فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️حضور مرحوم حاجعباس حسینییکتا
در پنجمین همایش هیأتهای محوری و برگزیده کشور
🗓 | شهریور ۱۳۹۴|
🔹 قدرشناسی هیأتهای حسینی
از یک عمر مجاهدت فرمانده جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی #حاج_حسین_یکتا
✅ @elalhabib_ir
💬 #تحلیل_و_تبیین | امام حسین(ع) را با تبلیغات مسموم، شهید کردند
🔻 حاج غلامرضا سازگار در گفتگو با رسانه khamenei.ir
🔹️ در یکی از دیدارها شعر شهریار را خواندم. رهبری فرمودند این قصیده خوب است اما مردم شعر خود شما را میخواهند؛ شعری که امروز به درد مردم بخورد.
🔸️ بعضی مداحهای نوجوان که من دوستشان دارم متأسفانه بعضی آهنگها را در مداحی استفاده میکنند که مناسب نیست.
🔹️ اولین کسی هم که در دیدار مداحان با آیتالله خامنهای حدود ۴۰سال پیش شعر خواند من بودم.
🔸️ سه راهکار برای درمان آفتهای مداحی هست. اول استاد دیدن، دوم مطالعه کردن و سوم تقوا پیشه کردن است؛ که تقوا خیلی مهمتر از آن دوتاست.
🔹️ مداح در خدمت منبری است. منبری درجهدار ارتش امام حسین است، مداح سرباز است. منتهایش نه هر منبری و نه هر مداحی.
🔸️ تبلیغات میتواند در ذهن جامعه امام حسین را شمر کند و شمر را امام حسین. الان با تبلیغات، دشمن تبدیل به دوست میشود و بسیج و سپاه را میکنند دشمن. سپاهی و بسیجیای که در جبههها اینجور بدنش تکهتکه شد.
🔹️ همین کار را با امام حسین هم کردند. چرا مردم کوفه امام حسین را که به دعوت خودشان آمده بود کشتند؟ به خاطر تبلیغات مسموم دشمن.
✅ @elalhabib_ir
🔰 تشکیلات در زندگی امام باقر علیه السلام
یکی از کارهای امام باقر(علیه السلام) این بود که شاگردان و دوستان خود را تربیت می کرد بعد آنها را به همدیگر وصل می کرد و در سرتاسر دنیای اسلام آنها را به عنوان یک قطبی، یک رکنی، به عنوان وکیل خود، نایب خود می گمارد که آنها کار آن حضرت را دنبال کنند و ادامه تبلیغات و تعلمیات آن حضرت را به گردن بگیرند و به عهده بگیرند. این سازماندهی پنهانی امام باقر بود که از قبل از امام باقر شروع شده بود، اما در زمان آن حضرت یک هیجان بیشتری پیدا کرد و البته در زمان امام صادق و امام موسی بن جعفر به اوج خودش رسید؛ این هم کار دیگر بود که کاری بود بسیار خطرناک.
✅ @elalhabib_ir
🔰 مبارزه امام باقر (علیه السلام) با تحریف معارف اسلامی
یکی از راه های تحریف این بود که بعضی از فقها و علما و محدثین و قرّاء و چهره های موجه را می فریفتند و در کنار خود نگاه می داشتند، به آنها پول می دادند یا آنها را می ترساندند. بعضی را با طمع و برخی را با ترس وادار می کردند همان چیزی را که مورد علاقه آنهاست دربین مردم ترویج کنند.
یک راه تحریف این بود که وقتی خود خلفا بر اریکه قدرت تکیه می زدند و احساس می کردند هرچه بگویند مردم مجبورند از آنها قبول کنند؛ یک حرفی را، یک فکری را، یک مبنایی را همینطوری مطرح می کردند به نام اسلام و به صورت فرهنگ رایج در می آوردند و این در همه جای دنیای اسلام هی گفته می شد، هی تکرار می شد، هی دهان به دهان می گشت، تا می شد ذهنیت مردم.
