مردم به عفو كردن، تواناترينشان به هنگام كيفر دادن است. حکمت ۵۲
بسمه تعالی
پاسخ به شبهات ⬅️
سوال شده بود که چرا اسلام مرتدین را می کشد آیا این حکم مخالف آزادی بیان نیست؟
- عموم مومنین جامعه، ایمانشان با تحقیق نیست و مطالبی را که از اوان زندگی یاد گرفته اند برایشان اعتقاد شده و با شبهه ایمان غالب آنها به خطر می افتد. ( چیزی که الان به عیان شاهد آن هستیم)
- شیعه عدلیه است یعنی یکی از اصولش این است که خداوند عادل است و ظلم نمی کند پس اگر کسی بدون غرض، تحقیقات کامل و جامع درباره اسلام انجام دهد ( با خواندن کتابهای معتبر و صحبت با علمای دین و دین شناسان متعدد) و دست آخر به این نتیجه برسد که اسلام دین خوبی نیست و مثلا مسیحیت بهتر است، و مسیحی شود ( بیان کردیم که هر کسی که تحقیق صادقانه داشته اسلام را پذیرفته) قطعا و یقینا جهنمی نمی شود زیرا اگر این فرد را خدا عذاب کند، ظلم است و خداوند ظالم نیست پس عذاب نمی کند و اگر کسی بدون تحقیق یا با تحقیق ناقص اقدام به ارتداد کند، جهنمی است زیرا حجت و دلیلی برای خروج از دین ندارد و مقصر است.
حال کسی که با تحقیق درست از دین خارج شده به حتی یک نفر بگوید که من دین اسلام را به خاطر فلان مسئله قبول ندارم باید اعدام شود زیرا که حرفش پخش می شود و حرف او، کسانی که ایمان ضعیف دارند از دین خارج می شوند و کم کم با شیوع شبهه، همه کسانی که ضعیف الایمان هستند کافر می شوند. در مرحله بعد با شیوع ارتداد، ایمان کسانی که ۵۰ درصدی هست هم ضعیف می شود و کمکم بی دین می شوند و بعد نوبت کسانی می رسد که ایمان مثلا ۷۵ درصدی دارند به خاطر شیوع ارتداد بی دین می شوند و دست آخر فقط اهل تحقیق در دین و اهل ایمان ویژه سالم می مانند و عموم مسلمانان به خاطر اینکه اهل تحقیق نیستند بی دین می شوند.
پس هر کسی ( ولو به یک نفر) بگوید که تحقیق کرده ام و اسلام دین درستی نیست باید اعدام شود تا فتنه بی دینی در جامعه ایجاد نشود.
هر کسی هم که عملا کاری کند که تکذیب صریح خدا و رسول خدا کند هم مرتد است ( به شرط التفات به حکم) و اگر اعدام نشود فتنه در بین مومنان ایجاد می شود. مثلا اگر اهانت به مقدسات کند یا بگوید بعض واجبات را قبول ندارم کافر است و مرتد و باید اعدام شود تا فتنه در دین ایجاد نشود.
چیزی که امروز در جامعه می بینیم شاهد مدعای ماست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چشام پر از اشکِ
دلم مسافر شد
عالم عزادارِ
امامِ باقر شد...
#باقر_العلوم
#شهادت_امام_باقر (ع)
#امام_محمد_باقر (ع)
┄┅┅❅🖤❅┅┅┄
حديثی از امام باقر (ع) که رهبر انقلاب در ابتدای درس خارج فقه خود به شرح آن می پردازند:
شرح حدیث اخلاق | در این دنیا چیزی ماندنی نیست
بسماللهالرحمنالرحیم
الحمدلله رب العالمین
فِی الکافِی عَن الباقِر علیهالسلام یُنادِی مُنادیٍ فِی کُلِّ یَوم اِبنَ آدَم لِدْ لِلْموت (۱)
[حضرت امام محمد باقر علیهالسلام فرمودند: هر روز منادیای ندا میدهد که ای فرزند آدم!] متولد شو برای مردن.
یک حقیقت آشکاری که اغلب عقول مردم و اذهان مردم از آن غافل است؛ [اینکه] هر ولادتی برای فنا و نابودی است در نهایت.
