1.22M
تفسیر منسوب به امام حسن عسکری ع آیا از جهت سند قوی است⁉️⁉️⁉️
ادامه سوال و شبهه ای که بیان شده در صوت... #بشنوید
پاسخ سوال بالا ❓📝
به بیان حجتالاسلام والمسلمین دهبان
#شبهات
#سوالات_اعتقادی 3⃣3⃣2⃣
#صفحه_حجتالاسلام_والمسلمین
#سیدعابدینی_گیلانی
#باماهمراه_باشید
آدرس صفحه ما در ایتا📙↙️
@ABDGIL
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحیل بسیار ارزنده حاج قاسم سلیمانی عزیز پیرامون اهمیت سوریه و علت مداخلهی نظامی ایران.
نکته: تاکید دارند برای اولین بار برخلاف منهج خودم که عموما وارد این بحث ها نمیشوم میخواهم حرف بزنم.....
رهبر حکیم و فرزانه انقلاب:
ما باید بدانیم امروز وظیفهی ما چیست؟ با چه دنیایی طرفیم؟ نگویید من یک مسجد کوچک را اداره میکنم. امروز هر روحانی، ولو با یک نفر طرف باشد و یک مخاطب داشته باشد، باید مسائل اسلامی را با توجه به اوضاع عالم و با تلقی درست از مسائل اسلامی، به آن یک نفر بگوید؛ چون آن یک نفر هم جزو این جامعهی انقلابی و مبارز است. چنین نیست که گمان کنیم فقط آن روحانیای که با تودههای میلیونی مردم روبهروست بایستی افکار روشن اسلامی و مسائل صحیح سیاسی و مفاهیم دنیای روز را بداند و به مردم بگوید، و آن کسی که با چهار نفر آدم روبهروست یا امام جمعهی یک شهر کوچک یا روحانی یک مسجد است، لازم نیست این چیزها را بداند! خیر؛ چنین نیست. امروز هر یک نفر از ما که برای دین زبان باز میکند، باید چند نکته را رعایت کند: اولاً رعایت اتقان، و سخن سست نگفتن. امروز حرف ما و سخنمان، زیر ذرهبین دشمنان است. مخاطبین ما از لحاظ فکری و ذهنی مورد تهاجم دشمنان هستند. باید خیلی مواظب باشیم که مطلب را درست بگوییم، مطلب قوی بگوییم، مطلب مستند بگوییم؛ حتی وقتی که با کودکان حرف میزنیم. فرق است بین اینکه انسان مطلب ساده بگوید یا مطلب غلط بگوید. سادهگویی، چیزی است که برای مخاطبین ساده ذهن، مثل کودکان و عوامالناس که دور از مفاهیم هستند، مطلوب است. سادهگویی برای اینها لازم است؛ اما غلطگویی نه. این غلط است که خیال کنیم «حالا که میخواهم برای این عده مردم صحبت کنم، چه لزومی دارد دنبال یک کتاب معتبر بگردم؟ همین کتابها کافی است؛ ولو غیر معتبر!» نخیر؛ ما به دانشآموز سال اول هم که جمع و تفریق درس میدهیم، وقتی دو را با دو جمع میکنیم، چهار در میآید. این را به او یاد میدهیم. ده سال بعد هم که او در ریاضیات پیش رفت و یاد گرفت، یا بعدها که در رشتهی ریاضیات عالی پیشرفت پیدا کرد، باز هم این دو را که با دو جمع کنند چهار در میآید. چیزی که از اول به او درس دادیم با آن چیزی که در آخر یاد خواهد گرفت یکی است. نباید اینطور باشد که ما چیزی به کسی بگوییم و بعد که سواد و معلومات و سطح فکرش بالاتر رفت و بهتر شد، نگاه کند ببیند آن حرفی که به او داده بودیم، سست از آب درآمده است.
ادامه 👇
👆ادامه:
پس، شرط دوم تبلیغ ما، توجه به اوضاع و احوال سیاسی و اوضاع کلی جهان است. حتی مسألهی وضو و غسل را هم که میگویید، بدانید که این، مال آن اسلام است. یعنی مسلمان مخاطب خودتان را با تعالیم آن اسلامی آشنا میکنید که اگر جامعهای این اسلام را داشته باشد، همهی حملهی جهانی در مقابلش بیاثر است. این، آن چیزی است که بین روحانی امروز و روحانی صد سال پیش و دویست سال پیش و پانصد سال پیش فرق میگذارد. اگرچه بنده اعتقادم این است در همین صد سال و دویست سال پیش هم، اگر بعضی از علمای ما به این نکات توجه داشتند، وضع بهتر از این میشد. من بین دو نفر از علمای معاصر هم در زمان فتحعلیشاه، مقایسهای کردم. یکی از این دو بزرگوار، یک عالم قوی و فقیه نامآور بزرگی است که از لحاظ علمی و تقوایی، هیچکس دربارهی او حرفی ندارد. این بزرگوار در اول کتاب خودش، با تعریففتحعلیشاه شروع میکند. در اواسط کتاب هم به مناسبتهای مختلف، اسم فتحعلیشاه را میآورد. یکجا هم در کتاب جهاد، به فتحعلیشاه وکالت میدهد. مثل اینکه ما میگوییم: آقا در فلان شهر، از طرف ما نماینده هستند که وجوهات را بگیرند و چه بکنند و چه نکنند، ایشان در کتاب فقهیشان، فتحعلیشاه را نماینده خود معرفی میکند؛ که چون این سلطان شریف کذا و کذاست و با روسها میجنگد، من ایشان را از طرف خودم وکیل کردم و بر همهی مردم واجب است که از او اطاعت کنند!
من و شما که امروز به تاریخ نگاه میکنیم، میفهمیم فتحعلیشاه چه موجود پلید و انسان نجسی بوده است. آن زندگی شخصیاش، آن شهوترانیهایش، آن قساوت قلبش، آن بیعرضگیاش، آن از دست دادن هفده شهر قفقاز در زمان خودش، آن عهدنامهی ننگین ترکمانچای در زمان او ... این، آقای فتحعلیشاه است! همانطور که عرض کردم، در علم و تقوای این عالم بزرگ، احدی حرف ندارد. بزرگان ما، در مقابل اسم او خاضعند، و کتاب او از معروفترین کتب فقهی صد و پنجاه، دویست سال اخیر است. اما ایشان اوضاع و احوال را نمیدانسته است؛ یعنی به حقیقت حال توجه نداشته است. العالم بزمانه لاتهجم علیه اللوابس نبوده است. ایشان عالم به زمان نبوده است. آن وقت، همزمان با همین عالم، یک ملای دیگر داریم که او محقق قمی است؛ میرزای قمی، صاحب «قوانین» و صاحب «جامعالشتات». در کتاب جهاد جامعالشتات، سؤالهایی از او میشود، که اگر کسی نگاه کند میفهمد که این سؤالها را از دربار فتحعلیشاه از او پرسیدهاند. مثلاً: «آقا! اجازه میفرمایید کسی از طرف شما نایب جنگ باشد - چون شما نایب امام زمان هستید - و این جنگ را اداره کند؟» و از این قبیل سؤالها، مکرر در مکرر. این مرد هوشیارزمانشناس و آگاه به تمام اوضاع و احوال، مگر یک ذره و یک لحظه فریب میخورد؟ جوابهای رندانهی او، بهنظر من، از نشانههای هوشیاری یک عالم دین و یک فقیه بزرگوار است. تهیهکنندهی این سؤال، پیداست که اهل علم است. یعنی دولتیهای بیسواد اطراف فتحعلیشاه، عقلشان نمیرسد که از این حیله استفاده کنند و بخواهند برای فتحعلیشاه از میرزای قمی وکالت بگیرند! میگوید: «خوب؛ حالا یکی طلب شما باشد.» این شوخی هم قرض شما باشد. بعد بنا میکند جواب دادن. و از زیر بار اینکه به او وکالت بدهد، خارج میشود و حکم شرعی را بیان میکند. داستان علاقهی فتحعلیشاه به اینکه پسر میرزای قمی، دامادش بشود هم معروف است ...
🔺 آیا اینک، آخرالزمان است؟
🔺اکنون همان لحظهای است که علما باید به میدان بیایند و درباره این احادیث سخن بگویند!
▫️با تحولات اخیر سوریه، که مهمترین سرزمین جغرافیای آخرالزمانی است، بازار تطبیق نشانهها داغ شده؛ تمایل رویکردهای واقعگرایانه به این است که همگان را از تطبیق نهی کنند، با این استدلال که حجتی برای این تطبیق نداریم و پیش از این هم عموم تطبیقها غلط از آب در آمده و این به بنیاد عقیده مهدویت آسیب میزند. این دغدغه درستی است. اما اگر درباره «نشانه» صحبت میکنیم، این نشانه نباید آنچنان مبهم باشد که بر هر واقعهای امکان تطبیق پیدا کند. در این حالت از «نشانه» بودن میافتد و علامت هدایت به هیچ سمتی نخواهد بود و اعتقاد شیعه بر این است که اهل بیت علیهمالسلام هم سخن لغو و بیفایده نگفتهاند.
🔹طبعاً انبوه روایات آخرالزمانی با هدف ایجاد آمادگی و طلب ظهور و کمک به تشخیص صحنه غبارآلود آخرالزمان است. یا باید انبوه روایات را کنار بگذاریم و مدام بر طبل شک و تردید نسبت به تطبیقها بکوبیم که نتیجهاش دور انگاشتن ظهور است. و یا آنچنان که منطبق بر هدف صدور آنهاست با مواجههای علمی، مدلول آنها را به میدان بیاوریم، تا طلب ظهور منجی موعود به سردی و یأس بدل نشود. چه اینکه طبعاً یکی از غرضهای صدور این روایات زنده و گرم نگه داشتن اصل انتظار بوده و هر حرفی که ظهور را «بعید» نشان دهد، خلاف غرض اهل بیت است: انهم یرونه بعیداً و نراه قریباً ؛ مواجهه با روایات هیجان انگیز ظهور، «مراقبه»ای علمی و عقیدتی میطلبد.
▫️مراقبهای که هم «نشانه» را هزل و بی فایده نکند و هم عقیده نزدیک بودن ظهور را گرم نگه دارد. فقه حدیث هم همین جا به کار میآید.
🔸اکنون همان لحظهای است که علما باید به میدان بیایند و درباره این احادیث سخن بگویند. شاید قرنها نوشتن و مباحثه در این باره بیش از همیشه برای این روزها بهکار آید./ وحید یامین پور
31.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غلامرضا حیدری ابهری کیست؟!
❗️یکی از پرکارترین نویسندگان کودک و نوجوان و جزء پنج نویسنده پرفروش نمایشگاه کتاب سال ۱۴۰۳
#معرفی_نویسنده
#کودک
@hamkhaniketab
📚امامِ کتابخوان
🔻(نگاهی کوتاه به سیرهی کتابخوانی «امام خامنهای»)
🔹واقعاً حیرتانگیز است این میزان مطالعه از رهبری هشتاد و چند ساله با آن همه از مشغولیتهای ملی و منطقهای و جهانی و تمدنی!
حیرتانگیزتر اما کیفیت مطالعات ایشان است که بخشی کوتاه از آن تقدیمتان:
۱) خوبخوانی؛
خواندن کتب ارزشمند و دستاول از نویسندگان زبردست در علوم مختلف از مهمترین ویژگیهای مطالعاتی «آقا»ست.
۲) بهروزخوانی؛
دکتر موسی نجفی با تعجب از «آقا» پرسید: «شما کتاب «صلحی که همهی صلحها را بر باد داد» خواندهاید؟!»
و این در حالی بود که کتاب تازه از چاپ بیرون آمده بود!
«پنجرههای تشنه» آقای قزلی ۱۶ اردیبهشت ۹۳ چاپ شد و «آقا» ۲۸ اردیبهشت ۹۳ بر آن تقریظ زدند!
۳) دقیقخوانی؛
گلعلی بابائی میگفت: «آقا» هر روز مطالعهی دفاع مقدس دارند[تا جایی که] میفرمایند: «آن صفحهی کتاب قابلیت فیلم دارد!»
۴) مداومخوانی؛
«در منزل من همهی افراد هرشب در حال مطالعه خوابشان میبرد؛ خود من هم همینطورم!»
۵) متعددخوانی؛
شاید هیچ رشتهای از علوم پیدا نشود که «آقا» در آن مطالعه نداشته باشند!
۶) فعالخوانی؛
بیان ایرادات کتابها و نوشتن تقریظ بر بهترینها، شیوهی فعال و ثابت «آقا» در مطالعه است.
