وَسَیعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَی مُنْقَلَبٍ ینْقَلِبُونَ
کانال تبیینی در راستای فرامین رهبر فرزانه ی انقلاب
دوستان خود را به کانال "و اما بعد" دعوت کنید👇
ایتا:
@engineer_majid_nikkhoo
1.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ هم اکنون بیمارستان گاندی در آتش
یک سمت ساختمان بیمارستان گاندی کامل در آتش سوخته است
به " و اما بعد " بپیوندید 👇👇
@engineer_majid_nikkhoo
بسم الله
اگر قرآن در برگیرنده یک آیه و آن آیه”إِنَّ اللّهَ یَأْمُرُکُمْ أَن تُؤدُّواْ الأَمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا وَإِذَا حَکَمْتُم بَیْنَ النَّاسِ أَن تَحْکُمُواْ بِالْعَدْلِ … بود مردم با عمل به آن یک آیه می توانستند بالاترین و پویاترین دموکراسی ها را برای همیشه تاریخ به نام خود ثبت کنند. اگردر یک روستا؛ مدرسه؛مسجد یا کوچه این آیه را پیاده کنند ثمراتش را یکساعت بعد ملاحظه خواهند کرد. شایسته سالاری مد نظر خدا بالاتر از آزادی،احزاب و دموکراسی های فعلی است. مظهر جایگزینی شایسته ها در کمترین زمان با بالاترین رضایت است. مردم شریف استان بهتر است قدرت را همچون مشعل المپیک دست بدست، بدست آدمهای اهل بدهند نه اهلی؛ تا اسلام یک بار برای همیشه یک امتحان جدی در رقابت با مکاتب دیگر بدهد. تقلب در این دموکراسی ممکن نیست چون فرد مجری زیر ذره بین خدا و ارگانهای نظارتی منتخب مردم، نهادها و سازمانها است. به موقع برود ماجور و گرنه مغضوب است.باید اصلح را بزرگان یک قوم بشناسند و از طریق رسانه ها به مردم معرفی کنند تا به اشتباه انسان اکثر(اکثریت لایعقلون اند) به حداقل برسد. تا هر کس خود را شایسته هر کاری نداند.
✍"شهباز"
به " و اما بعد" بپیوندید: 👇👇
@engineer_majid_nikkhoo
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مولودی خوانی سیدرضا نریمانی به مناسبت ولادت حضرت علی (ع)
به " و اما بعد " بپیوندید 👇👇
@engineer_majid_nikkhoo
هدایت شده از و اما بعد... ✅
Seyed Reza Narimani1_6865603445.mp3
زمان:
حجم:
2.94M
به خانه برگردیم...
خونه آغوش حسینه مگه نه؟
به خونه برگردیم...
خونه بین الحرمینه مگه نه؟
سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مَنقَلَبٍ ینقَلِبونَ...
به "و اما بعد" بپیوندید👇
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
16.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مناظره کارشناسان سعودی و یمنی:
کارشناس سعودی:
🔺حوثی ها فرقه و گروهی ایرانی هستند و اعتباری نزد ما ندارند/این گروه به دستور ایران شروع به عملیات هایی در دریای سرخ کرده/اینها جماعتی تروریست هستند که همواره بر خلاف اتفاق نظر عربی عمل کردهاند...
کارشناس یمنی:
🔺شما که خودتان را خادم حرمین شریفین میدانید و ادعای اسلام دارید چرا این روزها مشغول رقص بر خون فلسطینیان هستید؟/ادعای دانشگاهی بودن دارید اما ادب گفتگو ندارید/تکلیف خودتان را روشن کنید یا صهیونیست باشید یا عرب!/شما با تمام جنایت هایی که انجام دادید در جایگاهی نیستید که بخواهید در مورد تروریست بودن یا نبودن دیگران اعلام نظر کنید.
به " و اما بعد " بپیوندید 👇👇
@engineer_majid_nikkhoo
و اما بعد... ✅
تصویری از مراسم ترحیم مدیرعامل بانک ملت! @engineer_majid_nikkhoo
" علی قلهکی"
🔹اِی کاش یکنفر (ترجیحا کارمند یک دستگاه نظارتی) روی کارتِ تاجِگلهای مراسم ختم مدیرعاملِ بانک ملت را میخواند و اسامی را یادداشت میکرد که این همه دستهگلِ عموما گرانقیمت با هزینه شخصی تهیه شده و یا پول بیتالمال!
