شمر نمازش را میخواند،
روزهاش را هم میگرفت
آشکارا هم فسق و فجور نمیکرد،
و شاید اهل رشوه و ربا هم نبود...
معاویه و ابنزیاد و عمربنسعد هم همینطور.....
یادمان باشد،
زیارت عاشورا که میخوانیم
وقتی رسیدیم به «وَ لَعنَ الله...»هایش؛
لحظه ای به خودمان گوشزد کنیم:
نکند این «لعن الله...» شامل حال ما هم بشود؟؟؟!!!!!
مایی که گاه خودمان را
"ارزانتر" از شمر و عمر و ابنزیاد میفروشیم......
جمله ای بس سنگین از شهید آوینی:
"کربلا"به رفتن نیست...
به شدن است!..
که اگر به رفتن بود!
شمر هم "کربلایی" است!
فقط ملاک این است که ولی خدا از ما راضی هست؟ ما در حال خدمت به دین و مردم هستیم؟👆👆👆👆👆👆
در گفتگو با حجتالاسلاموالمسلمین رضایی اصفهانی مطرح شد: 🔻
🔹فعالیت مرکز تخصصی قرآن امام علی بن ابی طالب(ع) در حوزههای نوپدید قرآنی
🔹ثبتنام در دو رشته «قرآن و علوم» و «قرآن و مستشرقان»
#حوزه/ رشته قرآن و مستشرقان به بررسی دیدگاهها و فعالیتهای قرآنی غربیها در مورد قرآن میپردازد و به شبهات آنها پاسخ میدهد.
مستشرقان به کسانی گفته میشوند که در غرب یا کشورهای دیگر با نگاه و رویکرد خاص (تبشیری ـ استعماری ـ علمی) به تحقیق در مورد فرهنگ و ادیان شرقی میپردازند.👇
http://hawzahnews.com/detail/News/484286
🔰روایت جذاب آیتاللهالعظمی شبیری از عشق علما به دانش
🔹آیتاللهالعظمی شبیریزنجانی در دیدار اعضای بیت مرحوم آیتالله مؤمن که در بیت این مرجع تقلید برگزار شد، با اشاره به شخصیت علمی آن عالم فقید، گفتند: متأسفانه در این دورههای اخیر آن مرتبهای از عشق به علم، زهد و تقوایی که قدمای ما داشتند باقی نمانده است و در این شرایط، افراد استثناء نمونههای الهی هستند.
🔹مکرر درباره وضعیت علمی حوزه گفتهام؛ اما متأسفانه برخی حتی با علومی که برای حوزه و ملّا شدن طلبه لازم است، مبارزه کرده و طلبه را نسبت به آن علوم سست میکنند.
🔹معظم له با نقل حکایتی از عشق و علاقه وافر علمای گذشته به مباحث علمی بیان داشتند: مرحوم سید محمدصادق لواسانی از پدرش آقا سید ابوالقاسم که از شاگردان مرحوم آخوند بوده، این داستان را نقل میکرد. شیخ علیمحمد بیمار میشود. آقا سید ابوالقاسم لواسانی برای عیادتش میرود. شیخ علیمحمد به او میگوید من امروز را به پایان نمیرسانم اما شنیدهام که آخوند خراسانی، کتاب "کفایه الأصول" نوشته است. مقداری از آن را برای من بگو تا قبل از فوتم آن را شنیده باشم. مقداری از کفایه را برایش میگویند و او در همان روز فوت میکند.
🔹در طول تاریخ حوزه همیشه علمای اهل سلوکی بودند که در حوزه #درس_اخلاق میگفتند. در دورهای چهار نفر از بزرگان متکفل تربیت و رشد معنوی طلاب بودندآخوند ملافتحعلی سلطانآبادی، ملاحسین قلی همدانی، شیخ اسماعیل قرهباغی و سید مرتضی کشمیری. در دورهای دیگر آقا سید احمد کربلایی و بعد شاگردانشان آسید علی قاضی و آسید عبدالغفار مازندرانی، اکثر این افراد ملّا و #مجتهد بودند. خب اینها هم اهل علم بودند و هم اهل اخلاق. در حوزه درس اخلاق میگفتند.
● وجه مشترک تعالیم این بزرگان اخلاق این بوده که کسی که میخواهد در اخلاق کار کند باید واجبات را درست انجام بدهد و محرمات را ترک کند. پایه اخلاق و سلوک معنوی، مراقبت در عمل به واجبات و ترک محرماتی است که در شریعت آمده، انسان مراقب باشد غیبت نکند، این کار سنگینی است، ماها به این مسئله اهمیت نمیدهیم، همه میگوییم غیبت گناه کبیره است اما انجام میدهیم. ترک غیبت جزء اهم امور است، اما به آن توجه نمیکنیم.
🔹آیتالله مؤمن استعداد مطلوبی داشت و از این نعمت استفاده کردند، #ساده_زیستی و زهد ایشان تعلیمی برای طلاب است، اگر عالم اهل تشریفات باشد جامعه از او الگو میگیرد.
http://hawzahnews.com/detail/News/484310