10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
❌ #آزادی_بیان در منوتویی که تحمل حرف مخالف رو نداره!!
@emtedade_enghelab
هدایت شده از مشفقون
شما به امام کاظم(ع) اعتماد می کنید یا دیگران!؟
بکر بن صالح، از اصحاب امام کاظم(ع) می گوید در نامه ای به ایشان نوشتم:
«من، پنج سال است كه از فرزنددار شدن، خوددارى كرده ام؛ چون همسرم ناراضی است و مى گويد: به خاطر كمىِ مال، تربیت آنان برایم سخت است. نظر شما چيست؟»
امام(ع) در پاسخ نوشتند:
«فرزند بخواه چون خداوند روزى آنان را مى دهد.»
(کافی، ج۶، ص۳)
#امام_کاظم(ع)
#فرزند_آوری
✍ محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
ویراستی
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 خانه اجاره ای و تعداد فرزندان
♦️نترسیم !! چون خدای خوبی داریم و او به وعده هایش عمل میکند!!
#وعده_الهی #فرزندآوری
@emtedade_enghelab
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 هر روز با قرائت یک صفحه از #قرآن خدا | تلاوت ترتیل صفحه ۵۹۴ قرآن کریم شامل آیات ۲۴ تا آخر سوره مبارکه فجر و آیات ۱ تا ۲۰ سوره مبارکه بلد
❄️🥀❄️
◾️امام صادق (ع) میفرماید: «اَلقُرآنُ عَهدُ اللهِ اِلی خَلقِهِ فَقَد یَنبَغی لِلمَرءِ المُسلِمِ اَن یَنظُرَ فی عَهدِه وَ اَن یَقرَأَ مِنهُ فی کُلِّ یَومٍ خَمسینَ آیَةً» قرآن پیمان خداوند است با بندگانش، شایسته آن است که انسان مسلمان در پیمان خود نظر کند و هر روز پنجاه آیه از آن را بخواند. (اصول کافی ۲/۶۰۹)
🎙 استاد پرهیزگار
@emtedade_enghelab
🇮🇷🇵🇸
🔹حدیثی فوقالعاده از امام کاظم علیهالسلام
✅ وَجَدتُ عِلمَ النّاسِ في أربَعٍ:
1⃣ أوَّلُها أن تَعرِفَ رَبَّكَ،
2⃣ و الثّانِيَةُ أن تَعرِفَ ما صَنَعَ بِكَ،
3⃣ و الثّالِثَةُ أن تَعرِفَ ما أرادَ مِنكَ،
4⃣ و الرّابِعَةُ أن تَعرِفَ ما يُخرِجُكَ مِن دِينِكَ.
📚 منبع👇👇
كشف الغمّة، جلد ۳، صفحه ۴۵.
=======================
🔻صفحه شخصی حجتالاسلام راجی در ویراستی
@emtedade_enghelab
کارگاه تفکر ۳۴.mp3
15.39M
🌿🌼
#کارگاه_تفکر ۳۴
آنچه در این پادکست میشنوید :
- توحید چگونه ما را از بند محدودیت ماده رها میکند؟
- رمز شکستن قوانین مادی توسط اولیای الهی چیست؟
- احاطۀ کل خداوند یعنی چه؟
@emtedade_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
♦️ارزش مؤمن در فرهنگ اهلبیت(ع)!
حجت الاسلام👇
#عالی🎙
@emtedade_enghelab
🇮🇷🇵🇸
🏴 وفات حضرت ابوطالب پدربزرگوارمولای متقیان امیرالمؤمنان علی (ع) عموی گرامی پیامبر اسلام (ص)برمحضرمقدس ایشان تسلیت باد.
♦️یكى از شخصیتهاى نقش آفرین صدر اسلام، حضرت ابوطالب پدر حضرت على بن ابیطالب (ع) است. نام ابوطالب، «عمران» است و بعضى او را «عبدمناف» نامیده اند. چون فرزند بزرگش «طالب» بود، او را ابوطالب خواندند
♦️وى ۳۵ سال قبل از تولد پیامبر اسلام (ص) در مكه معظمه در خانواده اى برجسته و خداشناس دیده به جهان گشود. او با عبدالله پدر پیامبر(ص) برادر بود. پدرش «عبدالمطلب» جد پیامبر اسلام است.
🌹 كه همه قبایل عرب وى را به عظمت و بزرگوارى مىشناختند و از او به عنوان مردى با كفایت و مبلغ آیین توحید ابراهیم یاد مىكردند. عبدالمطلب، چنان مورد توجه دنیاى آن روز بود كه او را با لقب «سید البطحاء» آقاى سرزمین مكه و حومه آن و «ساقى الحجیج» آب دهنده
حاجیان خانه خدا و «ابوالساده» پدر بزرگواریها و «حافر الزمزم» ایجاد كننده چاه زمزم مىخواندند. عبدالمطلب در حفظ و حراست وجود مبارك حضرت محمد(ص) بسیار كوشا بود.
♦️ابوطالب از چنین پدرى به دنیا آمد و در خانه چنین شخصیت بزرگ و الهى پرورش یافت. ابوطالب چهار پسر و دو دختر داشت. پسران او ۱۰ سال با یكدیگر فاصله سنى داشتند.
♦️ابوطالب پسر بزرگ اوست كه از او نسلى باقى نمانده است. دومین فرزند او عقیل و سومین آنها جعفر معروف به جعفرطیار و چهارمین و آخرین فرزند پسرى وى حضرت على (ع) است. دو دخترش یكى فاخته نام داشت كه او را «امهانى» مىخواندند و دختر دیگرش «ریطه» یا «اسماء» است. فرزندان ابوطالب همه از فاطمه بنت اسداند.
♦️ابوطالب در خانوادهاى خداپرست و موحد و در سایه پدرى همچون عبدالمطلب كه از كمالات روحى و امتیازات معنوى برخوردار بود، پرورش یافت و همانند پدرش در مسیر آیین حنیف ابراهیمى قدم برمىداشت.
♦️و منصب سقایت و آبرسانى به زائران خانه خدا و پاسدارى از جان حضرت محمد(ص) را به نیكویى بر عهده گرفت. وی نه تنها تحت تأثیر شرك و بت پرستى مردم مكه قرار نگرفت، بلكه در مقابل شیوه هاى جاهلیت ایستادگى كرد
و خود را از هرگونه فساد و آلودگى، برحذر داشت. او نخستین كسى است كه «سوگند خوردن اولیاى مقتول براى اثبات قتل» را در امر قضا، سنت قرار داد و بعدها اسلام نیز آن رابا نام «قسامه» تثبیت كرد.
♦️حضرت ابوطالب بن عبدالمطلب مانند بیشتر رؤسای قریش مردی تاجر بود و سرپرستی پیامبر اسلام (ص) را از ۸ سالگی پس از درگذشت پدرش، عبدالمطلب، بر عهده گرفت.
♦️در سفری که حضرت محمد (ص) را برای تجارت با خود به شام برده بود، بشارت پیامبری آن حضرت را از راهبی به نام بُحیرا شنید و در حراست از پیامبر تلاش بیشتری از خود نشان داد.
🌹وى در هنگامى كه پدر عالیقدر اسلام، حضرت محمد مصطفی (ص) از همه سو هدف تیرهاى زهرآگین مشركان مكه بود، مردانه از آن حضرت حمایت كرد و بدین وسیله در گسترش اسلام و تقویت مسلمانان نقش مهمى ایفا نمود. پس از بعثت نیز، ابوطالب، یاور و پشتیبان همیشگی پیامبر بود و در حمایت از ایشان دریغ نمی کرد.
♦️در سال دهم بعثت، ابوطالب در حالی که با دیگر مسلمانان در شعب ابوطالب در محاصره ی مشرکان مکه بودند، درگذشت. وی در حالى دنیا را وداع گفت كه قلبش لبریز از ایمان به خدا و عشق به محمد (ص) بود
🌹بدن مطهرشان را در مكه معظمه در مقبره حجون معروف به «قبرستان ابوطالب» دفن كردند. با مرگ او خیمه اى از حزن و اندوه بر پیامبر اسلام و مسلمانان آن روز كه كمتر از پنجاه نفر بودند، سایه افكند زیرا آنان بهترین حامى، مدافع و فداكار در راه اسلام را از دست دادند.
♦️در همان سال حضرت خدیجه (س) همسر باوفای پیامبر نیز وفات کرد و رسولخدا (ص) بر اثر شدت غم و اندوه، آن سال را «عام الحزن» یعنی سال حزن و اندوه نامیدند.
#حضرت_ابوطالب (ع)
@emtedade_enghelab
17.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 #کلیپ | فضیلت حضرت ابوطالب (ع) از زبان پیامبر (ص)
🎙#دکتر_رفیعی
🏴 وفات #حضرت_ابوطالب علیهالسلام تسلیت باد.
@emtedade_enghelab
هدایت شده از استاد مهدوی ارفع
ابوطالب بزرگترین حامی دین خدا
🏴 ۲۶ ماه #رجب سالروز رحلت شهادت گونه مؤمنِ قریش، یار و پشتیبان رسول خدا صلی الله علیه و آله و پدر والا مقام أمیرالمؤمنین علیه السلام، حضرت سید البطحاء أبوطالب سلام الله علیه تسلیت باد.
⚫نسب حضرت ابوطالب سلام الله علیه
◽نام مبارك آن حضرت عمران است،
پدرشان جناب عبدالمطلب،
و مادرشان فاطمه بنت عمرو بن عائذ است.
▪️ابوطالب سلام الله علیه با عبدالله پدر پيامبر صلي الله عليه و آله و زبير بن عبدالمطلب برادر ابويني بودند (از طرف پدر و مادر يكي بودند) و ساير اولاد جناب عبدالمطلب با اين سه بزرگوار فقط از پدر يكي بودند.
▪️پيامبر صلي الله عليه و آله
در وفات ابوطالب عليه السلام
هنگامي كه حضرت أميرالمؤمنين عليه السلام خبر وفات ابوطالب عليه السلام را به پيامبر صلي الله عليه و آله داد، آن حضرت به شدت ملول و محزون شده فرمودند:
«يا علي برو و او را غسل و حنوط و كفن كن و چون بر روي سرير نهادي به من خبر بده».
▪️هنگامي كه آن حضرت دستورات پیامبر صلي الله عليه و آله را انجام داد و پدر بزرگوار را بر روي سرير گذاشت،
پيامبر صلي الله عليه و آله خودشان تشريف آوردند، چون نظر مباركشان بر نعش عموي بزرگوارشان افتاد، رقت و حزن به آن حضرت دست داد و فرمودند:
«اي عمو، صله رحم و مهرباني كردي و جزاي خير ديدي.
اي عمو، در كوچكي مرا كفالت كردي و در بزرگي مرا نصرت و حمايت نمودي».
بعد به مردم رو كردند و فرمودند:
«سوگند به خدا كه اذن شفاعت ميدهم در روز قيامت به عمويم كه جن و انس از آن شفاعت تعجب كنند».
▪️با رحلت ابوطالب عليه السلام جبرئيل نازل شده به پيامبر صلي الله عليه و آله عرض كرد: «ياور تو از دنيا رفت، هجرت كن».
📚 (بحار الانوار: ج 19، ص 69)
▪️أمير المؤمنين سلام الله علیه در زمان حيات خود نائب ميگرفت كه براي عبدالله و آمنه و ابوطالب عليهم السلام حج انجام دهند، و هنگام شهادت به اولاد خود وصيت فرمودند كه نايب براي حج از طرف آن بزرگواران بگيرند.
📚 (وقايع الايام: ج 1، ص 303)
🏴ایمان ابوطالب
حضرت امام محمدالباقر سلام الله علیه فرمود:
▪️«لَو وَضَعَ ايمانُ اَبي طالب في كَفَّةِ مِيزانِ، وِ ايمانُ هذَا الخَلقِ فيِ الكَفَّةِ الاُخري لَرَجَّحَ اِيمانُه؛
◽اگر ايمان #ابوطالب در يك كفه ترازو قرار داده شود، و ايمان همه خلايق در كفه ديگر آن نهاده گردد، ايمان ابوطالب بر ايمان آن ها برتري مي يابد
📚 شرح #نهج_البلاغه ابن ابي الحديد
🌐نهضت جهانی نهجالبلاغه خوانی(استاد مهدوی_ارفع)
👇ما رو دنبال کنید👇
📤 @mahdavi_arfae