محمد صادق شهبازی (فعال رسانهای)
✅ #عدالتخواه
انتقال بدون حل آنچه تهران را جمعیتخوار کرده، جای دومی را بعد از یکی دو دهه به سرنوشت تهران تبدیل میکند، بدون آنکه مشکل تهران را حل کند. راه عاقلانه توزیع وزارتخانهها و سازمانها در کشور بر اساس آمایش سرزمینی و تخصصی در بازهای ده تا پانزده ساله است. به گونهای که زیرساختها با
🔴 به توییتر سیاسی بپیوندید👇
@PoliticalTwitter
محمد صادق شهبازی (فعال رسانهای)
✅ #عدالتخواه
فرصت ساخته و به تدریج مشاغل اقماری آن سازمانها شکل بگیرد. در بازهای مشخص امتیازات مثبت برای جذب در سازمانها و مشاغل در آن نقاط با محوریت بومیگزینی و امتیازات منفی در پایتخت انجام شود. مسئله بالاتر از دولتها در سطح ملی و فرابخشی و فرادستگاهی مورد توجه قرار بگیرد.
🔴 به توییتر سیاسی بپیوندید👇
@PoliticalTwitter
محمد صادق شهبازی (فعال رسانهای)
✅ #عدالتخواه
آنچه انجام آن را در دولت نهم متوقف کرد، سرعت، بیتوجهی به تدریج، بخشی و دستگاهی و درون دولتی شدن ان، مخالفت ذینفعان حتی طرفداران دولت و بدنه دستگاههای اجرایی و همراه نکردن ذینفعان جدید و بومی، همراه نکردن افکار عمومی و گره نزدن منافع عمومی به آن بود.
🔴 به توییتر سیاسی بپیوندید👇
@PoliticalTwitter
محمد صادق شهبازی (فعال رسانهای)
✅ #عدالتخواه
اقتصاد دریامحور با اولویت بردن مجموعههای اصلی اقتصادی، امتیاز قایل شدن برای حضور بنگاهها در انجا، سیاست صنعتی و توسعه صنعتی با محوریت دریا، اولویت خدمات عمومی و خانهسازی و...در مناطق ساحلی و لایههای بعدی، کامل کردن شبکه ریلی و...است. با کار شکلی و صوری آنرا از ارزش نیندازید!
🔴 به توییتر سیاسی بپیوندید👇
@PoliticalTwitter
هدایت شده از حاضرجواب
میدانند حمله به ایران بی نتیجه است، میخواهند با مذاکره، شمشیر داموکلس بالای سر ایران بگذارند و فرایند محدود کردن ایران را نظیر فروپاشی شوروی پیگیری کنند. این مذاکره آنهم زیر سایه تهدید فقط فلج کردن ایران را نشانه رفته است.
https://www.foreignaffairs.com/united-states/iran-opportunity-richard-haass
Mohammadsadegh Shahbazi محمد صادق شهبازی
🔻در شبکههای اجتماعی همراه ما باشید🔻
@Haazer_javab1
19.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زن جنوب لبنانی به خانه برمیگردد و نامه حلالیت جوانان مقاومت را در خانه میبیند، خوشحال شدم، در خانه راه میرود و شکر میگوید که جوانان مقاومت انجا بوده و برای غذا و نماز و استراحت در جنگ از خانهاش استفاده کردند
همه دنیا هم با مردمی با این روحیه مواجه شود نمیتواند شکستشان دهد
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺جواد ظریف افاضه فرموده: یا دور میزید یا روی میز که مثلا مذاکره را توجیه کند.
.
🔺البته نگفته یک مدل دور میز بودنی هست که از روی میز بودن بدتر است. آنهم اینکه منفعلانه بنشینند و به خواست طرف مقابل حتی متن از پیش نوشته و منتشر شده تن بدهند. بعد هم مصاحبه کنند بگویند دو طرف کوتاه بیایند و اراده سیاسی لازم است (یعنی از خط قرمز و اهداف کوتاه بیایید) تا توافق انجام شود. انگار یک ناظر بیطرفند نه نماینده مذاکره کننده یک کشور و زیر چیزی را امضا کنند که حتی امکان اعتراض به نقض عهد طرف مقابل را نداشته باشیم.
.
🔺انگار که صرفا مذاکره و توافق اصل است نه تأمین منافع و عدالت.
.
🔺اینها تحلیل نیست، برای ملت ایران خاطره است که خسارت محض را به ملت ایران تحمیل کرد و به تضعیف امنیت، معیشت، اقتصاد و پیشرفت مردم انجامید.
.
🔺اصل در روابط بین الملل، تأمین منافع و عدالت است، نه صرفا شرکت در مذاکره و دور میز نشستن منفعلانه! این نباشد، دور میز بدتر از روی میز است.
هدایت شده از خیزش
💢دخیل بستن به امام زادهی تقلبی💢
در آستانهی حضور مجدد ترامپ در کاخ سفید دوباره عدهای که هیچ ایدهای برای ادارهی کشور جز مذاکره ندارند، دم از مذاکرات شجاعانهی فرا هسته ای و برجام های بعدی میزنند.
