13 رجب :
ولادت امیر المؤمنین علیه السّلام
(ارشاد مفید: ج 1، ص 5. اعلام الوری: ج 1، ص 306. تهذیب شیخ طوسی: ج 6، ص 19. مصباح کفعمی: ج 2، ص 599. بحار الانوار: ج 97، ص 383. مستدرک حاکم: ج 3، ص 180. مناقب خوارزمی: ص 12 - 13. اسد الغابه: ج 5، ص 517. مصباح المتهجد: ص 741 - 754. کشف الغمه: ج 1، ص 59. مناقب ابن شهر آشوب: ج 3، ص 353. زاد المعاد: ص 21)
اولین امام مؤمنین و خلیفه اللَّه بلافصل بعد از رسول اللَّه خاتم النبیبن صلّی اللَّه علیه و آله، برادر، پسر عمو، وزیر و داماد او سیّد الوصیین أمیر المؤمنین علی بن ابی طالب علیه السّلام در روز جمعه 13 رجب در بیت اللَّه الحرام، داخل کعبه معظمه به دنیا آمد، که قبل از او و بعد از او مولودی در آنجا بدنیا نیامده و نخواهد آمد.
حاکم در مستدرک می گوید: اخبار متواتر است در اینکه فاطمه بنت اسد سلام اللَّه علیها حضرت امیر المؤمنین علی بن ابی طالب علیه السّلام را در داخل کعبه به دنیا آورده است.
(مستدرک حاکم: ج 3، ص 483.)
محل ولادت امير المؤمنين عليه السلام
مكان ولادت أمير المؤمنين عليه السلام اشرف بقاع يعني حرم است. اشرف اماكن حرم مسجد است، و اشرف بقاع مسجد كوفه است . مولودي جز آن حضرت در آن مكان بدنيا نيامده است، آن هم در سيد ايام روز جمعه، در ماه حرام و در بيت الحرام !!
(مناقب ابن شهر آشوب: ج 2، ص 200)
أمير المؤمنين عليه السلام سه روز چشم مبارك را باز نكرد، تا او را خدمت پيامبر صلي الله عليه و آلهآوردند. آنجا بود كه چشم باز كرد. آن حضرت فرمود: «او مرا مخصوص به نظر خود قرار داد و من او را مخصوص به علم خويش قرار دادم».
(مناقب ابن شهر آشوب: ج 2، ص 204 - 205)
سپس آن حضرت را در آغوش كشيد و به منزل ابوطالب عليه السلام آورد.
(كشف الغمة: ج 1، ص 59)
روز ولادت امير المؤمنين عليه السلام
روز جمعه علي بن ابي طالب عليه السلام مانند خورشيد بر روي سنگ سرخ در گوشه راست كعبه طلوع فرمود. همين كه قدم بر زمين نهاد، به سجده افتاد و دستها را به سوي آسمان بلند نمود و فرمود: «اشهد ان لا اله الا الله، و أن محمدا رسول الله و اشهد ان عليا ولي محمد رسول الله، بمحمد يختم الله النبوة و بي يختم الوصية و انا أمير المؤمنين». «شهادت ميدهم كه خدائي جز الله نيست و محمد صلي الله عليه و آله پيامبر خداوند است و علي وصي محمد رسول الله صلي الله عليه و آله است. به محمد نبوت ختم ميشود و به من وصايت كامل و تمام ميشود و منم أميرالمؤمنين عليه السلام».
(مناقب: ج 2، ص 198)
سپس فرمود: «جاء الحق و زهق الباطل» «حق آمد و باطل رفت».
در اين هنگام كه وجود سراپا جودش پاي بر اين عرصه خاكي نهاده بود، بتهائي كه در كعبه بود به صورت به زمين افتادند و آسمانها نوراني شد. شيطان فرياد برآورد: «واي بر بتها و بت پرستان از اين فرزند» !
القاب مشهور آن حضرت " اسدالله، مرتضى، اميرالمؤمنين و اخو رسولالله" بوده و كنيههای ايشان نيز "ابوالحسن و ابوتراب" است
#روز_پدر
#میلاد_امام_علی(علیه السلام)
#بر_شیعیانش_مبارڪ_باد
#تولد_حضرت_علی_مبارک
#روز_پدر_مبارک_باد
#تولد_حضرت_علی_مبارک ❤❤
@emameraouf
💌 💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌
امشب
دست پدرم را خواهم بوسید
و به او خواهم گفت:
⛅ غرورت
🌸 مهربانیات
🌺دستانت
تکیهگاه من برای روزهای سختند
💜💜 #دوستت_دارم_پدر...