وَ اجمَع لِلفَناء
گرد بیاور و جمع کن، پول را، مال را، اشیاء را، کتاب را، وسایل مطلوب زندگی را از جهات مادی، عینی، قدرت و چه و چه، همهی اینها را زحمت بکش جمع بیاور، لِلفَناء، برای اینکه از بین برود. همهاش از بین خواهد رفت.
هر آنچه که ما جمع میکنیم نابود خواهد شد. یک چند صباحی او مهمان ما است یا ما مهمان او هستیم، گاهی هم او هست ما میرویم، او هم خواهد رفت بعد از ما.
وَ ابنِ لِلخَراب
بساز برای ویران شدن و خراب شدن
این توجه دادن ما است به طبیعت این عالم، عالم فناء و عالم ماده، که همه چیز در این دنیا برای آمدن و رفتن است؛ هیچ چیزی بقاء ندارد. این را انسان توجه کند و درک کند. به یاد عاقبت کار در هنگام آغاز کار باشد. این عبرتی است برای ما. دلبستگیها را کم میکند؛ هم دلبستگی به اشیاء را، به چیزهایی که متعلق به ما است و هم دلبستگی به نفس را.
۱) الشافی، صفحهی ۸۷۶
┄┅┅❅🖤❅┅┅┄
🔰 جلسه تمهیدات برگزاری دعای عرفه در شهرستان الیگودرز
با حضور مسئولان و نمایندگانی از فرمانداری، سپاه پاسداران، نیروی انتظامی، تبلیغات اسلامی، حوزه علمیه، شهرداری، ستاد نماز جمعه، صنعت و معدن، سازمان انتقال خون در دفتر امام جمعه الیگودرز جلسه مهیا سازی مقدمات لازم جهت برگزاری هرچه باشکوه تر دعای نورانی عرفه با رعایت دقیق تمامی دستورالعمل های بهداشتی برگزار گردید.
لازم به ذکر است که پیرو ابلاغیه استانی و مجوز ستاد مبارزه با کرونا، دعای عرفه در روز پنجشنبه ساعت ۵ الی ۷ عصر در محل مصلی قدس شهرستان الیگودرز با رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی برگزار می گردد و از عموم مردم مؤمن و خداجو جهت شرکت در این مراسم دعوت به عمل می آید.
صلوات خاصه امام محمد باقر علیهالسلام
🔳 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ بَاقِرِ الْعِلْمِ وَإِمَامِ الْهُدَى وَقَائِدِ أَهْلِ التَّقْوَى وَالْمُنْتَجَبِ مِنْ عِبَادِکَ
اللَّهُمَّ وَکَمَا جَعَلْتَهُ عَلَماً لِعِبَادِکَ وَمَنَاراً لِبِلَادِکَ وَمُسْتَوْدَعاً لِحِکْمَتِکَ وَمُتَرْجِماً لِوَحْیِکَ وَأَمَرْتَ بِطَاعَتِهِ وَحَذَّرْتَ عَنْ مَعْصِیَتِهِ
فَصَلِّ عَلَیْهِ یَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ ذُرِّیَّهِ أَنْبِیَائِکَ وَأَصْفِیَائِکَ وَرُسُلِکَ وَأُمَنَائِکَ یَا رَبَّ الْعَالَمِینَ.
#شهادت_امام_باقر_تسلیت
هدایت شده از محمدجواد حاج علی اکبری
نهضت علمی امام باقر علیهالسلام.mp3
3M
🎧 #پادکست
💠 بیانات حجةالاسلاموالمسلمین #حاج_علی_اکبری
🔻نهضت علمی امام باقر علیهالسلام
🌱 @ofoghha_ir
🔔حُسن ظن مردم را با عمل، تصدیق کن❗️
#نهج_البلاغه
✨مَنْ ظَنَّ بِکَ خَيْراً فَصَدِّقْ ظَنَّهُ.✨
💠كسى كه به تو گمان خوبى دارد گمانش را (با عمل) تصديق كن.
📚 #حکمت ۲۴۸
غدیر یعنی حرف ولی
روی زمین نماند
#امام_خامنهای
#منماسکمیزنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری_روزشمار
🌺۱۰🌺 روز مانده تا عید بزرگ غدیر خم
#روز_شمار_غدیر
بسمه تعالی
پاسخ به شبهات
پرسش: آیا راه صوفیه و دراویش راه درستی است و آنها واقعا عارف هستند؟
آیا کارهای عجیبی که بعضی از صوفیه انجام می دهند، دلیل بر حقانیت آنهاست؟
آیا اینکه بعضی از مشاهیر عرفان، صوفی مسلک هستند دلیل بر حقانیت آنهاست؟
طریق صوفیه از صدر اسلام ( زمان خلافت امیر المومنین علیه السلام) ایجاد شده است و در طول تاریخ اسلام مشاهیر بزرگی را معرفی کرده اند.
امروز تبلیغات زیادی در جامعه شیعه دارند که باید با دقت اعتقادات و اعمال آنها نقد شود.
صوفیه چندین اعتقاد خلاف قرآن کریم و سنت رسول الله صلی الله علیه و آله دارند من جمله:
۱- صوفیه بین عبادت هایشان سماع دارند که رقص خاص خودشان است.
۲- صوفیه می گویند که اگر کسی مدتی عبادت مفصل کند، بعد از مدتی به خداوند وصل می شود و بعد از آن، از نماز و عبادت بی نیاز می شود.
۳- صوفیه صلح کلی هستند و می گویند که بغض هیچ کس را نباید در قلب داشته باشید و با همه باید دوست باشید.
۴- صوفیه برای خود خانقاه دارند و اهل مسجد رفتن نیستند.
۵- صوفیه به شدت از بحث و مناظره گریزان هستند و از بحث علمی با کارشناسان می ترسند.
۶- اکثریت قاطعه صوفیه، مذهب اهل سنت را دارند و از لحاظ اعتقادی و فقهی از طریق اهل البیت ع جدا هستند.
با تفحص در آیات و روایات و سیره رسول خدا ص و اهل البیت ع، می بینیم که هیچ کدام از این اعتقادات و اعمال ربطی به دین ندارد و از بدعتهای آنها است و حضرت رسول الله ص و اهل البیت ع قطعا سماع نداشتند و با اینکه در اوج محبت الهی بودند تا آخر عمر شریفشان عبادت کردند و ترک عبادت نکردند و سفارش به رفتن مسجد کرده اند و خودشان هم غالبا در مسجد بودند و با دشمنان خدا دشمن بودند و دستور به بغض آنها و بیزاری از آنها داده اند و مسلمانان را تشویق به علم و بحث علمی و تعمق در دین کرده اند.
در کتاب وسائل الشیعه که ۳۰ جلد است سیره و سنت رسول الله ص و اهل البیت ع، در ضمن احادیث بیان شده است.
ادامه دارد مفصل است
پیام مهم رهبر معظم انقلاب به مناسبت موسم حج
بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمدلله ربّ العالمین و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و صحبه المنتجبین و من تبعهم باحسان الی یوم الدّین.
🔹موسم حج که همواره موسم احساس عزّت و عظمت و شکفتگی جهان اسلام بود، امسال دستخوش اندوه و حسرت مؤمنان و مبتلا به احساس فراق و ناکامی مشتاقان است. دلها از غربت کعبه احساس غربت میکند و لبّیکِ جداماندگان با اشک و آه در هم میآمیزد. این محرومیّت، کوتهمدّت است و بحول و قوّهی الهی دیر نخواهد پایید، لکن درس آن، که قدردانستن نعمت بزرگ حج است، باید ماندگار شود و ما را از غفلت برهاند. رمز عظمت و قدرت امّت اسلام در جمع فراگیر و متنوّع مؤمنان در حریم کعبه و حرم پیامبر (صلّی الله علیه و آله) و ائمّهی بقیع (علیهمالسّلام) را امسال باید بیش از همیشه حس کنیم و در آن بیندیشیم.
🔸حج، فریضهای بیمانند است؛ گل صد برگ در میان فرائض اسلامی است؛ گویی همهی جوانب مهمّ فردی و اجتماعی، و زمینی و آسمانی، و تاریخی و جهانیِ دین، قرار است در آن مرور شود. معنویّت در آن هست، ولی بدون انزوا و گوشهنشینی و خلوتگزینی. اجتماع در آن هست، ولی به دور از درگیری و بدگویی و بدخواهی. از سویی حظّ روحی از مناجات و ابتهال و ذکر الهی، و از سویِ دیگر پیوند اُنس و ارتباط مردمی. حاجی با یک چشم، پیوند دیرین خود با تاریخ ــ با ابراهیم و اسماعیل و هاجر، با رسول خدا در هنگام ورود پیروزمندانه به مسجدالحرام، و با خیل مؤمنان صدر اوّل ــ را مینگرد و با چشمی دیگر، انبوه مؤمنان همروزگار خود را که هر کدام میتوانند دستی برای همیاری و اعتصام جمعی به حبلالله باشند.
🔹تدبّر و اندیشیدن در پدیدهی حج، حجگزار را به این باور قطعی میرساند که بسیاری از آرمانها و آرزوهای دین برای بشریّت، بدون همافزایی و همدلی و همکاری مجموعهی دینداران، به بار نمینشیند، و با پیدایش این همدلی و همکاری، کید معاندان و دشمنان، مشکل مهمّی بر سر این راه پدید نمیآورد.
🔸حج، رزمایش قدرت در برابر مستکبرانی است که کانون فساد و ظلم و ضعیفکُشی و غارتگریاند و امروز جسم و جان امّت اسلامی از ستمگری و خباثت آنان آزرده و خونآلود است. حج، نمایش تواناییهای سخت و نرم امّت است. این، طبیعت حج و روح حج و بخشی از مهمترین هدفهای حج است؛ این همان است که امام راحل خمینی کبیر، آن را حجّ ابراهیمی نامید؛ و این همان است که اگر متولّیان امر حج که خود را خادم حرمین مینامند، صادقانه به آن گردن نهند و به جای خشنودی دولت آمریکا، رضای الهی را برگزینند، میتواند مشکلات بزرگی از جهان اسلام را حل کند.
🔹امروز مانند همیشه و بیش از همیشه، مصلحتِ الزامی امّت اسلامی، در وحدت است؛ وحدتی که ید واحده در برابر تهدیدها و دشمنیها پدید آوَرَد و بر سر شیطان مجسّم، آمریکای متجاوز و غدّار و سگ زنجیریاش رژیم صهیونیستی، رعدآسا فریاد کشد و در برابر زورگوییها، شجاعانه سینه سپر کند. این معنی فرمان الهی است که فرمود: وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللهِ جَمیعًا وَلا تَفَرَّقوا.[1] قرآن حکیم، امّت اسلامی را در چهارچوب «اَشِدّاّْءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماّْءُ بَینَهُم»[2] معرّفی میکند، و از او وظیفهی «وَلا تَرکَنوِّا اِلَی الَّذینَ ظَلَموا»،[3] «وَلَنـ یَجعَلَ اللهُ لِلکـّْفِرینَ عَلَی المُـؤمِنینَ سَبیلًا»،[4] «فَقاتِلوِّا اَئِمَّةَ الکُفر»[5] و «لا تَتَّـخِذوا عَـدُوّی وَ عَدُوَّکُم اَولِیاّْء»[6] را میطلبد، و برای اینکه دشمن را مشخّص کند، حکمِ «لا یَنهىّْکُمُ اللهُ عَنِ الَّذینَ لَم یُقاتِلوکُم فِی الدّینِ وَلَم یُخرِجوکُم مِن دِیارِکُم »[7] صادر میفرماید. این فرمانهای مهم و سرنوشتساز، هرگز نباید از منظومهی فکری و ارزشی ما مسلمانان جدامانده و بهدست فراموشی سپرده شود.
🔸امروز بیش از همیشه زمینهی این تحوّل اساسی در دسترس امّت و نخبگان دلسوز و صلاحاندیش آن است. امروز بیداری اسلامی به معنی توجّه نخبگان و جوانان مسلمان به داراییهای معرفتی و معنوی خود، یک حقیقت انکار نشدنی است. امروز لیبرالیسم و کمونیسم که در صد سال پیش و پنجاه سال پیش برجستهترین ارمغانهای تمدّن غرب شمرده میشد، بکلّی از جلوه افتاده و عیوب درمانناپذیر آنها آشکار شده است؛ نظام مبتنی بر آن یک، فروپاشید، و نظام مبتنی بر این دیگری هم درگیر بحرانهای عمیق و در شُرُف فروپاشی است.
🔹امروز نه فقط الگوی فرهنگی غرب ــ که از آغاز هم با وقاحت و رسوایی پا به میدان گذاشت ــ بلکه حتّی الگوی سیاسی و اقتصادی آن یعنی دموکراسی پولمحور و سرمایهداری طبقاتی و تبعیضآمیز هم ناکارآمدی و فسادانگیزی خود را نشان داده است.
@Farsna