#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖 مادر، پناه عالمیان
[۱]. ما برای اینکه با جهان ارتباط برقرار کنیم به زبان احتیاج داریم. زبانی که بتوانیم با مردم جهان صحبت کنیم. امّا اشتباه نکنید مرادم زبان فارسی، انگلیسی، یا ترکی و... نیست، بلکه زبانی است که همهی مردم دنیا، آن را خوب درک میکنند. این زبان یک ویژگی خاصّی دارد و آن این است که همه آن را خوب میفهمند و شهودی(دیدن به چشم دل) است و به جان همه می.نشیند. زبانی که بودنش مایه آرامش و نعمت و عشق و امید است و نبودنش همه چیز را سخت میکند. زبانی که شکوه عشق را در زمزمههایش مییابیم و انگیزه خلقت را از قلب پرمهرش میخوانیم. این زبان ساده است ولی به شدّت نافذ و عمیق، که میتواند بر جان انسانها اثر بگذارد. این زبان می.تواند قلب عالمیان را تسخیز کند.
[۲]. آری خوب حدس زدید «مادر» زبان مشترک همهی انسانهای عالم است. مادر خورشیدی است که با مهربانی ومحبتش به زندگی خاکیان گرما میبخشد. حقیقت زندگی مادر، عشقورزیدن، دوستداشتن و فداکاری است. آری تجسم عطوفت و رحمت در دیدگان نورانی مادر، بارقه رحمت و عطوفت ربّ العالمین است. خدای متعال مادر را در نقش محور خانواده قرار داده است؛ زیرا همهی آرامش خانه حول محور او میچرخد و آرامش خانه و خانواده به این محور بستگی دارد. مادر قلب خانواده است و اگر عالم را یک خانواده در نظر بگیریم، مادر آن قلب عالم است. حضرتزهرا(سلاماللهعلیها)، «امّابیها» یعنی مادررسولخدا (صلّیاللهعلیهوآله) است. این تعبیر عجیب یعنی ام ابیها در باره هیچ یک از زنان اسلام دیده نشده و در این معنا، باید تاُمل ویژه داشت. «در شرایط سخت شعب ابی طالب ، پیغمبرکه خدیجه و جناب ابی طالب را هم از دست داده، نیاز به غمگسار دارد و این دختر است که غمگسار پدر میشود، این غمگساری همینطور ادامه پیدا کرد تا... که آن وقت پیغمبر فرمود: «فاطمه امابیها»؛ مادری کرد برای پیغمبر.»(بیانات در ارتباط تصویری با مداحان (۱۳۹۸/۱۱/۱۵) گویی پیغمبر خود را مدیون مادر میداند. نقل است رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) دست فاطمه را میبوسید، هنگام سفر آخرین نفر، فاطمه بودکه از او خداحافظی میکرد و پس از بازگشت از سفر نیز، نخست به دیدار او میرفت. در مقابل، فاطمه(سلاماللهعلیها) نیز، همچون مادر به رسولخدا(صلیاللهعلیهوآله) محبّت میورزید، از او نگهداری میکرد و زخم¬ها و درد و رنجهایش را درمان میکرد. «مادر هر چیزی، اصل و ریشه آن است. ممکن است مراد پیغمبر از این کنیه (فاطمه) این بوده که فاطمه زهرا(علیهاالسلام) اصل و اساس درخت رسالت است، فرزندان او، میوهاش و شیعیان شاخ و برگهای آن هستند. حضرت فاطمه (سلاماللهعلیها) مادر عالمیان هم است. در واقع ریشه، اصل و اساس ولایت و عصمت و حقیقت امامت است. فاطمه زهرا (علیهاالسلام) بانوی خلقت آسمان و زمین هستند چون ایشان مادر ائمه هدی و مادر هدایت هستندو خداوند دین حق را برای هدایت بشر فرستاد و مادر این هدایت حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) است. اگر زهرا نبود، هدایتی رخ نمیداد. حضرت فاطمه (علیهاالسلام) به عنوان مادر عالمیان، میتواند انسانها را هدایت کند. چون ایشان در مقام مادری برترین مادر است.
[۳]. بشرامروزی خیلی خسته و گرفته است، خسته از جهان مدرن مادّی، خسته از فقر عاطفه، خسته از تنهایی، بنابراین به دنبال گمشدهای است که او را آرام کند و مسیر نجاتش را مهیا سازد. با نگاه به زندگی امروز انسانها و بررسی و مطالعه در احوالات او به این نتیجه میرسیم که به حق، انسان در زمینهی اختراعات و اکتشافات، شگفتی آفریدهاست، امّا زندگی همراه با تکنولوژی، او را اقناع نکرده بلکه آرامش را از او گرفته است. و نیز سلطه استکباری حاکم او را سرگشته کرده.است. بشر کنونی به دنبال آرامش، عشق، امنیّت، و تکیهگاه مادرانه آسمانی در نهایت رسیدن به اطمینان قلبی است. مادر عالمیان، فاطمهزهرا (سلاماللهعلیها) به حق میتواند با عشق و محبّت و مادریکردن این آرامش را به انسان امروزی برگرداند. حضرتزهرا(علیهاالسلام) مادر عالمیان است و چون مادر است، عشق ویژه به فرزندانش دارد که این در واقع حقیقت مادری است. و از طرفی عمیق.ترین اثر در تربیت مادری نهفته است. هیچ مربّی به پای مادر نمیرسد. مادری چون زهرایاطهر(سلاماللهعلیها)، که وجودش عشق است و محبّت و مهر و عاطفه! مادر جان، عالمیان خستهدل را در آغوش بگیر، چون فرزندانت دلتنگند و نیاز به زانوی مادرانه دارند تا با عشق و صبوری تو آرام گیرند.