▪️پی نوشت: با گشتوگذار در سایت های فروشِ آنلاین تاج گل _که حتما قیمتی پایینتر از گلفروشیها دارند_ و تطبیق تصاویر با گلهای موجود در مراسم مرحوم دولتآبادی، مدیرعامل بانک ملت، میتوان دریافت که رقم این دستهگلها بیش از ۱۰ میلیون تومان است!
به " و اما بعد " بپیوندید 👇👇
@engineer_majid_nikkhoo
بعد از رحلت پیامبر اکرم(ص) بسیاری از کارگزاران حکومت از میان افراد فاقد صلاحیت انتخاب شدند و اشرافیگری اولویت کارگزاران و مسئولان دولتی و سرمنشأ همه فسادها و انحرافات بعدی شد.
جامعه اسلامی ربع قرن بعداز رسول اكرم (ص)، بویژه در دوران خلیفه سوم اموی، از نابسامانیهای اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بسیاری رنج میبرد. کار بدان جا رسید که خویشاوندانی که نه تنها فاقد صلاحیت که بدسابقهترین اشخاص بودند، مقام و منزلت یافتند و بیت المال مسلمانان در اختیارشان قرار گرفت تا جایی که «ولید بن عقبه» که خداوند به صراحت او را فاسق و تبهکار خوانده بود (شرح نزول آیه ۶ حجرات)، به فرمانداری کوفه گماشته شد. وقتی ولید در چپاول بیت المال کار را به اوج رساند، حضرت علی (ع) خطاب به خلیفه وقت فریاد برآورد: « او را برکنار و مجازات کن و دیگر مسئولیت به او نسپار».
موضوع دیگری که باعث خشم مردم شد، مسئله بذل و بخششهای فراوان از بیت المال مسلمین بود از جمله ۳۰۰ هزار درهم، به اضافه شترهایی که به عنوان زکات جمع آوری شده بود، به اضافه زمینی که پیامبر(ص) وقف مسلمانان کرده بود، به حارث بن حکم ؛ ۳۲ میلیون و ۲۰۰ هزار درهم به طلحه؛ ۵۶ میلیون و ۸۰۰ هزار درهم به زبیر و ...
در چنین شرایطی که فساد و حیف و میل بیت المال به اوج خود رسیده بود، حضرت علی علیه السّلام بعد از بیست و پنج سال خانه نشینی، به اصرار مردم و به علت به ستوه آمدن آنها از فساد موجود و روی آوردن عدهای به سنتهای جاهلی گذشته، حکومت را پذیرفت و در اولین اقدام کارگزاران فاسد و نالایق را از کار برکنار کرد و اموال غارت شده بیت المال را بازگرداند و فرمود؛ بدانید هر زمینی و هر ثروتی را که از اموال خداوند به کسی بخشیده شده به بیت المال باز میگردد؛ حتی اگر مهریه زنان تان شده باشد و به هیچ کس امتیاز ویژهای نخواهم داد و آنان که از طریق غصب اموال عمومی صاحب ثروت بادآورده شده اند، علی همه آنها را به بیت المال باز خواهد گرداند». (خطبه شقشقیه)
سخنان علی(ع) برای کسانی که به استفاده بیحد و حساب از بیت المال عادت کرده بودند، بسیار سنگین بود، ولی تصور میکردند این سخنان شعاری بیش نیست. اما در روز سوم خلافت، هنگام پرداخت حقوق مردم، علی علیهالسّلام به عبید اللّه بن ابی رافع فرمود: «اول به مهاجران و سپس به انصار و به همه به طور مساوی سه دینار بپرداز!». وقتی علی در تقسیم بیت المال بدون توجه به ویژه خواریهای گذشته مو را از ماست کشید، صدای اعتراض زیاده خواهان قوم بلند شد، اما علی (ع) خطاب به آنها تأکید کرد:«به خدا سوگند، اگر بمانم و سالم باشم، با قاطعیت به این روش ادامه خواهم داد.»
به " و اما بعد " بپیوندید 👇👇
@engineer_majid_nikkhoo