🔴 کاری اصولی و مبنایی از یک نماینده مجلس در تهران
✍امروز بعد از اتمام کلاس دانشگاه با توجه به دعوت دکتر مجتبی زارعی نماینده مردم تهران خودم را به مسجد سیدالشهدا رساندم،جمعی صمیمی صحن مسجد را پر کرده بودند.هرکس با طیب خاطر مطالب ومسایلی را با نمایندشان بیان می کردند.خبر از انتقال دفترنماینده مجلس از یک حوزه امنیتی مجلس که برای مردم دست نارس بودبه یک مکان مردمی و مذهبی بود.امروز یکی از روزهای زیبا و دوست داشتنیم بود.
یادجمله امام خمینی افتادم که فرمودند:مسجدسنگراست سنگرها را حفظ کنید
مجتبی زارعی نماینده مردم تهران دریک عمل زیبا اولین دفتر خودرا در مسجد سیدالشهدا و در سالگرد ارتحال امام خمینی و درضلع شمالی میدان انقلاب رونمایی کرد تا یکی از آموزه های انقلاب خمینی را اجرایی کندومجلس را به مسجد بیاورد و مردم با آرامشی کامل دریک مکان معنوی و آرامش بخش بانماینده خودشان گفت وگو کنند این کار با ارزش جز آموزه های انقلاب اسلامی که بعد ازسالها تعطیلی که مردم تهران از نداشتنش غبطه می خوردند،امروز چه زیبا دیدم که به بار نشست.
مجتبی زارعی در سخنانی کوتاه بیان داشت نماینده قدرتش از مردم است پس وظیفه دارد دربین مردم و با مردم باشد.واین دفاتردرمناطق ۲۲ گانه تهران و حومه درمساجد رونمایی و هر چند روز در این مساحد برای نوکری و دست بوسی مردم حضور پیدا می کنیم تافرمان مردم را ببریم و این کار حداقل خدمتی است که یک نماینده باید برای مردم انجام دهد.
✍ ارجمندی
به همه دوستان انقلابی عرض میکنم اصلا وقتتون رو برای درگیری با سایر کاندیداها خصوصا قالیباف نذارید
شما همین که به خوبی و دقت مواضع آقای جلیلی رو تبیین کنید به موفقیت میرسید.
مردم خودشون میفهمن کی داره تخریب میکنه و کی تقوا داره
خدا رو شکر انقدر آقای جلیلی مواضع خوب و قوی و مخلصانه داره که اگه بین مردم گفته بشه خود مردم عاشقش میشن
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❣ رئیس جمهوری برای جهان اسلام!
#مدیر_راهبردی #درک_مسئله #گام_دوم
✍ بعید میدونم این میزان از هوش راهبردی که #سعيد_جلیلی ۱۵ سال قبل از خود نشان داده رو سیاستمداری در ایرانِ امروز و حتّی پس از این حجم از انباشت تجربه و مذاکرات داشته باشد.
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
چرا سعید جلیلی اصلح است؟
1. به گفته دوست و دشمن، هیج نقطه خاکستری در زندگی شخصی اش وجود ندارد. سالم، صادق، پاکدست، ساده زیست، دلسوز و با اخلاص است. با اینکه سالها در ساختار قدرت مسئولیت داشته اما کوچکترین نقطه ضعف اقتصادی یا اخلاقی ندارد. خانواده اش نیز هیچ حاشیه اقتصادی و... ندارند و هیچگاه از ایران مهاجرت نکردند. حتی بعضی از مخالفانش هم وقتی می خواهند بگویند به او رای نمی دهند، می گویند «قبول داریم آدم خوب و سالمی است»
2. چون سالها دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده، بر مسایل کلان و ملی مسلط است. او سالها مسئول نهادی بوده که دائم با رییس جمهور، رییس مجلس، رییس قوه قضاییه، ستاد کل نیروهای مسلح، بیت رهبری، بسیاری از وزراتخانه ها و... جلسه داشته و نقاط ضعف و قوت دستگاه های مختلف و حتی بسیاری از مسئولان ارشد کشور را خوب می شناسد و سالها با آنها تعامل و همکاری داشته است.
3. خیلی از کسانی که با جلیلی از نزدیک کار کرده اند شهادت میدهند که «قدرت تصمیم گیری» بالایی دارد. یعنی در بزنگاه های حساس می تواند درست ترین تصمیم را بگیرد و مدیر جسوری است. مثلا؛ وقتی قرار بود هواپیمای حامل ریگی به زمین فرود بیاید، بدون اطلاع برخی دستگاه های امنیتی او در چند دقیقه باید این تصمیم را ابلاغ می کرد یا از این تصمیم منصرف می شد. اما بهترین تصمیم را گرفت و پشت نیروهای امنیتی کف میدان ایستاد تا آن اتفاق معجزه آسا رقم بخورد.
4. منظومه فکری قوی و مشخص دارد و به همین خاطر هیچ تناقضی در گفتار و رفتارش نیست. به شدت اهل مطالعه، تعمق فکری و دارای ذهن چارچوب دار است. نگاه تمدنی و کلان به مسایل دارد و هرکس از راه رسید نمیتواند با نیم ساعت سخنرانی، او را دچار تذبذب کند.
5. در عرصه سیاست اهل خیالپردازی و توهم نیست، واقع گراست و و دنیا و جهان غرب را به خوبی میشناسند. هرآنچه سال 92 و 93 و 94 در حوزه سیاست خارجی گفت، درست از آب درآمد و تبدیل به تجربه برای ملت ایران شد. از همان اول گفت نباید با خوش بینی به دشمن امتیاز داد چون وقتی خرشان از پل بگذرد به هیچ کدام از تعهدات شان عمل نمی کنند، حرفش را گوش ندادند و به او خندیدند اما بعدا واو به واو حرفهایش درست از آب درآمد. به خاطر سالها تجربه در عرصه دیپلماسی، در شرایط فعلی منطقه و جهان ضرورت حضورش در راس دولت بسیار ضروری تر از قبل است.
6. با برنامه ترین کاندیدای انتخابات است و بیش از ده سال است که در حوزه های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی، آموزشی و... ریز ترین برنامه های قابل اجرا را تهیه کرده. برای رسیدن به راه حل خیلی از مشکلات، کل ایران را از نزدیک دیده و تا دورافتاده ترین روستاها را نیز سر زده است. برنامه هایش فقط روی کاغذ نیست بلکه پشتوانه اش سالها تجربه عملیاتی است.
7. اولویت های کشور را به خوبی می شناسد و اهل اداره کشور با روزمرگی و دهن بینی نیست. دقیقا میداند که در هر موضوعی باید کدام وزارتخانه چه کاری انجام دهد و کشور را با آزمون و خطا و هدر دادن زمان اداره نخواهد کرد.
8. بسیار پرکار است و علیرغم مجروحیت جنگی از دوره دفاع مقدس (پای راست) بسیار پر سفر، فعال و پیگیر است. بارها شاهد بودم که قبل از روشن شدن هوا جلسات کاری اش شروع می شد و تنها چند ساعت مانده به اذان صبح به خانه بر میگشت.
9. تعاملش با گروه های سیاسی و فکری مختلف نه بر اساس پیش فرض ها و جناح بازی بلکه براساس فکر و تخصص آنهاست. اصلاحطلبان مختلفی را می شناسم که با وجود اختلاف سیاسی با او، همیشه میگویند شخصیت جلیلی با بقیه سیاستمداران متفاوت است و حتی خانم دکتر خوش خلق را فراموش نمی کنم که با وجود گرایشهای سیاسی اصلاح طلبانه ای که داشت، بعد از آشنایی و همکاری با جلیلی، می گفت این مرد نگاه من را نسبت به خیلی از سیاستمداران عوض کرد. او به عنوان یک رییس جمهور میتواند خیلی از شکافهای سیاسی و اجتماعی بیهوده را کم کند.
10. بسیار دوراندیش و عقلانی است. اهل هوچی گری و نمایش و شلوغ کاری نیست. صبور است و هیجانی تصمیم نمیگیرد و اگر روزی رییس جمهور شود، پیشرفت ایران تا 20 سال آینده تضمین است. جلیلی رییس جمهوری خواهد بود که نه فقط رای دهندگان به او بلکه نسل های بعدی نیز به او و اقداماتش افتخار خواهند کرد.
@Sabeti ✅
📌 * حالا که صحبت از سعید جلیلی و شهید سلیمانی داغ شده: *
🔹 آن روزی که ما رفتیم، از اول تا بعد گیتِ دوم خیابان پاستور، فقط یک عکس سردار سلیمانی دیدیم، آن هم بزرگ، چسبیده به در ورودی دفتر آقای جلیلی. دلیلش را نفهمیدم؛ فکر نمیکردم دلیل خاصی داشته باشد؛ گفتم مثل بقیه جاها که عکس میزنند، این بنر هم از قدیم مانده.
رفتیم داخل دفتر آقای جلیلی. ما سر ساعت رسیده بودیم، سر ساعت هم رفتیم داخل.بی معطلی. گپ و گفتمان تا اذان ظهر طول کشید. رفتیم وضو بگیریم. دستشویی توی حیاط بود، ولی آقای جلیلی اشاره کرد: «این طرف هم سرویس هست.» و ما رفتیم سرویس ویآیپی. البته شیر آب دستشور از آن آهنیهای چرخانِ قدیمی بود، میگویم ویآیپی صرفا چون مثل حمامهای امروزی، به اصطلاح مَستر بود. قبل از اتاقک سرویس، یک اتاق خواب دوونیم، سهونیم داشت با یک تخت. روی تخت که پتویی شبیه به پتوی سربازی داشت، نشستم تا آقای رستمی و جمشیدی تجدید وضو کنند. یکی دو دقیقه بعد، سعید آقا آمد سمت ما. میخواست ببیند ما سرویس را پیدا کردیم؟ مرا که دید، گفت: «این تختی که شما نشستی، تخت حاج قاسمه! این اتاق حاجقاسم بوده.»
با خودم گفتم: «ها!؟ چی شد؟ چه خبره!!» همراههای ما، ماجرای این تخت و این اتاق را پرسیدند. سعید آقا نیم خطی جواب داد. «اینجا دفتر حاجقاسم بوده» و فرصت فضولی بیشتر را به من نداد. تازه فلسفه عکس حاجقاسم بالای در اتاق خواب و آن بنر جلوی در را فهمیدم. این سوال برایم ماند که: «دفتر حاجقاسم چرا حالا باید دفتر آقای جلیلی باشد!؟ یعنی ارتباطی داشتند یا صرفا یک اتفاق تصادفی بوده؟» باید جوابش را میگرفتم.
🔹جوابش 26 تیر 1402 بهم رسید. آقای جلیلی برای رونمایی کتاب عملیات احیا آمده بود سبزوار. اصلا بهانه آشنایی و دیدارمان همین کتاب بود. وقتی هنوز دو ماه هم از انتشار کتاب نمیگذشت، آقای جلیلی زنگ زد و کلی از کتاب تشکر کرد. انتظار داشتم مثل هر مدیرکل دیگری، ابتدا مسئول دفتر صحبت کند، ولی تماس مستقیم ما با همان سلامعلیکم مشهدی آقای جلیلی شروع شد. من تا دو دقیقه فکر میکردم یکی از رفقای مشهدی است که سرکارم گذاشته. هنوز دو ماه از انتشار کتاب نگذشته بود و چطور میشد که آقای جلیلی کتاب را خوانده باشد؟ هنوز رفقای خودمهم نخوانده بودند!! هنوز خبری از جایزه جلال و نظرهای کارشناسی نبود.
بلاخره از صدای آقای جلیلی شناختمشان و شرمنده شدم. اقای جلیلی گفت: «وقتی شروع کردم به خوندن، دیگه کتاب رو نبستم و تا صبح تمامش کردم.»
بعد از تماس با من، به مهندس رستمی هم زنگ زدند برای تشکر. در آن تماس قرار ملاقات در دفترشان را گذاشته بودند...
🔹داشتم میگفتم؛ حضورشان در سبزوار و جوین، با بازدید از کشت و صنعت جوین شروع شد. بازدید شرکت جمکو، آنقدر مفصل شد که انرژی فیلم بردارها و همراههای آقای جلیلی به ته رسید و جز چند نفر محدود، کسی توان همراهی دکتر را نداشت. یکی از فیلمبردارهای دفتر آقای جلیلی، که اسمش حسن بود، یک گوشه نشست تا سعید جلیلی برگردد. گرههای پیشانیاش خستگی داشت. گفت: «خوبه پاش جانبازه!»
سر صحبت باز شد و من رفتم سر اصل مطلب خودم. «چرا دفتر حاجقاسم، حالا دست سعید آقای جلیلیه؟» حسن گفت: «اونجا کلا دفتر سردار سلیمانی بود که هم به بیت رهبری نزدیک بود و هم به ریاست جمهوری. خیلی از جلسات حاج قاسم اونجا برگزار میشد. خیلی از شبها حاج قاسم اونجا میخوابید تا توی کارهاش تاخیری وارد نشه. سال 92 که آقای جلیلی دنبال دفتر میگشت، سردار، دفتر رو به سعید آقا میده و میگه دو تا اتاقش برای من کافیه. اون جا میشه دفتر آقای جلیلی و دفتر سردار سلیمانی در خیابان پاستور.»
🔸این ماجرا را نقل نکرده بودم تا حالا که هشتک ذوالنور_جلیلی و آن صوت، که اصلش محل سوال است، قصد تخریب رابطه شهید سلیمانی و سعید جلیلی را در اذهان دارد. رابطهای که البته عمیقتر از این حرفهای ماست ولی آقای جلیلی قصد گفتنش را ندارد.
رفتیم نمازخانه. با خودم گفتم: «صد رحمت به همان اتاق آقای جلیلی، یک کولر آبی داشت.» بعد از اینکه نماز را کنار آقای جلیلی به امامت یکی از جوانهای دفتر در نمازخانه خواندیم، توی حیاط ایستادیم برای عکس یادگاری. توی همین دیدار از آقای جلیلی قول گرفتیم برای رونمایی به سبزوار بیان. تا اینکه چند وقت بعد از دفتر زنگ زدند و گفتند: «آقای جلیلی سه روز دیگر سبزوار است.»
@nis_penhon
📌راستی؛ پیش از نشر متن، صحت و سقم ماجرای آن دفتر را جویا شدم.
🖊محمد حکم آبادی؛ نویسنده و پژوهشگر
#انتخابات
#سعید_جلیلی
#دکتر_جلیلی
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا