#رصد
آمار بازداشتهای صهیونیست در سال 2021؛
📣هشت هزار اسیر فلسطینی| 1300 خردسال و 184 زن
◀️ پایگاه خبری "عربی ۲۱" در گزارشی به تعداد فلسطینیانی که در سال ۲۰۲۱ توسط نیروهای صهیونیستی دستگیر شدهاند پرداخت و نوشت:
🔸 موسسههای حقوق بشر فلسطینی گزارش دادهاند که در سال ۲۰۲۱ رژیم صهیونیستی ۸ هزار فلسطینی که در میان آنها بیش از ۱۳۰۰ خردسال و ۱۸۴ زن وجود دارد، دستگیر کرده است.
🔸 تعداد زندانیان فلسطینی بیمار در این زندانها ۶۰۰ نفر بوده که از این تعداد ۱ بیمار سرطانی و ۱۴ فرد دیگر دارای تومورهای خطرناکی هستند. مسن ترین زندانی نیز «فواد الشبکی» است که ۸۱ سال سن دارد.
🔸 تعداد شهدای فلسطینی در اثر جنایتها و تجاوزهای رژیم صهیونیستی ۲۲۷ شهید بوده که از بین آنها میتوان به «سامی العمور» اشاره کرد که به دلیل سهل انگاری عمدی پزشکان، در زندان به شهادت رسید.
🔸 صدها زندانی ازجمله «حسین مسالمه» بر اثر بیماری هایی که در زندان به آنها منتقل شده به شهادت رسیدند. در میان این زندانیان ۴ زندانی اسرائیلی به حکم دادگاههای اسرائیلی به حبس ابد محکوم شدهاند.
http://eitaa.com/alnujaba
14.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با حضور شیخ اکرم الکعبی؛
📣 تجمع نجبیبزادگان در پاسداشت دو فرمانده
◀️ نماهنگی از حضور پرشور مردم و فرماندهان مقاومت عراق بهمناسبت سالگرد شهادت حاجقاسم و ابومهدی در بغداد که پرچمهای نُجَباء نیز در جایجای این تجمع به اهتزاز درآمده بود.
http://eitaa.com/alnujaba
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو میتونی امام زمان رو ببینی!
حرفایی میزنینا !...
چجوری آخه ؟
@AntiBBC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شیوه جدید سرقت خودروها توسط سارقین
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔴کل اروپا در برد موشکهای ایران قرار گرفت؟!
🔹 طبق محاسبات، اگر ماهواره بر سیمرغ به اعداد مذکور یعنی سرعت ۷۳۵۰ متر بر ثانیه در ارتفاع ۴۷۰ کیلومتری رسیده باشد، یعنی ایران به توانمندی ساخت موشک هایی با برد ۹۰۰۰ الی ۱۹۰۰۰ (بسته به سرعت موثر پرتابی (effective launch velocity) که بین ۷ تا ۷.۹ کیلومتر بر ثانیه است) رسیده است!
🔹و این یعنی پایگاه های آمریکا علاوه بر منطقه، در جزیره دیهگو گارسیا در مجمع الجزایر چاگوس در اقیانوس هند و و تمام قاره اروپا از جمله فرودگاه نیروی هوایی سلطنتی لیکنهیث و میلدنهال بریتانیا نیز در برد موشکهای ایران اسلامی قرار خواهند گرفت
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
14.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌دستور زبان اقناع
🔺رسانهها با استفاده از تکنیکهای مختلف سعی میکنند مخاطبانشان را با خود همراه کنند، آنها با تکنیکهای رسانه ای مخاطب را برای خرید محصول و یا همراهی با عقاید و اهدافشان قانع میکنند.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔴وقتی شبکه های اجتماعی اقدام به بستن دهان هزاران کاربر ایرانی میکنن تا جلوی ترویج مکتب حاج قاسم رو بگیرن و از مسئولین واکنش موثری شاهد نیستیم؛ باعث میشه #امام_امت ورود کنن و ضمن تذکر؛ وظایف مسئولین بی عمل رو یادآور بشن
پس فرق شما با قبلیا چیه؟! شما هم که آره ...
#استعمار_مجازی
✍️تائب
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
⭕️ چرا رسانه دولت ضعیف است؟
🔹 اعتراف رئیسجمهور به ضعف رسانهای و اطلاعرسانی دولت، نشانه صداقت رئیسی و فهم واقعیتها از جانب اوست.
🔹وقتی مدیریت رسانهای دولت به یک "حقوقدان" سپرده میشود، وقتی چند "نیروی متوسط به پایین رسانهای"، زمامدار خبرگزاری و روزنامه و حوزه اطلاعرسانی دولت شدهاند، نتیجه همان میشود که رئیسجمهور بیان کرده است!
🔹آقای رئیسی!
شناخت ضعف خوب است اما شناخت علل ضعف از آن لازمتر است و تلاش برای رفع علل ضعف و جایگزینی افراد ضعیف با نیروهای انقلابی و توانمند در حوزه رسانه، نیاز به "شجاعت" و عبور از "حلقه بستهای" دارد که چنین افراد ضعیفی را به بخش رسانهای دولت تحمیل کردهاند.
✍دکتر کوشکی
@pas_kouchehaie_enghelab
قسمت دوم
در موج اولیه حملات عراق در سال 1983 از عامل خردل استفاده شد. خردل در حالی که به طور کلی کشنده نیست، باعث ایجاد تاول های شدید در پوست و غشاهای مخاطی می شود که می تواند منجر به عفونت های بالقوه کشنده، کوری و بیماری های تنفسی شود و در عین حال خطر سرطان را افزایش دهد. زمانی که از خردل استفاده شد، ایالات متحده هنوز اطلاعات میدان جنگ را در اختیار عراق قرار نداده بود و هیچ کمکی هم به ایران در تلاش هایش برای افشای شواهدی مبنی بر حملات شیمیایی غیرقانونی عراق انجام نداد. همچنین دولت آمریکا [حملات شیمیایی را] به سازمان ملل اطلاع نداد. سیا تشخیص داد که ایران توانایی بمباران تأسیسات مونتاژ تسلیحات را دارد، فقط اگر بتواند آنها را پیدا کند. سیا معتقد بود که مکان ها را می داند.
شواهد محکمی از حملات شیمیایی عراق در سال 1984 آشکار شد. اما این امر نتوانست حسین را از استفاده از عوامل مرگبار، از جمله در حملات علیه مردم خود، منصرف کند. از آنجایی که سازمان سیا در مورد استفاده حسین از سلاح های شیمیایی می دانست، مقامات در تمام طول جنگ در برابر ارائه اطلاعات به عراق مقاومت می کردند. وزارت دفاع در سال 1986 یک برنامه اشتراک اطلاعات با عراقی ها را پیشنهاد کرده بود. اما به گفته فرانکونا، این برنامه لغو شد زیرا سیا و وزارت امور خارجه صدام حسین را به عنوان "متجاوز" و مقامات او را "اراذل" می دانستند.
وضعیت در سال 1987 تغییر کرد. طبق گفته فرانکونا که در آن زمان در آژانس اطلاعات دفاعی خدمت می کرد، ماهواره های شناسایی سیا نشانه های روشنی را دریافت کردند که نشان می دادند ایرانی ها تعداد زیادی نیرو و تجهیزات را در شرق شهر بصره متمرکز کرده اند. آنچه بیش از همه تحلیلگران DIA را نگران کرد این بود که تصاویر ماهواره ای نشان می داند ایرانی ها یک حفره شکافی را در خطوط عراقی در جنوب شرقی بصره کشف کرده اند. درز در تقاطع بین سپاه III عراق، مستقر در شرق شهر، و سپاه VII عراق در جنوب شرقی شهر در اطراف شبه جزیره فاو باز شده بود.
فرانکونا گفت که ماهوارهها واحدهای مهندسی و پلسازی ایران را شناسایی کردند که به طور مخفیانه به مناطق استقرار روبروی شکاف در خطوط عراق منتقل می شدند، که نشان می داد این همان جایی است که قرار است تهاجم سالانه بهاری ایران کلید زده شود.
