بصیرت سیاسی یک انقلابی
#ارسالی_کاربران سلام ی چیزی بگم پسر من حدودا ۸ سالش هست تا دو سال پیش که بازی میکرد مثلا تفنگ د
⭕️ بله متاسفانه دشمن به این هدف خودش رسید و تونست راهپیمایی های ما رو با ویروس موهومی به نام کرونا از بین ببره.
❇️ ولی این شالله به زودی با رسوا شدن مافیای پزشکی اتفاقات خوبی در کشور ما میفته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥♦️ در هیئت نظارت بر برجام دو نگاه متفاوت وجود داشت: یک در برابر هفت
سعید جلیلی:
🔹نگاه من با سایر اعضای هیئت نظارت بر برجام متفاوت بود.
🔹وقتی کاتسا تحریم شد ما گفتیم تحریم اضافه شده اما گفتند تجمیع تحریمهای قبلی است!
🔹وقتی آمریکا از برجام خارج شد، دوستان گفتند یک مزاحم خارج شده!
🔹ما میگفتیم طبق خود برجام باید عکسالعمل نشان داد اما میگفتند صبر راهبردی
👈یکی از نکات قابل توجه در سخنان امروز آقا ، یاد نمودن از علامه مصباح ره است با اینکه امروز سالروز درگذشت هاشمی رفسنجانی بود.
🔹توصیفِ علامه مصباح ره به داشتن اوج غیرت دینی و عقلانیت نیز قابل توجه است مخصوصا برای کسانیکه مواضع ایشان را تندروی می دانستند.
⛔️ چطور یک دروغ بزرگ را باور می کنیم؟
#خطای_تائیداجتماعی
#خطای_انسجام
💢 یکم. برخی به خودشان آمدند و متوجه شدند در سالگرد دوم شلیک به هواپیمای اوکراینی یک فرضیه جدید مطرح شده است و آن هم اینکه جمهوری اسلامی از عمد هواپیمای اوکراینی را ساقط کرده است.
💢 دوم. عده ای به خودشان آمدند و متوجه شدند در آبان 98 جمهوری اسلامی انسان های بی گناهی را به رگبار بسته است.
💢 سوم. به خود آمدند و متوجه شدند در زندان های جمهوری اسلامی آدم می کشند مثل آب خوردن.
💢 چهارم. به خود آمدند و متوجه شدند میخواهند بخشی از خاک ایران را به روسیه و چین بفروشند و این گلشیفه فرهانی است که با افشاگری توافق 25 ساله اجازه نداده است.
پنجم. متوجه شدند جمهوری اسلامی سیاست اش تغییر کرده است و حاضر است با دشمن تعامل و همراهی کند.
و ....
بازهم فهرست کنم؟
اما چطور می شود برخی باور می کنند؟ بعد تکرار می کنند؟ و بعد ترویج می کنند؟
این بحث مناسب سوادرسانه ای است و بیش از این کارکردی ندارد. غرضم پرداختن به این دست موضوعات نیست.
سوال اصلی و مساله متن اینست: در چه فرآیندی آنچه باور نداشتیم را باور کردیم و دروغ بزرگ را حقیقت مسلم دانستیم؟
1️⃣یکم. خطای انسجام
فرآیند باور کردن یک دروغ بزرگ از خطای انسجام شروع می شود. خطای انسجام چیست؟
خطای انسجام دو بخش دارد.
🔸بخش اول. در بخش اول کافیست رسانه، پازل های یک دروغ بزرگ را به صورت قطره چکانی به شما منتقل کند؛ به نحوی که شما این قطعات ظاهرا نامرتبط را دارای انسجام ببینید. مثلا این چند خبر را ببینید: مسئولین به خانواده کشته شده ها سر نمی زنند/ متهمین با وثیقه یا بدون آن آزادند/ کانادا درخواست دادگاه بین المللی کرده و ایران مخالف است/ ایران به دنبال فرار از پرداخت غرامت است/ سپاه باقی مانده های هواپیمای اسقاطی را فورا جمع کرده است....
این اخبار فارغ از درستی یا نادرستی به صورت جداگانه اهمیت ندارد. مهم نیست هرکدام را به تنهایی باور کنید یا نه. حتا اگر تکذیب شود هم اثرش را روی شما خواهد داشت. به چه نحو؟ این اخبار در کنار هم یک پازل را کامل می کند و آن ایجاد شک است. گویا خبری است در نهان که جمهوری اسلامی نمی خواهد انرا بگوید. این اخبار نه جداگانه و بلکه در کنار هم یک پیام منسجم می سازد و آن همان دروغ بزرگی است که ممکن است روز اول گفته نشود و دو سال بعد شکل بگیرد.
🔸بخش دوم. بخش دوم انسجام چیست؟ انسجام دروغ با شما. رسانه رصد می کند تا ببیند سمت و سوی مخاطب وجامعه به چه نحوی است. به هر سمتی کشش بیشتر پیدا کند اخبار فیک خود را متناسب با همان زمینه اجتماعی می سازد. اینجاست که فرد احساس می کند بین آنچه اعتقاد دارد با اخبار منتشر شده انسجام وجود دارد. ولو خبر دروغ باشد. او از این انسجام درونی و بیرونی لذت می برد. بنابراین به باور خود یقین پیدا می کند. حال آنکه، هم زمینه درونی اولیه و هم اخبار تزریقی بیرونی، همه اش در یک سناریوی منسجم فرد را مسخ کرده است.
2️⃣ دوم. خطای تائید اجتماعی
بعد از خطای انسجام نوبت به خطای تائید اجتماعی می رسد. خطای تائید اجتماعی چیست؟ شما در آن چیزی که نه زمان و نه انگیزه و نه مهارت لازم برای بررسی اش را داشته باشید تلاش می کنید به نظردیگران توجه کنید. اینکه دیگران چه می گویند. تعداد نظرات هم شکل و هم راستا نیز است. شاید این ادعای مرا تکذیب کنید اما شما در برخی از موارد، واقعا از کامنت های یک دست و یک شکل یک پست اینستاگرامی اثر می گیرد و این تاثیر کاملا ناخودآگاه است. وقتی همه یک حرف می زنند، مخالفان نیز دچار مارپیچ سکوت می شوند و همین باعث می شود توهم باور اکثریت ایجاد و مسلط شود. اینجاست که رسانه ها تلاش می کنند نشان دهند خبر دروغ شان باور اکثریت است و شما اگر می خواهید مورد تائید اجتماعی قرار بگیرید و منزوی نشوید باید با اکثریت همراهی کنید. حال آنکه نه تنها خبر دروغ است، بلکه باور اکثریت نیز به خبر دروغ نیست و تنها توهمی از اکثریت نمایی است.
رسانه در این مدل اولا یک پیام را به شیوه های گوناگون از زبان دیگران تکرار و سپس تلاش می کند با اخبار جهت دار نظر مخاطبین را یک دست و هم راستا نشان دهد. خطای تائید اجتماعی عجیب مسخ کننده است.
✅اما چه باید کرد؟
یک جمله: هوشیار باشیم. در رسانه های اجتماعی، ما تنها از رسانه های مرجع اثر نمی گیریم. از یک کامنت و لایک و ریت هم اثر می گیریم. از سویی دیگر اگر هوشیار بودیم، باید فعال باشیم. یک کامنت و لایک و ریت شما، روی باور دیگران اثر گذار است. شاید تا به حال توجه نکرده باشیم، اما یک وقت هایی سکوت هم در ترویج دروغ های بزرگ موثر است؛ پدیده مارپیچ سکوت.
پس راوی حقیقت باشیم که در یوم تبلی السرائر برای یک لایکی که زدیم و یا حتا نزدیم باید جوابگو باشیم.
من معصوم و مظلوم و کوچکم🍂
من شیعه و محب امیرالمومنین هستم🍃
اما نمی دانم به چه جرمی مرا می خواهند به قتل برسانند؟!!! 😰😔
دلم می خواهد به دنیا بیایم. تلاشم را بکنم تا سرباز دین و امام زمان عجل الله تعالی فرجه شوم🌷
من مخلوق خدا هستم
به امر خالق خویش آمده ام
پس چرا عده ای از آمدنم ناراحت هستند؟
اگر به دادم نرسی، من و هزاران هزار شیعه و محب مولا علی علیه السلام
کشته می شویم⛔️
صدای ناله ی ما را هیچ کسی نمی شنود، در عوض «شما» ناله و فریاد ما را به گوش همگان برسان🙏😭
🚼❤️🚼❤️🚼❤️🚼❤️
پویش «مطالبه از صدا و سیما برای رسانه ای کردن فاجعه انسانی قتل غیر قانونی روزانه بیش از ۱۰۰۰ جنین(انسان) در کشور👇
https://www.farsnews.ir/my/c/115206
به عشق حضرت زهرا(سلام الله علیها)
حمایت و منتشر کنید.
14.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جلوگیری از قطع انگشت دختر ۱۲ ساله با طبسنتی
🔹۳ انگشت دختر ۱۲ ساله تهرانی که بر اثر یک حادثه کاملا متلاشی شده و پس از جراحی پیوند توسط پزشک جراح و عدم موفقیت عمل پیوند، قرار بر قطع انگشتان بود، با استفاده از «درمانهای طب سنتی» انگشتان این دختر کاملا بهبود یافت!
🌐 tn.ai/2641947
✍در روزگار ما که خیلی چیزها فرق کرده ، شاید مهمتر از هر چیز باید مراقب باشیم که عادی بودن برامون عادی نشه . عادی شدن یعنی هضم شدن در فضا و شرایط موجود.
🔹هر کس هر کجا هست باید به اندازه خودش تاثیرگذار باشد و برای تاثیر گذاری نیاز هست که همدل و هم جبهه شوید تا هم افزایی کنید . همدیگر را پیدا کنید ، همفکری کنید ، جریان بسازید، کمک هم کنید ، در سختی ها یار و یاور هم باشید ، برای رویش ها اتاق فکر داشته باشید برای ریزش ها ایده داشته باشید تا این طور در کار فرهنگی قدرت و قوت مضاعف پیدا کنید. مذهبی ها لازم است با هم کار کردن را یاد بگیرند تا انشالله بتوانند کارهای موثر انجام بدهند.
🔹آدم خوب که تنهایی و برای خودش خوب است کم نداریم ولی خوب های کنار هم ، خوب های دور هم ، خوب های دلسوز هم ، خوب های سازمان یافته برای کارها بزرگ کم داریم . اگر این اتفاق افتاد ده ها آسیب از خود جمع دور میشود و ده ها فرصت برای رشد و پیشرفت و اثرگذاری در جمع ایجاد میشود .
🔹مومن جامع است . در عین درس خواندن وظیفه همسرداری را انجام می دهد ، در کنار مجاهدت های خانه داری فعالیت های اجتماعی اش ترک نمیشود ، ورزش و تفریحش سر جایش است ، عبادت و بندگی اش قطع نمی شود ، اهل یادگیری مهارت های هدفمند است و هیچ لحظه اش هدر نمی رود . او میداند برای ضایع شدن خلق نشده لذا برای تمام لحظاتش فکر و برنامه دارد خلاصه مومن با جامعیت مومن میشود .
فضل الله المجاهدین علی القاعدین اجرا عظیما