فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلمی از لحظه خلع سلاح تروریست داعشی در حرم شاهچراغ توسط نیروی خدماتی حرم
🔺نیروی خدماتی حرم، با این که احتمال داد تروریست، جلیقه انتحاری دارد ...
🔸با یه قرارداد موقت و حقوق پایین که تحت پوشش اداره کار هم نیستن
🔸حتی امنیت شغلی هم نداره، اما اینجوری برای امنیت مردم جونش رو کف دستش گذاشت
ـــــــــــــــــــ
#شاهچراغ
#حادثه_تروریستی
#امنیت
➖➖➖ـ
🇮🇷 کانال حقوقدانان انقلابی
🆔 ایتا:https://eitaa.com/enghelabi_lawyers
📸 قهرمان من
▪️ نفس عمیقی کشید و قدمهایش را تندتر کرد. همه جراتش را در دستهایش جمع کرد و تمام!
▪️ بالای سرش ایستاد، خودش نمیدانست اما آن اسلحه که فقط ۱۱ تیرش شلیک شده بود و چند نفری را شهید و زخمی کرده بود؛ ۲۴۰ تیر داشت. اگر آن تیرها شلیک میشدند تعداد داغهایی که بر دلمان میماند بیشتر شده بود
▪️ او قهرمان است. قهرمان مردمی که برای امنیت همدیگر لازم باشد حتی از جانشان هم مایه میگذارند
ـــــــــــــــــــــــــــــ
#قهرمان #شاهچراغ #امنیت #حرم_شاهچراغ #شهید
#شهادت #ایران
➖➖➖ـ
🇮🇷 کانال حقوقدانان انقلابی
🆔 ایتا:https://eitaa.com/enghelabi_lawyers
⚖حقوق یاران تهران بزرگ⚖
ـ☫﷽☫ـ
🏴 بیانیه کانون بسیج وکلای دادگستری مرکز در محکومیت حادثه تروریستی شاهچراغ
▪️« وَإِنْ تَصْبِرُوا وَتَتَّقُوا لَا يَضُرُّكُمْ كَيْدُهُمْ شَيْئًا ۗ إِنَّ اللَّهَ بِمَا يَعْمَلُونَ مُحِيطٌ» آیه ۱۲۰ سوره آل عمران
🍃🌸« و اگر صبر كنيد و پرهيزگارى نماييد، نيرنگشان هيچ زيانى به شما نمىرساند؛ يقيناً خداوند به آنچه مىكنند احاطه دارد»🌸🍃
✍️کید دشمنان اسلام و ایران هر روز به طریقی ظاهر می شود تا زخمی بر پیکر این کشور وارد نماید. حادثه تروریستی شاه چراغ که داغ جانگداز واقعه سال گذشته را تازه کرد، نمونه دیگری از تلاش هر روزه دشمن برای سلب امنیت و آسایش حرم جمهوری اسلامی ایران است.
🔸اقدامات تروریستی در کنار تحریم های ظالمانه، نا امن سازی مرزها، توهین به مقدسات اسلامی، ترویج بی حیایی و اباحی گری، تشویق نافرمانی مدنی و هنجارشکنی، ایجاد فتنه های قومی و مذهبی و .. هر کدام قطعه ای از پازل آنهایی است که با تمام توان به جنگ با ما برخواسته اند.
🔸آنهایی که به رغم جنگ نظامی و اقتصادی نتوانسته اند در عزم و اراده مردم غیور ما خللی وارد آورند، دریافته اند که ریشه عزت خواهی و رمز اقتدار ملت ایران در پایبندی به کلمه توحید و مقام ولایت است. لذا چه در عرصه شناختی و جنگ روانی و چه در صحنه عملیات تروریستی، نوک پیکان حمله را به سمت اعتقادات مذهبی و نمادهای آن نشانه رفته اند. البته که در سایه استقامت و توکل این امت شهیدپرور و وعده حق پروردگار متعال، نقشه های شوم دشمن سرانجامی نخواهد داشت.
🔺کانون بسیج وکلای دادگستری مرکز، ضمن محکوم نمودن حادثه تروریستی و ابراز انزجار از اینگونه حرکتهای غیر انسانی، شناسایی و مجازات تمام آمرین و عاملین داخلی و خارجی آن را از مسئولین امنیتی و قضایی و پیگرد دولتهای خارجی مرتبط با موضوع در نهادهای بین المللی را از دستگاه دیپلماسی مطالبه می نماید.
ــــــــــــــــــ
#کانون_بسیج_وکلای_دادگستری_مرکز
#شهید
#ایرانم_تسلیت
#شاهچراغ
#خادم
#حادثه_تروریستی
➖➖➖ـ
🇮🇷 کانال حقوقدانان انقلابی
🆔 ایتا:https://eitaa.com/enghelabi_lawyers
🔰 نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضائیه
♦️جزئیات نظریه
🔸تاریخ نظریه : 1402/05/15
🔹شماره نظریه : 7/1401/1252
🔸شماره پرونده : 1401-127-1252 ح
✍️⚖️استعلام
با توجه به ماده 309 قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب 1379 و تبصرههای آن، در موردی که اصل رأی موضوع تجدیدنظر خواهی قرار گرفته؛ اما لیکن رأی تصحیحی مورد تجدیدنظر واقع نشده است، اولاً، آیا دادگاه تجدیدنظر میتواند رأی تصحیحی را بررسی و نسیت به آن ورود کند؟ ثانیاً، اگر رأی تصحیحی مورد تجدیدنظرخواهی واقع شده باشد، آیا دادگاه تجدیدنظر میتواند رأی اصلی را بررسی کند؟
✅پاسخ:
با توجه به اینکه رأی تصحیحی در مقام اصلاح رأی اصلی است، در هر یک از فروض صرف اعتراض به رأی اصلی و یا تصحیحی میزان و حدود تصحیح انجام شده و تأثیر آن در رأی اصلی، به ترتیب ملاک اختیار یا عدم اختیار دادگاه تجدیدنظر برای ورود به رأی تصحیحی و یا اصلی است؛ به عنوان مثال، چنانچه محکومبه رأی اصلی معادل ده میلیون ریال درج شود و با صدور رأی تصحیحی و افزودن یک صفر به محکومبه، رقم آن تغییر یابد و نسبت به رأی تصحیحی تجدیدنظرخواهی شود، موجبی برای ورود دادگاه تجدیدنظر به استحقاق یا عدم استحقاق محکومله نسبت به ده میلیون ریال نخواهد بود و تشخیص مصداق بر عهده مرجع رسیدگیکننده است.
➖➖➖➖ـ
🇮🇷 کانال حقوقدانان انقلابی
🆔 ایتا:https://eitaa.com/enghelabi_lawyers
🔰 نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضائیه
♦️جزئیات نظریه
🔸تاریخ نظریه : 1402/05/17
🔹شماره نظریه : 7/1401/144
🔸شماره پرونده : 1401-146-144 ع
✍️⚖️استعلام
همانگونه که مستحضرید در ماده یک آییننامه اجرایی بند (الف) ماده 131 قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب 1385/11/21 رئیس محترم قوه قضاییه با اصلاحات و الحاقات بعدی، پرونده قضایی تعریف شده است؛ در همین راستا به نظر میرسد پروندههای راکد زندانیان آزاد شده، بهرغم وجود برخی اوراق قضایی در این پروندهها در زمره این تعریف قرار نمیگیرد؛ زیرا احکام، قرارها و دستورهای قضایی (که جزو اطلاعات پرونده زندانیان است) وفق ماده 2 آییننامه مذکور جزء اسناد، اوراق و اطلاعات پروندههای قضایی است که در پروندههای موجود نزد مراجع قضایی وجود دارد و شماره آنها نیز در سامانههای ذیربط به ثبت رسیده و پیش از امحاء نیز اسکن میشود. با عنایت به مراتب پیشگفته و از آنجا که پرونده زندانیان آزاد شده و متوفی، فضای زیادی از بایگانی راکد مؤسسات کیفری را به خود اختصاص داده و میتواند مخاطراتی نظیر آتشسوزی را به همراه داشته باشد، خواهشمند است اعلام فرمایید پرونده این قبیل زندانیان (متوفی و یا آزادشده) در زمره پروندههای اداری قرار دارد یا قضایی و آیا برای امحاء آنها باید فرآیند امحاء پروندههای اداری طی شود یا پروندههای قضایی؟
✅پاسخ:
مطابق تبصره 2 ماده 14 آییننامه اجرایی بند «الف» ماده 131 قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب 1385/11/21 رئیس محترم قوه قضاییه با اصلاحات و الحاقات بعدی، در صورت حدوث ابهام در مصادیق قابل تطبیق با مقررات قانون صدرالذکر و این آییننامه، نظر هیأت تشخیص مرکزی موضوع ماده 8 آییننامه ملاک اقدام است؛ بنابراین در فرض سؤال، در خصوص شمول یا عدم شمول عنوان پروندههای قضایی و اوراق و اسناد این پروندهها و مقررات حاکم بر امحاء آنها بر پروندههای راجع به زندانیان متوفی و آزاد شده، مطابق نظر هیأت تشخیص مرکزی مذکور در این آییننامه رفتار میشود.
➖➖➖➖ـ
🇮🇷 کانال حقوقدانان انقلابی
🆔 ایتا:https://eitaa.com/enghelabi_lawyers
🔰 نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضائیه
♦️جزئیات نظریه
🔸تاریخ نظریه : 1402/05/17
🔹شماره نظریه : 7/1402/192
🔸شماره پرونده : 1402-168-192 ک
✍️⚖️استعلام
با عنایت به رأی وحدت رویه شماره 790 و ماده 14 قانون به کارگیری سلاح مصوب 1373 و مواد 2 و 4 آییننامه قانون مذکور، در مواردی که مأمور انتظامی در حین انجام وظیفه توسط اشخاص ناشناس صدمه بدنی میبیند و شکایتی در دادسرا برای شناسایی عاملین ایجاد صدمه مطرح میکند، اما در نهایت به لحاظ عدم شناسایی، پرونده منجر به صدور قرار منع تعقیب میشود و دادسرا در راستای ماده 85 قانون آیین دادرسی کیفری پرونده را جهت پرداخت دیه از محل بیتالمال به دادگاه ارسال مینماید؛ 1- آیا طرح درخواست از ناحیه مأمور علیه بیتالمال برای دریافت دیه صحیح است؟ دادگاه کیفری در این خصوص چه تکلیفی دارد؟ 2- آیا صدور حکم علیه بیتالمال (وابسته وزارت دادگستری) برای پرداخت دیه صحیح است؟ 3- درمواردی که مبلغ دیه جراحات عمدی بالای پنجاه درصد باشد، آیا مرجع صالح رسیدگی به چنین درخواستی (بر اساس ماده 85) دادگاه کیفری یک است یا کیفری دو؟
✅پاسخ:
و 2- الف- در فرض استعلام که بهرغم تحقیقات کافی، مرتکب جنایت عمدی مادون قتل شناسایی نشده است، صرف عدم شناسایی وی مجوز ختم تحقیقات و بایگانی کردن پرونده نیست و پرونده از این حیث مفتوح خواهد بود. لذا در اجرای ماده 85 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 با تهیه بدل مفید پرونده، تحقیقات باید به منظور شناسایی متهم ادامه یابد؛ لیکن این امر مانع از ارسال پرونده به دادگاه کیفری به دستور دادستان جهت صدور حکم به پرداخت دیه از بیتالمال نیست و دادگاه مکلف است بدون کیفرخواست و با لحاظ تبصره الحاقی به ماده 342 قانون پیشگفته به این امر رسیدگی کند. ب- با توجه به اینکه محل لازم برای پرداخت دیه از بیتالمال در خصوص نظامیان در ردیف بودجه نیروهای مسلح پیشبینی میشود، لذا دعاوی مطالبه دیه از بیتالمال اعم از آنکه در دادگاه حقوقی یا کیفری مطرح شود و یا برابر ماده 85 قانون آیین دادرسی کیفری باشد، با لحاظ تبصره ماده 342 این قانون باید به طرفیت نیروهای مسلح طرح شود. پ- حکم مقرر در ماده 487 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 به موجب رأی وحدت رویه شماره 790 مورخ 1399/4/10 در مورد صدمات مادون قتل نیز جاری است. در صورتی که در اجرای ماده 104 و دیگر مقررات قانون آیین دادرسی کیفری مرتکب با وجود تحقیقات لازم شناسایی نشود؛ اعم از اینکه از شخص یا اشخاص معینی به اتهام ارتکاب ایراد صدمه بدنی شکایت شده و نسبت به آنها قرار منع تعقیب صادر شده یا اینکه اصلاً متهم شناسایی نشده باشد، پرداخت دیه به عهده بیتالمال است. 3- مستفاد از بند «پ» ماده 302 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 و لحاظ ماده 428 این قانون، معیار صلاحیت دادگاه کیفری یک، مجازات قانونی جرم است؛ بنابراین چنانچه به موجب قوانین جاری و از جمله ماده 386 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 و مواد بعدی آن در جنایت عمــدی بر عضو که مجــازات قانونی آن «قصاص عضو» باشد، رسیدگی به موضوع و تــعیین مجازات مربوطه (صرفنظر از اینکه در نهایت به هر دلیلی حکم به پرداخت دیه صادر گردد) مطابق بند پ ماده 302 قانون آیین دادرسی کیفری در صلاحیت دادگاه کیفری یک میباشد.
➖➖➖➖ـ
🇮🇷 کانال حقوقدانان انقلابی
🆔 ایتا:https://eitaa.com/enghelabi_lawyers
*ا❁﷽❁ا*
⚖️✍️اکثریت قضات هیأت عمومی دیوان عالی کشور، عدم ذکر علت تعیین مجازات حبس بیش از حداقل مجازات مقرر در قانون وفق تبصره ۱۸ قانون مجازات اسلامی را، علاوه بر تخلف انتظامی، از جهات تجویز اعاده دادرسی دانستند.
🔸قضات هیأت عمومی پیرامون اختلاف نظر بین شعب هفدهم و سی و هشتم دیوان عالی کشور در خصوص اینکه «آیا عدم ذکر علت تعیین مجازات حبس بیش از حداقل مجازات مقرر در قانون وفق تبصره 18 قانون مجازات اسلامی از جهات تجویز اعاده دادرسی محسوب می شود یا این امر صرفا تخلف انتظامی است»؛به بحث و تبادل نظر پرداختند.
🔸شعبه هفدهم دیوان عالی کشور در این پرونده عدم ذکر علت وفق تبصره یاد شده را صرفا تخلف انتظامی دانسته و درخواست اعاده دادرسی را رد کرده است اما شعبه سی و هشتم (علاوه بر تخلف انتظامی ) تعیین مجازات بیش از حداقل را بدون ذکر علت فراقانونی دانسته و به همین جهت به استناد قسمت دوم بند چ ماده 474 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 با اصلاحات و الحاقات بعدی، درخواست اعاده دادرسی را پذیرفته است.
🔺در نهایت پس از بحث و بررسی مفصل پیرامون موضوع، از مجموع 122 نفر از قضات حاضر در جلسه، 86 نفر، نظر شعبه سی و هشتم را به استناد قسمت دوم بند چ ماده 474 قانون آیین دادرسی کیفری و با توجه به اینکه رأی دادگاه باید مستند به قانون باشد و حق متهم نسبت به برخورداری از دادرسی شفاف و عادلانه منطبق با قانون و قابل تفویض دانستند.
🔖گفتنی است: متعاقباً، مشروح مذاکرات هیأت عمومی دیوان عالی کشور و رأی صادره در روزنامه رسمی کشور منتشر خواهد شد.
➖➖➖ـ
🇮🇷 کانال حقوقدانان انقلابی
🆔 ایتا:https://eitaa.com/enghelabi_lawyers
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در گفتگو با رئیس شبکه تلویزیونی المیادین: دنبال تشکیل دادگاه عادلانه برای منافقین هستیم
🔸رییس عدلیه جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با شبکه المیادین: منافقین هزاران نفر را شهید، شکنجه، معلول و مجروح کردند خانواده این افراد شاکی هستند.
🔸منافقین به کشورشان خیانت کردند. کشورهای غربی که به اینها پناه دادهاند. اگر واقعا ملتزم به ضوابط بین المللی هستند باید منافقین را تحویل دهند.
🔸کدام کشور را سراغ دارید که برای تروریستهایی که بیش از 10 هزار شهید روی دست مردم و کشور گذاشتهاند دادگاه تشکیل دهد و بگوید دادگاه تشکیل میدهیم، حتی وکیل هم معرفی کنید.
🔸منافقین باید به سزای اعمالشان برسند.
➖➖➖ـ
🇮🇷 کانال حقوقدانان انقلابی
🆔 ایتا:https://eitaa.com/enghelabi_lawyers
ـ☫﷽☫ـ
🇮🇷 ای فاتحان قله ایثار و افتخار
🇮🇷 خوش تر زِ بوی بهاران خوش آمدید
📝 ۲۶ مرداد ماه سالروز بازگشت غرور آفرین آزادگان سرافراز به میهن اسلامی به عنوان،روز سراسر افتخاری است که برصفحات زرین انقلاب حک شد و یادآور ایامی پراز شور،شادی ومعطر به حضور دوباره عزیزانی است که عطر شهیدان را با خود داشتند.
🔺 بدون تردید آزادگان اسطورههایی ماندگار در دل تاریخ این مرز وبوم هستندکه بردباری،استقامت،ایثار و آنچه ازشرافت ومردانگی که در وصف نگنجد،در وجودشان انباشته است.
🍃🌸 ضمن عرض تسلیت بمناسبت این حادثه تروریستی هولناک به خانواده شهدا، مقام معظم رهبری و ملت شریف ایران؛از خداوند متعال هم برای مجروحان این حادثه شفای عاجل مسئلت داریم و این روز تاریخی رابه تمامی آزادگان سرافراز، خانوادههای معزز وشکیبایشان وهمه ملت مقاوم ایران اسلامی به ویژه آزادگان و ایثارگران سازمان بسیج حقوقدانان تهران بزرگ تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال تمنا داریم به همه ما توفیق خدمتگزاری خالصانه ومجاهدانه در راه سربلندی وپیشرفت ایران اسلامی را عنایت فرمایند.🌸🍃
➖➖➖ـ
🇮🇷 کانال حقوقدانان انقلابی
🆔 ایتا:https://eitaa.com/enghelabi_lawyers
ـ☫﷽☫ـ
📸گزارش تصویری از اولین جلسه مشترک سازمان بسیج حقوقدانان تهران بزرگ به میزبانی ستاد دیه استان تهران
✍️با استعانت از ذات حضرت حق این نشست با هدف هم افزایی، هماهنگی و وحدت رویه در خصوص آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد در تهران در مورخ 1402/05/24 با حضور جناب آقای فرهادی «مسئول محترم سازمان»، آقای دکتر رحمانی «ریاست محترم ستاد دیه استان تهران»، جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین فیروزجایی «معاون محترم دادستان تهران در امور زندانیان»، آقای دکتر حیات الغیب «ریاست محترم کل امور زندان های استان تهران»، جناب آقای دکتر باقی پور «ریاست محترم مرکز خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج استان تهران»، جناب آقای عزالدین سلیمانی «دبیر محترم ستاد آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد»؛ و سایر اعضای گرامی برگزار گردید .
➖➖➖ـ
🇮🇷 کانال حقوقدانان انقلابی
🆔 ایتا: https://eitaa.com/enghelabi_lawyers
ـ#حقوق_ورزشی
✍️دوره مهارت افزایی آشنایی با مراجع دادرسی در ورزش و اصول حاکم بر آن به میزبانی بسیج مرکز وکلاء قوه قضاییه ،در روز دوشنبه 23مردادماه 1402، ۱۴:۳۰ الی ۱۷:۰۰ با حضور جناب آقای دکتر بهزاد مولایی در ساختمان مرکز وکلاء برگزار و در پایان به شرکت کنندگان عضو بسیج مرکز، گواهی حضور نیز ارایه گردید.
ــــــــــــــــــــــــــــ
#بسیج_مرکز_وکلا
#کارشناسان_رسمی
#مشاوران_خانواده
#قوه_قضائیه
#وکلا
#کارآموز
➖➖➖ـ
🇮🇷 کانال حقوقدانان انقلابی
🆔 ایتا:https://eitaa.com/enghelabi_lawyers