#نجوایمهدوی
🏝روزهدار اهل ایمان و صفا
بهترین بنده محبوب خدا
در قنوتت
یاد ما هم میکنی یابن الحسن🏝
شببخیرمولایمن
اللهمعجللولیکالفرج
شبتونمهدوی
🏝دعا برای ظهور در روز سیزدهم ماه مبارک رمضان🏝
✨ روز سیزدهم ماه مبارک رمضان، روز توجّه خاصّ به حضرت صاحب الزّمان ارواحنافداه است و یکی از روزهای ماه مبارک رمضان است که بر اساس روایات، باید توجّه خاصّی به حضرت ولیّ عصر ارواحنافداه داشته باشیم، و مرحوم محدّث نوری در نجم الثاقب به این مهم اشاره می کند. بدین منظور این دعای بسیار مهم برای این روز نقل شده است :
✨ «اَللَّهُمَّ إِنِّي أُدِينُکَ بِطاعَتِکَ وَ وِلايَتِکَ، وَ وِلايَةِ مُحَمَّدٍ نَبِيِّکَ صَلَّي اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ، وَ وِلايَةِ أَمِيرِ المُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ السَّلامُ حَبِيبِ نَبِيّکَ، وَ وِلايَةِ الحَسَنِ وَ الحُسَيْنِ سِبْطَيْ نَبِيِّکَ وَ سَيِّدَيْ شَبابِ أَهْلِ جَنَّتِکَ، وَ أُدِينُکَ يا رَبِّ بِوِلايَةِ عَلِيِّ بْنِ الحُسَيْنِ وَ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ وَ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ وَ مُوسَي بْنِ جَعْفَرٍ وَ عَلِيِّ بْنِ مُوسي وَ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ وَ عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ وَ الحَسَنِ بْنِ عَلِيٍّ وَ سَيِّدِي وَ مَوْلايَ صاحِبِ الزَّمانِ، أُدِينُکَ يا رَبِّ بِطاعَتِهِمْ وَ وِلايَتِهِمْ وَ بِالتَّسْلِيمِ بِما فَضَّلْتَهُمْ راضِياً غَيْرَ مُنْکِرٍ وَ لا مُسْتَکْبِرٍ [مُتَکَبِّرٍ] عَلي [مَعْني] ما أَنْزَلْتَ فِي کِتابِکَ. اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ ادْفَعْ عَنْ وَلِيِّکَ وَ خَلِيفَتِکَ وَ لِسانِکَ وَ القآئِمِ بِقِسْطِکَ وَ المُعَظِّمِ لِحُرْمَتِکَ وَ المُعَبِّرِ عَنْکَ وَ النّاطِقِ بِحُکْمِکَ وَ عَيْنِکَ النّاظِرَةِ وَ أُذُنِکَ السّامِعَةِ وَ شاهِدِ عِبادِکَ وَ حُجَّتِکَ عَلي خَلْقِکَ وَ الُمجاهِدِ فِي سَبِيلِکَ وَ الُمجْتَهِدِ فِي طاعَتِکَ وَ اجْعَلْنِي وَ والِدَيَّ وَ ما وَلَدا وَ وُلْدِي مِنَ الَّذِينَ يَنْصُرُونَهُ وَ يَنْتَصِرُونَ بِهِ فِي الدُّنْيا وَ الآخِرَةِ، اِشْعَبْ بِهِ صَدْعَنا وَ ارْتُقْ بِهِ فَتْقَنا. اَللَّهُمَّ أَمِتْ بِهِ الجَوْرَ وَ دَمْدِمْ بِمَنْ نَصَبَ لَهُ وَ اقْصِمْ رُؤُوسَ الضَّلالَةِ حَتّي لا تَدَعَ عَلَي الأَرْضِ مِنْهُمْ دَيّاراً»
📚 اقبال الاعمال، ۱۴۴/ صحیفه مهدیه ص۴۴۹
الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
امام_زمان
ماه_رمضان
هدایت شده از خ. پاسندی
حضور دارد و ما فکر غیبتش هستیم
غریب مانده و غافل ز غربتش هستیم
سراغ از او نگرفتیم، او سراغ گرفت
گله نکرده ز ما گرچه رعیتش هستیم
به جای کار برایش همش طلبکاریم
نه نوکریم نه در فکر خدمتش هستیم
چقدر همت ما بوده مَحرمش باشیم؟
چقدر مونس شبهای خلوتش هستیم؟
همیشه و همه جا او هوای ما را داشت
همیشه و همه جا زیر منتش هستیم
قرار بود بسوزیم ما ولی نگذاشت
خدا گواه ست اسیر رفاقتش هستیم
خدا کند که به ما کـربلا افاضه کند
که سالهای زیادی به حسرتش هستیم
#نـوكـر_نـوشـت:
#مـهـدی_جـان
فال فرج زدیم و جوابش چنین رسید
#ترک_گناه راه میان #وصال ماست
#صلی_الله_علیک_ياسيدناالمظلوم
_يااباعبدالله_الحسين❤️
سلام عليكم ورحمة الله،صبحتون بخير، روزتون معطر بنام #اباعبدالله
#به_یاد_شهید_مدافع_حرم
_امیر_سیاوشی🌷
اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجه
کانال امام زمان عجل الله فرجه
🌹🍃🌹🍃🌹🍃 🍃🌹🍃🌹🍃 🌹🍃🌹🍃 🍃🌹🍃 🌹🍃 🍃 ❣﷽❣ 1⃣0⃣ #چگونه_امام_زمانمان_را_یاری_کنیم 🌹درقسمت
قسمت 🔟
چگونه امام زمانمان را یاری کنیم
🌹🍃🌹🍃🌹🍃
🍃🌹🍃🌹🍃
🌹🍃🌹🍃
🍃🌹🍃
🌹🍃
🍃
❣﷽❣
1⃣1⃣
#چگونه_امام_زمانمان_را_یاری_کنیم
🔴درقسمت قبل شرایط امربهمعروف و نهیازمنکر را گفتیم....
🔰ویژگی های آمران به معروف و ناهیان از منکر :
🌷فردی که می خواهد امربهمعروف و نهیازمنکر نماید درصورتی موفق خواهد بود که ویژگی های زیررا داشته باشد ومنظور آن است که وجود این خصلت ها در آمروناهی٬ می تواند نقش مؤثری در دلنشین شدن کلام و سخن او درروح و روان مخاطب داشته باشد.
1⃣شناخت: آمر وناهی باید نسبت به معروف و منکر و مسائل پیرامونی آن از شناخت کافی بهره مند باشد .
👈 حوزه شناخت وی را می توان در این زمینه ها اشاره نمود : شناخت نسبت به معروف ها و منکرها ٬ نسبت به احکام امربهمعروف و نهیازمنکر ٬ درباره ی عملی که مخاطب او انجام میدهد ٬ نسبت چگونگی برخورد و شیوه ی ارتباط گیری با مردم ٬ آگاهی لازم درباره شرایط زمانی ٬ مکانی و روحی مخاطب خود و مردم شناسی.
2⃣اخلاص: هرچند در امربهمعروف و نهیازمنکر قصد تقرب به خداوند و اخلاص معتبر نیست اما اگر آمروناهی به قصد رضایت و خوشنودی خدا و #امام زمانش و اصلاح فرد انجام دهد به عمل رنگ عبادت داده است.
3⃣پایبندی به ارزش ها: آمر و ناهی باید خود به معروف عمل کند و از منکر بپرهیزد تاسخن او در دلها مؤثر افتد.
💠وجزء کسانی نباشد که قرآن کریم فرموده است : «آیا مردم را به نیکی امر میکنید وخود را فراموش مینمایید؟ » *۱*
4⃣مهربانی : آمر وناهی در امر ونهی خود از روی دلسوزی و مهربانی با مخاطب به گفتگو بپردازد نه از موضع کبر و غرور یابرخورد خشونت آمیز .
💠خداوند متعال هنگامی که به موسی و هارون مأموریت میدهد تا نزد فرعون بروند و اورا به توحید فراخوانند فرموده است: «بااو به نرمی (واز سرمهربانی) سخن بگویید.» *۲*
5⃣ صبوری و بردباری : آمر و ناهی ٬ ممکن است از سوی مخاطب خود ٬ گاهی با نامهربانی ٬ استهزاء٬ تمسخر و اهانت روبهرو شود . لیکن نباید از این پیشامدها هراسی به خودراه دهد یا در ادامه خود دچار تردید گردد بلکه با حلم و بردباری٬ این فریضه ی بزرگ الهی را چون پیامبران و امامان جامه عمل بپوشاند.
6⃣گذشت و برخورد کریمانه : آمر وناهی با استهزاء و اهانت از سوی دیگران مواجه شود بابزرگواری برخورد نماید و خصلت عفو وگذشت را در خود به کمال رساند.
💠قرآن کریم ویژگی های پرهیزکاران را چنین ترسیم میکند:«(پرهیزکاران) خشم خود را فرو می برند و از مردم (دربرابر کارهای زشت و ناشایست آنها ) گذشت میکنند.» *۳*
💢ازاین گذشته اگر قرار شود پاسخ بدی دیگران را بابدی بدهیم ٬ پس فرق ما و آن ها در چیست ؟
🌹 به قول مولانا:
گرفِراقبنده از بدبندگی است ...
چونتوبابدبدکنیپسفرق چیست؟
7⃣پرهیزاز خودپسندی: حضرت امام خمینی (ره) در اینباره سخنی زیبا دارند :« سزاوار است که آمر به معروف وناهی از منکر ؛ خویشتن را منزه از #گناه و عیب نبیند وخود را برتر از کسی که گناهی مرتکب شده است٬ نپندارد.👈 زیرا مرتکب گناه هرچند که گناه کبیره ای انجام داده باشد٬ ممکن است دارای صفات و ویژگی هایی باشد که مورد رضایت خداوندی است و خداوند به آن جهت او را دوست داشته باشد . هرچند که به خاطر گناهش ٬ مورد بغض و خشم خداوند است.» *۴*
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
📚منابع :۱-بقره آیه ۴۴
۲-سوره طٰهٰ آیه ۴۵
۳-سوره ال عمران ایه ۱۳۴
۴-تحریرالوسیله ج۱ ص۴۶۲ مسأله۱۳
🌸سلامتی و تعجیل در فرج صلوات🌸
اللهم عجل لولیک الفرج 💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 تخصص لازم جنگ آخرالزمان!
✅ استاد #رائفی_پور
اللهم عجل لولیک الفرج
🔴 خداوند به حضرت ابراهیم خبر از حضرت مهدی میدهد
و بیگمان ابراهیم از شیعیان اوست؛ (صافات/۸۳)
🌕 جابر از امام صادق علیه السلام درباره تفسیر این آیه سؤال کرد: ایشان فرمودند: خداوند سبحان هنگامی که ابراهیم را آفرید، پرده از دیدگانش برداشت، او هم نگریست و در کنار عرش نوری را مشاهده نمود، عرضه داشت: خدای من! این نور چیست؟ ندا شد: این نور محمد برگزیده من از خلق است. نوری در کنار آن مشاهده کرد و درباره آن پرسید، گفته شد: این نور علی بن ابی طالب یاور دین من است. در کنار آنان سه نور دیگر دید و چون پرسید ندا آمد: این نور فاطمه است؛ دوستانش را از آتش بریدم، و نور دو فرزندش حسن و حسین. نُه نور دیگر بر گرد آنها مشاهده نمود و عرضه داشت: خدای من! این نورهای نُه گانه چیست؟ گفته شد: ای ابراهیم! اینان امامان از نسل علی و فاطمه هستند.ابراهیم صدا زد: خدایا! به حق آن پنج نفر، این نه تن را برایم معرفی کن! ندا آمد: ای ابراهیم نخستین آنها علی بن الحسین و پسرش محمد، پسر او جعفر، پسر او موسی، پسرش علی، پسرش محمد، پسر او علی، پسرش حسن و حجت قائم پسر او
📗مستدرک الوسائل، ج۴، ص۱۸۷
اَللهُمَعجِلالوَلیِکاَلفرج