استانداراصفهان درنشست با مدیران رسانه های استان :انتقال آب دریا به اصفهان باخط و آبگیر اختصاصی متعلق به استان.
درپروژه انتقال آب دریا به استان، باپیشینه ای که دراستان داشتیم میدانستیم نبایدازشریانی که ظرفیت محدود داردو شیرفلکه هم دست مانیست،آب گیری کنیم و به سمت خرید آب پیش رویم
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
استاندار اصفهان در نشست صمیمانه با مدیران رسانه های استان خبر داد:
۱- تحقق ۵۵ درصدی مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان در ۶ ماه پایانی سال ۱۴۰۱
۲- از دستاوردهای سفر ریاست محترم جمهوری به استان ۲۲۱ مصوبه با اعتباری کمتر از حدود ۲۷ هزار میلیارد سهم استان از این سفر بود.
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
سردار سلامی فرمانده کل سپاه : امسال برای سپاه پاسداران که تکیه گاه انقلاب اسلامی است، سال تولید قدرت است.
شهیدان حیدری و مهقانی از نشانههای وعدههای خدا است که ما میایستیم ، هر چه پیکرهای جوانان ما را روی دست تشییع کنند ما به شهادت حریص تر میشویم و این داستان ادامه دارد...
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
"تشکل حق از دیدگاه شهید مظلوم بهشتی"
تشکل حق، تشکلی است که انحصارطلب نیست. یعنی چه انحصارطلب نیست؟ یعنی این منطق خودپرستانه و ضدخداپرستی را ندارد که هرکس توی این تشکیلات هست آدم خوبی است و هرکس توی این تشکیلات نیست آدم خوبی نیست. این تفکر، شیطانی است ونه رحمانی و نه یزدانی.بنا رابر این بگذارید که در تشکلها انحصار طلبیها، وخودپسندیها راه پیدا نکند. در تشکلهایتان مواظب نفسالشیطان که مزاحم بهرهمندی ازنفسالرحمان است باشید. اگر تشکیلات واقعاًبنابراین انتخاب اصلح، بنابر میدان دادن به افراد برای شکوفائی استعدادها باشد، تشکیلات زمینۀ رشد است.والا تشکیلات یک خطر داردوآنکه یک انسان قالبی بسازد.
در تشکل درعین حفظ پیوند و ایجاد نظم آهنین، انسانها باید بتوانند که آزاد بیندیشند، انتقاد کنند و تصمیم بگیرند، بله،اجرای تصمیم اولیالامر همینطور که درکل جامعه منافاتی با آزادی ندارد، درتشکیلات هم منافاتی با آزادی ندارد، بشرط اینکه هیچ فرد وگروهی خودشان را بعنوان مدیران و رهبران در داخل تشکیلات تحمیل نکنند. اگر شما درداخل تشکیلاتتان خصلت ضد تحمیلی راحفظ کردیدو رشد دادید آنوقت تشکیلات، تشکیلات رحمانی است والا شیطانی میشود چه فرق میکند،بدترین خصلتی که از شیطان در قرآن یاد میشود استکبار است. خود را بزرگتر تلقی کردن،خود بزرگ بینی و بزرگی فروشی که لازمه قدرت طلبی است“
هر وقت این تشکل به جای آنکه نگهبان ارزشها باشدوتلاشگر در راه ارزشها باشد.به جای آنکه خداپرست و حق پرست وحقخواه کمال دوست و کمال خواه باشد،خودخواه شد .آن یک «طاغوت» میشود.
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
و اما بعد... ✅
"تشکل حق از دیدگاه شهید مظلوم بهشتی" تشکل حق، تشکلی است که انحصارطلب نیست. یعنی چه انحصارطلب نیست؟ ی
https://hajifirouz7.asset.aparat.com/aparat-video/eb60ac6b3d20120f8ca8e13a38783f1f41584487-144p.mp4?wmsAuthSign=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ0b2tlbiI6ImI2ZWZlMzQ1YTNkYzdmM2YzYjVmNzcxZTdjZTIzMmM1IiwiZXhwIjoxNjgwOTg4ODk5LCJpc3MiOiJTYWJhIElkZWEgR1NJRyJ9.gIm355aAQ6SqrAYFE9HwnOFfIqxwLZuQvUB_xXY8CN0
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
پيامبر مکرم اسلام (صلی الله عليه و آله) فرمود: راستى پيشه كنيد كه آن درى از دربهاى بهشت است و از دروغ بپرهيزيد، كه آن درى از درب هاى جهنم است.
#فرافکنی
#دروغ
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
نماز شب هجدهم ماه رمضان برای کسب رضایت خداوند
امام علی علیه السلام فرمودند:
هر کس در شب هجدهم ماه رمضان، چهار رکعت نماز بخواند در هر رکعت بعد از سوره حمد ۲۵ مرتبه سوره کوثر را بخواند ، از دنیا نرود تا اینکه فرشته مرگ به او بشارت بدهد که خداوند عز و جل از او راضی است و خشمگین نیست.
