✅چرا جنگ قرهباغ پایانی ندارد؟
🔻قرهباغ همچنان یکی از کانونهای مهم بحران در منطقه قفقاز است. درگیریهای روزهای اخیر در قرهباغ سومین درگیری مهم از زمان توافقنامه آتشبس بیشکک در سال ۱۳۷۳ تاکنون است. درگیریهای فروردین ۱۳۹۵ و تیر ۱۳۹۹ دو درگیری شدید دیگر در این زمینه است.
🔸یکی از علل مهمی که در کنار سایر علل داخلی، منطقهای و بینالمللی باعث میشود هر از چند گاهی شاهد تبادل آتش در این منطقه باشیم دقیقاً در توافقنامه آتشبس بیشکک نهفته است. همچنان که از نامش پیداست چیزی که به جنگ چند ساله ارمنستان و آذربایجان از سال ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۳ پایان داد نه پیمان صلح بلکه توافق آتشبس بوده است که بیش از ۲۶ سال قرهباغ را در حالت نه صلح و نه جنگ نگه داشته است.
🔺در روابط بینالملل شرایطی که بر قرهباغ حاکم است را نبرد منجمد مینامند، به این معنا که یک درگیری مسلحانه فعال به پایان رسیده اما هیچ چهارچوب سیاسی یا حقوقی و یا قراردادی که دارای ضمانت اجرایی قوی باشد، درگیری و جنگ و اشغالگری را برطرف نکرده است. تجربه تاریخ رپابط بینالملل چند قرن اخیر نشان داده است مناطق و موضوعاتی هم که وضعیت نبرد منجمد بر آنها حاکم باشد، همواره از استعداد بالایی برای شعلهور شدن زبانههای جنگ و خشونت برخوردار بوده است.
#ثامن
✅ سوال های وارده در کانال های ثامن
👌 سوال سوم:
❌ اهداف جریان تحریف چیست؟ راهکار های عملی برای مقابله با این جریان کدام است؟ آیا توجه دارید گرانی، بیکاری و رکود اقتصادی زمینه پذیرش تبلیغات جریان تحریف را افزایش داده است؟
👈 پاسخ
🔻جریان تحریف واقعیات تلخ جامعه را ضریب می دهد و آنها را بزرگنمایی می کند. بیکاری، گرانی، ضعف تدبیر و مشکلات موجود واقعیتهای غیرقابل انکاری هستند.
اما جریان تحریف در سه حوزه مشخص تمرکز می کند:
🔸 الف) ریشه مشکلات موجود؛
جریان تحریف چنین القا می کند که اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی مانند استقلال و حاکمیت دین در جامعه، ریشه اصلی مشکلات فعلی است، چرا که این آرمانها در عرصه بینالملل برای ایران دشمن تراشی کرده است. در حوزه مدیریت نیز تلاش زیادی دارند که سیستم نظام اسلامی را فاسد جلوه دهد که باعث مشکلات فعلی شده است. در حوزههای مصداقی سیاستهای منطقهای ایران را عامل مشکلات معرفی میکنند، مانند حضور ایران در سوریه یا کمک به عراق برای مبارزه با داعش و کمک به لبنان و فلسطین در مبارزه با اسرائیل
🔹 ب) روش حل مشکلات؛
متناسب با القائات پیش گفته، جریان تحریف برای راه حل مشکلات موجود آدرس های غلط ارائه میکند. این جریان در یک بیان کلی، مذاکره و سازش یا بهتر بگوییم کرنش مقابل آمریکا را راه حل برون رفت از مشکلات فعلی القا میکند، در حالی که کشورهای زیادی در این مسیر قرار گرفتند، اما با مشکلاتی به مراتب بدتر مواجه شدند، مصر و لیبی دو نمونه روشن از کرنش مقابل آمریکا هستند؛ اولی در اوج مشکلات اقتصادی به ورطه فلاکت افتاده و دومی گرفتار جنگ های داخلی و خطر تجزیه می باشد. بی تردید اگر ملت ایران مسیر سازش و تسلیم مقابل آمریکا را در پیش بگیرد، سرنوشتی به مراتب بدتر از لیبی در انتظار آن خواهد بود.
🔸ج) توانمندی و قدرت نظام اسلامی؛
سومین حوزه ای که جریان تحریف بر آن می دمد توان و قدرت جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با مشکلات و دشمنانش است. در حوزه قدرت دفاعی تا چندی پیش ایران را مقابل دشمنانش ضعیف جلوه میدادند، اما اکنون با نمایش قدرت و اقتدار ایران به تناقضگویی افتادند و قدرت موشکی و نظامی ایران را تهدیدی علیه امنیت جهانی ! تبلیغ میکنند.
🔺 البته بیشترین تمرکز را در ضعف مدیریت حل مشکلات اقتصادی دارند که زمینه این امر را ضعف تدبیر دولت ایجاد کرده است.
در نهایت باید گفت ایستادگی مقابل تبلیغات جریان تحریف و صبر فعال مقابل مشکلات ( یعنی روشنگری برای عامه و مطالبه گری از مسئولان) و افزایش سطح آگاهی های مردم برای انتخاب درست مجریان و قانونگذاران، ملت ایران را از این برهه حساس نیز با سرافرازی عبور خواهد داد.
نظام اسلامی توان پالایش مدیران کم توان و ناسالم را دارد، اما این امر را با اراده جمعی ملت انجام میدهد که لازمه آن انتخاب های صحیح مردم است. ان شاء الله
@habib49
#ثامن
✅ یادداشت/
🔷مخاطرات مناقشه قرهباغ
🔻با توجه به اوجگیری درگیریهای نظامی میان آذربایجان و ارمنستان، توجه به نکات زیر اهمیت و ضرورت دارد:
☑️1ـ مناقشه بر سر قرهباغ بیش از 29سال است که میان دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان در جریان است و از سال 1994 که میان این دو کشور آتشبس برقرار شد، در تمام این مدت سیاست مبنایی جمهوری اسلامی ایران حمایت از مذاکرات مستقیم جمهوری آذربایجان و ارمنستان و اعلام آمادگی برای میانجیگری بوده است. در رویدادهای اخیر نیز مسیر دیپلماسی ایران بر همین اساس فعالیت کرده است. به دلایل مشخص ایران به معنای واقعی کلمه از حل مسالمتآمیز مناقشه قرهباغ و رعایت تمامیت ارضی کشورها در منطقه نفع میبرد، از اینرو بر خلاف بسیاری از بازیگران داخلی و فرامنطقهای، در پی آن است تا مناقشه در فرآیند مذاکره و حل و فصل قرار گیرد؛ چرا که وجود یک کانون ناامنی در نزدیکی مرزهای شمالی ایران، شرایط مساعدی را برای دخالتهای رقبا و دشمنان ایران اسلامی فراهم میکند.
☑️ 2ـ گروه مینسک (آمریکا، روسیه، فرانسه) سه دهه است که نتوانستهاند یا نخواستهاند این مشکل را حل کنند و ناکارآمدی خود را نشان دادهاند و ضرورتی بر تداوم محوریت این گروه در مدیریت بحران نیست. برخلاف برخی کشورها از جمله سران گروه مینسک که از مناقشه قرهباغ استفاده ابزاری میکنند، سیاست اصولی ایران حل این مناقشه بر اساس قواعد حقوق بینالملل و احترام به تمامیت ارضی کشورهاست؛ جمهوری اسلامی برخلاف دیگر بازیگران، به دنبال اداره ابزاری و مدیریت بحران قرهباغ نیست.
☑️ 3ـ رژیم صهیونیستی با ایجاد یک رقابت کاذب و هدفمند میان آذربایجان و ارمنستان برای افزایش نفوذ در هر دو طرف منازعه برای این رژیم جعلی و فروش تسلیحات، بالاترین نقش را در ایجاد درگیری و دامن زدن به آن با هدف بیثباتسازی در مرزهای ایران دارد.
☑️ 4ـ طی روزهای گذشته برخی گروههای قومگرا، اخبار جعلی و هدفمند که گفته میشود ترانزیت کامیونهای حامل تسلیحات نظامی روسیه از مسیر ایران به ارمنستان است، به صورت گسترده در فضای مجازی منتشر کردهاند که هدف آن القای حمایت ایران از ارمنستان با هدف تحریک هموطنان آذری زبان است که چنین خبرهای جعلی کاملاً کذب و بیاساس است.
🔺نکته راهبردی: هیچ راهحلی غیر از مذاکره و توافق میان آذربایجان و ارمنستان برای خاتمه دادن به این بحران 29 ساله وجود ندارد و به طور قطع تداوم جنگ نه تنها مشکلی را حل نخواهد کرد بلکه به وخامت وضعیت کمک میکند. پیشنهاد میشود در یک ترکیب ۳+۳ (ایران، روسیه، ترکیه به عنوان سه همسایه قفقاز با سه کشور قفقازی آذربایجان، ارمنستان و گرجستان) مسیر آتشبس فوری، شروع مذاکرات و سازوکارهای رسیدن به توافق طراحی شود.
❇️(نویسنده: عزیز غضنفری)
#ثامن
❌❌❌ چرا مجلس در تراز مجلس انقلابی برخورد نمی کند؟
👈 پاسخ
🔻الف) مجلس با قریب به ۲۹۰ نماینده برآیند نظرات و عملکردهای متفاوتی است و برخی رسانه های خاص قبل از تشکیل مجلس جدید از هیچ تخریبی علیه آن فروگذار نکردند، لذا طبیعی است از هر اظهارنظری از سوی هر نمایندهای، بهانه ای برای تخریب مجلس جدید استفاده نمایند.
🔹ب) از آنجا که نمایندگان مجلس از فرآیندهای حزبی بالا نیامده و بیشتر بر اساس سابقه و شخصیت خود و البته تایید جریانهای سیاسی به کرسی مجلس رسیدند، ممکن است افرادی پیدا شوند که چندان از اولویتهای اکثریت انقلابی مجلس پیروی نکنند.
🔸ج) برعکس تبلیغات منفی، مجلس در ۱۰۰ روز اول خود اقدامات اساسی مانند طرح مالیات بر خانههای خالی، طرح حمایت معیشتی مردم، طرح قیر رایگان برای توسعه مناطق محروم، مقابله با انحصار طلبی حقوقی ها در بورس، طرح خرید تضمینی گندم و مهمتر از همه افزایش نظارتهای میدانی را در دستور کار قرار داده است.
🔺 د) یکی از اهرمهای مجلس استیضاح وزرای کمتحرک است، اما شرایط حقوقی کابینه به گونه ای است که با برکناری یک یا دو وزیر، کل کابینه از اعتبار ساقط می شود . عقل سلیم حکم می کند در کمتر از یک سال عمر باقی مانده دولت، بیثباتی و مجادلات بیحاصل برای رای اعتماد مجدد به وزرا، بر جامعه تحمیل نشود، ضمن آنکه از منظر بودجهای هم تا پایان سال جاری مجلس نمیتواند تغییر چندانی در موضوعات اعتباری دولت ایجاد نماید.
🔴 خلاصه آنکه هر چند میتوان انتظار بیشتری از مجلس جدید داشت، اما اتهام غیر انقلابی بودن آن، بیشتر ناشی از فضاسازی های رسانهای علیه مجلس است.
#ثامن
🔴🔴🔴🔴🔴
آمریکا به دنبال جبران شکست خود در سوریه است
🔻 آمریکا از سال 2011 با پشتیبانی از گروه تروریستی داعش به دنبال براندازی دولت مردمی سوریه برآمد. کمک به داعش بعد از مدتی از طریق همراهی نیروهای تروریستیـ نظامی آمریکا ادامه یافت، ولی آمریکا هرگز به اهداف خود در سوریه نرسید، البته همچنان تلاش دولتمردان آمریکایی بر تأثیرگذاری در ساختار قدرت آینده این کشور از طریق اعمال فشار و نفوذ در قانون اساسی جدید این کشور متمرکز شده است.
🔷گزاره خبری: رئیسجمهور سوریه در مصاحبهای اعلام کرده است: «آمریکا و متحدانش به کار کمیته قانون اساسی سوریه به شکلی سازنده اهمیت نمیدهند و خواستههای آنها تضعیف دولت سوریه و تجزیه این کشور است و واشنگتن بر بسیاری از مناطق و کشورها قانونهای اساسی تحمیل کرده تا آنجا را به فتنه و هرج و مرج بکشد.»
🔺گزاره تحلیلی: حضور مستقیم آمریکا در کنار تروریستهای داعش و دلارهای سعودی نتوانست این کشور را به اهداف شوم خود در سوریه برساند. ایجاد ائتلافی از کشورهای حامی تروریستها در سوریه و ارسال پیشرفتهترین سلاح نظامی به داعش و گروههای همتراز آن تنها بخش جزئی از تلاش آمریکا برای تسخیر سوریه بود، اما نتیجه آن شکست سنگین ایالات متحده و همپیمانان آن در سوریه تا به امروز بوده است. از این رو کاخ سفید به دنبال دخالت در ساختارها و قوانین سوریه برآمده است تا اهداف خود را با هزینه کم و به صورت به ظاهر قانونی به دست آورد، سیاستی که رویکرد جدید غرب در قبال کشورهای مخالف خود در وضعیت کنونی تلقی میشود. حال که سوریه در نبرد میدانی بر آمریکا غلبه پیدا کرده، نباید اجازه نفوذ آمریکا در ساختارها و قوانین خود را بدهد. با این حال باید متذکر شد که جایگاه سوریه از لحاظ داشتن قدرت تصمیمگیری و استقلال به مراتب بالاتر از کشورهایی همچون عربستان، امارات و سایر کشورهای وابسته به آمریکاست. در وضعیت فعلی سوریه به عنوان فاتح نبرد با آمریکا و متحدان آن، در جامعه بینالمللی مورد پذیرش است و کشورهای مختلف یکی پس از دیگری سفارت خود را در دمشق بازگشایی میکنند.
🔴(نویسنده: اکبر معصومی)
#ثامن
💯سفیر اتریش در تهران: ایران خیلی جلوتر از کشورهای اروپایی است
✅ «استفان شولتس» در گفتوگو با «همشهری» اذعان کرد: «تهران یک شهر سرزنده است. متروی تهران دسترسی به نقاط مختلف شهر را راحت کرده و هنوز هم در حال توسعه است؛ خطوط ویژه اتوبوسرانی هم فوقالعاده است. ۲ تا از فرزندانم چند وقت قبل در تهران عمل جراحی داشتند؛ باید بگویم که کیفیت خدمات پزشکی در تهران با وین برابری میکند. استفاده از فنّاوریهای مدرن در زندگی شهری در تهران بسیار مشهود است؛ انقلابی که در حوزه فنّاوریهای اطلاعاتی و ارتباطی در اینجا رخ داده، بسیار قابل توجه است. ایران در این حوزهها خیلی جلوتر از بسیاری از کشورهای اروپایی ازجمله کشور خود من است.»
#ثامن
❌سناریوی آینده تکفیریها برای ایران
💢براساس آخرین اطلاعات به دست آمده، شرکتهای امنیتی تحت فرمان سازمان اطلاعات ترکیه در روزهای اخیر گروه جدیدی از عناصر تروریستی را از مناطق در تصرف در کشور لیبی و مناطق اشغالی سوریه به کشور آذربایجان منتقل کردهاند.
❇️به گفته منابع میدانی، سازمان اطلاعات ترکیه در دور جدید تلاشها، بیش از ۵۳۰ نفر از عناصر تروریست را به خاک آذربایجان منتقل کرد؛ با انتقال جدید صورت گرفته تعداد تروریستها در خاک آذربایجان حداقل به ۹۰۰ نفر افزایش یافته است. براساس اطلاعات به دست آمده، عناصر گروهکهای تروریستی در لیبی از جبهههای «طرابلس، مصراته، زواره، مرغاب و سرت» فراخوانده و به آذربایجان انتقال داده شدند؛ در سوریه نیز تروریستها از مناطق اشغالی در استانهای «حلب، ادلب، لاذقیه، شمال الرقه و الحسکه» تجمیع و منتقل شدند.
💢اگر چه خروج تعداد قابل توجهی از عناصر گروهکهای تروریستی از سوریه فرصتی مناسب برای آغاز عملیات و پاکسازی مناطق اشغالی در شمال غرب این کشور است، اما باید توجه داشت حضور صدها نفر از تروریستها در نزدیکی مرزهای شمال غرب کشورمان با پشتیبانی گسترده ترکیه به بهانه بازپسگیری منطقه «قره باغ» میتواند سناریوی از پیش طراحی شده ائتلاف غربیـ عبریـ عربی برای ایجاد مشکل در خاک ایران باشد که یک خطر جدی برای منافع ملی به شمار میآید؛ به ویژه اینکه در روزهای گذشته تعداد خمپارههای شلیک شده به روستاهای مرزی کشورمان افزایش یافته است.
#ثامن
💯 هشدار ایران به حملات نظامی قرهباغ
✅ایران حملات نظامی های جمهوری آذربایجان و ارمنستان به مناطقی از مرزهای شمالی ایران را محکوم و نسبت به عواقب خطرناک آن هشدار داد.
🔻همچنین ایران از طرفین درگیری خواست که هرچه سریع تر درگیری های نظامی را رها کنند و به میز مذاکره برگردند.
🔺علاوه بر این ایران از حملات گسترده به مناطق مسکونی در مناطق درگیری ابراز نگرانی کرد و خواهان توقف فوری آن شد.
#ثامن
🖼 #در۱۰۰کلمه| چرا در قرهباغ صلح نمیشود
▪️۱. رییسجمهور آذربایجان گفته علت اینکه مذاکره نمیکند این است که میانجیها روی قطعنامههای شورای امنیت پافشاری نمیکنند.
▪️۲. منظور علیاف قطعنامههاییست که حدود ۳۰ سال پیش در جنگ قرهباغ صادر شد اما عملی نشد.
▪️۳. آن زمان ارمنستان توانسته بود قرهباغ کوهستانی ارمنینشین را که جزو خاک آذربایجان است از آن خود کند.
▪️۴. جنگ قبلی بدون پسگرفتن این مناطق توسط آذربایجان با آتشبس تمام شد.
▪️۵. حالا در اوج جنگ جدید برخی دوباره حرف از آتشبس میزنند.
▪️۶. اینبار ترکیه و آذربایجان میگویند: صلح نه! باید تکلیف برای همیشه مشخص شود.
▪️۷. منظور آنها عمل به همان قطعنامههاست که در آنها آمده: ارمنستان باید از قرهباغ خارج شود.
#ثامن
به مناسبت هفته دفاع مقدس مترصد شدم یادی کنم از فرماندهان ۸سال جنگ تحمیلی عراق علیه ایران اسلامی درهمین راستا وبدنبال مطالب مختصر ی پیرامون جمعی از عزیزان حال به شرح حال #سید_حسن_گلشنی از فرماندهان حاضر در جبهههای غرب و شمال غرب کشور وجنوب کشورمیپردازم
سرهنگ مورد اشاره ما در سال ۶۲به عنوان نیروی بسیج وارد سپاه میشود ودرسال۶۵به عضویت رسمی سپاه پاسداران در میآید و از سال ۶۲تاسال ۷۶ که جبهه شمال غرب جز مناطق جنگی محسوب میشده جمعا ۱۶۴ ماه ونیم سابقه افتخاردر کارنامه خدمتی خودرا دارد،دلاور بسیجی وسپاهی ما که از سلسله سادات امام زاده یحیی (ع)از نوادگان امام موسی الکاظم (ع)نسب دارد با توسل به جد بزرگوارش وارد عرصه نبرد میشود وبا به عهده گرفتن مسولیت های چون فرماندهی تیپ تکاور،فرمانده دسته،،فرماندهی گروهان ،فر ماندهی گردان ،سلسله مراتب فرماندهی ،در بکارگیری نیروهای رزمی ،چریکی وپارتیزانی را تجربه کرده ،لیاقت ومنش مدیریتی خود ره به منصه ظهور میگزارد ،چریک کوهستان جبهه های غرب ما در درگیری با گروهای ضد انقلاب در کنار سرداران بزرگی همچون شهید بروجردی وشهید کاوه درس پس داده و تجربه نظامی خود را افزایش ودر کنار سرداران خوشنامی مثل شهید کاظمی،نبی رودکی،اسدی وجلالی،شاهرخی وکریمی، هدایت مقدم ومحمدی پناه شیوه های تاکتیکی جنگی را کارآموزی می نماید و تبدیل به یک نظامی کارکشته ومقتدر میشود وتارده های خدمتی ،ریاست دفتر فرماندهی، فرمانده یگان قرارگاه،وحوزه تحقیق وبازرسی پیش میرود وماحصل زحماتش مشارکت درعملیاتهای نصر ۱،قادر ووالفجر ۱۰ میباشد که نتیجه آن مصدومیت ومجروحیت نامبرده با ۱۵ درصد جانبازی میباشد ،سید دلاور ما حدود۱۴ سال از عمر مبارک خود را با دوری از خانواده در جبهه های نبرد جنوب ،غرب وشمال غرب سپری کرده واطاعت خود از امام و رهبری معظم انقلاب را در قالب دفاع از ثغورات مرزی کشوربه اثبات رسانده و مابقی عمر شریف خدمتی اش را در نهاد مقدس سپاه تداوم بخشیده وسرانجام با کوله باری از تجربه جنگی باز نشسته میشود تا بتواند در کنا ر خانواده با آرامش وراحتی زندگی راطی طریق نماید انشاالله موفق باشد
*سید علیرضا خاضع*
از بسیج حوزه مقاومت فرهنگیان
❌❌❌
چرا با وجود رویکرد خصمانه آمریکا علیه ملت ایران، برخی افراد همچنان به دنبال مذاکره و رابطه با آمریکا هستند؟
👈 پاسخ:
🔻 افرادی که چنین تفکر و نگرشی دارند به چند دسته تقسیم می شوند:
الف) برخی از افراد و مسئولان در بخشهای مختلف، نگاه انقلابی ندارند و در مواجهه با مسائل و مشکلات اداره کشور ، مبتنی بر مناسبات و محاسبات مادی نظر میدهند. در این نگره، قدرت مادی و مناسبات بینالمللی حرف اول را می زند، لذا آمریکا و غرب چون قدرت مادی بالایی دارند، آنها برای حل مشکلات موجود به دنبال مذاکره و رابطه با آمریکا هستند و طبعاً برای ایجاد چنین رابطه ای حساسیتی در قبال حفظ هویت دینی و ایرانی یا صیانت از آرمانهای انقلاب ندارند.
🔸ب) غربگرایان؛ جامعه و فرهنگ ایرانی چندین دهه است که تحت تاثیر فرهنگ غربی قرار گرفته و روشنفکر نمایان زیادی در سپهر فرهنگی، اجتماعی و سیاسی ایران بروز یافتند که تمام تلاش آنها سوق دادن جامعه ایرانی به سمت فرهنگ غربی بوده است. تقیزادههای عصر حاضر مشوق و طرفدار مذاکره و رابطه با آمریکا هستند و این جماعت اصولاً کاری به جنایات آمریکا در به شهادت رساندن حاجقاسم و موارد مشابه ندارند.
🔺ج) نفوذی ها؛ جریان نفوذی همیشه یک پای ثابت خیانت به ملت ایران بوده و هست. این جریان از بزک کردن آمریکا تا آدرس غلط دادن برای حل مشکلات را در پرونده خود دارد. نفوذیها خود به دسته های مختلفی تقسیم میشوند، برخی مواجب بگیر دشمنان ملت ایران هستند و برخی در حوزههای فکری وابسته به نظام غرب می باشند. آنها عمدتاً در حوزه تصمیم سازی، تصمیم گیران را به اشتباه میاندازند، تا جایی که برای حل مشکلات اقتصادی پیشنهاد کرنش مقابل بانی و باعث مشکلات، یعنی آمریکا را می دهند، که نه تنها مشکلی از کشور حل نمیشود، بلکه امنیت و استقلال کشور نیز به خطر می افتد.
#ثامن
✅✅✅✅یادداشت
⁉️همصدا با بیبیسی
💯«ناامن» شدن جامعه برای بدحجابان نکته کلیدی حمله به ائمه جمعه اصفهان و بجنورد در روزهای گذشته بود؛ موضوعی که از اساس صحت نداشت. اما بهانهای شد تا ضد انقلاب خارجنشین به همراه برخی از رسانههای معلومالحال داخلی به دنبال بهرهبرداری از آن برای اهداف سیاسی خود باشند.
🔻گزارههای خبری: 1ـ سیدمصطفی تاجزاده با انتقاد از امام جمعه اصفهان نوشت: «آقای طباطبایینژاد! امام جمعه پرچمدار اتحاد و پیوند دهنده مردم است نه آنکه بین آنان شقاق و دودستگی ایجاد کند و مشوق تعرض گروهی به دسته دیگری شود. فهمیدی چه کردی؟ خواستی از دین دفاع کنی، دینداران را ذلیل کردی! حرف منکر خود را پس بگیر و از ملت ایران عذر بخواه». 2ـ «فرنوش امیرشاهی» در بیبیسی فارسی گفت: «در دهههای گذشته صحبت روحانیون منتج به قتل افراد میشود. اسید پاشی زنجیرهای اصفهان در سال 1393 به خاطر تذکر ائمه جمعه اصفهان صورت گرفت که حتی مشخص نشد چه تعداد از زنان قربانی این امر شدند. نقطه اشتراک این پروندهها این است که احکام سنگینی برای متهمان آن صادر نشده است.» 3ـ «امیر ناظمی» معاون وزیر ارتباطات درباره اظهارات امام جمعه اصفهان پیرامون لزوم «ناامن» شدن جامعه برای بدحجابان نوشت: «منظور امامجمعه اصفهان از ناامنی چیست و صراحتاً اعلام کنند مشمول اسیدپاشی نیست!»
🔹گزارههای تحلیلی: 1ـ «حجاب» جزء قوانین جمهوری اسلامی است و همگان باید به آن احترام بگذارند. با این حال برخورد با متخلفان در این موضوع بر عهده مسئولان امر بوده و برخورد شخصی قابل قبول نیست که این موضوع مورد تأیید ائمه جمعه نیز هست.
🔸2ـ افراد و رسانههای مخالف حجاب، اظهارات ائمه جمعه را بهانهای برای حمله به اصل حجاب و موضوع امربه معروف و نهی از منکر قرار دادهاند، درحالی که تحلیل آنها بر اساس مقدمه کذب شکل گرفت و همان طور که در بیانیه امام جمعه اصفهان نیز آمده است: «برداشت غلط از این مصداق و ایجاد ذهنیت ناصواب برخی از رسانهها باعث شد تا با تقطیع صحبتها، دروغپردازی و القای مطالب خودساخته، افکارعمومی را از موضوعات و مشکلات اصلی کشور منحرف نمایند.»
🔺 3ـ جریان سیاسی اصلاحات به جای آنکه پاسخگوی شرایط فعلی و شکست دیدگاههای دولت در امر کشورداری باشد، با همصدایی ضد انقلاب خارجنشین و فضاسازی رسانهای تلاش میکند ذهن جامعه را از اصل موضوع منحرف کند و خود را در جایگاه شاکی قرار دهد.
🔴 (نویسنده: فرهاد کوچکزاده)
#ثامن
hedayat 15-07-99.pdf
663.3K
🛑 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره ۱۷
✍️مقوم ها و چالش های سرمایه اجتماعی نظام در شرایط تشدید جنگ روانی دشمن
#ثامن
✅ اربعین بستر ظهور
💢 فرآیند تشکیل تمدن بزرگ اسلامی که بشریت را به ساحل آرامش خواهد رساند امر بدیع و جدیدی نیست و تمام صلحا و شهداء به منظور تحقق آن جهاد کرده اند.
❇️اربعین با ظرفیت های نهفته در آن، در عصر حاضر می رود که زمینه ساز و بستر ساز ظهور و تحقق آن هدف والا گردد.
💯نکته مهم آنکه فرآیندهای احیاء تمدن ایرانی اسلامی نیز برگرفته از فرآیند بستر سازی اربعین برای ظهور است و مجموعه عکس نوشته های بارگذاری شده؛ برای تبیین گری هادیان و روشنگران مفید بوده و قابلیت بارگذاری و بازنشر در همه کانال ها را دارد.
#ثامن
✅ یادداشت
❇️تمدن سازی و الگوی استقامت اربعین
🔻انسانها امت یگانهاى بودند، سپس با بروز اختلافاتى به تفرقه کشیده شدند. پیامبران الهی برای دعوت انسانها به سوی حق و راهبری بشریت برای برطرف نمودن موانع وحدت و تشکیل امت واحد مبعوث شدند.
🔸 آنچه در عرصه عمل تا کنون با سیطره حاکمیت طاغوت در میان بشریت نظام یافته است، غلبه تفکر سکولاریسم می باشد و هر روز به سمت تاریکی و نابودی بشریت پیش خواهد رفت.
🔹پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) و احیای تفکر اسلامی نقطه عطفی در تاریخ بشریت است. در اندیشه سیاسی امام خمینی وحدت و انسجام مسلمین به عنوان بایسته اصلی تمدن سازی اسلامی مورد تاکید قرار گرفته است. امام خمینی (ره) طرح راهبردی تحقق وحدت جهان اسلام را در قالب نظریه «امت واحده اسلامی» طرح می نمایند.
🔸در این میان از ظرفیت های تمدنی انقلاب اسلامی می بایست استفاده کرد و مسیر تشکیل امت واحده اسلامی را هموار ساخت. یکی از مهم ترین ظرفیت ها روحیه استقامت و پایداری است که مورد تاکید و توصیه مقام معظم رهبری نیز می باشد.
🔹«امروز توطئههای بزرگی از طرف قدرتمندان عالم در مقابل امّت اسلامی در جریان است، لکن در مقابل این توطئهها میشود ایستاد، میشود اینها را خنثی کرد. حضرت موسی (علی نبیّنا و آله و علیه السّلام) به خداوند متعال عرض کرد: رَبَّنا اِنَّکَ ءاتَیتَ فِرعَونَ وَ مَلَاَهُ زینَةً وَ اَموالًا فِی الحَیوةِ الدُّنیا رَبَّنا لِیُضِلّوا عَن سَبیلِکَ رَبَّنا اطمِس عَلى اموالِهِم وَ اشدُد عَلى قُلوبِهِم فَلا یُؤمِنُوا حَتَّى یَرَوُا العَذابَ الاَلیم؛ فرعون در مقابل حضرت موسی یک قدرت فائقهای بود؛ زینت، اموال، استعداد، سلاح، پول، همه چیز در اختیار او بود؛ موسی دستتنها بود؛ از خدای متعال درخواست کرد، استغاثه کرد؛ خداوند متعال در جواب فرمود: قالَ قَد اُجیبَت دَعوَتُکُما؛دعای شما دو نفر را -موسی و هارون را- ما قبول کردیم، مستجاب کردیم، امّا شرط دارد: فَاستَقیما وَ لا تَتَّبِعآنِّ سَبیلَ الَّذینَ لا یَعلَمون؛ بِایستید، استقامت کنید. استقامت در میدان جنگ نظامی یکجور است، در میدان جنگ سیاسی یکجور است، در میدان جنگ ارادهها یکجور است؛ در همهی اینها استقامت لازم است. اگر ملّتها و زبدگان و نخبگان استقامت را فراموش نکنند، قطعاً پیروزی نصیب خواهد شد.»
🔸یکی از جلوه های استقامت و ایستادگی اربعین حسینی است. حرکت امام حسین (ع) در واقعه عاشورا و استقامت های امام سجاد (ع) وحضرت زینب( سلام الله علیها) پس از عاشورا نتیجهبخش بودن جهاد و استقامت را نمایان میسازد.
🔺توصیه معصومان (ع) بر زنده نگاهداشتن حماسه حسینی و بزرگداشت اربعین، تأثیر شگرفی بر تزریق روحیه جهاد و استقامت در جهان اسلام داشته است. چنانچه هر ساله با بزرگداشت این کنگره عظیم جهانی خودباوری و ایمان به ارزش ها و استقامت در این مسیر تا نیل به اهداف بازتولید می شود و در رگ های امت اسلامی تزریق شده و جانی دوباره به امت اسلامی می بخشد.
💯نکته راهبردی: وحدت و انسجام مسلمین، در قالب « امت واحده اسلامی»، یکی از مهم ترین بایسته های تمدن نوین اسلامی است که در اندیشه سیاسی امام خمینی (ره) ظهور و بروز داشته است. بر طرف کردن موانع و احیای الگوهای حیات بخش و وحدت بخش ضروری به نظر می رسد. یکی از این الگوها روحیه پایداری و استقامت است که در نهضت حسینی نیز جلوه گر شده است و هر ساله با برپایی کنگره عظیم اربعین استقامت و پایداری تا رسیدن به اهداف والا به تصویر کشیده می شود.
🔴نویسنده: اخوان
#ثامن
❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓
با توجه به شرایط موجود کشور ، مولفه های حرکت انقلابی چیست؟ ما از نمایندگان و مسئولانی که ادعای انقلابی بودن دارند چه مواردی را باید مطالبه کنیم؟
👈 پاسخ
شش مطالبه صریح از مسئولانی که ادعای انقلابی بودن دارند:
۱) به همان مسئولیتی که دارید قانع باشید و آن را به نحو احسن انجام دهید و فکر کنید این آخرین پست مسولیتی شماست.
۲) کار تیمی انجام دهید، تلاش کنید دیگران موفق شوند، موفقیت تیم را هدف قرار دهید. نظام اسلامی یک تیم کلان است که اعضای آن دولت، مجلس ، قوه قضاییه و ... است. مجلس نیز یک تیم است که نمایندگان آن اعضای آن هستند و ...
۳) تلاش کنید دولت به مردم خدمت کند، اگر رئیس دولت همراهی نکرد با وزرا تعامل کنید، اگر وزرا روی خوش نشان ندادند با معاونان وزرا کار کنید، با استانداران، فرمانداران و خلاصه با هرکس در دولت که بنای کار و خدمت دارند، برای حل مشکلات مردم همکاری کنید.
۴) مجموعه های انقلابی در سطح کلان باید قوه عاقله ای تشکیل دهند که اعضای آن برای خود و نزدیکان خویش چیزی نخواهند، اما همه انقلابی ها خود را ملزم به تبعیت از آن قوه عاقله بدانند.
۵) همه دست به دست هم دهند برای ایجاد گفتمان امیدبخش در جامعه و عدم فرافکنی در حل مشکلات مردم و تبیین منطق ولایت فقیه برای سربلندی و عزت ملت درعین تعالی معنوی جامعه
۶) برای جلوگیری از تشتت در جریان انقلابی، هر کس که درمعرض نامزدی ریاست جمهوری است، عدم ورود خود را اعلام کند تا کلیت جریان انقلابی به جمعبندی واحدی برسند.
#روشنگری
#اربعین
#ثامن
Export180.mp3
3.73M
💠 چرا رهبری برای حل مشکلات اقتصادی به دولت فشار نمیآورند و علت کمبود اجناس در بازار چیست؟
#ثامن
✅ یادداشت/
🛑 ابعاد استراتژیک بحران قرهباغ
🔻بحران قرهباغ ابعاد تازهتری پیدا کرده است و تحولات این حوزه در دو سطح در حال رخ دادن است. در سطح تاکتیکی ظواهر امر از درگیری بین دو دولت حکایت دارد، اما رخدادهای مهم و تعیینکننده در سطح استراتژیک در حال صورتبندی است.
🔹1ـ دخالت مستقیم بازیگران منطقهای و فرامنطقهای در کشور آذربایجان، از یک برنامهریزی هدفمند و راهبردی حکایت دارد. اتاق عملیات مشترک آمریکایی، ترکی، صهیونیستی و آذری در صدد تهیه طرحی برای گسترش ناتو در آسیای میانه از طریق پایگاههای نظامی ترکیه در آذربایجان است تا در قالب این طرح ارتباط جغرافیایی و زمینی بین آذربایجان و ترکیه که هم اکنون تحت کنترل نیروهای ارمنی است، برقرار شود.
🔸2ـ تلاش برای ایجاد یک ساختار نظامی برای ناتو با هدف افزایش فشار و تهدید علیه ایران در شمال غرب این کشور از دیگر اهداف رژیم صهیونیستی از مداخله در بحران قرهباغ است. رژیم صهیونیستی با ایجاد یک رقابت کاذب و هدفمند میان آذربایجان و ارمنستان برای افزایش نفوذ در هر دو طرف منازعه، بالاترین نقش را در ایجاد درگیری و دامن زدن به آن را دارد. همچنین ارزیابیهای دقیق نشان میدهد که رژیم صهیونیستی به موازات عادیسازی روابط با امارات و بحرین، در اندیشهبحرانسازیدرمحیطامنیتیجمهوری اسلامی ایران است.
♦️3ـ شواهد میدانی نشان میدهد، استقرار تروریستهای تکفیری در طول نوار مرزی ترکمنستان، آذربایجان، ازبکستان، جنوب شرقی تاجیکستان و شمال شرقی افغانستان در نزدیکی مرزهای چین، به عنوان بخشی از برنامه محاصره استراتژیک چین، روسیه و ایران و دامن زدن به جنگها و تنشهای نیابتی در این مناطق انجام میشود.
🔹نکته راهبردی: جمهوری اسلامی ایران در خصوص بحران قرهباغ نه بیتفاوت است، نه بیطرف. بیتفاوت نیست چون که یک چالش امنیتی در مرزهای شمالی ایران است و خاصه با حضور برخی متغیرهای خارج از منطقه این چالش، ابعاد عمیقتری نیز پیدا کرده است. بیطرف نیست چون که جمهوری اسلامی قرهباغ را بخشی از سرزمین یک کشور مسلمان میبیند. ایران در این زمینه قرهباغ را منطقهای اشغالی و آذربایجان را محق میداند، اما به روش نظامی برای حل مسئله معتقد نیست.
🔺2ـ جمهوری اسلامی ایران صراحتا و قویا به برخی بازیگران منطقه هشدار داده است که پای تکفیریها نباید در مناطق شمالی ایران باز شود و امنیت سرزمینی ایران دچار مخاطره شود. در صورت روی دادن چنین موضوعی ایران در وهله نخست هشدار خواهد داد و چنانچه موثر نیفتاد ایران به واکنش مستقیم روی خواهد آورد.
🔷 نویسنده: عزیز غضنفری
#ثامن