🔹هویت روایی و تبلیغ ادراکی در جریانات فرقهای
امروز مباحث فرقهشناسی و تحقیقات مرتبط با آن، وارد مسیرهای تازهای شده و ضمن بهرهگیری از مطالعات میانرشتهای میکوشد، این مقوله را از افقهایی نوین و بعضاً مغفول مورد واکاوی قرار دهد. مسئله هویت نیز یکی از همین افقهای جدید و البته مهم و حساس است که شاید تاکنون آنطور که باید مورد عنایت و تحلیل واقع نشده است. حال آنکه هویت بهمثابه سیبل فرقهها بوده و برای اثرگذاری و جذب افراد در مرحله نخست و ساخت نیروهای کنشگر و تابع در مرحله بعد نقش محوری دارد. از این رو توجه به این حوزه در شرایط بحران هویتی برخاسته از بمباران اطلاعاتی عصر دیجیتال امری ضروری است.
مطالعه متن کامل 👉
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 وصیت نامه حضرت زهرا سلام الله علیها
🔸 آیت الله مجتهدی تهرانی (ره)
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذکری مجرب برای درمان غصه و اضطراب و دلشوره
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌾 اسم زهـرا
آبروی عالم است
🌾 اسم زهـرا
چون نگين خاتم است
🌾 اسم زهـرا
يادگاری نبی ست
🌾 اسم زهـرا
دلخوشیهای علی ست
شهادت
حضرت فاطمه زهرا(س)
تسلیت باد🖤🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛 شیطان انسان را چگونه به بینمازی میکشاند
🖇https://www.adyannet.com/fa/news/43463
📎 #شیطان
📎 #نماز
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعا کردن برای ترامپ.
@erfanhay_nozohor
📌شهادت حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها
▪️ حضرت فاطمه (علیها السلام) دختر پیامبر اسلام (صلی الله علیه وآله) و همسر امام علی (علیه السلام) به فرموده پدر بزرگوارش برترین زنان عالم و یکی از افراد مورد نظر آیه تطهیر است. ایشان در سال پنجم بعثت، در مكه ديده به جهان گشود و بعد از هجرت به مدینه با پسر عمويش امام علی (ع) ازدواج کرد.
▪️ فاطمه(ع) بزرگترین پشتیبان ولایت بود و لحظهای از دفاع از حق امامت و جانشینی حضرت علی(ع)، از پای ننشست. غاصبان ولایت، به خوبی متوجه جایگاه او بودند و بارها از زبان پیامبر توصیه به تکریم بانوی دو عالم را شنیده بودند، اما با این حال عدالتخواهی او را هیچگاه نپذیرفتند و درب منزل او را به آتش کشیدند.
▪️درباره تاريخ شهادت وی، برخی مورخان معتقدند كه ۷۵ روز پس از شهادت پيامبر(ص) و برخی ديگر معتقدند ۹۵ روز بعد، به وقوع پیوسته است. لذا شیعیان، ۱۳ جمادی الاول و ۳جمادی الثانی را به عزاداری میپردازند.
▪️بر اثر صدمات وارده توسط مشاور خلیفه وقت و نیروهای تحت امر او که در حین حادثه خانه حضرت زهرا سلاماللهعلیها اتفاق افتاد، و موجب شکستگی پهلو و سقط جنین ایشان شد، دخت گرامی رسول مکرم اسلام بنا به روایات ۹۵ روز در سوم جمادی الثانی سال ۱۱ ه.ق در مدینه به شهادت رسیدند.
▪️منابع تاریخی اولیه، خاکسپاری حضرت صدیقه طاهره سلاماللهعلیها را بنا بر وصیت خود ایشان، شبانه، مخفیانه و بدون حضور رؤسای وقت جامعه میدانند که این موضوع علاوه بر جنبه اعتراضی، در تمام طول تاریخ، محل تاملی برای همگان نسبت به این واقعه بوده است.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الثانی_۳
#شهادت_حضرت_زهرا_س
#سرکتاب
متاسفانه در برنامه دیوار خیلی این مدل ادبیات و خرافات به چشم می خوره
هرچند انتظار می رود که دقت بیشتری بر روی این برنامه بشود اما باید مواظب خود و اطرافیان خود باشیم تا به دام این افراد نیفتیم.
@erfanhay_nozohor
معبد شیطان در مدارس اوهایو
🔹در راستای حمایت از برنامهٔ آزادی مذهبی در ایالت اوهایو، دانشآموزان این ایالت اجازه دارند تا برای آشنایی با آموزههای مرتبط با شیطانپرستی در کلاسهای آموزشی معبد شیطان شرکت کنند.
🔹این موضوع پس از آن اجرایی شد که والدین این مدارس خواستار جایگزینی درس دیگری به جای درس کتاب مقدس شدند.
@erfanhay_nozohor
عرفانهای دئیستی چیست ❓🔻
قسمت (اول) 1️⃣
♦️ گرایشهایی وجود دارد که در آنها اعتقاد به خدا وجود دارد و حتی به خدای واحد اعتقاد دارند، و ممکن است محور گرایش در آن عرفان، خدا باشد (علی الادعا)؛ ولی پایبندی به دین، وحی و کتاب آسمانی وجود ندارد.
🔷 اینها را میتوان عرفانهای دئیستی نامید. اینها درواقع منکر نبوت هستند و عقل خود را کافی میدانند. همهی این گرایشها وجود دارند و فقط فرضهای ذهنی نیستند.
🔶 دئیست، کسی است که به خدا اعتقاد دارد؛ ولی معتقد است که وقتی خداوند این عالم را آفرید، کارش تمام شده و کاری به این عالم ندارد. عالَم خودگردان است؛ مثل ساعتی است که خدا کوکش کرده و خود آن بهصورت اتوماتیک کار میکند.
🔷 این مطلب را با توجه به اصول حکمت متعالیه ملّاصدرا مبنی بر مراتب داشتن وجود و اصل تعلّقی بودن وجود معلول و عدم استقلال آن نسبت به علت هستی بخش، بهتر میتوان تبیین کرد.
♦️ حاصل آن، این است که همگی علتها و معلولها نسبت به خدای متعال، عین فقر و وابستگی و نیاز هستند و هیچگونه استقلالی ندارند. ازاینرو، خالقیّت حقیقی و استقلالی، منحصر به خدای متعال است و همه موجودات در همه شئون خودشان و در همه احوال و ازمنه، نیازمند به وی میباشند و محال است که موجودی در یکی از شئون هستیاش بینیاز از وی گردد.
@erfanhay_nozohor