انگار فراموش کردهاند که میز مذاکره جای معامله است نه مثل امام زاده که نفس حضور در آن ثواب دارد و چه بسا انسان حاجت روا شود!
این حضرات باید بگویند که این بار چه چیزی را قرار است معامله کنیم که البته در مدل مذاکرات به اصطلاح شجاعانهی! این آقایان باید بگوییم چه چیزی را میخواهیم #بدیم_بره؟ چرا که تجربهی برجام نشان داد که معامله در کار نیست و این میز بیشتر به یک سرسرهی یکطرفه شبیه است تا میز!
واقعیت این است که هدف ترامپ فقط توافق هسته ای نیست. او همانند سال 97 که زیر میز برجام زد و سیاست فشار حداکثری اعمال کرد و حاج قاسم را به شهادت رساند، به دنبال توافق در همهی موضوعات است.
به این معنی که ایران نباید توقع داشته باشد که در قبال از بین بردن صنعت هسته ای چیزی بدست آورد. بلکه ایران باید همهی اضلاع قدرت ملی خود مثل نفوذ منطقهای، قدرت نظامی و موشکی ، صنعت هستهای و... را دو دستی تقدیم کند. و احتمالا ادامه ی این مسیر به مذاکرات تطبیع با اسرائیل ختم شود.
بدیهی است که ورود به مذاکره با هدف رسیدن به توافق جامع یا به تعبیر دقیق تر دست کشیدن از همهی اضلاع راهبردی قدرت کشور _که خواست ترامپ است_ به معنای ارسال پالس ضعف حداکثری است چرا که تنها یک کشور ضعیف حاضر است همهی دارایی های راهبردی خود را معامله میکند وتجربه ثابت کرده که آمریکا به اینچنین کشوری امتیاز نخواهد داد.
ای کاش آنقدر واقع بین باشیم که تامین منافع ملی در عرصهی بین الملل را با فانتزیهای رسانه ای اشتباه نگیریم.
🆔 @Khizeesh
هدایت شده از مدرسه فلسطین
حالا میتونی با من دربارهی جبهه جهانی مقاومت گفتوگو کنی.
برای شروع فقط کافیه وارد سایت زیر بشی👇
https://resistancechatbot.ir/
#خبر_ویژه
#هوشمصنوعی_و_مقاومت
#چتبات_مقاومت
🇵🇸به مدرسه فلسطین بپیوندید:
🌐|| @palestinestory
هدایت شده از مجموعه گرا
1_5611979652.pdf
2.12M
🔺درحالیکه در کشور هنوز حساسیت کافی نسبت به تحول جهانی هوش مصنوعی و کارهای بسیار فوری و بسیار لازم نیست و سرگرم مسائل فرعی و عقبماندههایی است که هنوز دنبال توافق جدید و نابود کردن ابزارهای قدرت ملیند، سخنرانی مشاور امنیت ملی آمریکا در دانشگاه ملی جنگ مهم است:
🔺هوش مصنوعی بعد از برق، تسلیحات هستهای، سفربه فضا و اینترنت، تحول بعدی است.
🔺هیچ فناوری دیگری وجود ندارد که برای امنیت ملی ما در سالهای آینده حیاتیتر باشد.
ا🔺گر هوش مصنوعی را سریعتر و جامعتر برای تقویت امنیت ملیمان مستقر نکنیم، در معرض خطر هدر دادن پیشرویمان هستیم.
🔺حتی اگر ما بهترین مدلهای هوش مصنوعی را داشته باشیم، اما رقبای ما سریعتر به کار گرفته شوند، میتوانیم ببینیم که آنها از مزیت استفاده از قابلیتهای هوش مصنوعی علیه افراد، نیروها، شرکا و متحدان ما استفاده میکنند.
🔺مزایایی که در طول دههها در حوزههای دیگر مانند فضا و عملیات زیردریایی ایجاد کردهایم، با فناوریهای مجهز به هوش مصنوعی کاملاً کاهش یا فرسایش مییابند.
🔺خطر غافلگیری استراتژیک وجود دارد.
🔺محدود کردن دسترسی رقبای استراتژیک به پیشرفتهترین تراشههای لازم برای آموزش و استفاده از سیستمهای هوش مصنوعی مرزی با پیامدهای امنیت ملی و همچنین ابزارهای مورد نیاز برای ساخت این تراشهها انجام دادهایم.
🔺سرمایهگذاری نسلی در تولید نیمههادیها، از جمله تراشههای منطقی پیشرفته و تراشههای حافظه با پهنای باند بالا مورد نیاز برای هوش مصنوعی انجام دادیم.
🔺زنجیره های تامین تراشه های حیاتی ایمن و عاری از مداخله خارجی هستند.
🔺اگر در چند سال آینده به سرعت زیرساخت برق پاک لازم برای هوش مصنوعی را ایجاد نکنیم و ده ها یا حتی صدها گیگاوات برق پاک را به شبکه اضافه نکنیم، در خطر عقب افتادن خواهیم بود.
🔺هوش مصنوعی در حال حاضر آماده تغییر چشم انداز امنیت ملی است.
👇
https://www.whitehouse.gov/briefing-room/speeches-remarks/2024/10/24/remarks-by-apnsa-jake-sullivan-on-ai-and-national-security/
🔻 اتحاد نیلیها-فاضلیها (بازارگرایان افراطی) ایران را به کدام سو هل میدهد؟
✍ میثم مهدیار
▫️آمریکا یکی از آسیب پذیرترین کشورها در مقابل بلایا و بحرانهای طبیعی بوده و هست. به گزارش آمار فقط در سال ۲۰۲۴، ۳۹درصد بر آمار کارتن خوابهای آمریکایی افزوده شده که بخش عمده آن ناشی از ناتوانی دولت در مهار بلایای طبیعی و بی توجهی به تبعات اجتماعی و اقتصادی بلایای طبیعی بوده است.
آتش سوزیهای اخیر در کالیفرنیا و ناتوانی دولت در اطفای حریق و انتشار صحنههایی از تلاش برای خاموش کردن آتش با انتقال آب با کیفهای زنانه دیگر زمینه بحث بر سر دلایل این ناتوانی ها و نسبت آن با سیستم نئولیبرالی اقتصاد آمریکا را فراهم کرده است.
با شروع آتش سوزی در کالیفرنیا و مشکل قطع شدن ناگهانی آب مورد نیاز، حالا نگاهها به سمت زوج میلیاردر (خانواده رزنیک) چرخیده که مالک اصلی ذخیرهگاه آب در این ایالتند و از در اختیار قراردادن آب به نیروهای امدادی و دولت طفره رفتهاند.
این البته اولین بار نیست که پای بحث تبعات خصوصی سازی منابع طبیعی در بلایای طبیعی باز آمریکا باز میشود.
مایکل سندل فیلسوف سیاسی جامعهگرای آمریکایی در ابتدای کتاب «عدالت: کار درست کدام است؟» با اشاره به آسیب دیدن مردم عادی از افزایش قیمتهای سرسام آور بعد از توفان چارلی درباره این بحث می کند که در بحران ها و بلایای طبیعی و غیر طبیعی آن «کار آفرینهای نایس» چطور به سوداگران جان و مال مردم تبدیل میشود. خیلی قبلتر هم نائومی کلاین در کتاب «دکترین شوک» و مفهوم «سرمایه داری فاجعه» خود توضیح داده بود که شرایط بحرانی – مانند بلایای طبیعی، جنگها، یا بحرانهای اقتصادی – زمینه مساعدی برای دولتها و شرکتهای کاپیتالیستی برای بهره برداری از استیصال مردم و پیشبرد سیاستهای اقتصادی و اجتماعی نئولیبرالی است؛ سیاستهایی که در شرایط عادی با مقاومت شدید مردم مواجه میشوداما در لحظات بحرانی به دلیل شوک ناگهانی توانایی مقاومت خود را از دست میدهند و زمینه برای اعمال تغییرات اساسی فراهم میشود.
به هر ترتیب این بلایای طبیعی حداقل کارکردی که میتواند برای مای ایرانی داشته باشد مقاومت در برابر وسوسههای امثال غنینژاد، نیلی و فاضلی برای بازاری کردن همه چیز در کشور است. محمد فاضلی از چندسال قبل در اتحاد با بازارگرایان افراطی مهمترین راهبرد مقابله با بحران آب در کشور را شکل گیری «بازار آب» عنوان میکند و همراه و همگام با امثال غنی نژاد و نیلی و مشایخی و دیگر لیدرهای بازارگرایی افراطی بر حل مساله ناترازی انرژی در کشور صرفا از طریق راهکارهای قیمتی تاکید میکند.
همین یک ماه پیش روزنامه دنیای اقتصاد (ارگان رسمی بازارگرایان) پیشنهاد بازارسازی برای «هوای پاک» را هم مطرح کرده بود. حالا البته از اقتصاددانان بازارگرا انتظاری بیش از این نیست چرا که این گرایشها از تربیت شدگان در مکتب پوزیتویسم اقتصادی که اقتصاد را از یک دانش اجتماعی به یک دانش ریاضیک و فرمولی تقلیل دادهاند طبیعی است اما مساله اصلی میل تعداد زیادی از جامعهشناسان ایرانی به سمت سیاستهای بازارگرایانه و دولت زدایانه با عناوین مختلف است.
در واقع سوال اصلی این است که چرا این جامعه شناسان درسالهای اخیر برخلاف غرض اصلی جامعهشناسی ( دفاع از امر اجتماعی) به سمت دولت زدایی، بازارگرایی، راهکارهای قیمتی و در یک کلام تقلیل جامعه به مکانیسمهای عرضه و تقاضای فرد محورانه میل پیدا کردهاند. آیا این مساله یک انتخاب شخصی و سیاسی است و یا با ریشههای معرفتی شکل گیری علوم انسانی و اجتماعی در ایران ربط پیدا میکند؟ بعدتر در این باره خواهم نوشت.
#ناترازی
#بلایای_طبیعی
#خصوصی_سازی
#بازارگرایان_افراطی
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید.
@Akhbarvijehh