✍ ربابه ناظمی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بِسمِاللهِالرَحمنِالرَحیمِ
🔖 عبرتکده تاریخ
[۱]. تجربیات اقوام پیشین به عنوان میراث گرانبهایی برای اقوام آینده به دل تاریخ سپرده شده است. عوامل پیروزیها و شکستها و ناپایداری قدرتهای زیادی در دل او ثبت شده بهطوری که افراد آگاه میتوانند مسیر زندگی خود و اجتماع را در آینه تاریخ بینند و بدون نیاز به تجربه جدیدی، از تجارب دیگران استفاده کنند. در قرآن بخش مهمی از آیات، بیانگر تاریخ عبرتآموزِ پیشینیان است و با صراحت می گوید:«لَقَد کانَ فی قَصَصِهِم عِبرَه لِاولِی الاَلباب» به راستی در سرگذشت آنها عبرتی برای صاحبان اندیشه میباشد.(یوسف: ۱۱۱(قرآن در مورد بعضی از بخشهای تاریخی که عبرتآموزی بیشتری دارند، به اَحسَنُ القَصَص یاد کرده و میگوید، «نَحنُ نَقُصُّ عَلَیکَ اَحسَنَ القَصَصِ بِما اَوحَینا اِلَیکَ هَذَا القُرآنَ.»: ما بهترین سرگذشتها را به وسیله این قرآن که به تو وحی کردیم، برای تو شرح میدهیم.(یوسف:۳)
[۲]. امام علی(عَلیهِالسَّلام) نیز در وصیتنامه خود به فرزندش امام حسن(عَلَیهِالسَّلام)در نامه ۳۱ نهجالبلاغه به نکته مهمی درباره تاریخ اشاره کرده است و میفرماید، «مطالعه دقیقِ تاریخِ پیشینیان، عمر جاودان به انسان میبخشد و مانند این است که انسان از روز آغاز خلقت آدم (عَلَیهِالسَّلام) تا امروز همراه همه اقوام و جمعیتها بوده و نتیجه تجارب آنها را برای خود ذخیره کرده است و چه فرصت گرانبهایی است که انسان با هزینه کم، متاعی بزرگ به دست آورد.» البته تاریخ، نقایصی هم دارد و این بر اثر اِعمال نفوذ جباران پیشین در تحریف حقایق تاریخ به نفع خویشتن است که آینه تاریخ را در مواردی، تیره و تار ساختهاند و با تطمیع و تهدیدِ تاریخنگاران، آنها را وادار به این کار کردهاند که نمونه بارز آن، بنیامیه و تاریخ ننگین آنهاست، ولی محققان آگاه با دقت در حوادث تاریخی غالباً میتوانند حق را از باطل جدا سازند. ای کاش قدرتمندانِ امروز، تاریخ را مطالعه میکردند و سرنوشت آینده خود را در این آینه میدیدند و دست از ظلم و تبهکاری بر میداشتند.
[۳]. تاریخ سرشار از سرگذشت نمرودها و فرعونها، عمّارها و میثمها، طلحهها و زبیرها، شمرها و ابن زیادها، سلیمان صرد خزاعیها و... است. تاریخ سرشار از تکرار کربلاها و درسهاست، تکرار سقیفهها، جنگ احزابها، انقلابها، درسهای آگاهی و بصیرت، اقدام و عمل بهنگام، عبرتهای تلخ و شیرین، شکست و پیروزی و... است. تاریخ به ما میآموزد که در مواجهه با حوادث مختلف، چگونه تحلیل و سپس اقدام کنیم؟ تاریخ، عبرت است. از ذخیره تاریخ و حوادث گذشته، نباید غفلت کنیم كه خسارتهای بزرگی به بار خواهد آورد. باید جلوی تکرار وقایع تلخ تاریخی را بگیریم. وقتی در تاریخ می خوانیم که در روز عاشورا عدهای امام حسین را عملاً یاری نمیکردند ولی برای پیروزی او فقط دست به دعا برداشته بودند، تا اینکه امامشان زیر سُم اسبان دشمن لگدکوب شد، باید الان طبق این تجربه تاریخی، گوش به فرمان ولی امر جامعه باشیم و او را عملاً یاری کنیم تا بار دیگر امام جامعه به مسلخ نرود، پس به مطالعه تاریخ همت گماریم و لحظهای از آن غفلت نکنیم.
[۴]. سلیمان صرد خزاعی، یکی از خواصی است که الگویی برای تشخیص غلط و اقدام نابهنگامِ شد. در این خصوص مقام معظم رهبری میفرماید، «وقتی امام حسین (علیهالسّلام) کشته شد، وقتی فرزند پیغمبر از دست رفت، وقتی فاجعه اتّفاق افتاد، وقتی حرکت تاریخ به سمت سراشیبی آغاز شد، دیگر چه فایده؟! ببینید از هر طرف حرکت میکنیم، به خواص میرسیم. تصمیمگیری خواص در وقت لازم, تشخیص خواص در وقت لازم، گذشت خواص از دنیا در لحظه لازم، اقدام خواص برای خدا در لحظه لازم. اینهاست که تاریخ وارزشها را نجات میدهد و حفظ میکند! در لحظه لازم، باید حرکت لازم را انجام داد. اگر تأمّل کردید و وقت گذشت، دیگر فایده ندارد.»(بیانات در دیدار فرماندههان لشکر۲۷محمد رسولالله، ۲۰ خرداد۷۵) پس با اقدام غلط خواص است که حسینها به مسلخ میروند و اقدام توّابین جوابگو و جبرانکننده مافات نیست.
📝 ادامه دارد...
✍ مرضیه عاصی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
نوشتههای انقلابی
#یادداشت #جنگِنرمِسخت بِسمِاللهِالرَحمنِالرَحیمِ 🔖 عبرتکده تاریخ [۱]. تجربیات اقوام پیشی
📝 ادامه داد مطلب...
[۵]. در صدر اسلام، عامه مردم نگاهشان به صحابی بود و بیعت آنها را حجّت و حق میدانستند! در صورتی که بعضی از صحابی، تطمیع یا تهدید یا همدست شدند و در نتیجه عده کثیری را به دنبال خود به راه باطل کشیدند و حق امام زمان خود را غصب کردند. اما تاریخ به ما میگوید، فقط باید گوش به زنگ ولایت باشیم، نه خواصی که با سکوت یا عملشان در حال هزینه سازی هستند. شیخ فضلالله نوری با صدور رای یک روحانی به نام شیخ ابراهیم زنجانی که در محضر علمای مشهوری درس خوانده بود، بر بالای دار رفت!!! تاریخ به ما هشدار میدهد که نگاهمان به القاب و سِمَتهای اشخاص نباشد بلکه باید به حق و ولایت نگاه کنیم، تا در زمره سقوط کنندگان نباشیم.«میخواهیم از راه شناختن تاریخ خود، گذشتهی خود و برجستگان تاریخ را درست بشناسیم؛ امروزمان را درست بفهمیم تا فردامان را تشخیص بدهیم. گذشته برای ما یک وسیله و آینهای است؛ مایهی عبرتی است تا راه آیندهمان را هموار کنیم.»(بیانات در دیدار مردم لار، ۱۹ اردیبهشت۸۷)
[۶]. در حال حاضر نیز مانند توّابین کم نداریم؛ همان خواصی که ماههاست در برابر هجمه همه جانبه دشمنان انقلاب و نظام، سکوت کردهاند، تصمیم نگرفتهاند و هنوز به این تشخیص درست نرسیدهاند که باید از اسلام و انقلاب در زمان مناسب دفاع کنند!!! تکلیف ما نیز با این جماعت مشخص است. ما باید عمّار زمان خود باشیم و با عبور از خواص بی بصیرت، دل به دریای دفاع از ولایت بزنیم و در اسارت تردیدها و تشخیصهای غلطِ خواصِ بیبصیرت نمانیم. تاریخ به ما میآموزد که درهر زمانی چه اقداماتی انجام دهیم تا یا کربلایی اتفاق نیفتد و یا اگر کربلایی دیگر بر پا شد ما در زمره توّابین قرار نگیریم و باید این را آویزه گوشمان کنیم که تاریخ تکرار میشود و مطالعه تاریخ بسیار ضروری، درسآموز، گره گشا وعبرتآموز است.
[۷]. از نظر تاریخ، خواصِ جامعه، دیوار لرزانی هستند که هیچگاه نباید به آنها بدون کمک ولایت تکیه کرد. خواص، عموماً در بزنگاههای حساسِ تاریخ یا سکوت کردهاند، یا با جبهه باطل همراهی کرده اند!! اگر حق اهل بیت غصب شد، اگر سقیفه، جمل، صفین، کربلا و... ایجاد شد، اگر ائمه معصوم به شهادت رسیدند، اگر امام زمان، سالهاست که در غیبت بسر میبرد، بهخاطر اشتباه خواص است. ردّ پای خواص در تمام حوادث تاریخی که بر علیه حق اتفاق افتاده است، به وضوح دیده میشود.تاریخ به ما میگوید دل به خواص جامعه نبندید؛ فقط نگاهمان به ولایت باشد، تا از صراط حق منحرف نشویم. از تاریخ باید درس آموخت وتجربه کسب کرد. عدّهای سعی میکنند، حوادث روزگار ما را حوادث استثنایی وانمود کنند که به هیچ وجه تجربه تاریخی جوابگو نیست، در صورتی که «روشهای زندگی» عوض میشود؛ اما «پایههای اصلی زندگی بشر» و «جبهه بندیهای اصلی بشر»، تغییری پیدا نمیکند.
[۸]. همهی علوم و معارف و تلاش امروزی بشر، فقط زمان حال است؛ میلیونها برابرِ این تلاشها در گذشته انجام گرفته است که اینها یعنی تاریخ. بنابراین، تاریخ چیز کماهمیتی نیست؛ واقعاً نباید بهعنوان یک چیز حاشیهای به آن نگاه کرد. «اگر تاریخ، یک چیز اصلی نبود، قرآن با این عظمت، تاریخ را وارد خودش نمی کرد؛ بنابراین، تاریخ مهم است.»(بیانات در دیدار با اعضای صدای جمهوری اسلامی، ۸ بهمن ۷۰). قابل ذکر است که در منظومه فکری مقام معظم رهبری، نگاه دقیق و تحلیلی به تاریخ و رخدادهای آن برای درک درستِ تحولات بشری و روشن شدن وضعیت موجود، از جایگاهی مهم و بنیادین برخوردار است. پس تاریخِ همراه با تحلیل، بسیار ارزشمند است. تاریخ به ما میگوید اگر از درس هایش عبرت نگیریم، مایه عبرت آیندگان میشویم! باید در مطالعه تاریخ، دقت نظر داشته باشیم و تحولات پیش رویمان را بخوبی تحلیل کنیم تا بتوانیم از فتنههای آخرالزمانی به آسانی عبور کنیم.
✍ مرضیه عاصی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖 حق چیست و باطل کدام است؟!
📌. این روزها به هر جا که پا میگذاری، صحبتهایی همرنگ و هم شکل میشنوی، به نظر میآید که از یک منبع این سخنان را دریافت میکنند؛ سخنانی که با شنیدنش انسان متعجب میشود! که حق چیست وباطل کدام است؟ جای دوست با دشمن و جلّاد با مظلوم عوض شده است. افراد فریبخورده، با شنیدن تحریفهای دشمنان و حیلههایشان رفتهرفته تحریک شده و تبدیل به سربازان پیادهنظام دشمن میشوند. آیتالله خامنهای ۵ آذر ۱۴۰۱ در دیدار با بسیجیان فرمودند:«شیوههای دشمن را بشناسید. امروز مهمترین شیوهی دشمن، جعل و دروغپردازی است. یعنی همین تلویزیونهایی که میدانید و میبینید مال دشمن است، یا همین فضای مجازی، خبر دروغ میدهند، تحلیل دروغ میدهند، کشته دروغ معرفی میکنند، آدمها را به دروغ، یکی را بد میکنند، یکی را خوب میکنند؛ دروغ. یک عدّه هم باور میکنند، بدانید دشمن امروز بر پایهی دروغ پردازی دارد کار میکند.» بعد از شنیدن این سخنان با خودم تصمیم گرفتم دروغها و نیرنگهای دشمنان را بر مَلا کنم.
[۱]. یکی میگفت:چگونه این نظام، نظام اسلاميست، که در آن حقوق زنان پایمال میشود؟ یک لحظه یاد دورهی جاهلیت افتادم که نوزادان دختر را زنده به گور میکردند؛ این اسلام بود که به زنان هویت، کرامت و آزادی... به ارمغان آورد. در حال حاضر هم در کشورهای اسلامی ارزش و مقام زن جایگاهِ والایی دارد؛ اما در غرب و اروپا زن را وسیلهای برای لذّت بُردن مردان میدانند.
[۲]. دیگری میگفت: معترضین را دستگیر کرده، و بعد بیگناه اعدام میکنند، کمی فکر کردم و بعد با خودم گفتم، اینها چگونه معترضی هستند که با سلاح سردوگرم به نیروهای بسیج و انتظامی و همچنان به مردم حمله کرده، و تعدادی را شهید و یا مجروح میکنند، آسیب به اموال خصوصی و عمومیِ مردم میزنند؟ این رفتارها اغتشاش است نه اعتراض، در هیچ جایِ دنیا در مقابل چنین رفتارهایی مسئولان سکوت نمیکنند؛ نمونه، اگر در آمریکا نیروی نظامی از ناحیهی شهروندی احساس خطر کند، لحظهای درنگ نمیکند، بلافاصله حکم را اجراء میکند و طرف مقابل را مورد اصابت گلوله قرار میدهد.
[۳]. ترور زائرانِ حرم مطهر شاهچراغ و خرابکاریها و کُشتوکُشتار کار خودشان است؛ این سخنانی است که در فضای مجازی و شبکههای معاند به تکرار گفته میشود و یه تعدادی از افراد هم باور میکنند؛ امّا در جواب این تحریف و دروغها گفتم:«اگر نیروهای امنیتی به موقع در حرم حاضر نمیشدند، جانشان را به خطر نمیانداختند، آمار شهدا چندین برابر افزايش مییافت، در ادامهی عملیات تروریستی شاهچراغ با تلاش به موقع و بیوقفهی سربازان گمنام امام زمان(عجلاللهتعالیفرجهالشریف)، افراد دیگری از گروههای تروریستی که تصمیم داشتند، در چندین نقطهی دیگر از شهرهای پرجمعیت کشور عزیزمان عملیات تروریستی انجام دهند، که به لطف خداوند دستگیر شدند. و امّا حقیقت آن است که داعش برای نشان دادن قدرت خودش و انتقام گرفتن از هموطنان شهید عزیز سردار سلیمانی، بعد از عملیات تروریستی داعش، این عملیات را بر عهده گرفت، اما متأسفانه فریبخوردگان در خواب هستند و دروغ دشمنان را باور میکنند.
[۴]. تاکنون نیروهای انتظامی و امنیتی و همینطور بسیج در اغتشاشات از فِشنگ جَنگی استفاده نکردهاند، بیشترین سلاح دفاعی مدافعان امنیت، گاز اشکآور و باتوم بوده، آنهم بیشتر برای متفرق کردن اغتشاشگران استفاده میشده، اگر غیر این بود، شهیدان والامقام همچون شهید عجمیان و شهیدِ عزیز آرمان علیوردی و شهیدانِ در شهر مقدس مشهد چون شهیدان حسین عزیز و دانیال و شهدای انتظامی و نظامی، اگر سلاح جنگی استفاده میکردند به راحتی میتوانستند از خودشان دفاع کنند، نه اینکه مظلومانه و وحشیانه این عزیزان را به شهادت برسانند.
✍ خدیجه دادخواه
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
نوشتههای انقلابی
#یادداشت #جنگِنرمِسخت بسماللهالرحمنالرحیم 🔖 حق چیست و باطل کدام است؟!
📝 ادامه مطلب...
[۵]. در همین شبکههای معاند و فضای مجازی و با همراهیِ مخالفین نظام و امنیت مردم در داخل کشورمان، نه به اعدام راه میاندازند و میگویند:«حقوق بشر در ایران رعايت نمیشود. با شنیدن این موضوع لحظهای به یاد مردم مظلوم یمن و فلسطین و عراق، افغانستان و حتی اعدامهای بیقاعدهی عربستان که در یک روز بیش از ۷۰ نفر را اعدام کردند، و حتی بین اعدامشدگان نوجوان ۱۶ ساله هم حضور داشت، افتادم. اینها فقط گوشهای از جنایات است، جِنایاتی همچون بمباران شیمیایی هیروشیمای ژاپن و شلیک موشک ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران در سال ۶۷ که منجر به شهادت زنان و کودکان و مردان مظلوم و بیگناه شد، مسببین این جنایات چه کسانی بودند؟ در حال حاضر همین شبکههای معاند با حمایت کدام کشورها تغذیه میشوند و ساخته و پرداختهی چه کشورهایی هستند. و امّا مسئلهی اعدام شما اجازه ندارید به جای خانوادههای شهدا تصمیم بگیرید؛ چطور به خودتان اجازه میدهید به چشمان پُر از غم مادرانِ شهدا و موی سپید و قَد خمیدهی پدران و چهرهی مظلوم و پاک فرزندان شهدا نگاه کنید، و بعد نه به اعدام راه بیندازید. به نظر شما این حرکت دیکتاتوری نیست و امنیت کشور را به خطر میاندازد؟
✍ خدیجه دادخواه
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖 جانفدا...
🇮🇷جانی فدا شد تا حرمی بماند اما چه جانی و چه حرمی؟!
📌. از عمق جان بگویم برایت، از جانی که فدا شد که؛ «یک جان که نه، بلکه جانانِ امتی بود.» جان جبههای مقدّس بود از جنسِ «مقاومت». مصداق «رحماء بینهم» بود با همه مردم و «اشداء علیالکفار» در رویارویی با دشمن. اویی که همهی صلابت و شکوه بود در کارزار و تماما به خضوع در برابر دستان پرچروک مادر.
▪️اصلا این خصلت مردان میدان عمل و جهاد است. اینان روی مادر حساسند. در روضهها و مجالس مادر چنگ میفشرند و قدرت میگیرند برای از پادرآوردن دشمن.
▪️یار و غمخوار مظلوم بود و ظالمان به ظاهر جسمش را حذف کردند اما با دستان خودشان مزرعهای ساختند که بذرهایش قطرات خون پاک حاج قاسم و یارانش است و محصول این زراعت نابودی کفر و کینههایشان.
▪️این قلم چه بنویسد از این جان شیرین که وقتی تصویر دست قلمگشته و انگشتری خونینش منتشر شد، جگرها سوخت و بغضها زاده شد در گلو و اشکها جاری شد از دیدهها و اما این سوزها و بغضها و اشکها وقتی در کنار پیکر ارباً اربایش که در برابر مقتدایش قرار گرفت و او با بغض فرمود:«اللّهم انّا لا نَعلَمُ مِنهُم الّا خَیراً»، تبدیل شد به مشتهایی گرهکرده برای انتقام خون مظلومش. آه که داغش سرد نخواهد شد و این بغضها آرام نخواهدگرفت تا قاتلینش را در مجازات نبینند.
▪️و اما حرم...
حاجقاسم عزیز فرمود که «ایران حرم است» حرمی به وسعت مرزهای مقدس ارزشهای دینی. شالوده اصلی این حرم را بزرگمردی بنا کرد که دنیایی را مات ابهت خود کرد و سلطنتی را مغلوب جذبهاش. سردارها و سربازها فوجفوج جان تقدیم کردند تا ستونهای این حرم پا گرفت. خشتهایش با خونهای پاک شهدای مظلوم به ثمر نشست. این حرم تولیت صبور و مدبری دارد که فقط یکی از سربازانش حاج قاسم بود، سردارها در آستینِ تدبیر دارد گاهِ نبرد. کبوترانِ خوشپرواز بامِ این حرم، به شایستگی عطر خوش آن را به سرتاسر دنیا نشر دادهاند و نیکسفیرانی شدند برای این آستان مقدس.