۷) جمعخوانی؛
«فرهنگ جبهه را تا آخر خواندم، دیدم کافی نیست؛ به خانواده گفتم همه بنشینید این کتاب را بخوانید.»
«آقا» درمورد کتاب دیگری فرمودند: «در جمع خانواده جاهایی از کتاب را خود من بازکردم و خواندم!»
۸) کوتاهخوانی؛
«بنده دورههای بیست و چند جلدی کتابها را در همین فاصلههای ده دقیقه، بیست دقیقه، یکربع ساعت خواندهام!»
۹) تندخوانی؛
قبل انقلاب «آقا» رمانهای کرایهای را یکشبه تمام میکردهاند! یعنی مهارت تندخوانی را از همان اوان جوانی فراگرفتهاند!
🔸همهی اینها در حالی است که «آقا» از اصلیترین مروجان «کتابخوانی»اند:
«من اگر هر روز یکساعت باید حرف بزنم و نتیجهاش این باشد که مردم کتابخوان بشوند، حاضرم روزی یکساعتونیم حرف بزنم.»
#فرهنگ_کتابخوانی
#مقام_معظم_رهبری
@hamkhaniketab
📚چند سایت مطمئن برای خرید کتاب با تخفیف:(به ترتیب)
۱. بازار کتاب (تخفیف ۲۵ درصد برای هر کد ملی تا سقف ۱ میلیون، ارسال رایگان، کتابهای قیمت قدیم)
۲. سیبوک (تخفیف ۳۰ درصد با کد تخفیف درج شده در بالای سایت، ارسال سریع)
۳. فراکتاب (تخفیف ۲۰ درصد با کد تخفیف hamkhani تا پایان هفته کتاب یا madaran، ارسال خوب)
۴. ایران کتاب (تخفیف ۱۰ تا ۲۰ درصد، تقریبا هر کتابی رو داره، ارسال دیر یکی دو هفتهای، امکان پرداخت قسطی با اسنپ پی)
۵. اسنپ شاپ (برخی کتابها تخفیف خوب دارند، امکان پرداخت قسطی، ارسال مناسب)
۶. کتابرسان (کتابهای طیف مذهبی رو دادن اکثرا، تخفیف با کد تخفیف madaran، ارسال دیر گاهی ۲، ۳ هفتهای)
۷. من و کتاب: (گاهی تخفیف و جایزه روی کتابها، کتابهای طیف مذهبی و انقلابی، ارسال مناسب)+ کد تخفیف ۲۵ درصدی با madaran
۸. کتابستان و جمکران و کاظی و سایتهای سایر ناشرین (گاهی خودشون تخفیف میذاره، ارسال مناسب)
#کتابفروشی
#خرید_کتاب
@hamkhaniketab
🔻برگزیدگان سومین کتاب روایت پیشرفت معرفی شدند
🔹اختتامیه سومین دوره جایزه کتاب روایت پیشرفت با حضور حجتالاسلام محمد قمی، رییس سازمان تبلیغات اسلامی، محمد حجازی، رییس اراضی عباس آباد، نمازی، رییس شورای سیاستگذاری جایزه و میری، دبیر جایزه دوشنبه ۱۴ آبان در کوشک باغ هنر برگزار شد.
🔹در این مراسم جوایز برگزیدگان جایزه در پنج بخش اهدا شد:
🔸اثر برگزیده در بخش علمی و فناوری
کتاب «آبی نفتی» نوشته مهدی نورمحمدزاده و مرتضی اسدزاده از نشر راهیار
«آرزو، امیر، بابک؛ بازی مهره بزرگ» اثر سعیدحسین رفیعی از نشر «الگونگار» اثر شایسته تقدیر
🔸در بخش حکمرانی
کتاب «عملیات احیا» به قلم محمد حکمآبادی از نشر راه یار اثر برگزیده
🔸در بخش فرهنگی و اجتماعی
کتاب «ترشِ شیرین» اثر پژمان عرب و لیلا پارسافر از انتشارات ایران اثر برگزیده
🔸در بخش ادبیات داستانی
رمان «ایذا» نوشته مصطفی رضایی از نشر کتابستان اثر شایسته تقدیر
🔸 در بخش خانواده و نوجوان
«مادر ایران» اثر نورالهدی ماهپری از نشر راه یار اثر برگزیده
و کتاب «قهرمان به شکل خودم» اثر خانم کلر ژوبرت از نشر «راه یار» اثر شایسته تقدیر معرفی شدند.
#اطلاع_رسانی
#جشنواره
#روایت_پیشرفت
@hamkhaniketab
✨بسته پیشنهادی ویژه روز بسیج مستضعفان✨
🔹کتابِ تبعیدیها
✍حمید رستمی
📚حماسه یاران
👈درباره کتاب:
داستان اسارت پاسدارشجاعی که به خاطر مخالفت فرماندهانش،بعنوان بسیجی به جبهه میرود و پس از یک نبرد سهمگین،با تنی مجروح و نیمهجان اسیردشمن بعثی میشود.
🔹کتابِ اعزامی از شهرری
✍محمود روشن ماسوله
📚سوره مهر
👈درباره کتاب:
خاطرات یک بسیجی داوطلب از دوران دفاعمقدس
🔹کتابِ درآغوش هور
✍زهره فرصادی صدر
📚راهیار
👈درباره کتاب:
روایتهایی مختصر اما پررنگ از زندگی شهید غلامرضا پروانه که بیش از سیسال مفقودالاثر بود.
🔹کتابِ از بوانات تا اوپسالا
✍محمد طاهری
📚روایت فتح
👈درباره کتاب:
خاطرات بسیجی جانباز غلام دلشاد
🔹کتابِ پاییز آمد
✍گلستان جعفریان
📚سوره مهر
👈درباره کتاب:
خاطرات فخرالسادات موسوی،همسر سرادارشهید یوسفی،دراین کتاب به زندگی خصوصی خانم موسوی و شهیدیوسفی،آشنایی وعشق آنها پرداخته میشود.اتفاقی که درکتابهای مشابه کمتر رخ میدهد.
🔹کتابِ به قلم سوگند
✍گلعلی بابایی
📚۲۷بعثت
👈درباره کتاب:
سرگذشتنامه و یادداشتهای نویسنده بسیجی،شهید حبیب غنی پور
🔹کتاب خاک سپاری دوم بانوی مرگ
✍نیما اکبرخانی
📚انقلاب اسلامی
🔻گروه سنی نوجوان
👈درباره کتاب:
داستان نوجوانانیست که روزگاری نه چندان دور در سرزمین خودشان مقابل دشمن غدّار،قدکشیدند و تا چهاردهه بعد نیز به پایداری ادامه دادند.داستان نوجوانانیست که مقاومت خویش را از غرب سوسنگرد شروع کردند و دشمن را تاشرق مدیترانه عقب زدند.
🔹کتابِ بالاتر از بازی دراز
✍علی الله سلیمی
📚نشر معارف
🔻گروه سنی نوجوان
👈درباره کتاب:
این کتاب درقالب داستانی نوشته شده است،وموضوع کتاب درباره جستوجوهای هویتی یک نوجوان است که در بستری از وقایع دوران دفاع مقدس شکل میگیرد.
#بسته_کتاب
#بسیج
@hamkhaniketab
🔻بسته پیشنهادی کتاب با موضوع داعش و گروههای تکفیری
📚این خانه فروشی نیست/نویسنده:مهدیه داودی
📚صبح شام/ نویسنده: محمدمحسن مصحفی
📚رستاخیز داعش/ نویسنده:ویلیام مککنتس
📚داعشی و عاشقی/ نویسنده: مجید ملامحمدی
📚ماهرخ/ نویسنده:مهشید اسماعیلی
📚مارو پله/نویسنده: فائقه میرصمدی
📚دیپورت/نویسنده: علی اسکندری
📚وتن دادم، وطن/نویسنده: مریم بصیری
📚از فرانکفورت تا رقه/نویسنده:هادی معصومی زارع
📚باغ های معلق/نویسنده: سمیه عالمی
📚زخم روی زخم/نویسنده: محمود جوانبخت
📚در همسایگی گلوله ها/ نویسنده:رضا کریمی صالح
📚بوی انار و انتحاری/نویسنده: هادی معصومی زارع
📚اینجا سوریه است/نویسنده: زهره یزدان پناه قرهتپه
#بسته_کتاب
#داعش #تکفیری
#مجمع_ناشران_انقلاب_اسلامی
@hamkhaniketab