🌱 پیامبر(ص) میفرمودند:
كسی كه دستور خدا را در مورد
پدر و مادر اطاعت كند، دو در
از بهشت به رويش باز خواهد شد . . .
🌷☘🌷☘🌷☘🌷☘🌷☘🌷
#کانال_کودک_آستان_قدس 🧕🧕
@HashtDareBehesht
❤❤
@emameraouf
جایگاه تکریم انسان ها در حکومت امام علی (ع)
https://app.razavi.ir/aqr/content?id=66008
❤❤
@emameraouf
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺 ولادت با سعادت اسدالله الغالب، یعسوب الدین، حیدر کرار حضرت امیر المومنین علی بن ابی طالب علیه السلام وروزبدر بر همه عاشقان و دلدادگان مبارک باد❤
@emameraouf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میلاد امیرالمومنین علی علیه السلام مبارک ✨💫✨💫
@emameraouf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ معجزه ۱۳ رجب
🔰 بیش از ۱۴۰۰ سال قبل، این گوشه از خانه خدا شکافته شد و مادری بچهبغل از آن خارج شد. تاکنون بارها خانه خدا به دست سلاطین و حکام یا بواسطه سیل تخریب و بازسازی شده اما این ترک، درمان نداشته است! حتی نظام وهابی سعودی برای بازسازی آن هر ساله تلاشها میکند اما باز این معجزه الهی خودنمایی میکند! واقعا چرا فاطمه بنت اسد (س) دیوار شکافته شد؟!
رازش یک چیز است: #اشهد_ان_علیا_ولی_الله
برای سلامتی همه پدرهای در حیات و هدیه به روح همه پدرهای خفته در خاک، #صلوات ❤
@emameraouf
#فوری
🔹آغاز مجدد جذب خادمیار رضوی در استانهای مختلف کشور
♦️همزمان با میلاد پربرکت امام علی(ع)، طرح جذب خادمیار جدید رضوی در سراسر کشور آغاز شد.
🔸علاقهمندان خدمت به ساحت قدسی امام رئوف(ع) میتوانند با مراجعه به کانونهای خدمت رضوی استان و شهرستان خود، ابتدا به عنوان یاور رضوی در کانون تخصصی یا عمومی مربوطه ثبت نام، فعالیت و بعد از طی دوره کوتاه آزمایشی، به عنوان خادمیار رضوی به حرم مطهر امام رضا(ع) و لباس مقدس خادمی مشرف شوند.
🔺شایان ذکر است طرح خادمیار رضوی با هدف خدمت به اقشار مختلف جامعه به ویژه محرومین و نیازمندان در عرصههای مختلف امدادرسانی، خدماتی، درمانی، علمی، اجتماعی، فرهنگی، رسانه و فضای مجازی و ... در دو سال گذشته راه اندازی شد که باتوجه به استقبال گسترده مردمی، برای مدت محدودی و باتوجه به لزوم ساماندهی افراد ثبت نام شده موقتا متوقف شده بود.
📲اطلاعات بیشتر در مورد طرح خادمیاری و کانونهای خدمت رضوی در👇🏻
https://khademyar.razavi.ir/
#دبیرخانه_کانونهای_خدمت_رضوی_اصفهان
@emameraouf
💠 حدیث روز 💠
💎 ثواب اعتکاف
🔻پیامبر خدا صلياللهعليهوآلهوسلم:
مَنِ اعتَكَفَ إيمانا وَ احتِسابا غُفِرَ لَهُ ما تَقَدَّمَ مِن ذَنبِهِ
❇️ همه گناهان گذشته كسى كه از روى ايمان و براى رسيدن به ثواب الهى #معتكف شود، آمرزيده میشود.
📚 كنزالعمّال، ح ۲۴۰۰۷
•┈┈••✾••┈┈•
@emameraouf
#خاطرات_امیرمومنان_علیه_السلام
✍ بازنویسی تاریخ زندگی امیرمومنان علیه السلام به صورت داستانی از زبان ایشان
📃 قسمت هجدهم: «تغییر مسیر خلافت»
🔻رسول خدا صلی الله علیه و آله در طول حیات خود بارها مرا به زمامداری امت خود منصوب کردند و از همه کسانی که در حضور شان بودند برای من بیعت گرفتند و به همه حاضران دستور دادند این موضوع را به افراد غایب برسانند. موقعیت من به گونهای بود که گمان نمی کردم کسی در دوران حیات رسول خدا و همچنین بعد از وفات ایشان در مسئله زمامداری امت به مخالفت با من برخیزد و خود را در ردیف من قرار دهد.
🔻رسول خدا در روزهای پایانی عمرشان تدبیری اندیشیدند و دستور دادند لشکری به فرماندهی اسامه بن زید از مدینه خارج و به ماموریت اعزام شود و همه قریشیها و افراد قبیله اوس و خزرج و نیز کسانی که احتمال می رفت به دلیل کینه توزی در جنگها نسبت به من بیعت شکنی کنند را زیر پرچم اسامه جمع کردند تا از مدینه خارج شوند و فقط آن یک گروه از مردم پاکدل در حضورش بمانند که سخنان نابجا بر زبان نیاورند و مرا از خلافت امت پس از رسول خدا باز ندارند.
🔻رسول خدا بسیار تأکید و سفارش فرمودند تا کسی از فرماندهی اسامه تخلف نکند اما متاسفانه با رحلتشان وضع غیرمنتظره ای پیش آمد همان مردان تحت فرماندهی اسامه اردوگاه های خود را رها نموده و آشکارا دستور پیامبر را ترک کردند و به سرعت به مدینه بازگشتند تا پیمان خلافت مرا نقض کنند و با هیاهو و داد و فریاد برای خود پیشوایی دیگر برگزینند.
🔻شگفت اینکه در انتخاب خلیفه نظر هیچ فردی از خاندان عبدالمطلب را جویا نشدند زیرا هدف اساسی آنان شکستن بیعت با من بود.
✳️ رها نکردن پیکر پیامبر به خاطر بدست آوردن خلافت
🔻برای من رها کردن پیکر مطهر رسول خدا و پرداختن به کاری دیگر برای حفظ خلافت روا نبود زیرا حفظ حرمت پیامبر و تکریم او بر هر کار دیگری مقدم بود.
این پیشامد شگفت و عهدشکنی تلخ قلبم را که از فراق رسول خدا مجروح بود به درد آورد، با این وجود باز هم شکیبایی ورزیدم.
✳️ آزمایش شدن مردم
🔻بعد از از دفن پیکر مطهر رسول خدا مشغول مسطح کردن مرقد آن حضرت بودم که برایم خبر آوردند مردم با ابوبکر بیعت کردهاند با شنیدن خبر، این آیات را تلاوت کردم: «بسم الله الرحمن الرحیم آیا مردم گمان کردند همین که بگویند ایمان آوردیم به حال خود رها میشوند و آزمایش نخواهند شد ما کسانی را که پیش از آنان بودند آزمودیم. باید علم خدا درباره راستگویان و دروغگویان تحقق یابد آیا کسانی که اعمال ناروا انجام می دهند گمان می برند بر قدرت ما چیره می شوند چه بد داوری می کنند»!
📚منابع:
1 . قرآن کریم، سوره عنکبوت آیه 1تا 4
2 . ارشاد القلوب ، جلد2، صفحه 349
3 . الخصال، صفحه 371
4 . الاختصاص، صفحه 170
📗 کتاب علی از زبان علی
↩️ادامه دارد...
#نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
@emameraouf
📚سیمای سوره مبارک انشقاق
👈این سوره دارای ٢۵ آیه و هشتادو سومین سوره نازل شده و هشتادو چهارمین سوره درقرآن میباشد.
محل نزول: مکه مکرمه
📚معانی نام سوره:
👈این سوره را به این دلیل «انشقاق» مینامند که در آغاز آن، به شکافتهشدن آسمان به هنگام آغاز قیامت اشاره شده است: «إِذَا السَّمَاءُ انشَقَّتْ: آنگاه که آسمان بشکافد».
این سوره را سوره اِنشَقَّت نیز نامیدهاند.
https://eitaa.com/joinchat/4056481883C13efdf2d89
🌷🌷
@emameraouf
📚سیاق های سوره مبارک انشقاق
✅سوره مبارکه انشقاق
٢سیاق دارد.
👈سیاق اول :آیه ۱ تا ١۵
بعد از بیان چند شرط، در جواب آنها از ملاقات انسان با پروردگارش در روز قیامت خبر داده و عاقبت دو گروه را به هنگام این ملاقات بیان کرده است
👈 سیاق دوم آیه ١۶ تا ٢۵
آیه ۱۶ تا ۲۵ با چند قسم برای تأکید بر حرکت مرحلهبهمرحله انسان آغاز شده و بر پایه آن، بیایمانی و تکذیب کافران را زیر سؤال برده است.
https://eitaa.com/joinchat/4056481883C13efdf2d89
🌷🌷
@emameraouf
📚نکات اخلاقی اجتماعی سوره مبارک انشقاق
👈انسان از حرکت خود به سوی پروردگار و ملاقات با او غافل است و همین غفلت سبب شده، که سرمستی احاطهاش کند و تنها راه نجات خود یعنی ایمان به قرآن و خضوع در برابر سخنان روشن و حقایق آشکارش را نادیده بگیرد و حتی آن را تکذیب کند.🗣
👈سوره در چنین فضایی وارد سخن شده و در سیاق اول، با محوریت آیه ۶ از حرکت ناگزیر انسان به سوی خدا و ملاقات با او سخن گفته است؛ این آیات از شکافته شدن آسمان و کشیده شدن زمین به فرمان خدا سخن میگوید و با تأکید بر اینکه آسمان و زمین در این امر، مطیع فرمان ربوبیاند، به مخاطب میفهماند که نظام عالم در مقابل پروردگار خود مطیع است و انسان نیز از این قاعده عام مستثنا نیست. 🤔
👈 این تغییرات، زمینهساز وقوع ملاقات انسان با ربّ خویش است. این سیاق در ادامه، از متفاوت بودن عواقب دیدار با خدا خبر میدهد؛ عواقبی که تفاوت آن نتیجه باور به حرکت یا غفلت از آن است، او از حرکتی غافل شده که غفلت از آن، عاقبتی سخت در روز ملاقات را به همراه دارد، پس با باور به حرکت، باید برای انتهای مسیر خود آماده باشد و با سرمستی و بیخیالی مسیر خود را ادامه ندهد.😱
👈سپس سیاق دوم، با توجهدادن به مظاهری آشکار از سیر و حرکت در عالم، بار دیگر در آیه ۱۹ بر ناگزیر بودن انسان در حرکت مرحلهبهمرحله به سوی خدا تأکید میکند و در ادامه انسان را نسبت به عدم ایمان و خضوع در برابر حقایق قرآن توبیخ میکند و کسانی را که به علّت کفرشان، دانسته بنا را بر تکذیب نهادهاند، به عذابی دردناک در پایان این مسیر گریز ناپذیر بشارت میدهد.😔
👈سوره انشقاق، ایمان به قرآن و سرنهادن در برابر سخن حق آن را جایگزین سرمستی و بیخیالی انسان میکند، تحولی که جز با باور به حرکت به سوی پروردگار و ملاقات با او حاصل نمیشود. بنابراین محور سخن در این سوره توجه دادن به این حرکت است.👌
ادامه بحث در لینک زیر دنبا بفرمایید 👇
https://eitaa.com/joinchat/4056481883C13efdf2d89
🌷🌷
@emameraouf
📚جمع بندی سوره مبارک انشقاق
👈سوره باچند شرط وتوصیف قیامت شروع میشه وخداوند میفرمایند:
ای انسانی که الان مخاطب سوره هستی توبی اختیار داری به طرف خدا میری پس در این راه هم تلاش میکنی و هم خسته میشی توی این حرکت انسان ها دودسته میشوند کسی که نامه ی عملش به دست راستش داده میشه نامه ی عمل که همون نوشته ای هست که ثبت شده و نه گم میشه و نه پاک میشه و نه از بین میره پس خداوند محاسبه اش روآسان میکنه😊
یعنی تلاشی که توی دنیا داشت حسابش را آسان کرد و الان هم خوشحال است.
وعده ای نامه ی عملشون را از پشت سرشون میدهند چون توی دنیا هم پشت به خدا حرکت میکردند آنها میگویند ای کاش این روز را نمیدیدم واین شخص وارد میشود به آتش افروخته 😱😱
علت اینکه انسان وارد آتش افرخته میشه چی هست؟
اولین علت اینکه میان همفکرانش مسرور بود 😄 قطعا او گمان میکرد که هرگز باز نمیگردد این شخص فقط به فکر خوشیهای دنیاش بودو هیچ تلاشی برای آخرتش نداشت.و هرکاری که هوای نفسش میخواست انجام میداد و اینکه فکر میکرد خداوند او را نخواهد دیدو توجه نداشت که خداوند حواسش به او هست..وخداوند در ادامه میفرمایند: حرکت تو ای انسان یا تاریکی را افزایش میده یا نور را کامل میکند و باید مرحله به مرحله جلو بری و جا داره که ایمان بیاوری در این قسمت خداوند میفرماید قسم نمیخورم یعنی نيازی به قسم نیست.چون روشن و واضح است.
خداوند غروب را بیان کردند که مرگ را تشبیه کنندبه غروب و شب را که تشبیه کنند به برزخ ونیمه شب که ماه نور کامل میشه را مثل قیامت. خداوند زندگی مارا اینجا از مرگ شروع کردند چون زندگی ابدی ما از مرگ آغاز میشه.🌖🌙💫
نکته این است که ماه نور نداره و نورش عارضی هست و ماهم باید از دنیا نور ببریم اونجا نوری نیست.
زندگی الان ما در دنیا اینطوری هست که یا ما نور دور خودمون جمع کردیم و یا متاسفانه تاریکی.
وخداوند با چند تاکید بیان میکند قطعا قطعا قطعا حرکت میکنید از مرحله ای به مرحله ای.🏃♂🏃♂
خداوند ادامه آیات را با هزاران علامت سوال بیان میکند حالا که مرحله به مرحله و با جبر داری میری جاداره که ایمان بیاری 📿
پس چرا و چه چیزی باعث شده که اعتقادی به معاد نداری؟
واینکه چرا دربرابر قرآن خاضع نیستید و اهل عمل به قرآن نیستید؟چرا مطیع قرآن نیستید؟📖📙
آیه ۲۲ میفرماید غیر از این که اهل عمل و اطاعت نیستید ریشه ی اصلی معلوم شد.(بلکه کسانی که کفر ورزیدند یعنی حق را پوشاندندو تکذیب هم میکنند واین کارشون عامدانه است..
وخدا به درون آنها آگاه است که درونشان و اون چیزی که در ظرفشون نهادند چی هست؟🤔
وخداوند میفرمایند پس بشارت بده آنها را به عذابی دردناک.
وقتی بشارت برای امر
ناخوشایندی باشه مثل جهنم و آتش افروخته جنبه ی تحقیر دارد..
ایه ۲۵ میفرماید مگر کسانی که ایمان آوردند و کارهای شایسته انجام دادند برایشان پاداشی بی منت وبی انتها است.🕊🕊
https://eitaa.com/joinchat/4056481883C13efdf2d89
🌷🌷
@emameraouf
امام علی(ع) مصداق بارز آیه ی «وَالسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ، أُولئِک الْمُقَرَّبُونَ»
https://app.razavi.ir/aqr/content?id=66047
🌷🌷
@emameraouf
پانزده رجب :
وفات حضرت زينب سلام الله عليها
وفات مظلومانه و غريبانه ام المصائب حضرت فاطمه صغري عقيله بني هاشم زينب كبري سلام الله عليها در شب يكشنبه 15 رجب سال 62 ه به وقوع پيوسته است.
(زينب الكبري سلام الله عليها (نقدي): ص 114. معالي السبطين: ج 2، ص 392)
در مدت يك سال بعد از واقعه كربلا، زندگاني آن حضرت همراه با اشك و آه و خاطرات اسارت و كربلا سپري گشت. در عظمت آن مخدره همين بس كه به فرموده صدوق رحمة الله، از جانب امام حسين عليه السلام نيابت خاصه داشته است، و تا هنگامي كه بيماري امام زين العابدين عليه السلام تمام نشده بود، اين نيابت ادامه داشت.
(شجره طوبي: ج 2، ص 392)
نام گذاري حضرت:
هنگام ولادت جبرئيل از جانب خداوند متعال بر پيامبر صلي الله عليه و آله نازل شد و عرض كرد: «يا رسول الله، اسم اين دختر را زينب بگذار». آنگاه جبرئيل گريست. پيامبر صلي الله عليه و آله پرسيد: سبب اين گريه چيست ؟ عرض كرد: همانا اين دختر از آغاز زندگاني تا پايان روزگار در اين سراي ناپايدار با رنج و درد و بلا خواهد زيست. گاهي به درد مصيبت شما يا رسول الله مبتلا ميشود، و گاهي در ماتم مادرش و گاهي در مصيبت پدر و گاهي به درد فراق برادرش حسن مجتبي عليه السلام دچار خواهد شد. از همه بالاتر به مصائب كربلا و نوائب دشت نينوا گرفتار ميشود چنانكه مويش سفيد و قامتش خميده خواهد گرديد.
اين خبر را اهل بيت عليهم السلام شنيدند و اندوهناك و گريان شدند. پيامبر صلي الله عليه و آله صورت بر صورت حضرت زينب سلام الله عليها نهاد و گريست. حضرت صديقه طاهره سلام الله عليها فرمود: يا ابتا، اين گريه براي چيست ؟ خداوند ديدههاي تو را نگرياند. فرمود: اي فاطمه، بعد از من و تو اين دختر دچار بلاها و مصائبي ميشود. حضرت صديقه سلام الله عليها فرمود: چه ثواب دارد آن كسي كه بر دخترم زينب سلام الله عليها گريه كند؟ آن حضرت فرمود: «اي پاره تنم و اي نور چشمم، ثواب كسي كه بر بر او و بر مصائب او گريه كند مانند ثواب كسي است كه بر برادرش حسين گريه كند». سپس نام آن حضرت را «زينب» نهاد.
(رياحين الشريعة: ج 3، ص 38 - 39)
آن حضرت يك سال و چند ماه بعد از واقعه كربلا با قلبي پر از اندوه از مصائب كربلا در خانه خود رحلت فرمودند و در همان خانه دفن شدند. در وفات آن مخدره مظلومه روزهاي 14 رجب و دهم ماه رمضان را هم گفتهاند.
(الوقايع و الحوادث: ج 1)
«کانال تقویم شیعه »
بانشر معارف اسلامی علوی، مبلغ تشیع باشیم 🖤🖤
@emameraouf
گریه جبرئیل بر مصایب زینب سلام الله علیها
روایت شده است که پس از ولادت حضرت زینب (سلام الله علیها)، حسین (علیه السلام ) که در آن هنگام کودک سه چهار ساله بود، به محضر رسول خدا (صلی الله علیه وآله ) آمد و عرض کرد: خداوند به من خواهری عطا کرده است. پیامبر (صلی الله علیه وآله) با شنیدن این سخن، منقلب و اندوهگین شد و اشک از دیده فرو ریخت. حسین (علیه السلام) پرسید: برای چه اندوهگین و گریان شدی؟. پیامبر (صلی الله علیه وآله) فرمود: ای نور چشمم، راز آن به زودی برایت آشکار شود.
پیامبر (صلی الله علیه وآله) گریان شد و صورت پر اشکش را بر صورت زینب (سلام الله علیها) نهاد و گریه سختی کرد، زهرا (سلام الله علیها) از علت آن پرسید. پیامبر (صلی الله علیه وآله) بخشی از بلاها و مصایبی را که بر زینب (سلام الله علیها) وارد میشود، برای زهرا (سلام الله علیها) بیان کرد.
تا اینکه روزی جبرئیل نزد رسول خدا (صلی الله علیه وآله) آمد، در حالی که گریه میکرد، رسول خدا (صلی الله علیه وآله) از علت گریه او پرسید، جبرئیل عرض کرد: این دختر (زینب) از آغاز زندگی تا پایان عمر همواره با بلا و رنج و اندوه دست به گریبان خواهد بود؛ گاهی به درد مصیبت فراق تو مبتلا شود، زمانی دستخوش ماتم مادرش و سپس ماتم مصیبت جانسوز برادرش امام حسن (علیه السلام) گردد و از این مصایب دردناکتر و افزونتر اینکه به مصایب جانسوز کربلا گرفتار شود، به طوری که قامتش خمیده شود و موی سرش سفید گردد.
پیامبر (صلی الله علیه وآله) گریان شد و صورت پر اشکش را بر صورت زینب (سلام الله علیها) نهاد و گریه سختی کرد، زهرا (سلام الله علیها) از علت آن پرسید. پیامبر (صلی الله علیه وآله) بخشی از بلاها و مصایبی را که بر زینب (سلام الله علیها) وارد میشود، برای زهرا (سلام الله علیها) بیان کرد.
حضرت زهرا (سلام الله علیها) پرسید: ای پدر! پاداش کسی که بر مصایب دخترم زینب (سلام الله علیها) گریه کند کیست؟ پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله) فرمود:پاداش او همچون پاداش کسی است که برای مصایب حسن و حسین (علیه السلام) گریه میکند.
منبع: الخصائص الزینبیه، ص 155 ناسخ التواریخ زینب (سلام الله علیها)
«کانال تقویم شیعه »
بانشر معارف اسلامی علوی، مبلغ تشیع باشیم 🖤
@emameraouf