هدایت شده از امام رئوف (استاد زهره بروجردی)
#دعای_صبحگاهی
🔆 دعای صبحگاهی روز سه شنبه را در لینک زیر میتوانید قرائت فرمایید:
🌐 http://emamraoof.com?p=12024
«حدیث_روز»
💠 *«صلح عزّتآفرین، امام حسن علیهالسلام»*
✍🏼 به هرحال، رخدادهای پس از پیامبر(ص) و انحرافی که در مسیر حاکمیت دینی(انحراف داخلی) ایجاد شد، زمینههای رویش مجدد منافقان را فراهم ساخت و *به محض خروج حاکمیت از دست زمامداران صالح، فضای باز برای حزب نفاق فراهم شد و آنان را از انزوا و مرگ تدریجی رهانید.*
⏹️ نفوذ حزب ابیسفیان در این دوره چنان شد که فرزندش معاویه، ولایت شام و سوریه را ربود و چنان بر آن مسلط شد که علیرغم عزل و نصبهای متوالی کارگزاران توسط عمر، او همیشه در منصب خود باقی ماند و به این ترتیب پایگاهی ثابت و مطمئن برای بالندگی حزب منسجم ابیسفیان فراهم شد.
🌀 در زمان زمامداری عثمان به دلایل متعدد مخصوصا ارتباط نسبی معاویه و عثمان شاخههای شجرۀ ملعونۀ بنیامیه توانست بخشهای عمدۀ حاکمیت دینی را تسخیر کند و در هر مرکز قدرتی ریشهای بدواند و به این ترتیب در این دوره حتی مروان و پدرش که رانده شده رسول اکرم بودند و دو خلیفۀ قبل شفاعت عثمان را برای بازگرداندن آنها به مدینه نپذیرفته بودند، توسط خود عثمان برگردانده و صاحب پستهای کلیدی شدند.
⏹️ به این ترتیب حزب بنیامیه در همان اوایل زمامداری عثمان توانست به طور شگفتآوری به دو رکن حکومت (ثروت و منصب) نزدیک شود، آنها را قبضه کند و در انتظار دستیابی به رکن سوم حاکمیت یعنی دین بنشیند.
💢 معاویه با ادعای خونخواهی خلیفه، در مدتی اندک توانست عواطف دینی مردم را منحرف و سپاه دین را بر ضد دین(علوی) به خیزش درآورد.
⏹️ به عبارت دیگر همان طور که حیات عثمان عامل کسب مناصب حساس برای بنیامیه شد، مرگ وی هم مورد استفاده کامل آنان قرار گرفت و یک پله دیگر آنان را به قدرت نزدیکتر کرد.
⏪️ *از همین دوره زمان تعارض بین حاکمیت حق علوی و حاکمیت باطل اموی آغاز شد و تمام دوران حکومت امیرمؤمنان و دوره کوتاه حکومت امام حسن علیهالسلام را به خود مشغول ساخت و سرانجام در سال 41 به دلایل متعدد داخلی و خارجی این تعارض به نفع جریان اموی پایان یافت و امام حسن علیهالسلام را ناچار به صلح کرد.*
📚 «حوزه.نت»
🌐 emamraoof.com
# شرح_جامعه_کبیره ۱۳۸
🔆 «وَ فِعْلُكُمُ الْخَيْرُ»
🔆 *«و فعل شما (حضرات معصومین) خیر است.»*
🔰 در این فراز امام را مخاطب قرار میدهیم، خیلی زیباست که به ما اجازه داده میشود در حضور امام عرض ادب کنیم. این حضور، بهجت و سرور خاصی نصیب مامیکند.
🟩 *فعل معصومین فعل خداست؛* به این معنا که لحظهای و ذرهای شرّ از سوی حضرات معصومین صادر نمیشود و همۀافعال آنان، اعم از فعل قلبی، ظاهری، باطنی، همه فعل خداست.
⏪️ *فعل آنان میتواند دعا یا نفرین باشد.* مثلاً امیرالمؤمنین علیهالسلام در نهجالبلاغه گاهی از فردی تعریف میکند و گاه فرد دیگری را نفرین میکند. هر دو، خیر است.
🔰 در این فراز به حضرات معصومین میگوییم، همه افعال و اعمال و نیات شما الهی است و ذرهای غیرخدا در نیات شما راه ندارد.
✍🏼 مفسری میگوید: «تمام افعال شما مرغوب و مورد رغبت است.»
◀️ اگر میخواهیم با مکارم اخلاق و اعمال صالح آشنا شویم باید به سیرۀ معصوم مراجعه کنیم؛ *هرآنچه از آنها دیده میشود بهترین است.*
🟩 *همه افعال صالح و نیات خالص و کرامات اخلاقی قائم به حضرات معصومین است.*
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com
#مهارتهاى_ارتباطی
🔷🔹 در ارتباطات سالم از خدای سبحان درخواست عجیبی میكنيم:
🔆 *«وَ اجْعَلْ لَنَا فِي صُدُورِ الْمُؤْمِنِینَ وُدّاً»*
🔆 «خدایا! محبت ما را در سينۀ مؤمنين قرار بده!»
📘 صحیفه سجادیه، دعای ۴۲
⏪️ نكتۀ قابل توجه اين است كه از خدا نمیخواهیم همۀ مردم، ما را دوست داشته باشند؛ بلكه درخواست میكنيم مؤمنین ما را دوست داشته باشند،
🟩 * پیشوای ما امیرالمؤمنین عليهالسلام جاذبه و دافعه دارد* گروهی دوستش دارند و گروهی يا دوست ندارند يا بغض ورزی دارند.
🟩 *حب علی علیهالسلام * در بعضی از سینهها هست و متأسفانه در بعضی از سینهها وجود ندارد.
⏪️ وقتی از خدا میخواهيم مؤمنین ما را دوست داشته باشند، گويا از خدا میخواهیم پایگاه باطنی و سرّیِ ما، در سینۀ مؤمنین محكم باشد تا ارتباطات سالمِ ما تضمين شود.
❇️ *از خدا میخواهیم این پایگاه را تو برای ما قرار بده نه ما برای خود قرار دهیم؛* چون اگر ما در اين كار دخيل شويم، در گذر زمان ویران میشود؛ اما وقتی خدای سبحان این پایگاه را برای ما قرار میدهد *ابدی و پایدار خواهد شد.*
💢 *نبايد در سینۀ مؤمنین غریبه راه پیدا کند؛* بلکه بايد مَحرم و آشنایِ با حق در آنجا حضور داشته باشد.
❇️ ما از خدای سبحان درخواست میکنیم که آنقدر ما را با خود مَحرم کند که نهتنها ورود ما در سینۀ مؤمنین بلامانع باشد؛ بلکه حضورمان الزامی نيز باشد و همۀ مؤمنین در هنگام دعا یاد ما باشند.
❇️ *ما برای سلوکمان و کسب کمال و فضیلت، نیاز داریم *خوبان ما را دوست داشته باشند تا در سفرۀ دعای ایشان قرار گیریم.
⏪️ ما بايد از خدای سبحان بخواهیم که او برای ما این جایگاه را قرار دهد، چون با هیچیک از اعمالی که انجام میدهیم خودمان را مستحق این جایگاه نمیبینیم، *این جایگاه فضل خدا است* که در اختیار بنده قرار میدهد.
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com
📣📣📣📣
باسلام واحترام
https://survey.porsline.ir/s/koDck2Y
لینک پرس لاین مثنوی👆
#زیارت امین الله ۲۰۸
🔆 *«وَ دَعوَةَ مَن ناجاکَ مُستَجابَة»*
🔆 *«خدایا! دعای هر کسی که با تو نجوا دارد، اجابت شده است.»*
⁉️ *گاه انسان ملتزم به تمام آداب دعا میشود؛ اما چرا دعایش را مستجاب نمیبیند؟*
🔷 در جواب بیان می شود که *دعا به اجابت رسیده؛ اما اجابت پنهان است؛* زیرا چه بسا هویدا شدن اجابت، باعث طغیان فرد شود و او را از آستانۀ بندگی خارج کند؛ چرا که همه زیبایی زندگی انسان به بندگی است.
💢 بعضی از مردم طالب اجابت فوری دعاهای خود هستند؛ در حالیکه ظرف وجودی آنان آمادۀ دریافت این خواسته نیست؛ زیرا عوارض سوء را به همراه دارد؛ درنتیجه *مصلحت خداوند* اقتضا میکند که دعای استعجال به اجابت نرسد.
🔗 موید این مطلب در آیه ۱۱ سوره اسرا بیان میشود.
🔆 «وَيَدْعُ الْإِنسَانُ بِالشَّرِّ دُعَاءَهُ بِالْخَيْرِ وَكَانَ الْإِنسَانُ عَجُولًا»
🔆 *«ﻭ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﺻﻮﺭﺕ ﻛﻪ ﻧﻴﻜﻲﻫﺎ ﺭﺍ ﻣﻰ ﻃﻠﺒﺪ [ ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻋﻮﺍﻗﺐ ﺍﻣﻮﺭ ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺟﻬﻞ ﺑﻪ ﻣﺼﺎﻟﺢ ﻭ ﻣﻔﺎﺳﺪ ﺧﻮﻳﺶ ، ﮔﺰﻧﺪ ﻭ ﺁﺳﻴﺐ ﻭ ] ﺑﺪیﻫﺎ ﺭﺍ ﻣﻰ ﻃﻠﺒﺪ ﻭ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺷﺘﺎﺏ ﺯﺩﻩ ﻭ ﻋﺠﻮﻝ ﺍﺳﺖ.»*
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com
#دعای_صبحگاهی
🔆 *دعای صبحگاهی روز چهارشنبه* را میتوانید در لینک زیر قرائت نمایید:
🌐 http://emamraoof.com/?p=12133