حالا در چنین فضایی ائمه می خواهند حکومت اسلامی درست را سر پا کنند؛ اولین کار این است که ذهنیت مردم را عوض کنند؛ این همان مبارزه فرهنگی است. مبارزه فرهنگی فقط نشستن و از احکام اسلام چیزهایی را بیان کردن بدون جهت گیری، بدون یک سَمتگیری انقلابی و مبارزی نیست. مبارزه فرهنگی این است که سعی کنند ذهنیت مردم را و فرهنگ حاکم بر ذهن های مردم را عوض کنند، تا راه را برای حکومت الهی هموار کنند و راه را بر حکومت طاغوتی و شیطانی ببندد و امام باقر این کار را شروع کرد. حضرت شکافنده حقایق قرآنی و دانش های اسلامی بود. واقعا قرآن را برای مردم تبیین می کرد. لذا بود که هر کسی که نفس امام باقر(ع) به او می خورد و او وابسته نبود؛ سرش در آخور جایی نبود، این یقینا نسبت به وضع حاکمیت زمان، نظرش برمی گشت.
✅ @elalhabib_ir
🏴 اِنَّالِلَه وَاِنَّااِلَیْهِ رَاجِعُوْنَ
▪️درگذشت پیرغلام اهلبیت(ع)
أبوالشهید
مرحوم مغفوراستاد #میرزا_محمدعلی_ستایشگر
از چهرههای قدیمی و شاخص ستایشگری استان قم
موجب تأسف و تأثر فراوان
گردید.
▪️آن ذاکر با اخلاص
با نوای رسا و دلنشین خود
عمر خویش را در مدح و رثای اهلبیت(ع) خصوصاً سرور و سالار شهیدان
حضرت اباعبداللهالحسین(ع) سپرینمود.
حضور ایشان در صحنههای مختلف اجتماعی،
از روزهای انقلاب و دفاع مقدس
تا دستگیری از محرومان و مستضعفان،
از خاطرهها پاک نخواهدشد.
▪️این فقدان بزرگ را
به خانواده محترم ایشان،
جامعه محترم مداحان استان
و عموم خادمان سید و سالار شهیدان
تسلیت عرضنموده
و از خداوند متعال
غفران و رحمت الهی برای آنمرحوم
و صبر جمیل و اجر جزیل
برای بازماندگان محترم مسئلتداریم.
✅ @elalhabib_ir
🔰 بسته محتوایی شهادت امام هادی (علیه السلام)
🔶 سیره امام هادی۱
🔶 سیره امام هادی۲
🔶 پادکست
🔶 روایات
🔶 مرثیه۱
🔶 مرثیه۲
🔶 مرثیه۳
🔶 مرثیه۴
🔶 مرثیه۵
✅ @elalhabib_ir
🔰 مجاهدت امام هادی(علیه السلام)
امام هادی علیهالسلام با دیدِ یک انسان مبارز به دربارِ متوکّل رفت و مجلسِ شراب او را به مجلس معنویت تبدیل کرد. یعنی او را مغلوب کرد؛ به طوری که در آخرِ حرفهایش، متوکّل برای حضرت عطر آورد و او را با احترام بدرقه کرد.
در مبارزهای که شروع کنندهی آن، خلیفهای تندخو و قدرتمند بود، امام هادی دست به یک جنگ روانی زد؛ مبارزهای که در آن نیزه و شمشیر کاربُرد ندارد.
✅ @elalhabib_ir
ماجرای شیعه شدن استاد اجباری امام هادی(ع)
حدیثی درباره کودکی حضرت هادی(ع) است که وقتی معتصم در سال دویست و هجده هجری، حضرت جواد(ع) را دو سال قبل از شهادت ایشان از مدینه به بغداد آورد، حضرت هادی(ع) که در آن وقت شش ساله بود، به همراه خانوادهاش در مدینه ماند، پس از آنکه حضرت جواد(ع) به بغداد آورده شد، معتصم از خانواده حضرت(ع) پرسوجو کرد و وقتی شنید پسر بزرگ حضرت جواد، علی بن محمد(ع) شش سال دارد، گفت: این خطرناک است، ما باید به فکرش باشیم.
