🌸﷽🌸
🔆قال الصادق (علیه السلام):
إذا صَلَّيتَ الفَجرَ فَكُل كِسرَةً تُطَيِّبُ بِها نَكهَتَكَ، و تُطفِئُ بِها حَرارَتَكَ، و تُقَوِّمُ بِها أضراسَكَ، وتَشُدُّ بِها لِثَتَكَ، و تَجلِبُ بِها رِزقَكَ، و تُحَسِّنُ بِها خُلُقَكَ
امام صادق (علیه السّلام) فرمودند:
چون نماز صبح را خواندی، تکه نانی بخور تا با آن، دهان خویش را خوشبو سازی، حرارت خود را فرو بنشانی، دندانهایت را استوار سازی، لثهات را استحكام بخشی، روزیِ خویش را به چنگ آوری و خوی(اخلاق) خود را نكو سازی.
📚بحار الأنوار، جلد۶۶، صفحه ۳۴۵
👈زکات علم نشر آن است.
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@erisonteb
╚═••⚬🌍⚬••═╝
🌸﷽🌸
💠امام صادق (علیه السلام) :
کسی که هنگام صبح #صدقه بدهد، خداوند نحوست و شومی آن روز را از او دور مےکند.
📚( مکارم الاخلاق ص۲۴۳)
👈زکات علم نشر آن است.
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@erisonteb
╚═••⚬🌍⚬••═╝
🌸﷽🌸
💠در روایت آمده است که #شیر برترین غذا نزد پیامبر بود: پیامبر(صلی الله علیه وآله وسلم) نمیخورد و نمینوشید مگر این که میفرمود: خداوندا! در این غذا و نوشیدنی به ما #برکت بده و بهتر از آن به ما عنایت فرما، غیر از موقع خوردن شیر که میفرمود: خداوندا! در شیر به ما برکت بده و آن را برای ما زیاد کن.
📚 الکافی، کلینی، ج ۶، ص ۳۳۶
👈زکات علم نشر آن است.
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@erisonteb
╚═••⚬🌍⚬••═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸﷽🌸
روش جالب کشاورز جوشقانی برای نگهداری #انار
🔸انارهای تازه کشاورز جوشقانی بعد از ۷ ماه که در گچ نگهداشته است.
👈زکات علم نشر آن است.
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@erisonteb
╚═••⚬🌍⚬••═╝
🌸﷽🌸
قَالَ الْإِمَامُ اَلْبَاقِرُ صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ: مِنَ الجَفاءِ استِخدامُ الضَّيفِ؛ فَإِذا نَزَلَ بِكُمُ الضَّيفُ فَأَعينوهُ، وإذَا ارتَحَلَ فَلا تُعينوهُ؛ فَإِنَّهُ مِنَ النَّذالَةِ و زَوِّدوهُ و طَيِّبوا زادَهُ فَإِنَّهُ مِنَ السَّخاءِ.
امام باقر(صلوات الله علیه) می فرمایند: به كار گرفتن #مهمان، از بى ادبى است. پس هرگاه مهمان بر شما وارد شد [در بار افكندن و جابجا كردن بارهايش] به او كمک كنيد و هرگاه خواست كه بارش را ببندد، كمكش نكنيد؛ زيرا اينكار از پستى است و توشه بسيار همراهش كنيد؛ زيرا اينكار از سخاوت است.
📚الكافی ج6 ص284
👈زکات علم نشر آن است.
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@erisonteb
╚═••⚬🌍⚬••═╝
🌸﷽🌸
توت فقط خوردنی نیست‼️
عزیزان به فکر تولید
#شیره_توت ،
#سرکه_توت ،
#شربت_توت ،
#مربای_توت و
#توت_خشکه نیز باشند.
#توت های با کیفیت ظاهری پایین را برای تولید #سرکه جمعآوری نمایید.
افعال و خواص توت
🔸مولد خون صالح
🔸مرطب دماغ (مغز)
🔸بازکننده گرفتگی های عروقی
🔸مصلح کبد و فساد طحال
🔸چاق کننده بدن و اشتها آور
🔸مقوی پیه کلیه
🔸مدر بول
🔸ملین طبع
🔸جهت آبله و حصبه نافع است
🔸در پختن (انضاج) شبیه به انجیر و سریع الاستحاله به خلط حاضر.
🔸مفید برای بیماران دیابتی.
♦️توت قائممقام #انجیر است!
✍ #سیدرضا_صالحی
زکات علم نشر آن است👇
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@erisonteb
╚═••⚬🌍⚬••═╝
🌸﷽🌸
🌺 #ایار= #خرداد🌺
ایار، ماه آخر بهار31روز است.
[24اردیبهشت تا23خرداد]
بادها در این ماه صاف میشود.
[بادها بیماری زا نیست]
🔴از خوردن نمک و غذاهای شور و گوشت غلیظ مانند:کله، گوشت گاو، لبنیات... پرهیز شود.
#استحمام در اول روز مفید است.
ورزش بصورت ناشتا مضر است.
📚رساله ذهبیه امام رضا(ع)
👈زکات علم نشر آن است.
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@erisonteb
╚═••⚬🌍⚬••═╝
May 11
🌸﷽🌸
💠 طرز تهیه مربای توت سیاه 🥣
📝 مواد لازم:
توت : ۱ کیلو
شکر قهوه ای: یک کیلو
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
مرحله اول( آماده سازی مواد اولیه)
ابتدا توت ها را به خوبی بشوید و اجزای اضافی مانند برگ توت و دم توت را پاک کنید تا فقط توت خالص بماند. سپس یک ظرف مسی یا لعابی را انتخاب کنید و توت سیاه پاک شده و شکر را درون ظرف مورد نظر بریزید و چندین ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی آب بیاندازد.
توجه داشته باشید که هر چقدر بیشتر در یخچال باشد بهتر است ولی معمولا بین ۱۲ الی ۲۴ ساعت نگهداری می کنند.
مرحله دوم
بعد از اینکه ظرف را از یخچال خارج کردید آن را روی شعله متوسط قرار دهید و صبر کنید تا به جوش آید و سپس 15 دقیقه اجازه دهید تا بجوشد و غلیظ شود و بعد یک قاشق آبلیمو اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه شعله را خاموش کنید و ظرف مربا را کنار بگذارید تا سرد شود.
مرحله سوم
وقتی مربا سرد شد می توانید آن را درون ظرف های شیشه ای دلخواه ریخته و در تمام فصول سال از این مربای خوشمزه استفاده کنید.
🔴 نکات
🔻در زمان پخت مربا توت سیاه آن را هم نزنید تا ظاهر مربا به خوبی حفظ شود.
🔻کفی که روی مربا در زمان پخت جمع می شود رو حتما با قاشق تمیز خارج کنید.
🔻اگر دیدید شربت مربا زیاد است می توانید مربا را از صافی عبور دهید و شربت آن را جداگانه مصرف کنید.
🔻اگر زمان کافی برای تهیه این دستور تهیه را ندارید می توانید شکر و آب جوش را ابتدا مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید تا بجوشد و سپس توت سیاه را اضافه کنید و مانند دستور تهیه بالا ادامه دهید.
#مربای_توت
👈زکات علم نشر آن است.
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@erisonteb
╚═••⚬🌍⚬••═╝
🌸﷽🌸
طرز تهیه #شیره_توت سفید در منزل
شیره توت سفید را مانند شیره خرما و شیره انگور یا دوشاب میتوان به راحتی در منزل تهیه نمود. با طرز تهیه شیره توت سفید در منزل آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه شیره توت سفید:
🔸توت سفیدبه میزان لازم
🔸آب به میزان لازم
برای تهیه شیره توت سفید، توتهای شیرین و آبدار را انتخاب کنید.پس از تمیزکردن توتها، آنها را داخل ظرفی ریخته و روی شعله قرار دهید.بهتر است از قابلمهای استفاده کنید که بزرگ و جادار باشد تا کار پختن و لهکردن توتها راحتتر شود.مقداری آب روی توتها بریزید تا موقع حرارت دیدن به ته قابلمه نچسبند و نسوزند.میوه توت خیلی سریع له میشود و آب میاندازد اما شما با استفاده از یک کفگیر میتوانید این روند را تسریع کنید.وقتی توتهای لهشده خوب پخته شده و له شدند، آنها را از داخل یک توری رد کنید تا دانهها و گوشت میوه از عصاره خالص آن جدا شود.برای گرفتن عصاره در این مرحله از دست استفاده کنید و توری را حسابی با دست فشار دهید.حالا عصاره جدا شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی بجوشد و به غلظت مناسب برسد.وقتی شیره به غلظت مناسب رسید حرارت را خاموش کرده و قابلمه را کنار بگذارید تا خنک شود.شیره خنکشده را داخل بطری شیشهای خشک و تمیز ریخته و آن را داخل یخچال نگهداری کنید.
👈زکات علم نشر آن است.
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@erisonteb
╚═••⚬🌍⚬••═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸﷽🌸
✴️ خانم دکتری با بیش از ۲۰هزار زایمان
📹 #ببینید گزارشی از یک پزشک که کام نوزادان را با تربت #امام_حسین ع باز میکند!
✴️ نمونهای از #زنان_طراز_جهان_اسلام در زمانه ما
🎯 یکی از عواملی که در بالابردن #کیفیت_نسل و #ظرفیت_حلال_زادگی نقش مهمی دارد، "ماما" میباشد که در گذشته، "قابلهها" این نقش مهم را بر عهده داشتند!
👈زکات علم نشر آن است.
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@erisonteb
╚═••⚬🌍⚬••═╝
🌸﷽🌸
امام صادق(ع): هرکس در حالی که #ماهی خورده بخوابد، و بعد از آن، چند #خرما یا #عسل نخورده باشد، تا صبح عِرق فلج شدن بر او میزند.
📚الکافی ج۶ ص۳۲۳
👈زکات علم نشر آن است.
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@erisonteb
╚═••⚬🌍⚬••═╝
🌸﷽🌸
امام صادق (عليه السلام) فرمودند:
کُلُوا ما یَقَعُ مِنَ الْمائِدَةِ فِى الْحَضَرِ، فَإ نَّ فیهِ شِفا مِنْ کُلِّ دا، وَلا تَاکُلُوا مایَقَعُ مِنْها فِى الصَّحارى ؛
هنگام خوردن غذا در #منزل، آنچه که اطراف #سفره و ظرف مى ریزد جمع کنید و میل نمائید که در آن ها شفاى #دردهاى_درونى است ، ولى چنانچه در #بیابان سفره انداختید؛ اضافه هاى آن را رها کنید براى جانوران .
📚مستدرک الوسائل : ج 16 ص 288
👈زکات علم نشر آن است.
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@erisonteb
╚═••⚬🌍⚬••═╝