💢 چطور«کارخودشونه» باورپذیر میشود؟
⭕️ حتما شما هم تعجب کردید؛ اینکه چطور برخی هر دروغ شاخداری را باور می کنند. داعش برای اثبات کشتار شاهچراغ هرچه در توان داشت بکار بست اما باز هم گفتند "کار خودشونه."چرا؟
⭕️ پروژه کشته سازی هم همین اندازه عجیب است؛ پدر و مادر متوفیان ادعای کذاب ها را تکذیب می کنند اما باز هم عده ای باور نمی کنند. چرا؟
❌ اول ببینیم دروغ چطور وارد ذهن ما می شود.
⭕️هر پیامی که به ما میرسد طی یک فرآیند چند مرحله ای در ذهن تثبیت می شود.
1️⃣مرحله اول تصویر دروغ در ذهن است. این مرحله کاملا خودبه خودی صورت می گیرد. هرچه وارد ذهن می شود یکجا ثبت و ضبط می شود.
2️⃣مرحله دوم تصدیق دروغ است. ذهن بررسی می کند که این دروغ راست است یا خیر.
3️⃣مرحله سوم برانگیختگی است؛ دروغ منشا هیجان و احساسات میشود
4️⃣مرحله چهارم ایجاد کنش است.
❓حالا چطور دروغ باور و تکذیبیه رد می شود؟
⭕️دو متغیر در تثبیت ذهنی دروغ موثر است. متغیر اول زمینه است. خبری که دارای هماهنگی شناختی با مخاطب است به سرعت پذیرفته می شود. به همین دلیل است که پیش از انتشار خبر دروغ، رسانه های آشوب، ذهن مخاطب را با اخبار منفی مشابه، بمباران می کنند تا پذیرش دروغ نرمالیزه شود.
⭕️متغیر دوم تکرار دروغ است؛ آنهم توسط کسانی که نادانسته آنرا توزیع می کنند. سهم این گروه چیست؟ سهم این گروه تصدیق خبر پس از فرآیند تصور است.
⭕️این فرآیند را توهم جمعی می گویند. حالا چرا توهم جمعی در تصدیق دروغ موثر است؟ چون ذهن در شرایطی که حجم اخبار بالاست توان و انگیزه ارزیابی سریع اخبار را ندارد و در نتیجه به نظر دیگران رجوع می کند.
⭕️اما ماجرا به اینجا هم ختم نمی شود. دروغی که با زمینه قبلی و توهم جمعی تصدیق شد، احساس برانگیز است و این برانگیختگی منجر به کنش می شود؛ مثلا متنی می نویسد یا کامنتی می گذارد و یا در خیابان فریادی می کشد.
⭕️همین باعث می شود دروغ از داده ذهنی فراتر رفته و تبدیل به هویت فرد شود. اینجاست که تکذیبیه ها تنها تکذیب خبر نیست و تکذیب هویت افراد می شود و طبیعی است که نسبت به پذیرش آن مقاومت جدی صورت می گیرد.
❓اما چه باید کرد؟
1️⃣ اولا باید ابرروایت رسانه کذاب شکل بگیرد. یعنی اعتبارزدایی از رسانه های دروغگو تا ذهن اخبار این رسانه ها را با عینک و ابرروایت بی اعتباری تحلیل کند و خودکار پس بزند.
2️⃣دوم تکرار تکذیبیه ها به زبان های مختلف توسط شهروندرسانه ها.
♨️خلاصه برای اینکه حقیقت پشت ابر نماند همه باید نور شوند.
✍️محسن مهدیان
•┈┈┈••✾••┈┈┈•
#رسانه
#جنگ_روایت
#جنگ_شناختی
@emswar
تو یتیم نیستی
تو پدر داری
آن هم چه پدری......
#آرتین
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
@resalathozehenghelabi
@emswar
🔸 رهبر انقلاب، امروز: هرگز شهادت شهید سلیمانی را فراموش نخواهیم کرد
حرفی زدهایم در این مورد، پای آن حرف ایستادهایم و در وقت خودش، سر جای خودش انشاءاللّه انجام خواهد گرفت
@emswar
💠 رسوایی پلیس نماها
🔰 اغتشاش گران فکر اینجا را نمی کردند!
✅ دلائل متقن ومحکم پلیس برای اثبات پلیس نبودن افراد حاضر در فیلم تخریب اموال عمومی توسط یگان ویژه
@emswar
یه جمله ی خیلی حق دارم براتون
ببین اوضاع و احوال دنیا چی شده
دعوا از تقابل بین دموکراسی و تئوکراسی،،
به تقابل بین پورنوکراسی و تئوکراسی رسیده است..
و اینک آخرالزمان..
(دموکراسی= پذیرش رأی تودهها)
(تئوکراسی= پذیرش رأی خدا)
(پورنوکراسی= نفسانیات سالاری)
#جهاد_تبیین
#تهاجم_فرهنگی
@emswar
چرا فضای برخی دانشگاه ها شبیه چاله میدان و با فحش های رکیک و سطح خواسته مختلط شدن دختر و پسر شده ؟
.
1️⃣ ✍گسترش شبکه های غیر اخلاقی ، فضای فساد و بی بندوباری در شبکه های اجتماعی و موسیقی های ترسناک زیرزمینی در سالیان اخیر در بین جوانان و بمرور بین دانشگاهیان
.
2️⃣✍ «گسترش بی ضابطه دانشگاه های مختلف» در چند دهه اخیر و سهولت در ورود به دانشگاه به نحوی که اگر در کنکور برگه امتحان خود را «سفید» تحویل دهید، در یکی از دانشگاه های کشور پذیرفته می شوید ، پس هیچ نخبگی خاصی در ورود به دانشکاه مورد نیاز نیست !!
3️⃣✍ ورود نخبگان پولی حاصل از صنعت فاسد کنکور کنکور به دانشگاههای معتبر مثل شریف و تهران و بهشتی و خواجه نصیر که با کلاس های خصوصی و هزینه های گزاف و لاکچری مشتریان طبقه مرفه را با سرمایه پدر ساکن دانشگهاهای معتبر میکند !!
.
🔸 این گروهها بدون زمینه و شعور زیستی و آداب اجتماعی و نداشتن زمینه علمی و یا بد تربیتی اجتماعی و خانوادگی، دانشگاها را محل تنش خواهند کرد و هرگز ذخیره علمی کشور نخواهند شد !!
.
🔹 دانشگاه ها در حال تبدیل به حضور هرکس در دانشگاهای عادی و ترزیق نخبگان پولی توسط مافیای کنکور به دانشگاهای معتبر است !!
پ. ن:
امروز و در انتهای عرایض بنده در نشستی که محضر اساتید هیات علمی درس پس دادم، یکی از اساتید محترم دانشگاه پیام نور بابل، سوالی پرسیدند که بعلت ضیق وقت نتونستم محضرشون باشم.
این پاسخ اجمالی بخشی از سوال اقای دکتر موسوی عزیز(زیدعزه)
#جهادتبیین
#جنگ_رسانه
@emswar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، صبح امروز: دشمن علیه ایران #جنگ_ترکیبی به راه انداخته است. ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
#جنگ_شناختی
#جنگ_ترکیبی
#جنگ_رسانه
@emswar
⭕️ پروفسور هانری کوربن:
همه ادیان بامرگ پیامبران خودمُردند.
یهود بامرگ موسی،مسیحیت بامرگ عیسی مردند.
فقط شیعیان ازمرگ امتناع کردند.آنها نامزدمرگ نیستند،چون حسین رادرابتداومهدی رادرانتهای راه دارند.
حسین ازعمق تاریخ آنهاراهُل میدهدومهدی آنهارابه آینده دعوت میکند.
#جنگ_روایتها
#عمق_استراتژیک_ایدئولوژی
@emswar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
📌رئیس بازرسی شاهنشاهی:
فساد در حد اکثر متصور بود در حدی که برای رسیدگی به تمام چپاولها نیاز به هزاران پرسنل بود ❗️❗️
🔹فقط نمیدونم چرا حسین فردوست(دوست و همکلاسی محمد رضا پهلوی و رئیس بازرسی شاهنشاهی) میگه بعد از بررسی، متوجه ۳۷۵۰ مورد فساد بالای ۱۰۰میلیون تومان شدیم!
(برای درک این عدد کافیه بدونید بنز مدل ۲۸۰، فقط ۹۳هزار تومن بوده!)
🔹البته تو این حسابرسی فسادهای زیر ۱۰۰میلیون بررسی نشدن :))
پ.ن:
1-مگه نمیگین دوران پهلوی فساد نبود😉
2-برای بار چندم: یکی از اشکالات جدی ما در حوزه شناختی، عدم تلاش برا زنده نگه داشتن حافظه تاریخی مردم هست.
تطهیر رژیم فاسد پهلوی یه نمونه
#سوادرسانه
#جنگ_روایات
#حافظه_تاریخی
@emswar
↙️ «کار خودشونه» در جنایت شاهچراغ،
فرار از مسئولیت آشوب طلبی یا بخشی از سناریوی جنگ ترکیبی؟!
👈تصویر پسر حاج قاسم در صف نماز رهبر انقلاب بر پیکر سیدالشهدای مقاومت را به عنوان عکس تروریست داعشی شاهچراغ جا می زنند و با آب و تاب در فضای مجازی منتشر می کنند که «کار خودشونه» و این تروریست، همان پاسداری است که در صف نماز ایستاده است؟!
«کار خودشونه»، واژه پر تکرار این روزهای شبکه های ضد ایرانی نظیر ایران اینترنشنال، منوتو و بی بی سی فارسی است؛ به راستی چرا با وجود پذیرش مسئولیت این جنایت توسط داعش و ارائه صوت و تصویر تروریست شیراز در رسانه های این گروه تروریستی، بازاین حرکت به جمهوری اسلامی نسبت داده می شود؟
👈شاید با تفکر روی موارد زیر بهتر بتوان به جواب رسید:
1️⃣ این جنایت در حالی رخ داد که آشوب ها در حال فروکش کردن است؛ چه روشی بهتر از نسبت دادن آن به نظام برای دمیدن درآتش اختلافات مذهبی و برانگیختن احساسات جوانانی است که کم کم متوجه ماجرا شده اند و کمتر به حضور در خیابان ها اقبال نشان می دهند.
2️⃣ حداقل در این دو دهه اخیر، هر برهه ای که سیستم امنیتی مشغول گردید، خلأ امنیتی ایجاد شد و دشمنِ مترصد فرصت، با استفاده از آن زهر خود را ریخت؛ آشوب های سال۸۸ و ترور دانشمندان هسته ای و آشوب های سال ۹۶ و حمله داعش به مجلس، نشان می دهد آشوب و ترور دو روی یک سکه اند. چیزی که به خوبی در جنایت شاهچراغ هم مشاهده شد.
3️⃣ دستگیری و زیر ضربه قرار گرفتن چندین گروه تروریستی از جمله گروهی که قصد انجام عملیات های مشابه شاهچراغ را داشت، نشان می دهد سیستم امنیتی کشور بر اوضاع مسلط است؛ اما اوضاع ناآرام داخلی، طمع تروریست ها و هجوم گسترده آنان به ایران را به دنبال داشته است و در اثر حفره های امنیتی به وجود آمده، جنایت شاهچراغ رقم خورد.
4️⃣ نسبت دادن این جنایت به نظامی که به طور کامل مستقر است؛ هیچ مشکلی در تأمین امنیت و نظم وجود ندارد و فقط پلیس ضدشورش در خیابان ها حاضر است و هنوز به نیروهای دیگر برای تأمین امنیت نیاز نشده است، زندگی اجتماعی و سیاسی به صورت عادی جریان دارد و مسئولین نظام به صورت یکپارچه و متحد در مقابل اقلیت آشوب طلب موضع می گیرند، با هیچ منطقی سازگار نیست.
5️⃣ عده ای نیز می گویند دستگاه امنیتی کشور به عمد، در تأمین امنیت کوتاهی می کند تا افکار عمومی را منحرف نماید؛ در جواب این افراد هم باید گفت دستگاه امنیتی کشوری که در منطقه و جهان زبانزد است، هرگز اقتدار و اعتبارخود را بازیچه این سیاست های تخیلی و بچه گانه قرار نمی دهد. جدی نگرفتن تأمین امنیت برای پیشبرد اهداف سیاسی به دلیل عدم امکان محاسبه ضربات حاصل از آن، در محاسبات هیچ نظام سیاسی نمی گنجد؛ آن هم ایران که دور تا دور آن توسط تروریست ها محاصره شده است.
✍️م.خرسند
https://eitaa.com/antisecular_ir
@emswar
✅تفاوتهای جنگ نرم و جنگ سخت
۱- حوزه تهدید نرم اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است، در حالی که حوزه تهدید سخت امنیتی و نظامی میباشد؛
۲- تهدیدهای نرم پیچده و محصول پردازش ذهنی نخبگان و بنابراین اندازهگیری آن مشکل است، در حالی که تهدیدهای سخت؛ عینی، واقعی و محسوس است و میتوان آن را با ارائه برخی از معیارها اندازهگیری کرد؛
۳- روش اعمال تهدیدهای سخت، استفاده از زور و اجبار است، در حالی که در نرم، از روش القاء و اقناع بهرهگیری میشود؛ و تصرف و اشغال سرزمین است در حالی که در تهدید نرم، هدف تاثیرگذاری بر انتخابها، فرآیند تصمیمگیری و الگوهای رفتاری حریف و در نهایت سلب هویتهای فرهنگی است؛
۴- مفهوم امنیت در رویکردهای نرم شامل امنیت ارزشها و هویتهای اجتماعی میشود، در حالی که این مفهوم در رویکردهای سخت به معنای نبود تهدید خارجی تلقی میگردد.
۵- تهدیدهای سخت، محسوس و همراه با واکنش برانگیختن است، در حالی که تهدیدهای نرم به دلیل ماهیت غیر عینی و محسوس آن، اغلب فاقد عکسالعمل است.
۶-مرجع امنیت در حوزه تهدیدهای سخت، به طور عمده دولتها هستند، در حالی که مرجع امنیت در تهدیدهای نرم محیط فروملی و فراملی (هویتهای فروملی و جهانی) است؛
۷- کاربرد تهدید سخت در رویکرد امنیتی جدید عمدتاً مترادف با فروپاشی نظامهای سیاسی- امنیتی مخالف یا معارض است، در حالی که کاربرد تهدید نرم در رویکردهای امنیتی جدید علیه نظامهای سیاسی مخالف یا معارض، مترادف با فرهنگسازی و نهادسازی در چارچوب اندیشه و الگوهای رفتاری نظامهای لیبرال و دموکراسی تلقی میشود.
ادامه دارد...
@emswar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #اثر_پنگوئن !
🔹این زمانی است که گروهی جرأت انجام کاری را ندارند، اما به محض اینکه یکی شروع میکند، بقیه بلافاصله به دنبال او میشتابند.
🔷 در شبکه های اجتماعی این موضوع در حوزه های جنبش های اجتماعی دیده می شود...مثبت یا منفی...
#سوادرسانه
#سوگیری_شناختی
#جنگ_روایتها
@emswar
تصویری از قاتلان شهید ارمان علی وردی که امروز دستگیر شدند
الحمدالله
@emswar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعترافات جنایتکاری که به شهید علیوردی چاقو میزده است
جریان شهید علیوردی خيلي دلهامونو سوزوند.
دل اقا رو هم سوزوند.
خیلی سنگین بود این غم
@emswar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آمریکا و سعودی ها چگونه جوانان را به کف خیابان می آورند؟
🔹 تصاویری که با دیدن آن متوجه می شوید چگونه بدون اینکه بدانید، همرنگ دشمنان کشورتان می شوید.
#سواد_رسانه
#سوگیری_شناختی
#اثر_ترن
@emswar
دم مداح بصیر گرم
دم همه بچه های با بصیرت گرم
دم همه ادمای اهل فکر گرم
@emswar
اینا دارن به ضعفشون اعتراف میکنند. در مقابل ما عده ای خائن داریم که قدرت پوشالی غرب رو گنده میکنن.
نشریه فوربس از نشریات مهم تحلیلی در دنیاست
#جنگ_روایتها
#جنگ_شناختی
#جنگ_ترکیبی
@emswar
✅اهداف جنگ نرم
۱- استحاله فرهنگی در جهت تأثیرگذاری شدید بر افکار عمومی جامعه مورد هدف با ابزار خبر و اطلاع رسانی هدفمند و کنترل شده که نظام سلطه همواره از این روش برای پیشبرد اهداف خود سود جسته است.
۲- استحاله سیاسی به منظور ناکارآمد جلوه دادن نظام مورد هدف و تخریب و سیاه نمایی ارکان آن نظام.
۳- ایجاد رعب و وحشت از مسائلی همچون فقر، جنگ یا قدرت خارجی سرکوبگر و پس از آن دعوت به تسلیم از راه پخش شایعات و دامن زدن به آن برای ایجاد جو بی اعتمادی و ناامنی روانی.
۴- اختلاف افکنی در صفوف مردم و برانگیختن اختلاف میان مقامهای نظامی و سیاسی کشور مورد نظر در راستای تجزیه سیاسی کشور.
۵- ترویج روحیه یاس و ناامیدی به جای نشاط اجتماعی و احساس بالندگی از پیشرفتهای کشور.
ادامه دارد...
@emswar
🖼 نام اثر :
#جریان_آزاد_اطلاعات😏
📢 برخورد دوگانه یعنی ؛ اگر کشورهایی مثل ایران جلوی نشر برخی اخبار و اطلاعات را بگیرند و فیلتر کند ، مخلل جریان آزاد اطلاعات در جهان خواهند بود و شایستهی اعتراض و مذمّت!!! اما اگر کشورهایی مثل آمریکا مخالفین خود را قلع و قمع کند ، عملی کاملا قانونی ، منطقی ، شایستهی تقدیر و یک دفاع مشروع در جهت جلوگیری از تشویش اذهان عمومی انجام داده اند!!!
🙄 ظاهراً نظریهی جریان آزاد اطلاعات فقط برای کشورهایی مثل #ایران ، چین ، روسیه و...[که دشمن آمریکا هستند] وضع شده!
😅با این نظریههای آبکی غربی که به جُکهایی بی مزه تبدیل شده اند ، چه بکنیم؟
📍پ.ن : آنچه ملاحظه میکنید مشتی از خروارِ سانسور کردن و #فیلترینگ در غرب است!!
#جنگ_روایتها
#جنگ_رسانه
#سوادرسانه
@emswar
♦️فقط انسانهای ضعیف به اندازه امکاناتشان کار می کنند.
شهید حسن تهرانی مقدم
پدر موشکی ایران
@emswar
جنگ شناختی ترکیبی
✅اهداف جنگ نرم ۱- استحاله فرهنگی در جهت تأثیرگذاری شدید بر افکار عمومی جامعه مورد هدف با ابزار خبر
۶- بی تفاوت کردن نسل جوان به مسائل مهم کشور.
۷- کاهش روحیه و کارآیی در میان نظامیان و ایجاد اختلاف میان شاخههای مختلف نظامی و امنیتی.
۸- ایجاد اختلاف در سامانههای کنترلی و ارتباطی کشور هدف.
۹- تبلیغات سیاه (با هدف براندازی و آشوب) به وسیله شایعه پراکنی، پخش تصاویر مستهجن، جوسازی از راه پخش شب نامهها و...
۱۰- تقویت نارضایتیهای ملت به دلیل مسائل مذهبی، قومی، سیاسی و اجتماعی نسبت به دولت خود به طوری که در مواقع حساس این نارضایتیها زمینه تجزیه کشور را فراهم کند.
۱۱- تلاش برای بحرانی و حاد نشان دادن اوضاع کشور از راه ارائه اخبار نادرست و نیز تحلیلهای نادرست و اغراق آمیز.
@emswar