وسائل الشیعه ج ۵ ص ۱۸۸
چه خوب است که این نماز پرفضیلت را به امام عصر ارواحنا فداه هـدیه کنیم.
#امام_زمان
#رمضان_مهدوی
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
فضیلت و ثواب روز هجدهم ماه مبارک رمضان برای روزه داران این روز طبق روایت پیامبر اکرم صل الله علیه و آله و سلم :
روز هجدهم، خداوند به جبرئیل و میکائیل و اسرافیل و حاملان عرش و کرسى و کرّوبیان فرمان مى دهد که براى امّت محمّد صلی الله علیه و آله تا سال آینده استغفار کنند و در روز قیامت خداوند ثواب مسلمانان بدر را به شما عطا خواهد کرد.
امالی صدوق /مجلس دوازدهم/ص۴۹
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
۱- سه شنبه ۱۵ فروردین ماه
شورای رقابت: در جلسه امروز شورا میزان افزایش قیمت خودروهای داخلی تعیین شد. بعضی از خودروها کمتر از ۳۰ درصد افزایش قیمت دارند و تعدادی نیز افزایش قیمت بسیار اندکی خواهند داشت؛ البته افزایش قیمت چند خودرو هم بیش از ۷۰ درصد است.
۲-پنج شنبه ۱۷ فروردین ماه
مخبر : قیمت های کارخانه ای ارائه شده درجلسه اخیرشورای رقابت را افزایشی غیرمتعارف دانسته که آثار تورمی دارد.
۳- جمعه ۱۸ فروردین ماه
سخنگوی شورای رقابت:
اینکه بعد از حرف آقای مخبر قیمتها دوباره اصلاح شود بستگی به نظر اعضای شورا دارد. البته مصوبه شورا که ابلاغ شد و تغییر نمیکند، اما ممکن است شورا تصمیم دیگری براساس شرایط دیگری اتخاذ کند و این مسئله در جلسه فردای شورا مطرح میشود.
۴-یکشنبه ۲۰ فروردین
مدیرعامل سایپا و نماینده وزارت صمت: در تمام خودروهای داخلی از جمله پژو ۲۰۶، پرشیا، سمند و دنا حدودا قیمتها ۲۹ درصد گران شدند. خودروی شاهین ۱۸ درصد و کوئیک اتومات ۱۷ درصد گران شده.
قیمتهای اولیه شورای رقابت بالای ۴۰ درصد بود که بعد از دستور معاون اول رئیسجمهور بررسی و قیمتی مدنظر قرار گرفت که بتوانیم افزایش تولید را براساس آن انجام دهیم.
قراردادها در زمان پیشفروش بهقیمت روز است و تمام خودروهای ثبتنامی با قیمتهای جدید تحویل داده خواهد شد.
پ.ن: اقناع سازی تمیز و قشنگ برای افزایش ۲۹ درصدی قیمتها...
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
"اما فرودگاه شهرکرد"
تاثیر پیگیری های مسئولین استان در اضافه شدن پرواز صبح شنبه مسیر تهران-شهرکرد و بالعکس قابل تقدیر است....
برقراری پرواز در مسیرهای عسلویه و مشهد یک خواسته ی به حق مردم استان است...
مصوبه ریاست جمهوری در خصوص برقراری پروازها باید پیگیری شود....
همپوشانی پروازها در مسیرهای خالی ضمن تثبیت پروازها ، شرایط بقا و احیای فرودگاه شهرکرد را به دنبال خواهد داشت...
فرودگاه تا روزهای اوج خود همچنان فاصله دارد...
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
امشب شب بیدار ماندن و بیدار شدن است...
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
🔺️نامه مهم توکلی به رئیسی؛ بخشنامه افزایش چند برابری هزینه آزادسازی مدارک تحصیلی را ابطال کنید
احمد توکلی، رئیس هیأت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت با ارسال نامه ای به رئیس جمهور، خواستار ابطال بخشنامه اخیر سازمان امور دانشجویان درباره افزایش ۶ برابری هزینه آزادسازی مدارک تحصیلی شد. این نامه در پی درخواست ۳۴ هزار دانشجو از دیده بان، نوشته شد.
🔹 در این نامه آمده است، این کار نه قانونی است نه عاقلانه. قانونی نیست زیرا بخشنامه قانونی وزارت علوم مقرر می دارد که مبلغ هزینه تحصیلی در ابتدای هر سال تحصیلی برآورد و ابلاغ گردد. مجری حق ندارد طرز دریافت را تغییر دهد چون در بخش عمومی، مجریان اختیار هیچ کاری را ندارند مگر اینکه در قانون یا مقررات قانونی تصریح شده باشد.