معتصم شخصی را که از نزدیکان خود بود، مأمور کرد که از بغداد به مدینه برود و در آنجا کسی را که دشمن اهل بیت(ع) است پیدا کند و این بچه را به دست آن شخص بسپرد تا او به عنوان معلم، این بچه را دشمن خاندان خود و متناسب با دستگاه خلافت بار بیاورد.
این شخص از بغداد به مدینه آمد و یکی از علمای مدینه را به نام الجُنَیدی که جزو مخالفترین و دشمنترین مردم با اهل بیت(ع) بود،-در مدینه از این قبیل علما آن وقت بودند- برای این کار پیدا کرد و به او گفت: من مأموریت دارم که تو را مربی و مؤدب این بچه کنم، تا نگذاری هیچ کس با او رفتوآمد کند و او را آن طور که ما میخواهیم تربیت کن، اسم این شخص الجنیدی در تاریخ ثبت است، حضرت هادی(ع) هم همان طور که گفتم، در آن موقع شش سال داشت و امر، امر حکومت بود؛ چه کسی میتوانست در مقابل آن مقاومت کند؟
بعد از چند وقت یکی از وابستگان دستگاه خلافت، الجنیدی را دید و از بچهای که به دستش سپرده بودند، سؤال کرد، الجنیدی گفت: بچه؟ این بچه است؟ من یک مسأله از ادب برای او بیان میکنم، او بابهایی از ادب را برای من بیان میکند که من استفاده میکنم! اینها کجا درس خواندهاند؟ گاهی به او، وقتی میخواهد وارد حجره شود، میگویم یک سوره از قرآن بخوان، بعد وارد شو- میخواسته اذیت کند- میپرسد: چه سورهای بخوانم؟ من به او گفتم: سوره بزرگی، مثلاً سوره آلعمران را بخوان، او خوانده و جاهای مشکلش را هم برای من معنا کرده است، اینها عالمند! حافظ قرآن و عالم به تأویل و تفسیر قرآنند، ارتباط این کودک ـ که علیالظاهر کودک است، اما ولی الله است، «و آتیناه الحکم صبیّا»ـ با این استاد مدتی ادامه پیدا کرد -و استاد یکی از شیعیان مخلص اهل بیت(ع) شد.
✅ @elalhabib_ir
انسان 250 ساله امام هادی علیه السلام.mp3
5.42M
🔰 پادکست
انسان ۲۵۰ ساله | امام هادی علیهالسلام و جنگ روانی علیه خلیفه قدرتمند
«در شهرِ سامرا عدۀ قابل توجهی از بزرگانِ شیعه در زمان امام هادی علیهالسلام جمع شدند و حضرت توانست آنها را اداره کند و بهوسیلۀ آنها پیام امامت را به سرتاسر دنیای اسلام ـ با نامهنگاری و... ـ برساند. این شبکههای شیعه در قم، خراسان، ری، مدینه، یمن و در مناطق دوردست و در همۀ اقطار دنیا را، همین عده توانستند رواج بدهند و روزبهروز تعداد افرادی را که مؤمن به این مکتب هستند، زیادتر کنند.
امام هادی همۀ این کارها را در زیر برقِ شمشیرِ تیز و خونریز همان شش خلیفه و علیرغم آنها انجام داده است.».
✅ @elalhabib_ir
۱_ نقد پذیری
امام هادی(علیه السلام) به یکی از دوستانش فرمود: فلانی را توبیخ کن و به او بگو: خداوند چون خیر بندهای خواهد، هر گاه توبیخ شود، بپذیرد (و در صد جبران نقص براید). (وسائل الشیعه، جلد۲، صفحه۱۸)
۲_ دنیا جایگاه آزمایش
همانا که خداوند دنیا را سرای امتحان و آزمایش، و آخرت را سرای رسیدگی، و بلای دنیا را وسیله ثواب آخرت، و ثواب آخرت را عوض بلای دنیا قرار داده است. (بحارالانوار، جلد۷۵، صفحه۳۵۶.)
۳_ حکمت ناپذیری دل فاسد
حکمت، اثری در دلهای فاسد نمیگذارد. (بحارالانوار، جلد۷۵، صفحه۳۷۰)
۴_ شکر گزاری
شخص شکرگزار به سبب شکر، سعادتمندتر است تا به سبب نعمتی که باعث شکر شده است؛ زیرا نعمت کالای دنیاست و شکرگزاری، نعمت دنیا و آخرت است. (بحارالانوار، جلد۷۱، صفحه۴۱۷)
۵_ زیباتر از زیبایی
بهتر از نیکی، نیکوکاری است، و زیباتر از زیبایی، گوینده آن است، و برتر از علم، حامل آن است، و بدتر از بدی، عامل آن است، و وحشتناکتر از وحشت، آورنده آن است. (بحارالانوار، جلد۷۵، صفحه۳۷۰)
۶_ نتیجه عاق والدین
نارضایتی پدر و مادر، کمی روزی را به دنبال دارد و آدمی را به ذلت میکشاند. (بحارالانوار،، جلد۷۵، صفحه۳۱۸)
۷_ شوخی بیهوده
مسخرگی، تفریح سفیهان و هنر جاهلان است. (بحارالانوار، جلد۷۵، صفحه۳۶۹)
۸_ آشکار نکردن برنامهها
آشکار کردن هر کاری پیش از آنکه به سامان برسد، آفت آن کار است. (تحف العقول، صفحه۴۵۷)
۹_ نتیجه جدال
جدال، دوستی قدیمی را تباه میکند و پیوند اعتماد را میگشاید و کمترین چیزی که در آن است، غلبه بر دیگری است که آن هم سبب جدایی است. (بحارالانوار، جلد۷۵، صفحه۳۶۹)
۱۰_ زمان جان دادن
وقت جان دادنت را نزد خانوادهات یاد کن که در آن هنگام طبیبی نیست که جلوی مرگت را بگیرد و نه دوستی که به تو نفع رساند. (بحارالانوار، جلد۷۵، صفحه۳۷۰)
✅ @elalhabib_ir
یوسف رحیمی
کوچه کوچه نسیم سامرّا
عطر غم از عراق آورده
بوی باران و بوی دلتنگی
باز بوی فراق آورده!
دستهای ستم شود کوتاه
که چنین از مدینه با اکراه
ماه را همدم غریبی و آه
سوی خاک عراق آورده
ماه کی پشت ابرها مانده؟
هر کجا بوده نور افشانده
بسکه دشمن شدهست درمانده
ماه را در مُحاق آورده
دید دیگر حریف نورش نیست
عاقبت زهر کینهاش را ریخت
خنجر از پشت میزند اینبار
خنجری که نفاق آورده
باز خاک عزا شده این خاک
آسمانها همه گریبانچاک
غم جانسوز و داغ جانکاهش
چه بر این نُه رواق آورده؟
یک دوشنبه مدینۀ غمها...
یک دوشنبه غروب سامرا...
هر دوشنبه که میرسد از راه
باز یک اتفاق آورده
گردش این زمانه دلها را
میبرد از دوشنبه تا جمعه
روزهایی که با خودش حسرت
با خودش اشتیاق آورده!
حاجت سامرا روا گردد
باز هم سُرَّ مَن رَأی گردد
میرسد آفتاب و میبینیم
صبحدم را به باغ آورده
✅ @elalhabib_ir
سید محمد جواد شرافت
یاد تو آیینه و نام تو نور
ذکر تو خیر است و کلام تو نور
آینه در آینه مات توام
محو مرور کلمات توام
شعر بخوان ای نفس آسمان!
«إِنَّ مِنَ الشِّعرِ لَحِكمَة»، بخوان
شعر بخوان معجزه نازل شود
آتش جان متوکل شود
لرزهای افتد به دلش، پیکرش
مستی دنیا بپرد از سرش
شعر کم و محکم تو خواندنیست
شعر تو در ذهن زمان ماندنیست
ماه تمامی و کلام تو نور
ذکر تو خیر است و سلام تو نور
باز از آداب زیارت بگو
باز هم از شأن امامت بگو
سورۀ لبخند خدا جامعهست
جامع اوصاف شما جامعهست
باز دلم نور خدایی گرفت
شور «وَ کُنتُم شُفَعائی» گرفت
آینه در آینه مات توام
محو مرور کلمات توام
وقت زیارت شد و یوم الغدیر
وصف غدیریه و ذکر امیر
سیر کن آیات و روایات را
وصف کن آن پاکترین ذات را
از جلواتی ازلی گفتهای
از صد و ده وصف علی گفتهای
در شب ظلمتزدگان ماه اوست
«أَوَّلُ مَن آمَنَ بِالله» اوست
هر چه بر اوضاع جهان بگذرد
در دو جهان هر چه زمان بگذرد
آنچه تغیر بپذیرد علیست
وآنکه نمردهست و نمیرد علیست
آینه در آینه مات توام
محو مرور کلمات توام
کاش به آیین تو شاعر شوم
با نظر لطف تو زائر شوم
باز دلم تشنۀ ایوان اوست
باز هوای حرمش آرزوست
✅ @elalhabib_ir
انسیه سادات هاشمی
تا چشم وا کرد این پسر، چشمانِ تر دید
خوب امتحان پس داد اگر داغِ پدر دید...
از بس که دل میبُرد از اطرافیانش
یک عمر از دستِ حسودان دردسر دید
این بار «سُرَّ مَن رَأی» مغلوب غم شد
وقتی که مهمان را به کویش دربهدر دید
در چشم ابراهیمیاش اما غمی نیست
باید که این ویرانه را از آن نظر دید
در کوچهها، پای برهنه، سَیّدِ شهر...
اینجا مگر شام است؟ ای مردم! چه کردید؟
قبری که پیشاپیش در این خانه کَندید
تنها به چشمش سجده و آهِ سحر دید
در شهر غربتخیزتان بهتر که تنهاست!
از همجواری با شما خیری مگر دید؟
مردی گریبانچاک افتاده به خاکش
میشد پدر را مو به مو در این پسر دید!
بر خاک، شیون زد کسی: «وای از دوشنبه!»
انگار آنجا مادری را پشت در دید...
✅ @elalhabib_ir
حاج غلامرضا سازگار
ای از غم تو بر جگر سنگ شراره
وی در همۀ عمر ستم دیده هماره
سنگینی اندوه تو از کوه فزونتر
غمهای فراوان تو بیرون ز شماره
فوجی پی آزار دلت دست گشودند
قومی ز دفاع تو گرفتند کناره
سوزد جگرم بر تو که با پای پیاده
همراه عدو رفتی و او بود سواره
تو آیۀ تطهیری و دشمن به چه جرأت
با جام میِ خود به سویت کرده اشاره
از تیغ زبان زخم فراوان به دلت بود
از زهر ز پا تا به سرت سوخت دوباره
تا ماه جمالت به دل خاک نهان شد
بر چهره ز چشم حسنت ریخت ستاره
✅ @elalhabib_ir
محمود شریفی ( کمیل کاشانی)
دلم امشب گدای سامرّاست
از تو غیر از تو را نخواهم خواست
یا علیَّ النَّقیّ و یا هادی
حرم تو بهشت قرب خداست
آسمان خاکبوس گنبد تو
کهکشان پیش پای تو برخاست
«مَهْبِطَ الْوَحْی» و «مَعْدِنَ الرَّحْمَة»
دل دریایی و زلال شماست
ذرّه با یک اشارهات خورشید
قطره با یک نگاه تو دریاست
«مَن عَصاکُم فَقَد عَصَی الله» است
که مطیع شما، مطیع خداست...
«قَد نَشَرتُم شَرایِعَ الاَحکام»
راه غیر از شما فریب و خطاست
«قولُکُم صِدق، فِعلُکُم حَقٌّ
اَمرُکُم مُتَّبَع» که حکم قضاست
بسته بر بال هر ملک آمین
نَفَس جاری تو عین دعاست...
مشعل جامعه کبیرۀ تو
به یقین رهگشای اهل ولاست...
و خدا در طلیعۀ خلقت
عرش خود را به نورتان آراست...
✅ @elalhabib_ir
قال الامام الجواد علیه السلام: الْمُؤمِنُ یَحْتاجُ إلى ثَلاثِ خِصالٍ: تَوْفیقٍ مِنَ اللّهِ عَزَّوَجَلَّ، وَ واعِظٍ مِنْ نَفْسِهِ، وَقَبُولٍ مِمَّنْ یَنْصَحُهُ.
امام جواد علیه السلام فرمودند: مؤمن در هر حال نیازمند به سه خصلت است: توفیق از طرف خداوند متعال، واعظى از درون خود، قبول و پذیرش نصیحت کسى که او را نصیحت نماید.
(بحارالانوار، جلد ۷۵، صفحه ۳۵۸)
✅ @elalhabib_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توصیههای
حجتالاسلاموالمسلمین
استاد#میرزا_محمدی
به مداحان جوان
✅ @elalhabib_ir
🔰 رهبر انقلاب میفرمایند:
سه عنصر در حرکت ابی عبدالله وجود دارد:
🔸 عنصر منطق و عقل
🔸 عنصر حماسه و عزت
🔸 عنصر عاطفه
هم صرف پرداختن به عاطفه و فراموش کردن جنبهی منطق و عقل که در ماجرای حسین بن علی نهفته است، کوچک کردن حادثه است، هم فراموش کردن جنبه حماسه و عزت، ناقص کردن این حادثه عظیم و شکستن یک جواهر گرانبهاست؛ این مسئله را باید همه - روضه خوان، منبری و مداح - مراقب باشیم.
(دیدار روحانیان و مبلغان ۱۳۸۴/۱۱/۵)
✅ @elalhabib_ir
🔰 بسته محتوایی ولادت امام جواد (علیه السلام)
🔶 زندگی امام جواد
🔶 سیره علمی امام جواد
🔶 سیره علمی امام جواد۲
🔶 پادکست
🔶 کلیپ تصویری
🔶 روایات
🔶 عکس نوشت
🔶 شعر۱
🔶 شعر۲
🔶 شعر۳
🔶 شعر۴
🔶 سرود۱
🔶 سرود۲
✅ @elalhabib_ir
امام نهم علیه السلام در شب دهم ماه رجب سال ۱۹۵ هجری به دنیا آمد. مورخان و محدثان نسبت به سال ولادت باسعادت نهمین پیشوای شیعیان، حضرت امام محمد تقی علیه السلام، اتفاق نظر دارند و همگی تولد آن بزرگوار را به سال ۱۹۵ هجری در مدینه منوره نوشته اند و به ماه و روز میلاد اختلاف نظر دارند.
حضرت رضا (ع) در همان شب ولادت، شیعیان را از تولد فرزند خود آگاه کرد و فرمود: حق تعالی به من پسری عنایت کرد که چون موسی بن عمران شکافنده دریاهاست و نظیر عیسی بن مریم (ع) است که حق تعالی مادر او را مقدس و مطهر گردانید و طاهر و مطهر آفریده شده بود. با شنیدن این خبر دل شیعیان شاد، چشم آنان روشن و نگرانی ایشان برطرف شد و خدا را بر این نعمت سپاس گفتند. (ر.ک. جلاءالعیون، ص ۹۶۱)
✅ @elalhabib_ir
همه بزرگان و علما جمع شدند و یحی بن اکثم را به عنوان طرف مناظره مطرح کردند. در آن جا یحیی بن اکثم سؤال ساده ای مطرح نمود: این که اگر فردی در حال احرام، شکاری را بکشد، حکمش چیست؟
به این دلیل که چنین سؤالی حتی در حد سؤال از عالمان متوسط هم نیست و لذا معلوم می شود که مواجه شدن او با حضرت با قدری کوچک شمردن است. البته مؤدبانه است. پاسخ امام علیه السلام اما بسیار دقیق است. امام علیه السلام یک فروعات یا جزئیات و ظرافت هایی را در سؤال مطرح کردند که به ذهن یحیی بن اکثم هم خطور نمی کرد.
امام فرمودند: در حل کشته یا در حرم؟ عالم به حرمت بوده یا جاهل؟ از روی عمد کشته یا اشتباه؟ آزاد بوده یا غلام؟ صغیر بوده یا کبیر؟ این اولین صید او بوده یا بیشتر؟ آن صید از پرندگان بوده یا غیر آنها؟ کوچک بوده یا بزرگ؟ شخص مُحرم بر این عمل اصرار دارد یا پشیمان شده؟ شب این عمل را انجام داده یا روز؟ احرام عمره بوده یا احرام حج؟ و...حدوداً یک سؤال یحیی بن اکثم را امام جواد علیه السلام به ۶۴ سؤال فرعی تقسیم کردند و نشان دادند که اصلاً نیازی به پاسخ گویی نیست، چون این فرعیات به ذهن یحیی بن اکثم هم خطور نمی کرده است. یحیی بن اکثم هم آدم بزرگی بود؛ قاضی القضات مأمون بود. معمولاً قاضی القضات جزء بزرگ ترین افراد محسوب می شدند.
پس از طرح این همه فروعات مسأله از سوی امام، آن شخص دیگر پاسخی نخواست و جلسه تمام شد و بدون این که مناظره ادامه پیدا کند، حضرت قدرت خود را نشان دادند.
✅ @elalhabib_ir
وضعیت ویژه امام جواد علیه السلام
امام جواد علیهالسلام از منظری یک وضعیت ویژه نیز داشتند که ایشان را از دیگر ائمه علیهمالسلام متمایز میکند. اینکه مباحثات بین مذهبی مطرح در دورهی امام رضا علیهالسلام یکدفعه به ایشان منتقل شد. در حالی که مثلاً در دورهی امام باقر علیهالسلام مناظرات بین مذهبی چندان پررنگ نبود.
بُرد رسانهای مناظرهها و جوابهای آن حضرت نیز بیشتر بود. به خاطر اینکه یک طرف مناظره یک کودک هشت تا ده ساله بود. یعنی مردم این مناظره را گزارش میکردند. حتی نقل است که یحیی بن اکثم (یک پیرمرد شصت، هفتاد ساله) خدمت امام جواد علیهالسلام آمد و نشست و مبهوت شد و رفت.
✅ @elalhabib_ir
13920712_7535_192k.mp3
7.25M
انسان ۲۵۰ ساله | امام جواد علیهالسلام؛ نشانه مقاومت
امام جواد علیهالسلام مظهر مبارزهی با باطل بود، او کوششگر برای حکومت الله بود. او نمودار و نشانهی مقاومت است. انسان بزرگی که تمام دوران کوتاه زندگیش با قدرت مُزَور و ریاکار خلیفهی عباسی -مأمون- مقابله و معارضه کرد و هرگز قدمی عقبنشینی نکرد و تمام شرایط دشوار را تحمل کرد و با همهی شیوههای مبارزهی ممکن، مبارزه کرد.
✅ @elalhabib_ir