هدایت شده از 🙃😉
🔴 برخورد محکم و قاطع از حضرت امام خمینی که کمتر شنیده اید
🔻قابل توجه نیروهای امنیتی و دستگاه قضایی کشور به خصوص دادگاه ویژه روحانیت
🔸 محمد رحمانی پژوهشگر تاریخ معاصر نوشت:
🔹 نسبت به یکی از روحانیون مطرح متوجه می شوند که حاج آقا با یک یا چند خانم دیگر در ارتباط است! فلذا آن خانم یا خانم ها دستگیر می شوند بازجویی شده و گزارشی تهیه می شود.
🔹 خبر به گوش #امام_خمینی می رسد او نیز دو تن از شاخص ترین افراد امنیتی اطلاعاتی و قضایی را احضار می کنند!
🔹امام می پرسد مگر کار اطلاعات این چیزها است که در #زندگی_خصوصی مردم سرک کشد! یکی از آن حضرات می گوید بلی دیگر غیر از این نیست!
🔹 امام که عصبانی شده بود تاکید می کند شما به چه حقی این کارها را میکنید؟! می گویند اعترافات فراوانی موجود است ...
🔹 امام حرفشان را ناقص می گذارد و می گوید هر کسی نظیر این اعترافات و شنودها را حتی بخواند #ازعدالتساقطاست
🔹 این دستور امام نه تنها درخصوص آن روحانی مطرح بلکه در خصوص متهمان امنیتی نیز بود.
🔹 یعنی اگر متهمی به خاطر بمب گذاری شنود است و همزمان روابط غیر شرعی وی کشف شود دادگاه حق برخورد و حتی طرح اتهام هم ندارد!
🔹 امام حاج احمد را صدا میزند و می گوید این را باید مکتوب کنیم!
🔹 مکتوب این فرمان می شود همین فرمان هشت ماده ای که در ۲۴ آذر ۱۳۶۱ آن هم در زمانی که کشور در شرایط امنیتی قرار داشت صادر شد.
🔹 هشت ماده ای که منشوری مهم از #حقوق_شهروندی است که هنوز هم جای ترویج و توجه و تبلیغ دارد جالب آنکه فرمان فقط روی کاغذ نماند و دستگاه قضایی #شخم زده شد!
🔹 تعدادی از مطرح ترین اعضای شورای عالی قضایی برکنار شدند یا استعفا دادند از جمله(بالا غیرتا حاشیه نکنید تاریخ می گم) #آیتالله_جوادیآملی!
🔹دادستان کل کشور یعنی مرحوم ربانی املشی برکنار و جای او آقای صانعی آمد!
🔹 بسیاری از دادستان های انقلاب در تعداد زیادی از استان ها با وجود آنکه در خط مقدم با مسائل امنیتی بودن برکنار شدند لازم به ذکر است اصلا اینها هیچ ربطی با آن پرونده اولیه نداشتند !
🔹 سایر عوامل امنیتی و قضایی در نامه دست جمعی به صورت محرمانه و غیر رسانه ای به مرحوم اردبیلی اعلام کردند اگر این شرایط ادامه یابد استعفا می دهند..
🔹 خبر به امام رسید، امام کوتاه گفت اگر به قصد فشار و جلوگیری از اصلاح چنین کردند #ازمنافقینبدترهستند
🔹 این پایان ماجرا نبود هیئت های چندگانه ای شکل گرفت تا وضعیت زندانیان را بررسی کند و هیئت های دیگر موظف شدند حتی عملکرد دولت را در رعایت حقوق شهروندی بررسی کنند.
🔹 بسیاری از زندانیان تحت نظر آیت الله منتظری شامل عفو شده آن هم در زمانی که خبری از رسانه و مطبوعات چندانی نبود.
🔹 همه اینها بخاطر این بود که امام خمینی احساس کرد رویه ای خلاف اسلام و اخلاق در کشور سامان یافته است.
🔹 امام همچنین دستور میده این نظیر بازجویی ها و شنودها #امحا شوند.
🔹 اون افراد یک نسخه از قبل به آقای خامنه ای رییس جمهور وقت داده بودند که ایشان میگه خدا را شکر فرصت نکردم گزارش را باز کنم که مشمول سقوط از عدالت بشوم چون امام گفته بود هرکسی اینها را بخواند از عدالت ساقطه..
@janjali10
⭕️ خبرهای جنجالی⭕️
#نماز_جمعه
چه فرصت هایی که هر هفته در بسیاری از نمازجمعه ها به خصوص نماز جمعه تهران از دست میرود...
@janjali10
⭕️ خبرهای جنجالی⭕️
🔴 بازی رزومه و ابنالوقتهای پُر رزومه!
🔹متاسفانه وزرا و مدیران دولت آقای #رئیسی، فریب #بازی_رزومه را خوردهاند. کمی تعقل و تفکر لازم است تا بدانند طی ۲۴ سال گذشته، ۸ سال دولت خاتمی و ۸ سال دولت روحانی، با برنامه و جدیت تمام اجازه ندادند یک بچه حزباللهی مدیر یک مدرسه شود(مگر به ندرت)! چه برسد به بخشدار و فرماندار و مدیرکل!
🔸در ۸ سال دولت روحانی، نه تنها آدمهای صرفاً ناسالم، بلکه آدمهایی را آوردند فرماندار و مدیرکل و معاون استاندار کردند که ضدیتشان با مبانی انقلاب روشن است و در کارآمدی و تخصص، صفر صفرند! برای آدمهای بی تخصص و بیتعهد، صدمَن رزومه درست کردهاند!حالا کلی آدم بیلیاقتِ بارزومه هست!
🔹سوگمندانه باید گریست که سیستم مدیریتی ارشد، میانی و پایه دولت را پر از آدمهای بیتعهد و بیلیاقت و ناکارآمد کردند و نارضایتی مفرط امروز جامعه بعلت عملکرد همینهاست. حالا دولت جدید برای تغییر و تحول میخواهد روی دوش همین ابنالوقتهای بیتعهد و بیلیاقت حرکت کند. والله نمیتواند!
🔸آقایان وزرا بدانید و بفهمید و به کار ببندید و رزومه ۸ سال اخیر مدیران ارشد، میانی و پایه را به #هیچ حساب کنید و در عزل ونصب آدمها این ۸سال گذشته را با دیده بیاعتمادی بنگرید چرا که همینها ۸ سال مملکت را تا #لبه_پرتگاه پیش بردند. عمر مدیریتی ۸ سال روحانی را جزو رزومهها ندانید!
🔹برای رزومه ۸ سال گذشته، هیچ ارج و قربی قائل نشوید مگر اینکه استثنائاً افرادی باشند که کارنامه و عملکرد شفاف و به درد بخوری داشته باشند. وقت کم است و امروز انقلاب و نظام اسلامی به دوئل ماندن و رفتن کشیده شده. والله قسم مسئولید اگر کوتاهی کنید و مدیران بیتعهد و نالایق را بکارگیری کنید.
✅ #داود_مدرسی_یان
@janjali10
⭕️ خبرهای جنجالی⭕️
📌 تهدید امام جمعه اهواز: مسئولی که در خانه ۱۰ هزار متری نشستهای، تخلیه کن تا ورود نکردم
محمدنبی موسویفرد در خطبههای نماز جمعه اهواز:
🔹 برخی مدیران زندگی تجملی برای خود فراهم کردند در حالیکه در شهر و محله آنها کسانی هستند که شب گرسنه خوابیدهاند و در برخی شرکت ها کارگران ما به خاطر مشکلات معیشتی، نداشتن امنیت شغلی و تبدیل وضعیت دست به اعتراض میزنند.
🔹 در همین اهواز مسئولی می شناسیم که خانهای ١٠ هزار متری دارد خودش بهتر است این خانه را تخلیه کند قبل از اینکه مجبور شویم به این موضوع ورود کنیم.
#عدالتخواهی
#عدالتخواهی_مصداقی
@janjali10
⭕️ خبرهای جنجالی⭕️
🙃😉
📌 تهدید امام جمعه اهواز: مسئولی که در خانه ۱۰ هزار متری نشستهای، تخلیه کن تا ورود نکردم محمدنبی مو
📌 امروز روز مجلس است؛ قابل توجه نمایندگان مجلس انقلابی!
🔹 به شهید مدرس گفتند در خانهی راحتتر باشی، بهتر میتوانی به مردم خدمت کنی؛ مدرس جواب میدهد هر چه وضع من بهتر شود، کمتر خدمت میکنم، بیشتر خیانت میکنم!
آنچه که به من جرئت و قدرت میدهد در دهان اینها بزنم و جلوی همه بایستم این است که بین خانه ۳۰ و ۳۵ ریالی، ۳۰ ریالی را انتخاب میکنم.
🔹 فرزند شهید مدرس میگفت وقتی پدرم همه کاره تهران و مجلس بود ما تقریبا هر شب گرسنه میخوابیدیم!
@janjali10
⭕️ خبرهای جنجالی⭕️
❗️بنا به سرریز تحلیل های امنیتی به جامعه حزب اللهی این کار امام جمعه اهواز، میشود تکمیل پازل دشمن ! چون خوبی یا بدی هر موضع گیری، به واکنش مسیح علینژاد و ایران اینترنشنال و بی بی سی ربط دارد ! نه حق و باطل بودن آن موضع!
❗️بنا به تئوری شورای سیاستگذاری ائمه جمعه این، خلاف پیگیری سلسله مراتبی و از نمونه های ورود مصداقی مذموم است! خلاف شان خطبه و نماز جمعه و همان حرفها!
❗️اما بنا به دکترین امیرالمومنین(ع) از موارد همپشتی و همیاری مردم و رهبران اجتماعی برای تصحیح امور است: نِعمَ العُون المُظاهِره! خوب یاوری است، همپشتی و پشت به پشت هم دادن!(غررالحکم)
#نماز_جمعه
محسن قنبریان
@janjali10
⭕️ خبرهای جنجالی⭕️
⁉️سوال چالش برانگیز از حوزه!
🎤آیت الله سید #رضی_شیرازی (رضوان الله تعالی علیه):
سالها پیش به مناسبت فوت مرحوم آقا ميرزا عبدالهادی شيرازي، به عتبات مشرف شدم. خدمت آيتالله #خویی رسيدم. در اين باره با ايشان، صحبت مفصّلي كردم. از جمله: از ايشان سوال كردم: فايده حوزه چيست؟
ايشان با تعجب پرسيد: «اين چه سوالي است؟!»
اشاره كرد به آقا سيد علاءالدين بحرالعلوم، كه در آن جلسه حضور داشت و گفت:
«فايدهاش، تربيت دهها نفر مانند ايشان و نوشتن كتابها وتقريرها و ...»
گفتم: پاسخ سوال من داده نشده. با اين همه كه فرموديد، ما چند نفر داريم كه بتواند اسلام را در دنيا، به صورت منطقي و درست تبليغ كند؟
فرمود: «زياد هستند.»
گفتم: «ممكن است نام ببريد.»
فرمود : «آقا سيد محمدباقر صدر، شيخ محمدرضا #مظفر.»
ايشان، ديگر اسم كسي را نبردند.
گفتم: آيا اين افراد را برنامة حوزه تربيت كرده است، يا خودشان انگيزه داشتهاند؟
فرمود: «خودشان برنامه داشتهاند.»
گفتم: كار خوبي كردهاند؟
فرمود: «بله»
گفتم: پس چرا شما آن را تعقيب نميكنيد؟
فرمود: «نميشود»
گفتم: شما آقاي #طباطبایی را ميشناسيد؟
فرمود: «بله، از رفقاست.»
گفتم: ايشان در قم همين روش را دارند. ايشان افرادي را كه پاسخگوي نياز زمان باشند، تربيت ميكند، به جای [صرفا] متخصص شدن در فقه و اصول
گفت: « ايشان تك است و خود را تضحيه كرده است.»
گفتم: پس ما از نجف مأيوس باشيم.
فرمود: «نه. من به سهم خود، حاضرم هرچه را شما بگوييد، انجام دهم؛ ولي، مانعي وجود دارد و آن، متقدسين هستند. يك وقتي ما خواستيم يكي از همين افرادي را كه اهل تحقيق و نوشتن مقاله دربارة مسائل روز بود، [منظور ايشان آقاي محمدتقي #جعفری بود] كمك كنيم و مورد تشویق قرار بدهيم، مورد اعتراض برخي از اين متقدّسين واقع شديم، به طوري كه گفتند: سهم امام را در ترويج غيرفقه و اصول به كار ميبرد!»
💥برگرفته از چهار توصیه آیت الله سید رضی شیرازی به طلاب 👉
#نقد_حوزه
#علامه_طباطبایی
@janjali10
⭕️ خبرهای جنجالی⭕️
هدایت شده از 🙃😉
18.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴پدر سوخته؛ با نظام چکار دارم؟ به تو انتقاد دارم!
از بین اساتید کسی غیر از #رحیم_پور_ازغدی سراغ ندارم اینگونه شفاف و بیپرده و محکم مسائل را تبیین کند.
حتماً برای شما تاکنون اتفاق افتاده؛ در شهر و دیار و محل کار خودتان به یک مسئول نقدی وارد میکنید؛ یا به یک اداره و یک نهاد انتقادی میکنید؛ عدهای سریع گارد میگیرند که چرا به اسلام و نظام و انقلاب اهانت میکنی؟!
گاهی به یک روحانی یا مسئول حوزه یا امام جمعه شهرتان انتقادی وارد میکنی، عدهای گارد میگیرند که فلانی روحانیت را قبول ندارد و مبنای فکریاش #اسلام_منهای_روحانیت است!
گاهی از عملکرد یک مسئول بسیج، چه بسیج شهری چه بسیج دانشجویی یا یک فرمانده سپاه یا مسئول یک قسمتی از سپاه ناراضی هستی و انتقاد میکنی، چه خصوصی چه در فضای رسانه؛ عدهای برایت گزارش رد میکنند، پروندهسازی میکنند و در جلسات خصوصی میگویند فلانی اصلاً سپاه را قبول ندارد!
گاهی به رئیس دستگاه قضا یا یک دادستان یا یک قاضی، نقد میکنی، عدهای ناجوانمردانه میگویند تشویش افکار عمومی یا تخریب وجهه نظام!
گاهی به عملکرد یک دستگاه دولتی یا غیردولتی، یک فرماندار، یک استاندار نقد میکنی، برخی اسمش را میگذارند تخریب نظام!
گاهی به عملکرد #بنیاد_مستضعفان یا #کمیته_امداد یا #قرارگاه_خاتم یا ستاد اجرایی فرمان امام در فلان مسئله یا عدم شفافیت در قراردادهای اقتصادی انتقاد میکنی، عدهای میگویند اینها هدفشان زدن بال و پر رهبری است!
خلاصه برچسب زدنها، خرسخالهبازی و تخریب پشت پرده ادامه دارد؛ باهر روش غیراخلاقی و نابجا!
مدرسی یان
@janjali10
⭕️ خبرهای جنجالی⭕️
هدایت شده از محسن قنبریان
💠 نسبت پویش وپژوهش عدالت درایران معاصر
#بخش_اول
#حجت_الاسلام_قنبریان
🔸بایسته های تعادل بین پویش و پژوهش و توصیف آن
• جانب پویش: آیه 45 سوره حدید، پویش (لیقوم الناس بالقسط) را موخر از بینات و کتاب و میزان کرده است. روایات بسیار دیگری نیز داریم که جنبش عدالتخواهانه را بی نیاز از پژوهش نمی داند.
مقام معظم رهبری: گاهی اوقات عدالت به ضد خودش تبدیل می شود اگر درست در باب عدالت محاسبه نباشد، خیلی از کارهایی را که گاهی بعضی از این گروه های تندرو، تند و افراطی توی این کشور به عنوان عدالت کرده اند که به ضدش تبدیل شده است. 1
• جانب پژوهش: اگر پژوهش ها از پویش فاصله بگیرد، انتزاعی و بی مصرف خواهند بود و می توانند به ضد خود تبدیل شوند.
مقام معظم رهبری، فقره «ما اخذ الله علی العلماء ان لا یقاروا علی کظة ظالم و سغب مظلوم» را بر نخبگان 2 و بر فرهنگیان و معلمان 3 تطبیق می دهد که فقط سوی پژوهشی نباید داشت بلکه جنبش و پویش هم باید باشد. این به طریق اولی بر علمای علوم انسانی و اسلامی تطبیق می یابد.
همچنین در بیانی دیگر فرق بین حکماء و انبیاء را در همین می شمارد که حکماء فقط بعد پژوهشی داشتند. در جنبش وال استریت یک نوبلیست اقتصاد #پیامبر_وال_استریت لقب گرفت چون در آن پویش سخنران بود! این نباید از الازهر و نجف و قم می بود؟! اما ما همان نظام اقتصادی را فربه می کنیم!
🔹توصیف وضع موجود
در نگاه بدوی ممکن است سریع یک پیج اینستگرامی که به اسم عدالت پرده دری و کارهای ضد اخلاق می کند، جلب توجه کند اما با نگاه دقیق تر درمی یابیم که در کنار آن، پژوهشگاه ها و پایان نامه های بسیاری ولو در حوزه عدالت اجتماعی و مانند آن و با استفاده از بیت المال، دفاع می شوند که هیچ کاری برای عدالت نمی کنند! بدی پایان نامه های بریده از واقعیت عدالت - که کم هم نیستند! -، با بدی آن پیج اینستگرامی یکی است. خلاصه کارهای انجام شده در مسئله های واقعی عدالت، لاغر و اندک است.
❗️رهبری در دومین اندیشه راهبردی - که موضوع آن عدالت بود -، در سال 90 خواستند که «کتاب العداله» در حوزه های قم بحث شود! یعنی مسئله های عدالت در 52 کتاب فقهی مطرح را استخراج و متناسب با زمان، تبویب جدیدی کرده و کتاب العداله نوشته شده و مورد درس و بحث واقع شود.
ابتکار آیت الله اعرافی در فقه معاصر بسیار قابل تقدیر است که اساتید تراز دوم (بعد از مراجع تقلید)، به مسائل جدید می پردازند اما مسئله های واقعی عدالت، خیلی مطرح نیستند! فقه پول و رمز ارزها و بانک و بورس و ... خوب است اما همگی کمک به جامعه بازار است و متأسفانه آن چیزهایی که باید باشد، نیست! مانند فقه حقوق و دستمزد، کارگر، خدمات عمومی، بهداشت، آموزش، امنیت.
▫️دنیای سرمایه داری به دنبال کالا کردن همه چیز از جمله بهداشت و آموزش و ... است و به موازات آن، بی عدالتی شدیدتری درست خواهد شد؛ زیرا کسی که پول ندارد، علاوه بر نداشتن ماشین خوب و ویلا، نمی تواند آموزش و بهداشت و امنیت مناسبی هم داشته باشند و از حیز انتفاع خواهد افتاد!
🔺مثال: در رابطه با حق معنوی با تمام انواعش (حق ابتکار، حق اختراع و ...) -که عملا موجب انحصار می شود و آورده جامعه بازار است-، میزان تولید مقاله ها و پایان نامه ها برای اثبات آن اعجاب آور است و در مقابل آن فقط تک نگاره ای از آیت الله سید کاظم حائری و استفتائی از مرحوم امام یا تک نگاره های محدود دیگری وجود دارد. این بدین معناست که پژوهش ها به سمت خاصی میل می کند. بالتبع فربه شدن پژوهش در این زمینه، در عالم حکمرانی نیز، نهاد آن تأسیس می شود (مشاور و معاون مالکیت معنوی در قوه قضاییه!)، رشته دانشگاهی یا بین رشته ای نیز برای آن به وجود می آید و بعد از مدتی حتی به اصول موضوعه علوم تبدیل خواهد شد که دیگر کسی درباره آن نخواهد اندیشید! همانگونه که کسی امروز درباره اصل رقابت نمی اندیشد که اول تعاون بوده است یا رقابت؟! و پژوهش ها از اینجا به بعد و به طور نامتوازنی به نفع دنیای سرمایه داری انجام می شود.
ادامه در بخش دوم
☑️ @m_ghanbarian