🔰 معرفت دشمن به انقلاب از معرفت ما بیشتر است
✍حاج قاسم سلیمانی: تصورم این است که من گوینده و شمای شنونده معرفت مان نسبت به انقلاب، از دشمنان مان کمتر است. ما شناخت حقیقی از انقلاب را در تلاش دشمن حس میکنیم. ببینید سی و چند سال این حجم تلاش از جنگ تا تحریم تا موضوعات مختلف دیگر نشـان از عظمت انقلاب دارد و نشـان می دهد انقلاب یک شیء بسیار با ارزشی است که دشمن این همه تلاش می کند تا آن را از خاصیت بیندازد.
#امام_زمان_عج:
🌼ما بر تمامي احوال و اخبار شما آگاه
و آشنائيم و چيزي از شما نزد ما پنهان
نيست.
📗بحارالأنوار،ج۵۳،ص۱۷۵
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع
🌸حدیث روز یکشنبه🌸
#قبول_عُذر
🌺عن الامیرالمؤمنین عليه السلام:
《اِقبَلْ عُذرَ أخيكَ ، و إن لَم يَكُن لَهُ عُذرٌ فَالتَمِسْ لَهُ عُذرا》
عذر برادرت را بپذير و اگر عذرى نداشت برايش عذرى بتراش🌺
بحارالانوار،ج۷۴ص۱۶۵
🌼@yek_hadis🌼(853)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خمینی: مرگ بر تمام ظالمهای دنیا؛ مرگ بر آنهایی که مردم را میچاپند و خود را دولت و ملت صلح طلب معرفی میکنند!!
🔸مسئلهی مهدویت جزو اصلیترین معارف الهی است.
▪️اگر مهدویت نباشد، معنایش این است که همهی تلاش انبیاء، همهی این دعوتها، این بعثتها، این زحمات طاقتفرسا، اینها همهاش بیفایده باشد، بیاثر بماند. بنابراین، مسئلهی مهدویت یک مسئلهی اصلی است؛ جزو اصلیترین معارف الهی است. لذاست که در همهی ادیان الهی هم تقریباً - حالا تا آنجائی که ما اطلاع داریم - یک چیزی که لبّ و معنای حقیقی آن همان مهدویت است، وجود دارد، منتها به شکلهای تحریف شده، به شکلهای مبهم، بدون اینکه درست روشن باشد که چه میخواهند بگویند.
#مهدویت
#سخن_ناب
#آمادگی_ظهور
✍️شهید حاج قاسم سلیمانی
یک مشکلی که ما داریم امروز و دیروز این نبود؛ دیروز هر آنچه وجود داشت حقیقی بود؛ ظاهر و باطن یکی بود. وقتی ظاهر و باطن دو تا میشود، این اثر خیلی بدتربیتی دارد. در این کلمات قصار آقا امیرالمؤمنین وجود دارد: "يقول الزاهدين و يعمل فيها بعمل الراغبين" * حرف که میزند در چارچوب زاهدین حرف میزند، اما عمل که میکند در چارچوب دنیاطلبان عمل میکند اگر انسان به این مستوی رسید، که این ظاهر و باطن متفاوت بود این سرده هیچ گرمایی تولید نمیکند هیچ حرارتی تولید نمیکند این اثر میگذارد.
📚حکمت ۱۵۰ نهج البلاغه
✳ اول مسلمان باش، بعد...
🔻 #علامه_طباطبایی (ره) در صفحهی ۶۷ کتاب «آموزش دين» میفرماید: «يک فرد #مسلمان اول بايد #مسلمان_واقعی باشد، بعد يک تاجر يا کشاورز يا صنعتگر يا کارگر.»
🔸 ايشان ريشهی مطالب را بيان میکنند، در صورتی که ما زندگی را بر اساس تاجر بودن و کشاورز بودن و اينها حساب میکنیم، بعد میگوییم خب شب هم میرویم مسجد و #نماز میخوانیم! نه؛ اول بايد وجود ما نمازی باشد، بعد کشاورز، صنعتگر، کارگر، تاجر، روحانی، دانشجو، استاد، رئيس جمهور و هر چه که بشود...
🔹 علامه در ادامه میفرمایند: «و نيز فردی که میخواهد تشکيل خانواده دهد، اول بايد مسلمان باشد (چه دختر و چه پسر) سپس تصميم خود را عملی سازد. خلاصه دست به هر کاری که بخواهد بزند و هر مقام و منصبی که میخواهد اختيار نمايد، در آن #دين و #ايمان صحيح لازم است.»
🔺 ما فکر میکنیم که #امام_زمان (عج) چرا تشريف نمیآورند؟ بهخاطر اين است که اينگونه مسلمانی هنوز در اجتماع و حوزه و دانشگاه ما رسمیت پیدا نکرده! اين کار #استعمار است که از ريشه، مسئله را واژگون کرده. دنیایِ طبیعیِ خدا را اصل قرار داده، خودِ خدا را مخفی کرده!
👤 آیتالله سیدابراهیم خسروشاهی (ره)
📝 #پیادهشده_سخنرانی
🙏 #خدایا_منجی_را_برسان
🔘 سازمان سیا چگونه بنی صدر را شکار کرد+ سند
👈 بنیصدر چقدر از امریکا حقوق میگرفت؟!
🔹طبق اسناد لانه جاسوسی، بنیصدر با سفارت آمریکا ارتباط داشته و حتی از سیا حقوق دریافت میکرده است. تاریخنگار کبیر، استاد ابوالحسنی (منذر) در کتاب تراز سیاست، فرایند وابستگی و نحوه شکار او توسط امریکا را مورد توجه قرار داده است.
🔹در اسناد لانه جاسوسی آمریکا، برای بنی صدر کد رمز خاصی مشخص شده است و سازمان سیا از او به عنوان S D LURE نام میبرد. در دیماه 58 (یک ماه پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری) در گاوصندوق اتاق رئیس پایگاه سیا در تهران، چند سند درباره این فرد پیدا شد. در این اسناد شماره تلفن او ذکر شده بود. سند دیگر از او به عنوان یک منبع اطلاعاتی و تماس بالقوه نام میبرد.
🔹علاوه بر این بنابر اعتراف یکی از گروگانها به نام تام آهرن - رئیس قرارگاه سیا در تهران – یکی از جاسوسان سیا که خود را نماینده یک کمپانی تجاری معرفی کرده بود، در حوالی 29 مرداد 58، به تهران میآید و بین سه تا پنج بار با بنیصدر ملاقات میکند. در آخرین جلسه بنیصدر با پیشنهاد دریافت حقوق ماهیانه هزار دلار به عنوان مشاور اقتصادی شرکت تجاری تحت پوشش سیا موافقت میکند.
📗منبع: اسناد لانه جاسوسی (۹-۱۰)، به تفصیل در صفحات ۱۲- ۱۶ و ص ۴۰ به بعد امده است.
#سیر_مطالعات_تاریخ_معاصر_ایران
#شناخت_تاریخ
🌷به ما بپیوندید:
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🆔 rubika.ir/salehinrasad