✨نفس مطمئنه✨
▪️ولا تحاضون علی طعام المسکين:
ممکن است کسی بگويد که من اين قدر نداشتم که به کسی بدهم و اگر میدادم برای خودم چيزی نمیماند، بله درست است که خودتان ممکن است نتوانيد چای تلخ را شيرين کنيد اما میتوانيد دو حبهی قند از قندان برداريد و داخل آن بيندازيد و آنرا شيرين کنيد.
▪️ شاید شما خودتان نمیتوانستيد زندگی ديگران را شيرين کنيد و تلخ کامی را از آنها دور کنيد اما میتوانستيد از چند انسان ثروتمند کمک بگيريد، قلم که داشتيد ، زبان که داشتيد ، میتوانستيد ديگران را تشويق کنيد، چرا نکرديد ؟ پس ما آنچه که به شما داديم از شما گرفتيم.
📚فجر، آیه۱۸.
ادامه دارد...
کوی جانان صاحب الزمان علیه السلام
▪️امام صادق عليه السلام:
إن كانَت لكَ يَدٌ عندَ إنسانٍ فلا تُفسِدْها بكَثرَةِ المِنَنِ و الذِّكرِ لها، و لكنْ أتبِعْها بأفضَلَ مِنها؛ فإنَّ ذلكَ أجمَلُ بِكَ في أخلاقِكَ، و أوجَبُ لِلثَّوابِ في آخِرَتِكَ
اگر به كسى خوبى كردى، آن را با منّت گذاشتن زياد و به رُخ كشيدن تباه مساز، بلكه با خوبىِ بهترى ادامه اش بده؛ زيرا اين كار براى اخلاق تو زيبندهتر است و پاداش آخرتت را واجبتر مى گرداند.
📚بحارالأنوار، جلد۷۸، ۲۸۳. کوی جانان صاحب الزمان علیه السلام
✨نفس مطمئنه✨
▪️و تاکلون الثرات اکلا لما: وقتی یک قطره آب در روغن داغ میريزد چه سرو صدايی راه میافتد، چون آب و روغن قاطي شده است، یا وقتی ماشین آب و روغن قاطی کند میلینید چه خسارتهایی به ماشین میزند، برخی انسانها حلال و حرام را قاطي میکنند . وقتی قاطی میکنند خسارت بار میشود، يکی از خسارتهايش همين است که عرصه به خودشان تنگ میشود و آن موقع است که مثل آبی که داخل روغن داغ ریخته میشود سرو صدا به پا میکنند.
▪️ قاطی شدن حلال و حرام در ارث و ميراثها خيلی اتفاق میافتد، وقتي پای تقسيم میآيند، آنهايی که زورشان بيشتر میچربد با تبصره، قانون و ماده راحت بالا میکشند.
▪️ قرآن میفرماید شما کساني هستيد که ارث و ميراثها را میخورديد و مال ديگران را با مال خودتان قاطی میکنید پس ما آنچه به شما داديم از شما گرفتيم .
📚فجر، آیه۱۹.
ادامه دارد...
هدایت شده از کوی جانان ویژه نوجوانان دختر
سلام امام خوبم ای کودک مسلمان نوگل باغ ایمان قرآن کتاب خداست درس سعادت ماست یک درس آن سلام است شروع هر کلام است سلام گل کلام است سلام سلامتی است سلام قشنگ و زیباست نام خدای داناست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖باد ابلیسی
✍️ حدود بیست سال پیش، در یکی از شهرهای استان شیراز برای منبر دعوتم کردند، آن وقت خیلی سرحال بودم. منبرشان بعد از ظهر بود، گفتند شب اینجا نمیآیند منبر.
▪️ یک حسینیه داشتند دو هزار متر پر هم میشد، یک روز نیم ساعت مانده به اذان مغرب، منبر که تمام شد آمدم بیرون که کسی با لباسها و کفش معمولی آمد و جلویم را گرفت و گفت نمیگذارم بروی منزل آقایی که دعوتت کرده و باید با من بیایی تا یک جا، یک چیزی را نشانت بدهم بعد برو، گفتم فردا گفت نه، فردا و پس فردا نمیشود.
▪️ خیلی هم عادی برخورد میکرد فکر میکرد که من برادرش یا شاگردش یا کارگرش هستم. من هم لذت میبردم که با این برخورد هی دارد سوزن میزند و بادم را خالی میکند، خدا کند همیشه بغل دست آدم تا آخر عمر یکی باشد که مدام باد آدم را خالی کند وگرنه آدم میترکد و نابود میشود.
▪️ معطلش کردم که مدام با من همانند یک انسان معمولی صحبت کند، گفتم نمیآیم، گفت مگر دست خودت است؟ مچ دستت را میگیرم و میبرمت، تو کی هستی که نیایی، هی ادامه داد. چه لذتی دارد که خدا یکی را کنار آدم قرار بدهد که غرور انسان را از بین ببرد. این نعمت خداست. این خوب نیست که مدام کنار ما بیایند و با عناوینی همانند استاد و... ما را خطاب کنند؛ چراکه این باد هم باد ابلیسی است.
📚 شیخ حسین انصاریان
جهت سلامتیشان صلوات
کوی جانان صاحب الزمان علیه السلام
❣️ #سلام_امام_زمانم❣️
🌨او حاضرو ما #منتظران پنهانیم
هرچند که از غیبت خود #میخوانیم
🌨با این همه ای #روشنی ☀️جاویدان
تا فجر فرج منتظرت می #مانیم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🌸🍃
✅ سوال:
با توجه به آنکه فضای مجازی به گونهای است که هر فردی میتواند اکانتی به نام افراد باز کرده و شروع به انتشار مطلب نماید، بعضا دیده میشود که افرادی اقدام به باز کردن اکانت در فضای مجازی به نام افراد دیگر کرده و از این طرق شایعات یا دروغهایی را به دیگران انتساب میدهند یا به نام افراد مشهور دیدگاههای مجعولی را منتشر میسازند تا مخاطب خود را نسبت به دیدگاه منتشره قانع سازند مثلا جملهای را که خود ساختهاند به نام فردی صاحب نظر و مورد اعتماد منتشر میسازند و میگویند این سخن مثلا از فلان دانشمند یا مرجع تقلید یا شخصیت برجسته است. نظر حضرتعالی در این موارد چیست؟ آیا دروغ و شایعه در فضای مجازی با غیر مجازی متفاوت است؟ آیا کسی که چنین میکند ضامن است؟
🔹 آیتالله سیستانی: دروغ و تهمت به اشخاص جایز نیست و فرقی بین فضای مجازی و غیر آن نیست.
🔹 آیتالله شبیری زنجانی: چنین کارهایی حرام است و در بعضی از موارد موجب ضمان است.
🔹 آیتالله صافی گلپایگانی: مطلبی را به دروغ به کسی نسبت دادن حرام است و انتشار آن هم جایز نیست و در مواردی تعزیر هم دارد.
🔹 آیتالله مکارم شیرازی: این کار نوعی تهمت به دیگران است و میدانیم تهمت زدن در هیچ مذهب و مکتبی جایز نیست.
🔹 آیتالله سبحانی: دروغ بستن و افترا به دیگران و هتک حیثیت افراد حرام است و در این مسأله فرقی بین انواع وسائل نیست؛ بنابراین دروغ و افتراء از طریق فضای مجازی نیز حرام است./ کانال قدس
هدایت شده از استاد حسین انصاریان
31.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#تمنای_رحمت
👈 الهی عظم البلاء
▫️محرم ۱۳۹۹
▫️ تهران/ورزشگاه آیت الله سعیدی
🆔 @ansarian_ir
سلام به جنگل سبز🌲🌳🌲🌳
به آسمون آبی🌤🌈
به غنچه های خندون🌹😄
به یک روز آفتابی☀️
سلام به هرکسی که
پیاممو میخونه🤓📱
خداکنه همیشه
خوب وسالم بمونه😍☺️
✨نفس مطمئنه✨
▪️ اگر يک قاشق روغن حيوانی به غذا بزنيد بوی عطرش بلند میشود طعم و خاصيت پيدا میکند اما اگر بجای يک قاشق بيست تا قاشق زديد، سم میشود، خطرناک و مهلک میشود؛ لذا اگر شما طرف را دوست داشته باشيد بشقاب را از جلويش برمیداريد. قرآن میفرماید: علت اينکه ما مال تان را از شما گرفتيم اين بود که شما زيادی آنرا دوست داشتید و زيادی هر چيزی بد است.
▪️هر چيز مثبتی چه افراط و چه تفريط آن غلط است، مثل خيابان است، اين طرفش جوی است و آن طرفش هم جوی است، هر دو طرفش بد است، بايد وسط جاده عبور کنيم. خوبی هم همينطور است. حب مال خوب است ولی اگر زيادی شد بد است، اگر حب مال هم کم باشد کسی ديگر کار و تلاش نمیکند، بیعار و مصرف کننده میشود، توليد کننده نيست. قرآن میفرمايد: علت اينکه ما گرفتيم اهانت نکرديم ، شما مال را زيادی دوست داشتيد.
📚فجر، آیه ۲۰.
ادامه دارد...
@کوی جانان صاحب الزمان علیه السلام
🔖خلق عظیم
✍شخصی به اميرالمؤمنين علیه السلام عرض کرد: خلق و خوی پيغمبر و اخلاق و صفات پيامبر را برای من شرح بده. حضرت فرمود: شما نعمتهای عالم دنيا را برای من شرح بده. چند رقم ميوه داريم؟ چند رقم حبوبات داريم؟ چند رقم ماهی داريم؟ چند رقم حيوانات و نباتات و گياهان و سياره و کهکشان داريم؟ گفت: من کی میتوانم نعمتهای خدا را بشمارم؟! همه عالم هم جمع شوند عاجز هستند.
▪️اميرالمؤمنين علیهالسلام فرمود: تمام نعمتهای دنيا که همه از شمارش آن عاجز هستند. خداوند فرمود: «قُلْ مَتاعُ الدُّنْيا قَلِيل» (نساء/۷۷) کل نعمت ماديات در نظر خدا قليل است. ولی وقتی به اخلاق پيغمبر ميرسد، میفرماید: «انک علی خلق عظیم » يعنی تو بر اخلاق و صفات بزرگ غالب هستی
کوی جانان صاحب الزمان علیه السلام