در اواخر سال 1987، تحلیلگران DIA گزارشی با کلمه رمز فوق محرمانه با عنوان "در دروازه های بصره" نوشتند و هشدار دادند که حمله بهاری ایران در سال 1988 بزرگتر از همه حملات بهاری قبلی خواهد بود و این تهاجم شانس بسیار خوبی برای شکستن خطوط عراق و تصرف بصره خواهد داشت. در این گزارش هشدار داده شده بود که اگر بصره سقوط کند، ارتش عراق سقوط خواهد کرد و ایران در جنگ پیروز خواهد شد.
رئیس جمهور ریگان گزارش را خواند و به گفته فرانکونا، یادداشتی در خطاب به وزیر دفاع فرانک سی. کارلوچی نوشت: «پیروزی ایران غیرقابل قبول است».
پس از آن، تصمیمی در سطح عالی دولت ایالات متحده اتخاذ شد (تقریباً به طور قطع نیاز به تأیید شورای امنیت ملی و سیا دارد). DIA مجاز بود اطلاعات دقیقی را که در مورد استقرار و تحرکات تمام واحدهای رزمی ایران در دسترس بود به سرویس های اطلاعاتی عراق بدهد. این شامل تصاویر ماهوارهای و شاید برخی اطلاعات الکترونیکی بود. تمرکز ویژهای روی ناحیهای در شرق شهر بصره بود که DIA متقاعد شده بود که حمله بزرگ بعدی ایران از آنجا انجام خواهد شد. این آژانس همچنین داده هایی را در مورد مکان تاسیسات لجستیکی کلیدی ایران و قدرت و قابلیت های نیروی هوایی و سیستم دفاع هوایی ایران به عراقی ها ارائه کرد. فرانکونا بسیاری از اطلاعات را به عنوان "بسته های هدف گیری" مناسب برای استفاده توسط نیروی هوایی عراق برای نابودی این اهداف توصیف کرد.
✍ نوترینو
🆔 @news_fath
🔴 وحشت صهیونیست ها از تبدیل شیلی به ونزوئلایی دیگر برای ایران
جروزالم پست: رئیس جمهور جدید شیلی پیروزی برای ایران است
🔹امانوئل اتولنگی، پژوهشگر ارشد «بنیاد دفاع از دموکراسیها»، در مقالهای برای «جروزالم پست» نوشته است که نفوذ فرهنگی ایران در شیلی رو به افزایش است و به ریاستجمهوری رسیدن یک فرد چپگرا در این کشور میتواند این فرایند را تسریع کند.
🔸به گفته این پژوهشگر، «مرکز فرهنگی» ایران در سانتیاگو پایتخت شیلی را یک روحانی عضو حزبالله اداره میکند. این فرد روابط خانوادگی و اقتصادی قوی با حزب الله دارد و در شیلی برای حزبالله کمک مالی جمع و نیرو استخدام میکند.
🔹اتولنگی میگوید ایران در تمام کشورهای آمریکای جنوبی «جای پا» درست کرده است، و به کمک مراکز فرهنگی خود، در جوامع میزبان نفوذ میکند. کار این مراکز این است که سیاستمداران، کنشگران، روزنامهنگاران و دانشگاهیان چپگرا را به شیوهای هدفمند جذب خود کنند.
🔸 ایران «هیسپان تیوی»، شبکه تلویزیونی اسپانیاییزبان خود را به همین منظور در سال ۲۰۱۲ تاسیس کرد تا روی امور کشورهای آمریکای لاتین تاثیر بگذارد. در آن شبکه تفکرات چپگرایانه و اسلامگرایانه تبلیغ میشود. مرکز فرهنگی سانتیاگو با کمک هیسپان تیوی به تبلیغ شیعهگری در شیلی میپردازد.
🔹یکشنبه پیش مردم شیلی گابریل بوریک، فعال چپگرای دانشجویی سابق را به عنوان رئیس جمهور این کشور برگزیدند. به گفته اتولنگی، او چپگراترین سیاستمداری است که پس از سالوادور آلنده، که از سال 1970 تا 1973 رئیسجمهوری شیلی بود، در این کشور به قدرت رسیده است.
🔸پژوهشگر ارشد «بنیاد دفاع از دموکراسیها» نتیجه میگیرد که چپگرایی بوریک، که با اسرائیلستیزی شدید همراه است، میتواند عملیات نفوذ ایران در آمریکای لاتین را تسهیل و تسریع کند.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat