سالها به ما گفتند اسلام، با پیشرفت علم و تمدن مشکل دارد، اما حقیقت این است که از دامن اسلام، دانشمندان بزرگی پای برعرصهی علم و فرهنگ نهادند.
این مقاله را در این لینک دنبال کنید.💠
بهنیافر احمدرضا. آسیب شناسی فرهنگ و تمدن اسلامی در زمینۀ تولید علم در جهان امروز. پژوهش های اعتقادی کلامی (علوم اسلامی). 1388 [cited 2021July08];4(13):173-201. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=113600
@manaar_ir
🔻آغاز ثبت نام اکران جانبی مستند سینمایی «آن زمستان»
🎥 روایتی متفاوت از مرحوم «آیت الله مصباح»
مساجد، دانشگاه ها، حوزه های علمیه، مدارس، نهادها و سازمان ها برای اکران این مستند سینمایی می توانند با تماس با شماره ۰۲۱۴۲۸۸۷۰۹۰ هماهنگی لازم را بعمل آورند.
جزئیات بیشتر:
https://hawzahnews.com/xbdGf
#فرهنگی
پیام تسلیت در پی درگذشت آقای احمد جبرائیل دبیر کل جبهه خلق برای آزادی فلسطین
بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت مبارز خستگیناپذیر آقای احمد جبرائیل را به ملت فلسطین و همهی مجاهدان و فعالان عرصهی پر شور مبارزات فلسطین و همهی عناصر مقاومت در منطقهی غرب آسیا و به بازماندگان او تسلیت عرض میکنم.
این مرد شجاع پر تلاش، عمر خود را به مبارزه برای میهن مغصوب و ملت مظلوم خود گذراندند.
از خداوند برای او پاداشی جزیل میطلبم و رحمت و مغفرت الهی را برای او مسالت میکنم.
سید علی خامنهای
۲۷ ذوالقعده ۱۴۴۲
۱۷ تیرماه ۱۴۰۰
@manaar_ir
انقلابِ قَلم
📋 عطر جهاد و شهادت / بازخوانی اندیشه رهبر انقلاب درباره شهید و شهادت/ شماره ۱۹ 🔰 تبلور گوهر شهادت
📋 عطر جهاد و شهادت / بازخوانی اندیشه رهبر انقلاب درباره شهید و شهادت/ شماره ۲۰
باغبان سروستان اقتدار، تو را میستایم.
✍️ #طیبه_قائمی_بافقی
دستِ واژه، نارسا از بیان جایگاه متعالیت
و پایِ کلام،قاصر از رسیدن به آستانت
پنج شنبهها وقتی رایحهی شهادت تو را به مزار شهدا میکشاند،ناخودآگاه لبانت را بر دستان پینه بسته باغبانهای دلاوری مییابی که در جای جای سروستان شهدا مست و مبهوت دستپروندهی رعنای خویشند.
مادران و پدران گنجینههای ارزشمند انقلاب اسلامی هستند و تکریم و بزرگداشت آنان در منظومه فکری مقام معظم رهبری در مورد بزرگداشت فرهنگ شهادت از جایگاه خاصی برخوردار است. «پدرها، مادرها، همسرها، فرزندها، برادران و خواهران، داغدیدهها؛ اینها صبر کردند، اینها افتخار کردند. خانوادههائی در اصفهان هستند که سه شهید دادند؛ خانوادههائی که یک پسر داشتند، همان پسر را دادند؛ ابراهیمهای زمان؛ اینهاست که هویت یک ملت را میسازد، اینهاست که یک ملت را به عزت میرساند.»(۱۳۸۹/۰۸/۲۶)
امام خامنهای حفظهاللهتعالی شناخت والدین شهدا را بهترین راه آشنایی با شهدا میدانند:«پدر و مادر [شهید] وقتی حرف میزنند، نشاندهندهی این است که این جوان در یک چنین فضایی نشو و نما کرده؛ این خیلی مهم است. از لحاظ موقعیّت اجتماعی، طبقهی اجتماعی و گرایشهای گوناگون معلوم بشود که در چه محیطی او پرورش پیدا کرده.»(۱۳۹۵/۰۷/۰۵) همانطور که در وصیتنامه شهید علی اکبر احمدی فرد میخوانیم:«پدرم! درود بر تو که با دستان پینه بسته ات مرا این گونه بزرگ نمودی و خداوند هم سعادتی به تو عنایت کرد که فرزندت را روانه ی جبهه ی جنگ علیه کفر کردی من به تو افتخار می کنم. پدرم! بدان که اسماعیلت از فرمان باری تعالی سرپیچی نخواهد کرد و تا آخرین لحظه ی حیات خود، از این مرز و بوم دفاع خواهد کرد.»
امنیت و آرامش و پیشرفت کشور اسلامیمان مرهون، فداکاری، صبر و شجاعت پدران و مادران شهدا است که عزیزترین ثمره زندگی خود را برای دفاع از عزت و اقتدار انقلاب اسلامی به جبهههای جنگ فرستادند. «اگر پدر و مادرها، وقتی جوانشان رفت و شهید شد، آه و ناله و گریه و شکایت و دعوا [ میکردند] و اینور و آنور [گله میکردند]، خب خانوادهی بعدی جوانشان را نمیفرستادند. این خانوادههای شهدا بودند، این روحیّهها بود [که انقلاب را حفظ کرد].»(۱۳۹۵/۰۷/۰۵)
در دیدگاه راقی امام خامنهای، استمرار آرمانهای امام خمینی(ره) و شکوه و عزت ایران اسلامی نتیجه شکیبایی و استقامت ستودنی خانوادههای شهدا است، همانطور که شهید علیرضا بلباسی میگوید: «درود و بركات و رحمت و مغفرت واسعه الهي بر پدر و مادرم باد كه مرا در اين مكتب شير دادند و غذاي روح دادند و خود در صف نماز جماعت ما را به عمل میخواندند.» شهید رضا حاجی زاده نیز شهادتش را برآیند تلاش و دعای والدین خود میداند:«موفقیت من در مراحل گوناگون زندگی مرهون زحمات و دعای خیرتان بوده است.»
وجود پدر و مادران شهدا در منظومه فکری رهبر انقلاب، سرمایه معنوی عظیم، گنجینهای ارزشمند و تجربهی نابی است که نباید مورد غفلت قرار گرفته بلکه میبایست از آنها درس تربیت نسل شایسته را آموخت: «از فرصت باقیمانده استفاده کنید برای گفتگو با پدر و مادرها. خیلی از پدر و مادرها از دنیا رفتهاند و این فرصت از دست ما و شما گرفته شده که ما ببینیم خاستگاه این جوان چیست؟»(۱۳۹۵/۰۷/۰۵)
در پایان در مأدبه مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی زانو بزنیم. شهید عزیز در وصیتنامه ارزشمندشان توجه به خانواده شهدا را مورد تاکید قرار میدهند. زیرا این بزرگواران با شهادت فرزندانشان که، محور عزّت و کرامت همه ما هستند؛ مورد سختی قرار گرفتند لذا سزاوار احترام هستند و خطاب به خانواده شهدا فرمودند:«عزیزانم! تا پیشکسوتان این ملتید، قدر خودتان را بدانید. شهیدتان را در خودتان جلوه گر کنید، به طوری که هر کس شما را میبیند، پدر شهید یا فرزند شهید را، بعینه خودِ شهید را احساس کند، با همان معنویت، صلابت و خصوصیت.»
#خدایا_ما_را_شرمنده_والدین_شهدا_قرار_مده.🤲🏻
ادامه دارد...
#یادداشت
#فرهنگ_شهادت
🆔@manaar_ir
انقلابِ قَلم
📋 عطر جهاد و شهادت / بازخوانی اندیشه رهبر انقلاب درباره شهید و شهادت/ شماره ۲۰ باغبان سروستان اقتدا
❤️ #آرزوهای_زیبای_شهدا ❤️
🌹 #حاج_احمد آرزو کرده بود : "بدست شقی ترین انسانهای روی زمین یعنی اسرائیل ها کشته بشم" و حالا دست اونهاست...🌹
🌹 #حاج_همت از خدا خواسته بود :
"مثل مولایم بدون سر وارد بهشت بشم"
ترکش خمپاره سرش رو برد...🌹
🌹 #شهید_برونسی همیشه می گفت :
"دوست دارم مثل حضرت زهرا گمنام باشم"
سالها پیکرش مفقود بود...🌹
🌹 #آقا_مهدی_باکری می گفت از خدا خواستم : "بدنم حتی یک وجب از خاک زمین رو اشغال نکنه "
آب دجله او رو برای همیشه با خودش برد...🌹
🌹 #حاج_آقا_ابوترابی در مسیر پیاده روی مشهد می گفت آرزو دارم :
"در جاده عشق (مشهد) از دنیا برم"
تو همون مسیر خدا بردش و روز شهادت امام رضا در جوار #امام_رضا دفن شد...🌹
#آرزوی_تو_چیست...
#دنبال_چه_ای...
#از_شهدا_بخواه_دستت_را_بگیرند...
#شهدا_دست_گیرند...
#بخواه.....
کاش آرزوی ما هم برآورده شود.
@manaar_ir
.💠.. ماجرای كودتای پایگاه شهید نوژه را ترتیب دادند و برنامهریزی كردند. این هم از طرف همان دستگاههای جاسوسی دشمن، برای فتح ارتش بود. آنها میخواستند یا موفّق شوند - كه این هدف اوّلشان بود - و با این توفیق، با دستِ ارتشی كه عناصر نفوذیشان در آن بود، به انقلاب خاتمه دهند و یا اگر موفّق نشدند، بین مردم و ارتش و بین انقلاب و ارتش فاصله بیندازند.
توطئهی خطرناكی بود. اما این توطئه هم به وسیله ارتشیها خنثی شد. شاید ملت ایران نداند آن كسانی كه موجب شدند توطئهی كودتایِ بسیار خطرناك پایگاه شهید نوژه خنثی شود، خودِ جوانان ارتشی بودند كه آمدند به ما اطّلاع دادند. یك خلبان جوان در نیمهی شب آمد و درِ خانهی ما را زد و با اصرارِ زیاد ما را وادار كرد كه حرفش را گوش كنیم. حرفش این بود كه این كودتا در ظرف بیستوچهار ساعت آینده انجام میگیرد. بعد هم عناصر دنبال كنندهی این قضیه - نظامیان و ارتشیهای متدیّن آن پایگاه - بیشترین نقش را در خنثی كردن آن كودتا داشتند. آن كسی كه در این صحنه از ارتش دفاع كرد، خودِ ارتش بود. خودِ ارتش نگذاشت كه این چنگال دشمن به او وصل شود و توطئهی خود را در ارتش پیاده كند. آن جوان خلبان هم، بعدها جانباز شد. الان هم هرجا هست، امیدواریم كه مشمول فضل خدا باشد. این هم یك امتحان بود كه توطئهی دشمن، باز به وسیله خودِ ارتش خنثی شد و از بین رفت.۱۳۷۴/۰۱/۳۰
بیانات در دیدار جمعی از فرماندهان و پرسنل ارتش
@manaar_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیانات لطیف رهبر عزیز انقلاب به جناب آقای مهدی آذر یزدی وادبیات کودک ونوجوان
#روز_ادبیات_کودک_و_نوجوان.
@manaar_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به روستاها رسیدگی کنید
#رهبری
#روستا
«روستایی که هست،روستایی که باید باشد»
این یادداشت را امروز در منار بخوانید.
@manaar_ir
#
به مناسبت قطعی برق
«روستایی که هست، روستایی که باید باشد»/روستاها و رسیدگی به آن در نگاه رهبری
✍️#زهرا_نجاتی
خوشابهحالت ای روستایی چه شاد و خرم چه با صفایی
....
ای کاش من هم پرنده بودم با شادمانی پر میگشودم،
میرفتم ازشهر به روستایی آنجا که دارد آب وهوایی»
قبلترها وقتی این شعر را میخواندیم، روستا برایمان رویا بود. تصورمان از روستا، درخت بود وجوب آب.وخانههایی که اگرگلی نیستند، پر از طراوت روستا هستند.اما دنیای واقعی، تلختر ازیکی دوتصویر رویایی و نقاشی گونه است.واقعیت این است که تعداد روستاهای کشور که به شکل این رویا باشند خیلی کمتر از انواع کویری وبیابانی آن هست.
واقعیت این است که اگر همه قطعی برق دارندوصدایشان درآمده، در روستا ماهها وسالهاست مشکل آب وجود دارد وصدایشان به کسی نمیرسد.مشکل یکه این روزها، قطعی برق هم به آن اضافه شد وقطعی برق موجب خشکی محصول مقطع آب منازل میشود.
واقعیت این است که جوان روستایی راحت نمیتواند شغل مناسب پیدا کند چون سهمیههای استخدامی، اول در شهرها، مصرف میشوند، وخیلی مشاغل بومی هم، زمینهی مناسبی ندارد.
این قدر این اوضاع جدی است که در بیانات رهبری نیز در مهر۹۶،به آن اشاره شده:«گاهی میگویند برای ایجاد اشتغال، صد میلیون هزینه لازم است. نباید اینطور باشد.»
البته که در این نابسامانی وضع اشتغال، جوان روستایی در نهایت، دامدار میشود.
البته دامداری ننگ نیست. اما نه وقتی قیمت گوشت سر به فلک میکشد، اما قیمت دام زنده، خیلی ارزان است، آنقدر که حتی خرج خوراکش درنمی آید. البته برخلاف قیمتی که در قصابی ها به فروش میرسد و باجیب بخش اعظم اجتماع، جوردر نمیآید.
واقعیت این است که هزینهی غذا و ملزومات دامپزشکی آنقدر بالاست که جوان بیچاره، جایی برای آزمون و خطا ندارد و بی شک باسر به زمین خواهد خورد.
درحالی که رهبر فرمودند:«روستاها احتیاج به صنایعی دارند که متناسب با وضع زندگی روستایی است؛ ما در این زمینه کوتاهی کردهایم. باید صنایع روستایی مورد توجّه قرار بگیرد و امکاناتی که برای روستاها لازم است، دراختیارشان را داده شود.»
قرار این نبود که در شهرها آنقدر امکانات اعم از پارک ،فروشگاه و نانوایی، باشند که تعدادیشان خاک بخورد و به روستایی گفته شود به سبک هزارسال پیش زندگی کن.
امروز از تمدن شهری اینترنت و تجمل تنها توسعهی روستاهاست.
نه از کلاسهای تابستانه فراوان و ارزان خبری هست نه از پارک نه از وسیلهی رفت و آمد ارزان.
کشاورز میبیند حتی اگر زعفران را باهمهی سختیاش، بکارد، معلوم نیست آخرش به اندازهی خرجی که کرده، چیزی عایدش شود.
بهعنوان مثال در منطقه غرب خراسان رضوی فروشندگان زعفران سال گذشته، با فروش قیمت کف به دولت، بازهم پرداختی خود را بصورت اقساطی و نه یکجا دریافت میکردند.
این یعنی بهجای صد میلیون یکجا در ازای ده کیلو زعفران نگین، این مبلغ بصورت اقساطی و حتی تا مبلغ ۵۰۰ هزارتومان پرداخت شد.
باتوجه به اینکه بیش از ۲۶ درصد جمعیت روستایی در کشور داریم وبا وجود ظرفیت بالای پیشرفت تولید و اشتغال در روستاها،به یمن کم محلی آقایان، در تفکر جوانان این مناطق، روستا تنها محلی است که کودکان و جوانان، بالاجبار، آن را تحمل میکنند تا زمانی که در اولین فرصت و با کمترین بهانه هجرت کنند.در این شرایط هر قدر هم، شهر دیدهها بیایند و از آب و هوای پاک، خوبی مردم، ارزانی مسکن و کمخرجی زندگی درآن بگویند، انگار تأثیری در باورآنان، ندارد.
شاید به خاطر اینکه آنچه برایشان ملموس است بعضی روستاها درواقع، هنگام اختصاص بودجه از چشم مسئولین یا جا می ماند، یا اینقدر بالادستیهایش زیادند که معلوم نیست نهایتا بودجهای نصیبش میشود یانه.
واقعیت این است که در نگاه مسئولین و درباور ساکنین روستاها، آنها فراموش شدهاند. انگارنه انگار که اینها همان تولیدکنندگان زحمتکشی هستند که اگر دست از کار بکشند، در تمام کشور کار،لنگ خواهد ماند.
#یادداشت
#روستا
@manaar_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 روایت رهبر انقلاب از ۲۵ سال زندگی مبارزاتی امام جواد علیهالسلام
▪️حضرت آیتالله خامنهای در بخشی از سخنان خود در سالروز شهادت امام جواد (علیهالسّلام) در تاریخ ۲۶ مرداد ماه ۱۳۶۴ به تحلیل زندگی حضرت جوادالائمه علیهالسلام پرداختند.
#شهادت_امام_جواد علیهالسلام
@manaar_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان رهبر معظم انقلاب درباره زندگی شخصی و ازدواجشان
منار سالروز مبارک روز ازدواج وسالگرد ازدواج حضرت امام علی و زهرای مرضیه سلام الله علیهما ، را تبریک میگوید🌹🌹🌹
@manaar_ir
⭕️ از همان وقتی که احساس نیاز می کنید، ازدواج کنید!!
🔻مروری بر بیانات کمتر شنیده شده ی رهبر انقلاب درباره «ازدواج» به مناسبت روز خانواده و ازدواج
🔷از همان وقتی که احساس نیاز می کنید
🔹اسلام اصرار دارد بر این که این پدیده [ازدواج] هر چه زودتر، انجام گیرد.هر چه زودتر بهتر! زود که می گوییم یعنی از همان وقتی که دختر و پسر احساس نیاز میکنند به داشتن همسر. می فرماید: «من تزوج احرز نصف دینه».طبق این روایت معلوم میشود که نصف تهدیدی که انسان دربارهی دین خود میبیند از طرف طغیانهای جنسی است که خیلی رقم بالایی است.
📆۱۳۸۰/۱۲/۰۹
🔶نگویید آمادگی نداریم...
🔸اینکه دخترها بگویند ما هنوز آمادهی ازدواج نشدهایم، پسرها بگویند ما هنوز عقل زندگی نداریم، حرفهای منطقی آن چنانی نیست. نه، جوانها آمادگی هم دارند، خیلی هم خوبند. منتهی این ازدواج یک مسئولیتپذیری هم هست. این حس گریز از مسئولیت، مقداری مانع میشود از اینکه این کار انجام شود.
📆۱۳۷۹/۰۶/۲۸
🔷مگر جوان هفده ساله نیاز به ازدواج ندارد؟!
🔹چرا سنّ ازدواج در کشور ما بالا رفته؟ مگر جوان هفده ساله، هجده ساله، نوزده ساله، احتیاج ندارد به اطفاء نیاز جنسی و غریزهی جنسی؟ ما باید به این فکر کنیم.
📆۱۳۹۲/۰۸/۰۸
🔶مسکن و شغل درآمد دار لازم نیست!
🔸از آنطرف میگویند که اینها خانه ندارند، شغل ندارند، درآمد ندارند؛ما نباید تصوّر بکنیم که حتماً بایستی یک نفری یک خانهی مِلکی داشته باشد، یک شغل درآمدداری داشته باشد، بعد ازدواج بکند! نه!! اِن یَکونوا فُقَرآءَ یُغنِهِمُ اللهُ مِن فَضلِه؛ این قرآن است [که] با ما دارد اینجور حرف میزند.
📆
@manaar_ir