بسم الله تعالی
مدتی است میخواهم مطلبی بنویسم و فرصت نمیشود.
در باب ریاست جمهوری باید دید مهمترین ملاک کدام است؟!
و این مهم با بررسی تعدد تکرار ملاکها در کلام امامین انقلاب میسّر نمیشود؛ چه آنکه اساسا تعداد تکرار الزاما باعث ضریب اهمیت نمیشود مثلا در همان لیست معروف منتشرشده صداقت و روراستی دوبار تکرار شده درحالی که پرواضح است از همه موارد دیگر مهمتر است.
لذا باید براساس شناخت از مبانی کلان حضرت آقا و بررسی مجموعه فرمایشات ایشان،همچنین استفاده از منابع دینی ضریب اهمیت ملاکها را به دست آورد و براساس آن بر افراد تطبیق کرد.
براساس شناختم از مبانی آقا و بررسی ویژگیهای رؤسای جمهور اول انقلاب تا کنون به این نتیجه رسیده بودم که مهمترین ملاک رئیس جمهور وجود و رسوخ مبانی قوی و مستحکم دینی انقلابی در شخصیت اوست.
باید مبانی فکری رئیسجمهور کاملا و دقیقا منطبق بر مبنای فکری رهبر انقلاب باشد و الا در بزنگاهها و در تصمیمات مهم از رهبری فاصله میگیرد.
جالب آنکه حضرت آقا هم در آخرین سخنرانی بر این فهم بنده صحه گذاشته و فرمودند: در درجه اول به مبانی این نظام و این انقلاب اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد.
یعنی مهمترین ملاک را تعیین فرمودند.
تذکر : این مطلب که شخصی با مبانی ضعیف به جهت گوش به فرمانی از رهبر معظم انقلاب در نهایت طبق نظر ایشان عمل میکند صحیح نیست چون
اولا مواضع و تصميمات رئیس جمهور به جهت اهمیت بالا باید هیچ تفاوتی با رهبر انقلاب نداشته باشد.
ثانیا قدرت رئیس جمهور در ایران بسیار زیاد است و عملا همه ارکان کشور در دست اوست و از طرفی به جهت پشتوانه رأی مردم خود را مستغنی از رهبری میبیند لذا عدم تبعیت در موارد اختلاف نظر بسیار محتمل است ؛ پس یگانه راه تضمینی این است که رئیس جمهور در ولایتمداری به بالاترین مرتبه رسیده باشد تا خیالها راحت باشد یعنی بايد این چنین باشد که حضرت اباعبدالله الحسین (عليهالسلام) در وصف اصحابشان فرمودند : أمرهم أمري و رأیهم رأیی
(اینکه در ابتدا عرض کردم باید با شناخت مبانی و منظومه فکری حضرت آقا ضریب اهمیت ملاکها را معلوم کنیم هم یعنی همین؛ یعنی بايد همه مثل اصحاب سیدالشهداء سلام الله علیه باشیم نه اینکه صرفا از برخی کلمات و سخنان تبعیت کنیم)
بررسی رؤسای جمهور ادوار جمهوری اسلامی هم بیانگر همین مطلب است که همه توان مدیریتی و اجرایی خوبی داشتند که شاهد این مطلب اعمال طرحها و برنامههای مد نظر خودشان بوده است؛ اما مشکل همگانی رؤسای دولت از اولین دولت مستقر پایدار که توسط نخست وزیر میرحسین اداره میشد تا روحانی همین ضعف در مبانی انقلاب بوده است.
و در گام دوم باید این مهم را اصلاح کرد.
حضرت آقا درباره شهید رئیسی ره هم همین نقطه برجسته را فرموده بودند که ایشان برخلاف رؤسای جمهور سابق بحثی با رهبری در فهم و پذیرش نظرات ایشان نداشتند. (ناقل : آیت الله شبزندهدار)
یک نکته هم در خور توجه است :
شورای نگهبان در احراز صلاحیتها کف شرایط را احراز میکند لذا نامزدها معمولا کف قدرت مدیریت برای رئیس جمهور را دارند اما در مبانی کف اعتقاد به مبانی کافی نیست بلکه باید سقف اعتقاد به مبانی وجود داشته باشد که در همه نامزدها وجود ندارد.
پس مهمترین ملاک در مقایسه نامزدها اعتقاد قوی و مستحکم به مبانی انقلاب است.
سید محمد جواد تدین
ادامه دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
بین دین الحب احکم ایها المسلم
و فتاوی ابن باز و ابن تیمیه
و فتاوی الکبریایی و فیوضات سمائی
نجف تحکی و قمّ و یمین الخامنائی
انسبونا للحسین إننا الاشتر
انسبونا للخمینی فبه نفخر
هدایت شده از انجمن اساتید انقلابی
بیانیه حمایت از ابلاغ قانون حجاب.pdf
224.9K
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الله اکبر
امشب همه با هم رأس ساعت ۹ همنوا با شهید عزیز حاج قاسم سلیمانی ره
بسم الله تعالی
فارس که در ابتدا با ذوقزدگی اخبار حضور زنان در ورزشگاه را نشر میداد حالا اما بعد از فضاحت به بار آمده در ورزشگاه در مقام منتقد حضور زنان در ورزشگاه قرار گرفته است.
#نوشدارو_بعد_از_مرگ_سهراب
#غفلت_رسانههای_انقلابی