🔹 عاقلانه نیست به دلیل اینکه به جای افزایش تدریجی قیمتها که آسیب چندانی را به قیمت های نسبی وارد نمی کند، متغیری را یکباره چند برابر کنید زیرا هزینه اش برای اقتصاد ملی بیش از آنی است که به نظر می آید. چون دانایی و خیرخواهی خدمت گذاران در دولت را زیر سوال می برد و موجه کننده تغییرات شگفت آور و غیر منطقی اقتصادی در کشور خواهد بود.
https://t.me/engineer_majid_nikkhoo
و اما بعد... ✅
🔺️نامه مهم توکلی به رئیسی؛ بخشنامه افزایش چند برابری هزینه آزادسازی مدارک تحصیلی را ابطال کنید احمد
🔺️ دستور فوری دفتر رئیس جمهور به وزیر علوم جهت بررسی نامه دیده بان شفافیت و عدالت در خصوص «لغو بخشنامه سازمان امور دانشجویان در مورد افزایش شش برابری هزینه آزادسازی مدارک تحصیلی»
https://t.me/engineer_majid_nikkhoo
"همه باید قانون را فصل الخطاب بدانند"
به موضع گیریهای مقام معظم رهبری در مورد قانون ، رعایت آن علی الخصوص توسط کارگزاران نظام جمهوری اسلامی دقت کنید:
۱- اینکه کسی توقّع داشته باشد آزاد باشد و برخلاف قانون عمل کند، منطقی نیست و این وجود ندارد.(۱۳۹۷/۰۱/۰۱ بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی)
۲-همه قانون را معیار بدانند؛ ما از بیقانونی ضرر میکنیم، ضربه میخوریم. سال ۸۸ دیدید؛ اینکه کشور در سال ۸۸ دچار خسارت شد -سال ۸۸، هم خسارت مادّی پیدا کردیم، هم آبرویمان در دنیا به خطر افتاد- بهخاطر چه بود؟ بهخاطر بیقانونی.
(۱۹/۱۰/۹۶بیانات در دیدار قم)
۳-از قانون تخطّی نباید کرد، در اجرای قانون هم هرگز تأمّل و تردید نباید ورزید.(۱۳۹۶/۰۶/۲۶
بیانات در مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی)
۴-قانون، برای همه است؛ هیچ استثنائی در مورد قانون وجود ندارد.(۱۳۹۶/۰۲/۱۰ بیانات در دیدار کارگران)
۵-قانون ریل است؛ از این ریل اگر چنانچه خارج شدیم، حتماً آسیب و صدمه است.(۱۳۹۲/۰۶/۰۶
بیانات در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیأت دولت)
۶-قانون اساس کار و ریل حرکت قطار انقلاب است.(۱۳۹۲/۰۳/۰۸ بیانات در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی)
۷-تنها محدودیتی که برای رئیس جمهور در کشور ما وجود دارد، محدودیت قانون است؛ قانون فقط به او محدودیت میدهد، که این هم محدودیت نیست؛ قانون، هدایتکننده است؛ محدودکننده نیست. قانون، راه را نشان میدهد که چگونه حرکت کنیم.(۱۳۹۲/۰۳/۱۴ بیانات در مراسم بیست و چهارمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله))
۸-همه باید قانون را فصلالخطاب بدانند.(۱۳۹۱/۰۳/۰۷ پیام به مناسبت آغاز به کار نهمین دورهی مجلس شورای اسلامی )
۹-هیچ چیزی از قانون بالاتر و عزیزتر نیست.(۱۳۹۰/۱۰/۱۹ بیانات در دیدار مردم قم به مناسبت سالروز ۱۹ دی)
اما امروز خبری منتشر شد مبنی بر زده شدن قفل بر درب اداره ورزش و جوانان بروجن بدستور یک مقام مسئول در بروجن که البته تکذیب هم نشد...وجالبتر آنکه به ماده ۱۰ شرح وظایف استانداران و فرمانداران (مصوبه شورایعالی اداری۱۳۷۷) نیز استناد شده است...
اما ماده ۱۰ شرح وظایف استانداران و فرمانداران دقیقاچه میگوید؟
"ماده ۱۰ : رؤسا و مسئولین ادارات موضوع ماده ۸ در شهرستان با هماهنگی فرماندار منصوب می شوند.
چنانچه بین فرماندار و مدیر كل یا بالاترین مقام دستگاه اجرایی استان در خصوص نصب روسا و مسئولین ادارات شهرستان اختلاف نظر وجود داشته باشد، بمنظور حل اختلاف ، هیأتی مركب از استاندار بعنوان نماینده رئیس جمهور، مدیر كل و یا رئیس سازمان ذیربط و فرماندار شهرستان مربوطه تشكیل و اتخاذ تصمیم خواهند نمود.
عزل و تغییر رؤسا و مسئولین ادارات شهرستان توسط مقامهای مجاز دستگاههای ذیربط باطلاع فرماندار صورت می گیرد"
در اینماده دقیقا راهکار رسیدگی به اختلاف نظر بین فرماندار و مدیر کل یک دستگاه در نصب مسئول یک اداره در شهرستان شرح داده شده است...
در کجای این ماده به پلمپ یا زده شدن قفل به درب یک اداره اشاره شده است؟؟!
این خبر یا باید تکذیب شود یا استاندار استان به عنوان بالاترین مسئول و نماینده دولت و با توجه به تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری و البته ریاست محترم جمهور به رعایت قانون علی الخصوص توسط کارگزاران نظام جمهوری اسلامی بصورت عاجل ورود نماید...
در این باره باز هم خواهم نوشت...
https://t.me/engineer_majid_nikkhoo
"همه باید قانون را فصل الخطاب بدانند"
قسمت دوم
با یک جستجوی ساده میتوانید به خبر زیر به نقل از خبرگزاری فارس در تاریخ ۹/۹/ ۹۰ دست یابید:
"خبرگزاری فارس: فرماندار شهرستان بروجن گفت: به علت عدم هماهنگی اداره اوقاف و امور خیریه بروجن با فرمانداری در عزل و نصب رئیس جدید، این مرکز پلمپ شد."
بنابراین اقدام امروز فرماندار بروجن که تکذیب هم نشد مسبوق به سابقه است...
در نوشته ی قبلی به فصل الخطاب بودن قانون با تاکیدات و دستورات مقام معظم رهبری اشاره شد...ماده ۱۰ شرح وظایف استانداران و فرمانداران نیز به صراحت راه برون رفت از اختلاف نظر میان مدیر کل یا رئیس سازمان ذیربط با فرماندار یک شهرستان در انتصاب روسا و مسئولین ادارات شهرستان را به صراحت بیان نموده است...
سئوال اینجاست که فرماندار بروجن بر اساس کدام دستورالعمل یا ضابطه قانونی اقدام به قفل زدن بر درب یک اداره در بروجن نموده است و اگر چنین نیز نبوده چرا تکذیبیه صادر ننموده است؟
استاندار یک استان نیز در بعضی انتصابات علی القائده با وزیر مربوطه در انتصاب برخی مدیران میتواند اختلاف نظر داشته باشد ، آیا بر اساس رویه ناصواب قفل زدن ، آیا امکان پلمپ یا قفل زدن بر درب یک اداره کل وجود دارد؟
مدیر کل فعلی اداره کل ورزش و جوانان استان علی رغم برخی انتقادات بعضا درست یا غلط مدیر یک دستگاه در استان است و قائدتا مورد تایید استاندار ، رویه انتصاب یک رئیس در شهرستان نیز در قانون به صراحت آمده است...قفل زدن بر درب یک اداره که متاسفانه تکذیب هم نشده است ، تمسخر و هجو قانون نیست؟
نظر مقام ارشد استان چیست؟؟
https://t.me/engineer_majid_nikkhoo
تاسف بار تر از اقدام فرماندار بروجن در قفل زدن بر درب یک اداره دولتی و تکرار مجدد نقض آشکار قانون ودر منافات کامل با تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری در فصل الخطاب بودن قانون بخصوص در رویه مسئولان ، سکوت مسئولان ارشد استان در مقابل این رویه خلاف و مغایر با قانون است!!
https://t.me/engineer_majid_nikkhoo
وظیفه ی اخص دولت بعنوان رکن اجرایی و قوه ی تقنینی بعنوان رکن نظارتی اشدکنترل
در بازگشت ارز حاصل از صادرات غیرنفتی مانندسیمان و فلزات و البته مشتقات نفتی در پتروشیمی ها توسط شرکتهای حاکمیتی به چرخه ی اقتصاد کشور است،غیر از این باشد مهار تورم و رشد تولید توسط دولت ممکن نیست.
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
مصاحبه #عادل_فردوسی_پور با #جهانبخش یک #بازجویی تمام عیار و خائنانه است !
اینان همانها هستند که بزرگترین عملیات رسانه ای را بر علیه #آمنه_سادات_ذبیح_پور و #علی_رضوانی به راه انداختند...
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
امشب یه بنده خدا زنگ زد که آقا شما بگویید مسیر شیخ علی خان به سمت موگویی که به علت بارش برف مسدود شده است چه موقع بازگشایی میشود؟
باور نکردم...به یکی دیگر از دوستان زنگ زدم تایید کرد...باورش سخت است...اماظاهرا واقعیت دارد...مردم به که بگویند؟؟
جواب مردم را چه کسی میدهد؟!
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
"بررسي روند تغييرات نرخ بيكاري در زمستان ۴۰۱"
گزارش جدید مرکز آمار نشان میدهد نرخ بیکاری با رسیدن به ۹/۷ درصد در زمستان ۱۴۰۱ نسبت به فصل پائیز آن ۱/۵ واحد درصد و نسبت به زمستان سال قبل از آن ، ۰/۳ واحد درصد افزایش یافته است.
نتايج طرح آمارگيري نيرويكار زمستان ١٤٠١ منتشر شد. بررسي نرخ بيكاري افراد ١٥ ساله و بيشتر نشان ميدهد كه ٩,٧ درصد از جمعيت فعال (شاغل و بيكار)، بيكار بودهاند. بررسي روند تغييرات نرخ بيكاري حاكي از آن است كه اين شاخص، نسبت به فصل مشابه در سال قبل (زمستان ١٤٠٠) ، ٠.٣ درصد افزایش یافته است.
در زمستان ١٤٠١، به ميزان ٤٠,٥ درصد جمعيت ١٥ ساله و بيشتر، از نظر اقتصادي فعال بودهاند، يعني در گروه شاغلان يا بيكاران قرار گرفتهاند. بررسي تغييرات نرخ مشاركت اقتصادي حاكي از آن است كه اين نرخ نسبت به فصل مشابه در سال قبل (زمستان ١٤٠٠) ٠.١ درصد افزایش يافته است.
جمعيت شاغلين ١٥ ساله و بيشتر در اين فصل ٢٣ ميليون و ٤٣٦ هزار نفر بوده كه نسبت به فصل مشابه سال قبل ٢٦٣ هزار نفر افزایش داشته است. بررسي اشتغال در بخشهاي عمده اقتصادي نشان ميدهد كه در زمستان ١٤٠١، بخش خدمات با ٥٣,٧ درصد بيشترين سهم اشتغال را به خود اختصاص داده است. در مراتب بعدي بخشهاي صنعت با ٣٣.٢ درصد و كشاورزي با ١٣.٠ درصد قرار دارند.
نرخ بيكاري جوانان ١٥ تا ٢٤ ساله حاكي از آن است كه ٢٤,٢ درصد از فعالان اين گروه سني در زمستان ١٤٠١ بيكار بودهاند. بررسي تغييرات فصلي نرخ بيكاري اين افراد نشان ميدهد، اين نرخ نسبت به فصل مشابه در سال قبل (زمستان ١٤٠٠) ١.١ درصد افزایش يافته است.
بررسي نرخ بيكاري گروه سني ١٨ تا ٣٥ ساله نیز نشان میدهد كه در زمستان ١٤٠١، ١٧,٤ درصد از جمعيت فعال اين گروه سني بيكار بودهاند. این در حالی است که تغييرات فصلي نرخ بيكاري این افراد نشان ميدهد اين نرخ نسبت به زمستان ١٤٠٠، به ميزان ٠.٨ درصد افزایش يافته است.
بررسي سهم جمعيت ١٥ ساله و بيشتر داراي اشتغال ناقص نشان ميدهد كه در زمستان ١٤٠١، ٩,٥ درصد جمعيت شاغل، به دلايل اقتصادي (فصل غيركاري، ركود كاري، پيدا نكردن كار با ساعت بيشتر و…) كمتر از ٤٤ ساعت در هفته كار كرده و آماده براي انجام كار اضافي بودهاند. اين در حالي است كه ٣٥.٦ درصد از شاغلين ١٥ ساله و بيشتر، ٤٩ ساعت و بیشتر در هفته كار كردهاند.
خاطر نشان ميسازد اطلاعات نتايج طرح مذكور به صورت تفصيلي به زودي در درگاه ملي آمار به نشاني www.amar.org.ir قابل دسترس خواهد بود.
برای دریافت اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه نمایید.
https://www.amar.org.ir/Portals/0/News/1402/nirooye%20kar-1401-12.pdf?ver=1MmTze872ZtM4OFnTDElUg%3d%3d
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
دقت کنید:
بر اساس بررسی روند تغییرات نرخ بیکاری منتشره توسط مرکز آمار ایران در ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۲ در استان چهارمحال و بختیاری :
۱- نرخ مشارکت اقتصادی در زمستان ۴۰۱ ، به میزان ۳۷/۲ بوده که نسبت به زمستان ۴۰۰ با ۴۰/۶ درصد ، ۳/۴ در صد کاهش را نشان میدهد.
۲- نسبت اشتغال در زمستان ۴۰۱ ، ۳۲/۲ درصد بوده که نسبت به زمستان ۴۰۰ ، ۳/۴ درصد کاهش را نشان میدهد.
۳- برآورد نقطه ای نرخ بیکاری با فاصله اطمینان ۹۵ درصد (در بازه۱۶/۹-۱۰/۲) در زمستان ۴۰۱ به میزان ۱۳/۵ درصد بوده که نسبت به زمستان ۴۰۰ ، ۱/۱ درصد افزایش را نشان میدهد.
https://www.amar.org.ir/Portals/0/News/1402/nirooye%20kar-1401-12.pdf?ver=1MmTze872ZtM4OFnTDElUg%3d%3d
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
"#دلار زدایی نیاز به نظارت دقیق مجلس و همت خستگی ناپذیر و بدون هراس دولت دارد"
۱-صادرکنندگان(شرکتها) باید ارز خود را به چرخه اقتصاد بازگردانند...بر اساس داده ها از ۴۹ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی، ۳۹ میلیارد دلار مربوط به صادرکنندگان محصولات معدنی، فلزات، محصولات شیمیایی، لاستیک و پلاستیک است. یعنی ۸۰ درصد ارز کشور در اختیار این شرکتهاست.
۲-جلوگیری از قیمت گذاری دلاری محصولات توسط شرکتهای دولتی
سخن فرزین دقیق است : "در دهه ۹۰ بخصوص در ۴سال گذشته، عامل تورم #فشار_هزینه بوده و مهمترین دلیل فشار هزینه هم #نرخ_ارز است".
۳-جلوگیری از قیمت گذاری مواد اولیه تولیدات صنعتی با دلار
۴-نظارت دقیق بر چگونگی تخصیص ارز کشور به شرکت های دولتی
۵-مقابله با شوک قیمتهای کلیدی مانند ارز
۶- اما راهی جز این نیست که جریان انقلابی باید افراد را نه از قبیله و اردوگاه سیاسیشان، که از مواضع اقتصادیشان بشناسد.
#دلار_زدایی
#نه_به_نئولیبرالیسم
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
مطلب زیر را سوم آذر ۴۰۱ منتشر کردم:
*" استاندار بعد از یکسال* "
قسمت اول
در ۳۰ آبانماه ۴۰۰ هیات دولت سیزدهم به غلامعلی حیدری به عنوان استاندار چهارمحال و بختیاری رای اعتماد داد و جمعه چهارم آذر ۴۰۱ دقیقا یکسال از معارفه ی ایشان به عنوان استاندار استان میگذرد اما دقیقا در یکسال گذشته در استان چه روی داده است؟
غلامعلی حیدری اما از لحاظ شخصیتی فردی محجوب و دارای سلامت نفس میباشد...
اگرچه همیشه اینطور نیست که یک شخص به تنهایی قادر به جابجایی شاخص های کلان یک استان باشد اما قطعا راهبری درست توسط یک مدیر شایسته میتواند این شانیت را داشته باشد... اکنون آیا ایشان تحت عنوان استاندار استان و یک راهبر توانسته است منویات رهبر معظم انقلاب و ایضا دولت سیزدهم را جامه ی عمل بپوشاند (اگرچه راهبری در سطح کلان نیز بسیار حائز اهمیت است) ؟؟
من زیاد به اعداد و آمار سازمان برنامه و بودجه استان اعتقاد ندارم... مثلا همین کاهش نرخ بیکاری و جدا شدن استان از انتهای جدول که چندان با شاخص های کلان استان هم همخوانی ندارد (کم و بیش قبلا دلایل آن را بطور مبسوط گفته ام و البته امیدوارم فاجعه ی درامدها و هزینه های استان در لایحه بودجه ی پیشنهادی دولت در سال ۴۰۱ مجددا در لایحه بودجه۴۰۲ تکرار نشود و ایضا برخی مجبور نباشند به دنبال نوشدار بعد از مرگ سهراب باشند و بعد خوشحالی کنند که هزار میلیارد تومان درامد مالیاتی دولت از استان چهارمحال و بختیاری با میانجیگری رئیس کمیسیون تلفیق به استان تهران انتقال یافته!!)
از نرخ بالای بیکاری که گذر کنیم...در شاخص های کلان استان مانند رکود و تورم نیز همچنان استان چهار محال و بختیاری رکورد دار است...
در انتصابات استاندار همچنان ابهامات و سئوالهای زیادی بی پاسخ مانده است از احتمال دخالت نمایندگان درانتصابات تا گلایه و شکایت جدی نماینده بروجن از مشخص نبودن شاخصها در انتصابات تا اداره ی بسیاری از ادارات کل و ایضا استانداری با سرپرستی تا انتصابات بسیار ضعیف تا جایی که سطح ابهامات و عدم پاسخگویی به حدی میرسد که عملا انتصاباتی مانند روابط عمومی استانداری یا معاونت توسعه ی استانداری عملا اطلاع رسانی نمیشود!!!
تفویض وظایف به معاونت ها خارج از یک روال مشخص منجر به عدم پاسخگویی استاندار در بسیاری از ناکارامدی ها و ابهام در عملکرد برخی معاونتها خود جای انتقاد جدی داشته و دارد و البته عدم تحقق عدالت محوری در بعضی شاخصها...همین ناترازی بین مصارف ومنابع بانکها که معاونت اقتصادی استاندار چند روز پیش به آن اشاره نمود و البته شخص استاندار رئیس شورای هماهنگی بانکها در استان نیز میباشد دقیقا موشکافی نشده و ابهام در عملکردها محل سئوال است...آیا هدایت و هماهنگی فعالیت بانكها و تعیین اولویت ها در اعطای تسهیلات تكلیفی بانكی در چهارچوب سیاستها و برنامه های توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی كشور و تشویق سرمایه گذاران از طریق تشكیل مؤسسات اعتباری غیردولتی و جذب سرمایه های محلی و سوق دادن آنها به سمت فعالیتهای تولیدی و عمرانی صورت پذیرفته؟
بارها در رابطه با فرودگاه شهرکرد نوشتم...نگاهی به فرودگاه شهرکرد و تعداد پروازهایش بیندازید...هنوز حجاج استان از فرودگاه اصفهان به عتبات و حج تمتع عزیمت میکنند...چند ماه پیش استاندار پس از عدم نتیجه گیری از دیدار با رییس سازمان هواپیمایی کشور، وظیفه ی پیگیری افزایش پروازها را به مدیر کل راه و شهرسازی سپرد ...آیا این فرافکنی،منطقی بود؟؟ به چه دلیل مصوبه سفر رئیس جمهور درمورد افزایش پروازها از فرودگاه شهرکرد پیگیری نشد؟؟ این لزوم سرمایه گذاری شرکتهای خصوصی را چه کسی به آقایان یاد داد تا اصل لزوم استفاده از عدالت توزیعی ازامکانات کشور فراموش شود؟
اما استفاده از ظرفیت ها و توانمندی انسانی و مدیریتی دربسیاری ادارات کل مغفول ماند...به اینکه برخی وقتی میگویندچرا از توانمندی های استان درست استفاده نمیکنیدواز این حیث نیم نگاهی به خودشان دارندمیگذرم که این یک چالش همیشگی بوده وقابل اعتنانیز نیست اما بالواقع بسیار بهترمیشددراحیای ترازسطح مدیریتی دراستان گامهایی برداشت که این مهمانجام نشد،در انتقادپذیری،شخص استاندار راه درازی در پیش دارد ودسترسی به استاندار حتی درسامدوحتی توسط کارکنان استانداری بسیار دشوار است...استانداربایداز وعده و وعید بپرهیزد واز کارهای صورت پذیرفته شده بگوید اگرچه امیدوار کردن به اینده به خودی خود اشکال ندارداماهمه کار نیست...استاندارباید بداندبرای پایان سال ۴۰۲وعده زیاد داده است و اگر بماند با این سیستم مدیریت راه دشواری در پیش دارد...نمایندگان در سراشیبی انتخابات سال آینده قرار دارندواستاندار درپیشبرد کارها نیاز به دقت و همت دارد...استاندار باید بداند برای پایداری آب شرب استان تا۵۰ سال آینده وورود فلان قرارگاه وسرمایه گذار وفلانمقدار بودجه قولها داده است...وایضا روزهایی که به سرعت
میگذرد
و اما بعد... ✅
دقت کنید: بر اساس بررسی روند تغییرات نرخ بیکاری منتشره توسط مرکز آمار ایران در ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۲ د
قبلا هشدار داده بودیم...دوستان ناراحت شدند...پیش خود گفتند امروز را بچسبیم ...فردا خدا بزرگ است... این براورد ناراحت کننده را مرکز آمار منتشر کرده...دوستان از همین امار هم ناراحت میشوند...
مقاله در کانال موجود است
مجدد بارگزاری میکنم...
البته در کنار استان چهار محال و بختیاری ، ۵ ردیف بالاتر به نرخ مشارکت اقتصادی ،نسبت اشتغال ، و نرخ بیکاری استان اصفهان نگاه کنید...دو مورد اول آن بهبود یافته و نرخ بیکاری حدود چهار دهم درصد افزایش یافته...
و اما بعد... ✅
دقت کنید: بر اساس بررسی روند تغییرات نرخ بیکاری منتشره توسط مرکز آمار ایران در ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۲ د
آین مطلب را در مرداد ماه سال گذشته نوشتم...
*"آیا در بهبود شاخص های کلان استان گامهایی برداشته شده است* ؟"
آیا گذشت ۲۴۴ روز از انتصاب استاندار جدید و به تبع آن انتصابات انجام شده توسط ایشان و البته مجموع عملکرد دوستان باعث تغییر و تحولی در استان شده است؟
دلایل روشن کاهش نرخ بیکاری ۲۰/۲ و۲۰/۸درصدی در سال ۹۵ و ۹۶ نسبت به ۱۲/۳درصد در سال ۴۰۰ چیست؟ تعداد کارخانه های عظیم و به عبارت دیگر صنایع بزرگ با کارکنان بالای ۱۰۰ نفر به بهره برداری رسیده که منجر به ایجاد اشتغال در سال ۱۴۰۰ یا ۱۴۰۱ شده اند چند مورد است؟ دقیقا چه اتفاق خاصی روی داده که حدود ۵ درصد نسبت به سال ۱۳۹۵ و بیش از ۲ درصد نسبت به سال قبل یعنی چیزی حدود ۸۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ نفر شغل ایجاد شده است؟ دقیقا تعداد ورودی گردشگران به استان نسبت به آنچه برای سال ۱۴۰۰ و البته ۱۴۰۱ در برنامه ششم پیش بینی شده به چه میزان است؟ آیا حدود ۱۴۰ واحد صنعتی از ۱۰۴۹ واحد صنعتی در استان یعنی حدود ۱۳درصد در طی این سال ها ازجمله در سال ۱۴۰۰ به حالت تعطیل درنیامده و این براورد غلط است؟ آیا در شاخص های کلان استان از جمله رتبه ۲۹ سهم تولید استان در کشور در تولیدناخالص داخلی،سهم ناچیز استان در صنایع بزرگ در کشور ،۱۶۰۰ پروژه صنعتی نیمه تمام یعنی حدود ۶۲درصد از واحدهای صنعتی نیمه تمام هستند که ۱۱۰۰واحد صنعتی ان پیشرفت فیزیکی زیر ۲۰درصد دارند تغییری حاصل شده است؟نشانه های تغییر در استقرار صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی چیست ؟ آیا حتی بهبود نسبی در افزایش بهره وری در این بخش با توجه به تولید سنتی و مشکلات تامین آب حتی در بحث شرب استان و تعمیم طبیعی آن به صنعت و کشاورزی و وجود حدود ۱۰۰۰ پروژه نیمه تمام و البته بی توجه ای به پروژه های پیشران اقتصادی از جمله سدهای نیمه تمام که حدود ۱۵تا ۲۰سال از زمان شروع آنها گذشته یا مشابه سد گهرو که صرفا حدود ۱۵سال پیش یکبار تامین اعتبار شده و رها شده و سایر پروژه های مهم و اساسی مشابه روی داده است؟
آیا بررسی مجدد نرخ بیکاری در استان با درنظر گرفتن تمام پارامترهای مورد بررسی با توجه به سابقه ی انحراف ۵/۵ درصدی نرخ بیکاری در دستور کار قرار گرفته است؟
ایا در سامانه سازمان برنامه استان جمعیت فعال و تعداد بیکاران به صورت سالانه به روز رسانی شده است؟
اما آمار زیر مربوط به کداماستان است و آیا تغییری در آنها روی داده است؟
بالاترین نرخ یا دومین نرخ ببکاری کشور در ۵ سال گذشته ، نابرابری بالای توزیع درامد در استان و بر مبنای براوردها از ۳۶ صدم در سال ۹۱ به ۴۴ صدم در مقیاس ضریب جینی در سال۹۵ و البته افزایش ان در سالهای اخیر ، کمتر بودن همیشگی تخصیص اعتبارات تملک دارایی ها برای استان از میانگین تخصیص کشوری ، دارا بودن تنها ۶۹/ درصد تولید ناخالص ملی توسط استان با داشتن یک درصد وسعت و ۱/۲ درصد جمعیت کشور، کمتر بودن سرانه درامد خانوار استان ۴۴ درصد از میانگین کشوری ، کاهش نرخ ازدواج در سالهای اخیر برای مثال عدد ازدواج در سال۸۵ برابر ۱۲۰۱۳ و در سال ۹۸ عدد ۵۰۰۰ ،
افزایش نرخ طلاق بطوریکه در سال ۸۵ از هر ۱۰۰۰ ازدواج ۴۸ اما در سال ۹۸ از هر ۱۰۰۰ ازدواج ۲۰۶ منجر به طلاق شده است به عبارت دیگر ۲۰ درصد ازدواجها منجر به طلاق شده است، مهاجرت در سال ۸۵ به میزان ۳۰۸۲ نفر بوده که این عدد در سال ۹۵ یعنی اخرین سرشماری به ۴۰۷۹ و با افزایشی به میزان ۳۰ درصد افزایش یافته است ، در بودجه ۴۰۱ از مجموع ۲۶۰۰۰۰ میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی های کشور تنها ۲۶۰۰ میلیارد تومان یعنی ۱ درصد و فاصله معنادار آن با ۱/۲ درصد...
دوستان آمار دهند...خواهیم نوشت...
https://t.me/engineer_majid_nikkhoo
مهدی محمدی در کانال تلگرامیش نوشت:
این متن و تصویر هیچ ارتباطی به من ندارد و اکانت اینستاگرام من این نیست.
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
بزرگترین افتخار نظام جمهوری اسلامی و مسئولین آن و رهبر گرانقدر آن تاکید بر قانونگرایی است،رهبر معظم انقلاب در سخت ترین شرایط از جمله فتنه ی ۸۸ از اجرای نص صریح قانون ذره ای عقب نشینی نکردند..یک عذرخواهی و تاکید بر قانون گرایی بر عزت افراد می افزاید.
#سرپرست_فرمانداری_بروجن
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo