روضه خانگی - حضرت علی اصغر(ع) - 1610.mp3
12.74M
🎙ای نالهی گلوی تو معراج اولیاء ....
روضه #حضرت_علی_اصغر(ع)
استاد #میرزامحمدی
#هفتم_محرم
@entezar_farabi
12.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استاد_مطهری (ره)
چرا اقامه عزای سیدالشهدا علیهالسلام، با گذشت حدود چهارده قرن همچنان #ضرورت دارد؟
#محرم🏴
#امام_حسین(علیهالسلام)
@entezar_farabi
📓معرفی گنج پنهان(صلوات امام زمان معروف به صلوات ضرّاب اصفهانی):
دعا برای امام زمان(عج) با هر زبان و لهجه و در هر مکان و زمان خوب است و آثار و فوائد زیادی دارد اما از همه ی این دعاها بهتر و کامل تر، صلوات و دعای خود امام زمان است، یعنی دعایی که از شخص حضرت صاحب الزمان صادر شده است و در اوایل کتاب مفاتیح الجنان به نام صلوات ابوالحسن ضرّاب اصفهانی آمده است. این دعا و صلوات شریف از دعاهای جلیله ای است که از همه ی دعاها، کامل تر و بهترین عمل ک کلیدی است برای صدها قفل بسته، که صدها بلا و گرفتاری در دنیا و آخرت به برکت این صلوات و دعای شریف برطرف می گردد، و می توان در هر مکان و زمان از شبانه روز، آن را قرائت کرد و چه خوب است حداقل روزی یک بار بر قرائت آن مداومت داشت.
امام زمان درمورد این صلوات و دعا فرموده اند: اذا صلَّیتَ علی النبی(ص) فصَلِّ علیه و علی اوصیائه علی هذه النُّسخة: هرگاه خواستی بر پیامبر صلوات بفرستی پس بر او و بر اوصیاء او طبق این نسخه صلوات بفرست. (کتاب جمال الاسبوع ص ۴۳۴) یعنی امام زمان خواندن این صلوات و دعا را محدود به هیچ زمان و مکان خاصی نفرموده اند و هرکس در هر زمان و مکانی که بخواهد می تواند این صلوات و دعا را بخواند.
#یا_مهدی_أدركنی
@entezar_farabi
4_5989897820637758266.mp3
7.19M
🎧 پادکست"آسمانی ترین جوان"
🔻علی اکبر ممسوس بذات الله...
🔻آیت الله کربلایی سید احمد نجفی حفظه الله تعالی
@Entezar_Farabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تاسوعا و عاشورا به چه معناست؟
بیشتر ما فکر میکنیم معنی لغوی تاسوعا و عاشورا یعنی روز نهم و دهم ماه محرم در حالی که این تصور اشتباهه و این دو واژه معنایی فراتر داره که برای این دو روز خاص توسط امام سجاد علیهالسلام نامگذاری شده.
#محرم🏴
#امام_حسین(ع)
@entezar_farabi
Entezar.mp3
4.69M
🎧پادکست
مفهوم واقعی انتظار...
▪️"من ره کوی عافیت دانم. چه کنم کاوفتادهام به کمند"
🔲 آیت الله کربلایی سید احمد نجفی حفظه الله
@Entezar_Farabi
شهیدسیدمرتضایآوینی:
«شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت مقدمه جهاد فی سبيل الله است. هجرت، هجرت از سنگينی هاست و جاذبههایی كه تو را به خاک می چسباند.
حضرت امام حسين (ع) در صحرای كربلا انتظار تو را می كشد. چكمههايت را بپوش و رهتوشهات را بردار و هجرت كن كه پيامبران نيز همه آمدهاند تا تو را از سنگينی ها رها كنند و زنجير جاذبه خاک از دست و پای ارادهات بگشايند.»
سطرهایی از کتاب «گنجینه آسمانی»
آجرك الله یا صاحب الزمان فی مصیبة جدك الحسين عليه السلام.
@entezar_farabi
پرسش. مقصود امام حسين علیه السلام از جمله «من براى امر به معروف و نهى از منكر قيام كردم» چيست؟
اين سخن، جايگاه اساسى و اصلى امر به معروف و نهى از منكر را نشان مى دهد.
امام حسين علیه السلام با اين عبارت، مى خواهند نقش محورى امر به معروف و نهى از منكر را نشان دهند؛ به گونه اى كه هدف نهايى قيام خويش را تحقق اين امر مى دانند. اگر توجهى به جايگاه اصيل امر به معروف و نهى از منكر شود، مقصود حضرت از اين سخن روشن تر خواهد شد.
اصل «امر به معروف و نهى از منكر» در تمامى اديان ابراهيمى مطرح و وظيفه تمامى پيامبران، رسولان، ائمه علیهم السلام و مؤمنان مى باشد. اين مسأله يك وظيفه شرعى و فقهى صرف نيست؛ بلكه ملاك، معيار و در واقع علت فرستادن رسولان الهى است؛ زيرا عالم مادى، عالم اختلاط خوبى ها و بدى ها، حق و باطل، خوش آيندها و بدآيندها، ظلمت و نور، فضايل و رذايل است و اين امور گاهى چنان درهم تنيده مى شوند كه شناخت آنها و سپس تأسى و عمل به آن، دشوار مى گردد. اديان الهى با شناساندن معروف و منكر و در واقع خوب و بد، حق و باطل، ظلمت و نور، فضايل و رذايل به انسان ها و به دنبال آن دستور به انجام معروف ها و بازداشتن از منكرها، هدايت الهى را به آدمى مى آموزند و او را به صراط مستقيم رهنمون مى شوند.
رسول خدا صلّی الله علیه و آله درباره اهميت و جايگاه ويژه امر به معروف و نهى از منكر مى فرمايد: «كسى كه امر به معروف و نهى از منكر كند، جانشين خدا در روى زمين و جانشين كتاب خدا و جانشين رسول خداست». [1]
و حضرت على علیه السلام فرموده اند: «قوام شريعت (دين) امر به معروف و نهى از منكر است». [2]
قرآن كريم ويژگى «امر به معروف و نهى از منكر» را در مؤمنان، بر اقامه نماز و دادن زكات و اطاعت از خدا و رسولش مقدم مى دارد. [3]
امام باقر علیه السلام نيز در حديثى مى فرمايد: «امر به معروف و نهى از منكر راه پيامبران است. برنامه افراد صالح و شايسته است. واجبى است كه ساير واجبات در گرو آن اقامه مى شوند. امنيت راه ها در سايه آن حاصل مى شود. حليت كسب ها به سبب آن است. در سايه امر به معروف و نهى از منكر است كه دشمنان را به رعايت انصاف وادار مى سازد،... كارها در سايه امر به معروف و نهى از منكر به سامان مى رسد». [4]
بنابراين، اصل امر به معروف و نهى از منكر مخصوص امام حسين علیه السلام نيست؛ بلكه وظيفه تمامى پيامبران، رسولان، امامان، صالحان و مؤمنان مى باشد. اما از آنجا كه معروف و منكر در زمان سيدالشهداء علیه السلام به شدت مختلط گرديده و از سوى ديگر منكر در تمامى ابعاد، رايج شده بود و معروف در تمام ساحت هايش متروك مانده بود و اين وضعيت منجر به خاموشى دين اسلام و فراموشى سنت نبوى و علوى گشته بود؛ اباعبدالله علیه السلام، اعتراض به وضع موجود و احياى سيره رسول خدا صلّی الله علیه و آله و دين اسلام و دفاع از آن را تنها در سايه امر به معروف و نهى از منكر محقق مى دانست. به همين دليل آن حضرت هدف از قيام خويش را اصلاح جامعه به وسيله امر به معروف و نهى از منكر بيان مى كرد: «انى لم اخرج اشرا و لابطرا و لامفسدا و لاظالما و انما خرجتُ لطلب الاصلاح فى اُمة جدى صلّی الله علیه و آله اريد اَن آمر بالمعروف و انهى عن المنكر». [5]
پی نوشت:
1. ميزان الحكمة، ج 3، ص 80.
1. غرر الحكم، ج 2، ص 400.
3. نگا: توبه، آيه 7.
4. نگا: اصول كافى، ج 5، ح 1، ص 55.
5. بحارالانوار، ج 44، باب 37، ح 2.
@entezar_farabi
1_1138263866.mp3
5.88M
🏴 روضه جانسوز #حضرت_ابوالفضل العباس علیهالسلام
🎙 حجت الاسلام دارستانے
🎙حاج محمودڪریمی
#تاسوعا #محرم
@entezar_farabi
ali-fani-8.mp3
21.06M
#دعای_عهد❤️
این سوخت اول صبحِ با ارامش بخونش و عهد هات رو با امام زمان یکبار دیگه مرور کن.
#التماسدعا
@entezar_farabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسیدن به ثواب شهدا
امام رضا علیهالسلام:
اى پسر شبیب! اگر شاد میشوی که ثوابی مانند ثواب کسانی که با حسین علیهالسلام شهید شدند برای تو باشد، هر وقت به یادش افتادى بگو: «یا لَیتَنِی كُنْتُ مَعَهُمْ فَأَفُوزَ فَوْزاً عَظِیماً»
#محرم🏴
#امام_حسین(علیهالسلام)
@entezar_farabi