◀️امام زمان که نمياد آدماي مؤمن و عوام غير مؤمن رو بکُشه؛ حتي ايشون نمياد که گناهکارا رو بکُشه، بلکه خيلي از گناهکارها با اومدن ايشون، آدماي خوبي ميشن؛ کشتن، قاعده اي داره!
◀️حتي قرار نيست بعضي از گناهکارايي که با اومدن ايشون هم خوب نشدند، کشته بشن...
◀️بله، نبايد موضوع شمشير رو از عملياتِ اصلاحي حضرت، حذف کرد! چرا که «مستکبران» هيچ زبوني جز زبون زور نمي فهمند...
◀️براي تامين امنيت جامعه، ترسوندن مستکبران از «شمشير عدالت» يک اصل اساسي به حساب مياد، چرا که اين طائفه جز با گردن هاي شکسته، سر تعظيم فرود نمي آورند!
◀️تنها در اينصورت ست که جامعه روي آرامش خواهد ديد...
📚انتظارعاميانه،عالمانه،عارفانه/ص ۳۰
#استاد_پناهیان
#منبرک_و_دلنوشته_مهدوي ۹
#حکومت_مهدوی
#عدالت_مهدوی
#امام_زمان
🌷با نشر مطالب،مهدیار باشید👇👇
@mahdimontazeremast
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شروط آمدن امام زمان عجل الله؟
🎙 #استاد_عالی
🆔 eitaa.com/emame_zaman
💐معرفت مهدوی💐
❤️دوست نزدیک تر از من به من است...
🔷در معرفی حضرت ولیعصر عجّلاللهتعالیفرجه باید گفت که ایشان مانند همه حضرات معصومین علیهمالسلام جلوه تام و کامل اسماء و صفات خداوند متعال هستند.
🔶 بدین معنا که تمام اسماء و صفات خداوند متعال در وجود حضرت تجلی و ظهور یافته است.
🔶بعنوان مثال خدای سبحان «سمیع» است وجود مقدس امام عصر عجّلاللهفرجه نیز به اذن خداوند در عالم، سمیع بوده و هیچ صدایی از ایشان مخفی نمیماند.
🔶
هدایت شده از طهارت نفس
#حکایت
تاجر ثروتمندی با غلام خود از قونیه به سفر شام رفتند. تا بار بخرند و به شهر خود برگردند. مرد ثروتمند برای غلام خود در راه که به کارونسرایی میرفتند، مبلغ کمی پول میداد تا غذا بخرد و خودش به غذاخوری کارونسرا رفته و بهترین غذاها را سرو میکرد.
غلام جز نان و ماست و یا پنیر، چیزی نمیتوانست در راه بخرد و بخورد.
چون به شهر شام رسیدند، بار حاضر نبود. پس تاجر و غلاماش به کارونسرا رفتند تا استراحت کنند.
غلام فرصتی یافت در کارونسرا کارگری کند و ده سکه طلا مزد گرفت.
بار تاجر از راه رسید و بار را بستند و به قونیه برگشتند.
در مسیر راه، راهزنان بار تاجر را به یغما بردند و هر چه در جیب تاجر بود از او گرفتند اما گمان نمیکردند، غلام سکهای داشته باشد، پس او را تفتیش نکردند و سکه دست غلام ماند. با التماس زیاد، ترحم کرده اسبها را رها کردند تا تاجر و غلام در بیابان از گرسنگی نمیرند.
یک هفته در راه بودند، به کارونسرا رسیدند غلام برای ارباب خود غذای گرم خرید و خود نان و پنیر خورد. تاجر پرسید: «تو چرا غذای گرم نمیخوری؟» غلام گفت: «من غلام هستم به خوردن تکه نانی با پنیر عادت دارم و شکم من از من میپذیرد اما تو تاجری و عادت نداری، شکم تو نافرمان است و نمیپذیرد.»
تاجر به یاد بدیهای خود و محبت غلام افتاد و گفت: «غذای گرم را بردار، به من از عفو و معرفت و قناعت و بخشندگی خودت هدیه کن که بهترین هدیه تو به من است.»
من کنون فهمیدم که سخاوت به میزان ثروت و پول بستگی ندارد، مال بزرگ نمیخواهد بلکه قلب بزرگی میخواهد. آنانکه غنی هستند نمیبخشند آنانکه در خود احساس غنیبودن میکنند میبخشند. من غنی بودم ولی در خود احساس غنی بودن نمیکردم و تو فقیری ولی احساس غنی بودن میکنی.
@faghatkhoda1397
هدایت شده از 📌نبرد آخر(حوادث آخرالزّمان )
✨﷽✨
✅چقدر خداوند را باور دارید؟
✍ما موجوداتی الهی آفریده شده ایم و به منبعی تمام نشدنی از عشق متصل هستیم، هر گاه از این منبع دور میشویم مشکلات بیشتر، غم و ناراحتی و رنج فزاینده بر ما غلبه می کند و هر زمان این فاصله کمتر میشود احساس عشق، شادی و ارزشمندی بیشتری در ما ایجاد میشود.
چقدر پروردگارتان را میشناسید؟ آیا وقتی احساس تنهایی میکنید و در اوج گرفتاری به سر میبرید احساس میکنید که کسی هست که هر لحظه کنار شماست و به شما قدرت و امید می بخشد، آیا وقتی در زندگی احساس میکنید به کمک کسی نیاز دارید با تمام وجود به این منبع سخاوت و عشق توکل می کنید؟
او همان پروردگاریست که به بندگانش وعده داده است که هر کسی به من ایمان داشته باشد به سعادت و خوشبختی میرسد و ایمان واقعی خودش را در شرایط سخت نشان میدهد، ایمان واقعی یعنی آرام و رهایی، یعنی اعتماد داری که خداوند فراموشت نمیکند و میشنود و میبیند و بی انتها می بخشد، ایمان واقعی یعنی من باور دارم که خدا هست پس شاد و رها زندگی میکنم، اگر بتوانیم اینگونه خداوند را بشناسیم به هر آنچه بخواهیم می رسیم چراکه ایمان یعنی همه چیز.
🌹خدایا بابت الطاف بیکرانت سپاسگزاریم 🌹
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@yekjoremarefat
آثار ارزشمند سخاوت
سخاوت آثار و نتايج بسيار مفيد و ارزشمندی برای فرد و جامعه دارد كه برخی از آن ذكر می گردد.
الف: تكامل جامعه
بدون شك در هر جامعهاي نواقص و نابسامانيهاي مادي و معنوي زيادي وجود دارد، كه بايد تمام افراد جامعه دست بدست هم داده در رفع آنها بكوشند و با تلاش شبانه روزي و هماهنگي كامل موجبات تكامل مادي و معنوي مردم را فراهم سازند.
ب: وحدت و صميميت
ظاهر است كه احسان و بخشش موجب استحكام روابط و اتحاد مردم به يكديگر ميگردد، سخاوت انفاق و هديه دادن به يكديگر وحدت و محبت می آورد، و شخص سخاوتمند هميشه محبوب خدا و مردم ميگردد.
ج: بركت در مال
در آيات و روايات زيادی آمده است كه سخاوت نه تنها شخص سخاوتمند را فقير مال و ثروت را كم نمی كند بلكه بر عكس موجب ازدياد مال و بركت آن می گردد.
مصاديق سخاوت
الف: بخشندگی مال
مشهور و معروفترين مصداق سخاوت، بخشندگی در امور مادی است كه در آيات و روايات فراوانی مورد توجه قرار گرفته است: رسول الله *ص* ميفرمايد:
عن أبي هريرة قال: إن رسولَ الله *ص* قال: قَالَ الله تَعَالَى: أنفِق يَا ابْنَ آدَمَ يُنْفَقْ عَلَيْكَ.(مُتَّفَقٌ عليهِ).
از حضرت ابوهريره روايت است كه رسول الله *ص* فرمودند: خداوند متعال می فرمايد: ای فرزند آدم انفاق كن، تا به تو انفاق شود.
«از حضرت عبدالله بن مسعود روايت است كه رسول الله *ص* فرمودند: كدام يك از شما مال وارث خود را از مالش دوست تر می دارد؟ صحابه گفتند: يا رسول الله هيچ كس از ما نيست مگر اينكه مال خودش را بيشتر دوست ميدارد، رسول الله *ص* فرمودند: مال او آن است كه آن را پيش فرستاده و مال وارثش همان است كه آن را بعد از خود گذاشته است».
يعنی آنچه شخص در طول زندگی خود صدقه و خيرات نموده و در كارها و راههای خير مصرف كرده از آن او است و در روز رستاخيز دست او را خواهد گرفت و اما آنچه بعد از مرگ باقی گذاشته است از آن ورثه است و به او چيزی تعلق نمی گيرد.
ب: سخاوت در علم و هنر
آموزش دادن علم و دانش و هنر به ديگران نيز از بزرگترين و ارزشمندترين نوع سخاوت محسوب ميگردد، زيرا اين نيز سود رسانی به توده مردم و رفع نيازمنديهای جامعه است در روايات به آن توجه و تأكيد زيادی شده است.
ج: سخاوت در قدرت و نفوذ
بهره برداری از قدرت سياسی و نفوذ اجتماعی در بر طرف نمودن گرفتاری مردم يكی از مصاديق مهم سخاوت است زيرا احقاق حقوق مظلومين و جلوگيری از سركشان و متجاوزان نيز بخشندگی به ديگران محسوب ميگردد و از نظر اسلام اهميت زيادی دارد.
د: سخاوت در خير خواهی
بسياری از افراد نادان در اشتباه و انحراف فكری و اخلاقی مبتلا می شوند يا در امور فردی و اجتماعی خويش در می مانند، فكر و عقلشان بجايی نمی رسد اينگونه افراد را نصيحت و راهنمائی كردن يك نوع سخاوت ارزشمند محسوب ميگردد.