▪️ این حرم مثل همهی حرمها زائر هم دارد و آنان شیفتگان عظمت و شکوه و سلطهناپذیری در برابر ظلم و جور، همان خصلت و غیرتِ بیدار گشتهی اهل حرمند. مقدس است برایمان این حرم باصفایی که هر گوشهاش باغی لالهگون دارد. پاسبانان این حرم جان بهکف نهادهاند برای حفظ حرمتش و در سکوتهایی پرطنین حریمش را نگاهداشتهاند.
▪️ای اهل حرم! هنگامهی غبارروبی از این آستان مقدس رسیدهاست. کمر همت ببندیم و این اندکغبار را بزداییم تا ماندگار نشده و برق بیندازیم این آستان ملکوتی را و آبپاشی کنیم زمینش را و شمعدانیها را به صف کنیم و آراسته گردیم و دست به سینه گذاریم و چشمانمان را خاک قدومش نهیم تا پا بر دیدگانمان گذارد صاحب عزیز این حرم.
✍ فاطمه مهدوی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
طلبکاری که باید پاسخگو باشد
آقای قالیباف
مدتی است پشت شعار زیبای «حکمرانی نو» قایم شدهاید و هرچند روز یکبار هم ادای اپوزیسیون را در میآورید، دقیقاً منظورتان چیست؟
حکمرانی در جمهوری اسلامی دو پایه داشته و دارد: خدا و مردم.
چیز جدیدی کشف کردهاید که دائم بر طبلش میکوبید؟ سالهاست که داد رهبری بلند بوده و هست که مراقب مردمسالاری باشید. مراقب اقتصاد مردمی باشید! خب بودید؟ شما باید پاسخگوی عملکردتان در دوران مدیریت ومسئولیتتان باشید، لازم نیست سخنرانی کنید و از حکمرانی نو بگویید. حکمرانی نو، ایدۀ انقلاب اسلامی است، شما موظف به پیاده کردن آن هستید نه سخن گفتن از ضرورت آن. یکی به میخ میزنید و یکی به نعل که از چه فرار کنید؟ در قضیۀ ساماندهی فضای مجازی که بیشترین نفع را برای فرهنگ و اقتصاد مردم دارد، دقیقاً چه کردید؟ حکمرانی نو یعنی بیایید پاسخگو باشید! بیایید شفاف توضیح دهید.
دهها اشکال به عملکرد شما وارد است، حکمرانی مردمی یعنی عزیزم بیا برای مردم توضیح بده! بیا از کمکاریهات معذرتخواهی کن! بیا جبران کن. بیاید در مورد رفتار دور و بریهایتان سؤالات ذهن مردم را پاسخ دهید.
در مورد حجاب، دقیقا از اعتقادتان و وظایفتان صحبت کنید، حاشیه نروید. بالآخره بدحجابی و کشف حجاب یک معظل اجتماعی هست یا نه؟ اگر هست، وظیفهتان را در قبال آن بر شمارید و به مردم گزارش عملکرد بدهید.
در مورد اقتصاد هم همینطور. واقعاً شماها از تمام ظرفیت حقوقی و حقیقیتان برای کاهش تورم و رونق اقتصادی استفاده کرده و میکنید؟
از دانشآموز پایۀ دهم خاطره گفتید. دانشآموزان در این چند سالی که در مدرسه هستند خیلی چیزها باید یاد میگرفتند که نگرفتند، خب آقای رئیس مجلس، بسمالله این گوی و این میدان، بیا وزیر آموزش و پرورش را بیاور در مجلس و توجیهش کن که باید به دانشآموز چه یاد بدهد و چه نه!
گفتید پلیس باید معذرتخواهی میکرد. وقتی تمام هجمۀ دشمن بر علیه پلیس است و دارند با رسانههایشان و همچنین با چند عنصر نفهم وچند عنصر فهمیدۀ خائن، جای جلاد و شهید را عوض میکنند، پلیس بیاید از چه چیزی معذرتخواهی کند! از کاری که نکرده؟ معذرتخواهی پلیس یعنی پذیرش اشتباهی که نکرده و بازکردن جادۀ براندازی نظام! اینها برای شما روشن نیست؟
همان رهبری که از او دم میزنید فرمود: در اغتشاشات اخیر بیشترین ظلم به دستگاه انتظامی کشور شد، در این ظلم شریک نشوید.
لطفاً هر موقع مثل حاجقاسم زندگی کردید، از حاجقاسم سخن بگویید.
والسلام
✍ حجتالاسلاموالمسلمین اسماعیل فخریان
@fakhrian_ir
➖➖➖➖➖➖➖
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖 برای ریحانهی وجودت
🌹برای تو مینویسم! برای ریحانهی وجودت!
با استعانت از الفاظ ظریف و لطیف حکیم انقلاب در توصیف «المرأة ریحانة...»( در دیدار جمعی از بانوان نخبه ۱۴دی۱۴۰۱)
🌹امروز یکبار دیگر به زن بودنت افتخار کن. از اینکه هوای خانه را انباشتی از حضورت، از اینکه اهالی خانه، تنفس میکنند در هوایت که تو چون گل و عطر خوشبویی. در آن زمان که به لباسِ همسری مزین میشوی، مظهر عشق و آرامشی و چون تاج مادری بر سر مینهی، صاحب حق حیات میگردی، چون اشرف مخلوقات را در وجودت میپروری و با عشقی بیبدیل او را پرورش میدهی.
🌹وقتی مادر میشوی، جلوهی رحمانیت خداوند در وجودت تجلی پیدا میکند و ساختن هویتِ نسلی بر دوشِ توست، پس تویی که بیش از همه میتوانی هویت ملی را در وجود دلبندت نهادینه کنی و بذرهای ایمان و اخلاق را در وجودش بیفشانی و با مهر و رحمت مادرانه که ودیعهی الهی است، به جانش نیوش کنی. آنگاه در بزنگاه انتخاب حق و باطل، چون مادران معزز شهدا، فرزندت را به سمتِ قلهی رحمت رهنمون شوی تا اوج بگیرد که از دامان زن به معراج میرسد.
🌹ریحانهی خانه! امور خانه و خانواده بدون حضور و احساس تکلیفِ تو، سامان ندارد و برخی گرهها جز با سرانگشتِ ظریفِ زنانگیات باز نمیشود، پس زنانه جهاد کن. چراکه نقش همسری و مادری -خانهداری- نه تنها مانع پیشرفت یک زن نیست، بلکه ابزار عادلانهی طبیعت خلقت است که زن را به کمال میرساند.
🌹به راستی حرکت آگاهانه در مسیر تکوین خلقت زنانه، او را مظهر خیر کثیر قرار میدهد، چنانکه امام معصوم در وصف مقامش میفرماید:«اکثر الخیر فی النساء: بیشتر خوبیها در زنان است.» (من لایحضره الفقیه، ج۳، ص۳۸۵).
رسیدن به این مقام، تلاشی مؤثر و کارآمد میطلبد، تلاشی از جنس «جهادِ یک زن».
✍ آمنه عسکری منفرد
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖 خاکریزِ دوم، زنانِ جانفدا
[۱]. اساس اجتماعات بشری و تشکیل هر جامعهای منوط به تشکیل خانوادههاست. قوام خانواده نیز منوط به وجود و حضور زن، میباشد؛ به این معنا که نسل بشر با زن ادامه پیدا میکند و در واقع بدون حضور زن خانواده مفهوم پیدا نمیکند در نتیجه، اجتماع بشری از بین خواهد رفت، و چنین است که نقش مهم و اثرگذار زن و خانواده در هر جامعه مشخص میشود.
[۲]. پس از انقلاب اسلامی، زنان جامعه همراه با مردان در صحنه حضور پیدا کرده و نقش بیبدیل خود را در جامعه به ظهور رسانده و جایگاه رفیع زن در نظام اسلامی را به جهان عرضه کردند. زن مسلمان ایرانی، با پدیدهی معجزهگون انقلاب از زیر خروارها مفاهیم ضد بشریِ اسلام اموی سربلند کرد و بیدار شد، تا الگوی جدیدی را به زنان عالم ارائه نموده و از رنج و محنت و ظلم و ستم استکبار و ایادی استکبار خود را برهانند و به شأنی که خدای متعال بر اساس فطرت زنانه به آنان عطا کرده است؛ برسند.
[۳]. بنابراین زنان ما به تإسی از زنان صدر اسلام که در آن جامعه جاهلی مانند آفتاب درخشیدند و همچنان درخشندهترین هستند، به برکت انقلاب، با معرفی الگویی جدید و با هویتی ملی، اسلامی و انقلابی تاریخ ساز شده و با روحیهی ایثار و فداکاری صحنههای زیبایی در انقلاب و دفاع مقدس... آفریدند و همچنان ادامه میدهند؛ تا آنجا که نه تنها در تجهیز و تشجیع مردان نقش اَبَر زن را به عهده گرفته بلکه شاهد شهادت هفت هزار نفر از زنان مجاهد و رشادتهای آنان شدیم.
[۴]. مردان و زنان، این ندای آسمانی از عمق جانِ با ایمان و والای امامخمینی(رحمةاللهعلیه) را به گوشِ جان شنیدند و بهپاخاستند؛ تا نقشی شایسته در برپایی تمدن نوین اسلامی داشته و اثرگذار در سرنوشت تاریخ باشند. از طرفی مقام معظم رهبری درباره زنان عفیف و پاکدامن که در خانواده در نقش همسری عشق و آرامش را تقدیم کرده و همیشه در مقام مادر مایهی حیات هستند؛ میفرمایند:«زن مسلمان ایرانی... ثابت کرد که میتوان زن بود، عفیف بود، محجبه و شریف بود و درعین حال، در متن و مرکز بود. میتوان سنگر خانواده را پاکیزه نگاهداشت و در عرصهی سیاسی و اجتماعی نیز سنگرسازیهای جدید کرد و فتوحات بزرگ به ارمغان آورد... »( پیام به مناسبت کنگره هفت هزار زن شهید ۱۵ اسفند ۱۳۹۱).
[۵]. اینجاست که حدیث امام صادق(علیهالسلام):«اکثر الخیر فی النساء»(من لایحضره الفقیه، جلد۳ صفحه ۳۵۸) معنا میشود، که اگر زن، بر محور فطرت و طبق منطق و معرفت الهی زندگی کند؛ میتواند نیکیهای زیادی را که خداوند در او به ودیعه نهاده، در خود پرورش دهد و پشتیبان و حامی همسر و فرزندانش باشد و در اجتماع نیز حضور پیدا کرده و نقشآفرین باشد. از این منظر است که مقام معظم رهبری در مقولهی زن میفرمایند:«در مسئلهی زن، موضع ما در قبال مدعیان ریاکار غربی موضع مطالبه است، موضع دفاع نیست... بیان نظر و عقیده اسلامی است»(در دیدار با زنان فرهیخته ۱۴دی ۱۴۰۱).
[۶]. اگر در صدر اسلام پیامبر (صلیاللهعلیهوآله)، حضرت علی، امام حسین، حضرت سجاد...(علیهم السلام) تاریخ و جبههی حق را به حرکت در آورده و پیش میرانند مدیون حضور باشکوه و پر از مهر و محبت و روحیهی شجاعانهی حضرت زهرا و حضرت زینب ( سلاماللهعلیهما) هستند، یا اگر حضرت عباس و برادرانش در آستان امام خون میدهند و آوازهی وفاداری و ایثارشان در طول تاریخ به قلب و جان انسانها مینشیند، به دلیل حضور مقتدرانه و سرشار از عاطفه حضرت امالبنین(سلاماللهعلیها) به عنوان مادر است.
[۷]. مقام معظم رهبری در این درباره میفرمایند:«بارها من گفتهام، خاکریزِ شهدا در مقابل دشمنان دین و حقیقت، خاکریز اوّل است؛ خاکریز دوم، خانوادههای شهدایند. پشت سرِ آنها شما(مادران و همسران شهدا) هستید. این رنج های شما و این فراق ها و غصّهها و محرومیت از دیدن و احساس کردن حضور عزیزانتان، پیش خدای متعال اجر دارد.»(در دیدار با ۲۰ آبان ۱۳۸۰)
✍ خالقی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
نوشتههای انقلابی
#یادداشت #جنگِنرمِسخت بسماللهالرحمنالرحیم 🔖 خاکریزِ دوم، زنانِ جانفدا [۱]. اساس اجتماعات ب
📝ادامه مطلب....
[۸]. بنابراین اگر شهدای انقلاب اسلامی توانستند مجاهدت کرده و نهال انقلاب را همچون درخت تناوری به ثمر برسانند به همت زنان و مادران آنان است، اگر حاج قاسم عزیز ما، در خاکریز دشمنان حق و حقیقت جانفدا شد، علاوه بر ارادهی پولادینش، بهخاطر پدر و مادری پاک و متدین و همراهی همسری جانفدا در سنگر خانواده توام با صبوری و روحیهی مقاوم و لبریز از عشق و عاطفه است.
[۹]. به قول ظریفی که میگفت:«حاج قاسم یک نفر نبود..دو نفر بود. او را باید به عنوان یک اَبَرمرد ستود و همسرش را به عنوان یک اَبَر_زن، عطر آن گلاب اگر جهانی شد، بخاطر این گل پرده نشین مخلص و صبور بود. تحمل رنجها و تنهاییهای این بانو، آن چنانْ جهادی را رقم زد. او هم مانند سردار شهیدمان، به گردن همهی ما حق دارد.» درود به تمام زنان سرافراز جانفدا در خاکریز دوم که در سنگر خانواده، نه در کنج عزلت، که با شورانگیزیِ باورنکردنی مردان و فرزندانشان را برای رویارویی با شیطان بزرگ و استکبار جهانی و یاری جبههی حق آماده و خود نیز همراه آنان مجاهدت میکنند.
#زن
#خانواده
#خاکریز
✍ خالقی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖 دلیل و حجّت ظاهر
[۱]. سردار شهیدسلیمانی مصداق روشن آیه "مِنَ المُومِنینَ رِجال صَدَقُوا ماعاهَدُواللهَ عَلیهِ فَمِنهُم مَن قَضَی نَحبَهُ و مِنهُم مَن یَنتَظِر از مومنان مردانی هستند که در عهدی که با خدا بستند صادقانه وفا کردند؛ پس برخی از آنان به عهد خود عمل کردند و عدّهای منتظرند.»(۲۳ احزاب) بود که بعد از سالها انتظار سرانجام به آرزوی دیرینه خود رسید؛ این انتظار هم، حکمت الهی بود که وی در راه خدمت به مردم، مبارزه با جبهه استکبار و تقویت جبهه مقاومت به وظیفه الهی خود عمل کند. با شهادتش، هم دشمن را رسوا و بیآبرو ساخت و هم ملّت و تمام مظلومان دنیا را به وحدت و انسجام در زیر بیرق توحید و اسلام ناب دعوت کرد. شخصی که نه تنها یک فرد، که خود یک ملّت بود؛ فردی چند بعدی که هم از جهات فردی و معنوی و هم از جهات اجتماعی و سیاسی میتواند الگو و سرمشقی برای آحاد ملّت، پیر، جوان و نوجوان قرار گیرد؛ به همین جهت رهبر معظّم انقلاب درباره ایشان فرمودند:«سردار شهید حاجقاسم سلیمانی را بهچشم یک مکتب، یک راه، یک مدرسه درس آموز نگاه کنیم.» با توجّه به معنای مکتب که مجموعهای است برای ارائه یک جهانبینی و نظام ارزشی چگونه سردار در نظر رهبر انقلاب به عنوان یک مکتب مطرح میشود؟ پاسخ این سوال را در ویژگیها و خصوصیات فردی و اجتماعی شهید می توان یافت.
[۲]. ویژگیهای شخصی وی همچون، «ایمان»، «توکّل»، «هوش سرشار و عقلانیت»، «شجاعت»، «نهراسیدن از خطر»، «مسئولیتپذیری»، «پیشقدم بودن در کارها»، و در بعد اخلاقی، فردی کمنظیر دارای «غیرت دینی»، «صداقت»، «خوشاخلاقی»، «تواضع» و در بعد اجتماعی «مردمداری»، «دوست داشتن مردم»، «مردمباوری»، در بعد سیاسی و نظامی دارای «شجاعت» و «اهل جهاد و تلاش در مسیر اعتلای اسلام و انقلاب»، «ورود در مسائل پیچیده نظامی»، «بهعنوان قویترین فرمانده در جبهههای مبارزه با تروریسم در منطقه»، «فرمانده سپاه قدس و فعّال درونمرزی و برونمرزی»، «نابود کنندهی بسیاری از ریشههای داعش» و «احیاکننده و تجهیزکنندهی جبهه مقاومت» و «سرسختی در مبارزه با استکبار.» تلاش ایشان منحصر در جبهههای جنگ نبود؛ که در کارهای جهادی نیز پیشقدم در صف اوّل جهاد بود؛ نمونه نزدیک آن را در سیل خوزستان شاهد بودیم که چطور پاچّههای شلوار را بالا زده و به سیلزدگان کمک میکرد.
[۳]. از خصوصیات بارز سردار، مقاومتِ وصفناپذیر و استقامت در مسیر الهی بود، همان که رهبر انقلاب در دیدار با خانواده ایشان بهعنوان مهمترین کار شهید بیان کردند:«مهمترین کار شهید سلیمانی احیای مقاومت در مقابل نفوذ جبههی استکبار است.»( ۱۱ دی ۴۰۱)
خلوص نیّت شاخصهی دیگری بود که به نحو احسن و اکمل در وجود شهید سلیمانی موج میزد. زمانی که کار برای خداوند باشد ماندگار خواهد شد که خدا وعده کرده:«فَاِنَّاللهَ لَایُضیعُ اَجرَ المُحسِنین همانا خداوند پاداش نیکوکاران را ضایع نمیسازد.»(۱۱۵هود)
امام خامنهای در مورد اینخصوصیت سردار چنین فرمودند:«اخلاص شهید از همه این ویژگیها برتر بود و همین باعث شد پروردگار، او را در دنیا اینگونه محلِّ احترام و تمجید و تجلیل قرار دهد ضمن اینکه پاداش اخروی در زمینه او به گونهای است که عقل انسان به آن راه ندارد.»(۱۱ دی ۴۰۱) از دیگر ویژگیهای بارز وی مسئله ولایتمداری و ولایتپذیری شهید بود. از شناخت کامل توحید و اعتقاد صحیح به جایگاه امامت و ولایت، به عمل به تکلیف و ولایتپذیری و اطاعت محض از ولیِّ زمان خود رسیده بود طوری که در وصیتنامه خود مینویسد:«برای نجات اسلام خیمهی ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمهی رسولالله است. اساس دشمنی با جمهوری اسلامی، آتشزدن و ویرانکردن اینخیمه است.» در تمام مسیرها نگاهش به افق نگاه رهبری بود بهراستی و واقعاً مرید و اقتداکننده به مراد و مقتدای خود بود؛ در پی اجابت خواسته رهبرش منتظر بیان و سخن از طرف ایشان نمیماند؛ که نگاه رهبر را میخواند و در پی انجام آنچه در نگاهشان مییافت میرفت. در یادواره شهدای خانوک کرمان اینطور سخن میگوید: و الله علمای شیعه را تماما و از نزدیک میشناسم. اشهد بالله، سرآمد همهی این روحانیت، آیت اللهالعظمیخامنهای است. اگر تمام علمای جهان یک طرف باشند و مقام معظّم رهبری یک طرف، مطمئنا من طرف امام خامنهای میروم.( سال ۸۹ )
✍ سکینه مهدوی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
نوشتههای انقلابی
#یادداشت #جنگِنرمِسخت بسماللهالرحمنالرحیم 🔖 دلیل و حجّت ظاهر [۱]. سردار شهیدسلیمانی مصداق
📝 ادامه مطلب...
[۴]. همهی این خصوصیات که بسیاری از آنها در کلام و نوشته نمیگنجد؛ عبودیت، تاسّی و ارادت ایشان به اهلبیت(علیهمالسلام) و تاکید و درخواست مصّرانه از خداوند برنائل شدن به فوز شهادت باعث شد به چنین درجهای برسد که مصداق این آیه گردد.«اِنّ الَّذین آمَنوا و عَمِلُواالصّالحاتِ سَیَجعَلُ لَهُمُ الرَّحمَن وُدّا کسانی که ایمان آوردند و عمل صالح انجام دادند به زودی خداوند رحمن برای آنها محبّتی قرار میدهد.»(۹۶مریم) اینگونه محبوب ملّت گردید؛ طوریکه در روز تشییع پیکر پاک شهید شاهد حضور چندین میلیونی مردم از هر قشر و طایفه، و از هر سن و عقیدهای بودیم؛ همان حضوری که در زمان انقلاب تجربه آن را داشتیم. آنچنان محبّت وی در قلبها جای گرفت و دلها را به تسخیر خود درآورد که به عنوان سردار دلها ملقّب شد.
سرانجام خداوند پس از۴۰سال مجاهدت خالصانه خریدار و مشتری نفس شهید سلیمانی گشت و پاداش خدمات خالصانه وی را رسیدن به درجه شهادت و عزّت جاودانه وی در تاریخ قرار داد. «اِنّ اللهَ اشتری مِنَ المُومِنینَ اَنفُسَهُم و اَموالَهُم بِاَنّ لّهُمُالجَنَّة" همانا خداوند از مومنین جانها و اموالشان را به بهای بهشت خریداری میکند.»(توبه ۱۱۱) که جز شهادت هیچ مرگی برازنده این مرد تاریخساز نبود؛ تا در کنار یاران شهید خود، در جوار حضرت حق و رحمت و رضوان الهی بعد از سالیان سال تلاش بیوقفه و بیخوابی به آرامش ابدی برسد.
[۵]. با ذکر همه اینها لازم به یادآوری است که بنا به فرموده رهبر انقلاب بنا نیست صحبت از خصوصیات شهید سلیمانی، او فردی با خصوصیات غیر قابل دسترسی و دست نیافتنی معّرفی شود؛ ایشان میفرمایند:«مراقب باشند همه آنهایی که درباره ایشان صحبت میکنند خصوصیات آقای شهید سلیمانی را خصوصیات ماورایی نکنند؛ یک انسان زندهای است که جلوی ما دارد حرکت میکند؛ یَاکُلُ الطّعامَ و یَمشی فِیالاَسوَاق یعنی اینجور نباشد که تصوّر بشود این یک جایگاه دستنیافتنی است.»(۱۱دی ۴۰۱)
غرض از بیان این خصوصیات قدم نهادن ما مردم و جوانان در مکتب شهید است که از آن درس بگیریم. درس جهاد و مقابله با استکبار، مقاومت و ایستادگی، سرسپردگی و اطاعت از امر رهبر، توام کردن معنویت با کارها، خدمت به مردم بدون چشمداشت، خالصانه و مخلصانه در راه خدا و بدانیم که اگر شهدا رفتند راهشان باقی و روشنگر مسیر رهروان است.
یادش گرامی و راهش مستدام باد
✍ سکینه مهدوی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖 اکسیری برای آرامش
📌. در شهر رستمآباد استان گیلان بودیم، شلوغیهای آشوبگران در برخی از استانها نگرانم کرده بود، نیمههای شب بود که خواب از چشمانم پرید، دلم بیقرار شده بود، یک لیوان آب نوشیدم، صلواتی فرستادم و به خدا پناه بردم، به سمت قفسهی کتابها رفتم، بسماللهالرحمنالرحیم گفتم و دستم را انداختم و کتابی را برداشتم، «سلام بر ابراهیم» جلد (۱).
📌. چنددقیقهای به عکس روی جلد خیره شدم، به یاد دوران جنگ افتادم، خاطرات آن روزها برایم تداعی شد، خدایا! در این وقت شب، در این کتاب چه پیامی قرار بود به من برسد! شروع به خواندن آن نمودم، آنچنان غرق کتاب شدهبودم که با شنیدن صدای اذان متوجهی گذشت زمان شدم، دلم قدری آرام گرفته بود، خدا را شکر کردم.
📌. «سلام بر ابراهیم» مثل اکسیری، دلم را آرامش داد. بعد از اتمام دو جلد آن، تصمیم گرفتم در سفرم به تهران، برای عرض سلام و سپاسگزاری از این شهید عارف به گلزار شهدا در بهشتزهرا(سلاماللهعلیها) بروم. ۶ دیماه این توفیق نصیبم شد، به مناسبت یاد روز شهادت حضرت فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها )، جمعیت زیادی در آنجا حضور داشتند. حال عجیبی بود؛ یکجور نشاط و امید در چهرهها نمایان بود.
📌. ابراهیم هادی جزو شهدای مفقودالاثر دفاع مقدس هستند؛ او در ۲۲بهمن سال ۱۳۹۰ ه.ش در عملیات والفجر مقدماتی به همراه تعداد زیادی از رزمندگان در کانال کمیل، مظلومانه به شهادت رسیدند؛ و تا کنون هیچ نشانی از او کشف نشدهاست. او عاشق گمنامی بود و آرزو داشت گمنام باقی بماند، مثل حضرت زهرا (سلاماللهعلیها)، ایشان ارادت خاصی به حضرت داشتند. در سال ۱۳۹۰.ش روی قبر یک شهید گمنام در قطعهی ۲۶ شهداء، سنگ یادبودی برای او قراردادند.
📌. شنبههای امید و پیشرفت، پایگاههای بسیج مردمی در قطعهی ۲۶ شهدا ادای تکلیف میکردند، خدا را شکر کردم که توفیق حضور در این مکان مقدس را روزیام قرار داد. امیدوارم خداوند ما را شرمندهی خون این شهدا به مخصوص شهدای گمنام و مفقودالاثر نگرداند و شفاعت آنان را نصیبمان گرداند! به امید پیروزی کامل حق بر باطل!
✍ الطافی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی