به کودکان نگاه کنید
هنگامی که در کنار و یا آغوش پدر و مادرشان هستند، سرشار از آرامش و امنیت میشوند.
بسیاری از انسانها ظاهرا عبادت میکنند، اما با خداوندی که عبادتش میکنند الفتی ندارند! همان خدایی که منبع حقیقی آرامش در دنیا و آخرت است.
لذا هرگز قلب آرام و مطمئنی ندارند و نخواهند داشت 💔
#پای_درس_استادمحمدشجاعی
هدایت شده از حس آرامش ❤️
🍃
موفقیت دیگران
برای تو
هیچ محدودیتی ایجاد نمیکنه
برای همه بهترینها آرزو کن ..😊
audio_2020-04-21_00-24-09.mp3
4.41M
#کتاب_صوتی_وظایف
#وظایف_منتظران
🔴 قسمت پنجم وظایف منتظران
🔵 معرفت به امام زمان و درخواست آن
🎙️#ابراهیم_افشاری
🆔 eitaa.com/emame_zaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫دعای سلامتی امام زمان ص 💫
سلام امام زمانیهای عزیز
موضوع این هفته: خیر خواهی برای دوستان خداست که یکی از فضایل اخلاقی است.
خیرخواهی در قرآن
از منظر قرآن خیرخواهی حداکثری و تلاش فراوان برای به دست آوردن آنچه آدمی خیر میداند، جزو سرشت انسان است؛ چنانکه میفرماید: «لا يَسْأَمُ الْإِنْسانُ مِنْ دُعاءِ الْخَيْر؛ انسان از خیرخواهی خسته نمىشود». آدمی نیز باید توجه داشته باشد که از این سرشت الهی به شکل مناسب و در راه صحیح و خداپسند استفاده کند و نباید همه خیر و خوبیها را برای خودش به تنهایی بخواهد و دیگران را محروم کند.
خیرخواهی در روایات
بنا بر روایتی از امام صادق(علیه السلام)، «بر مؤمن واجب است که خیرخواه [برادر] مؤمن [خود] باشد؛ چه در پشت سر و چه در حضور او». آن حضرت در سخن ارزشمند دیگری فرموده است: «عَلَیکُمْ بِالنُّصْحِ لِلَّهِ فِی خَلْقِهِ فَلَنْ تَلْقاهُ بِعَمَلٍ اَفْضَلَ مِنْهُ؛ بر شما لازم است که خیرخواه خلق خدا برای [رضای] خدا باشید؛ چرا که هرگز با عملی که با فضیلتتر از خیرخواهی باشد، خدا را [در روز قیامت] ملاقات نخواهید کرد».
خیرخواهی یعنی خواستن خیر و نیکی برای دیگران و از برترین صفات و فضایل انسانی که درفرهنگ اسلام از منزلتی بس والا برخوردار است(معراجالسعادهًْ، ص ۱۶۴).
در علم اخلاق، خیرخواهی در مقابل حسادت است(جامعالسعادات، ج۲، ص۱۹۹). بنابراین فرد خیرخواه، خواهان بقای نعمتهای خدا برای مردم و نیز رفع ودفع بدیها و ناگواریها از آنها است.