🖌 #گزیده ۲
📂 #جلسه_دوازدهم
#گوش_سپردن_به_ندای_بی_صدای_انقلاب_اسلامی
🔸 مرحوم علامه طباطبایی (ره) بحث خوبی در المیزان دارند، اینکه خداوند برای انجام کاری که خودش اراده کرده میل آن کار را در ما ایجاد می کند و ما خودمان هم بیگانه با آن کار نیستیم، اما همه ی ما در صحنه نیست بلکه همه ی خدا در صحنه است، ما ذیل خدا در صحنه هستیم.
🔹 بنده اخیرا به کسی که می خواست راجع به شهید حججی چیزی تنظیم کند توصیه ام این بود که عجله نکند. هنوز شهید حججی ظهور و طلوع خودش را نیاورده است.
حججی خودش را نشان داده است، اما به اشاره...
🔸 منتظر خبر باشید.
شما امروز در رسانه خبر نمی گیرید. روح رسانه امروز روح بی خبری است.
اگر بخواهید خبر بگیرید باید به روح انقلاب اسلامی نظر کنید.
@tashakole_esharat
🖌#گزیده ۳
📂 #جلسه_دوازدهم
#گوش_سپردن_به_ندای_بی_صدای_انقلاب_اسلامی
🔹 یادتان باشد یک تاریخی داشتیم، دولت سازندگی خواست این تاریخ را از بین ببرد. ما از تاریخ خودمان در آمدیم، حال راه نجات ادامه ی تاریخی است که روح سازندگی جلوی ما گذاشته است؟ آن وقت در بی تاریخی قرار می گیریم. راه نجات یقینا برگشت به تاریخ خودمان است. تاریخ ما اول اسلام محمدی (ص) ، دوم تشیع غدیر، سوم شروع حکومت شیعه با صفویه ی اصیل و چهارم انقلاب اسلامی است.
تاریخ ما تاریخی است که ملاصدرا دارد، علامه طباطبایی دارد، امام دارد، انقلاب اسلامی دارد.
🔸 ما در یک سنت قرار داریم، در این سنت معنای زندگی، معنای باقی ماندن در تاریخ خودمان است.
@tashakole_esharat
- ناشناس.mp3
42.91M
📅 10 تیر 1397
📍تشکل اشارت
🎵 #فایل_صوتی شرح یادداشت #گوش_سپردن_به_ندای_بی_صدای_انقلاب_اسلامی
👤 سخنران: #استاد_اصغر_طاهرزاده
#جلسه_سیزدهم
⏱ مدت زمان: 51:04
💾 حجم فایل 40.9 MB
@tashakole_esharat
🖌 #گزیده 1
📂 #جلسه_سیزدهم
#گوش_سپردن_به_ندای_بی_صدای_انقلاب_اسلامی
🔹 ما دو مدل آموزه های دینی داریم، یک مدل همان است که مردم عادی دارند که دو رکعت نماز که بخواند کار خودش را کرده است. چون نماز از نظر مردم عادی همین است که دو رکعت بخواند، حمد و سوره اش هم درست باشد کار خودش را کرده است. اما همین را می دهید دست امام حسن (ع) ، در شرح احوالاتشان هست که رفتنشان به مصلی با هیجان است ؛ چه چیزی است که نگرانند از دریافتش! کار می برد....
🔸 امام صادق (ع) به گونه ای باش که خوف و رجائت مساوی باشد. اگر خوف اضافه تر باشد یأس می آورد، اگر رجاء اضافه تر باشد غرور می آورد و باعث می شود فکر کنی رسیدی و پیدا کردی.
در نسبت با حقیقت مدام باید نگهبان بود.
هرچقدر هم نگهبانی می دهد باز هم باید نگهبانی بدهد، نگهبانی واقعی؛ یعنی توازن خوف و رجاء نسبت به حقیقت...
🔹 ما در نسبتی که پیامبر معصوم و اولیای الهی گشودند قرار داریم. از این جهت است که دلمان امن است و جای دیگری نمی رود، اما در دل همین آرامش و متانت دائم نفس لوامه زنده باید بماند.
@tashakole_esharat
🖌 #گزیده 2
📂 #جلسه_سیزدهم
#گوش_سپردن_به_ندای_بی_صدای_انقلاب_اسلامی
🔸 من معتقدم که انقلاب اسلامی دائم دارد سیطره ی خودش را بر ما حاکم می کند. اگر ما این را حس کنیم، هم متانت هست ، هم دغدغه هست، هم قبض و بسط هست، هم خوف و رجاء هست البته در یک سنت.
مقابل این جریان آنهایی هستند که نسبتشان را با حقیقت تاریخ برقرار نکردند، در سنت نیستند، در سنت که نباشند هر چقدر هم کار خوب انجام دهند کارهای معلق بی هویت است.
🔹 ما نمی دانستیم تفکر تاریخی است. نه اینکه از کارهایی که کردیم پشیمان شویم، ولی می دیدیم تفکرمان مطابق این زمانه باید رشد کند.
بحث مفصل است ، تفکر تاریخی است یعنی تفکر ما در ازای شرایط جدید است.
🔸 در تأویل حوادث است که به باطن آن پی می بریم. هر رخداد تاریخی تأویلی دارد. باطن این انقلاب اشراقی است که بر قلب امام (ره) شده است. هر چقدر که جلو بروید این بیشتر خودش را آشکار می کند.
@tashakole_esharat
🖌 #گزیده 3
📂 #جلسه_سیزدهم
#گوش_سپردن_به_ندای_بی_صدای_انقلاب_اسلامی
🔹 یک عده ای نسبت به آن آغازی که شروع کردند الان پایدار نیستند. ما از آغاز فاصله گرفتیم در صورتی که آینده همیشه باید ادامه ی آغاز باشد وگرنه بی تاریخ می شویم.
🔸 ما در صدر اسلام دو تیپ داشتیم، یک تیپ که تا پیامبر بود تقریبا بر این عهد بود که خدا با پیامبرش خواسته است بشر را هدایت کند ولی تا پیامبر رفتند یادشان رفت و گفتند خودمان کافی هستیم.
یک نگاه هم نگاه امیرالمؤمنین است و شیعیانش که ادامه ی خودشان را بر مبنای آغاز می خواستند. یعنی آینده در اتصال با آغاز است. دقیقا در کشور ما این دو تیپ را داریم.
🔹 برگشت تاریخ با نزول حضرت عیسی از آسمان و با ظهور مهدی (ع) برگشت به ابراهیم است. چون عیسی فرزند اسحاق و مهدی (علی) فرزند اسماعیل است. این آغازی است که هیچ وقت نمی تواند تمام شود.
🔸 تفکر ،بازگشت به سرآغاز تاریخی است که شروع شده است.
انقلاب اسلامی آغازین ماست و آینده ی ماست.
@tashakole_esharat