✨ اهل سنت مى گويند: ما در راه پيغمبر هستيم، ولى ما با هزار دليل ثابت كرديم كه در راه پيغمبر صلى الله عليه و آله نيستند. يك دليلش اين است كه پيغمبر صلى الله عليه و آله در غدير خم فرمودند: على بر شما ولايت دارد. دو ماه بعد، پيغمبر صلى الله عليه و آله از دنيا رفتند، شما ابوبكر را ولىّ خودتان كرديد. شما كجا در راه پيغمبر هستيد؟
👈👈✨اين هديه براى ملك الموت؛ «رضا الخصماء» كه تمام طلبكارها را تا نمرده اى از خودت راضى كنى. اگر راضى نكنى چه مى شود؟ اين را بايد از قرآن و روايات بررسى كنيم تا ببينيد در قيامت چه افتضاحى به بار مى آيد؟ مال مردم خوردن آسان نيست.
برگرفته از کتاب مرگ و فرصت ها، نوشته استاد انصاریان
✾📚 @Dastan 📚✾
✳ فضائل حضرت زهرا در منابع اهل سنت بیشتر از منابع شیعه است
✍ فضائلی که برای حضرت زهرا سلام الله علیها ذکر شده در منابع اهل سنت بیشتر از شیعه است. حیرتآورتر از آنی است که در شیعه است. و لذا من سفارش میکنم، التماس میکنم از عزیزان خودم، از کسانی که عشق به ساحت حضرت زهرا دارند، حتماً روایات وارده از اهل سنت را در خصوص حضرت زهرا مطالعه بکنند.
چه بگویم وقتی که نقل کردهاند آقا رسول الله فرمود: من روز قیامت دنبالهرو حضرت زهرا هستم! «ابعث علی البراق... و فاطمه أمامی» چرا «و فاطمة أمامی»؟ چون در روز قیامت هر کسی نورش «یسعی بین ایدیهم» هست. «يَسْعَىٰ نُورُهُمْ بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَبِأَيْمَانِهِمْ» (نورشان پیش رو و از جانب راستشان شتابان حرکت میکند.) اگر قرار باشد نور حضرت ختمی مرتبت تجلی پیدا کند، «یسعی بین ایدیهم» باشد، میشود حضرت زهرا (س). دیگر با این تعبیر همه چیز تمام شد.
👤 #آیت_الله_سیدحسن_عاملی
#⃣ #پیادهشده_سخنرانی
📺 #سمت_خدا 99/10/25
@eslam20
آنها كه ستم كردند به زودی میدانند كه بازگشتشان به كجاست!
وَ سَيعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَي مُنْقَلَبٍ ينْقَلِبُونَ
شعراء | ۲۲۷🌸
#آیه_گرافی
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💠 @ostad_daneshmaand
#یک_داستان_یک_پند
✍شاکر از هیئت اُمنای مسجد است. او بسیار عصبانی است. از او میپرسم: «چرا چنین ناراحت است؟!» میگوید: پرویز که پیرمردی هفتاد ساله است و همسایه مسجد است هر روز از مَبال مسجد استفاده میکند ولی یکبار هم داخل مسجد نیامده است.
او ناراحت است و میگوید: مگر مسجد را فقط به خاطر استفاده از مَبالاش ساختهاند. میگویم: مگر غیر از این است که کسی که مَبال مسجد میرود او هم حاجتی از خدا دارد و غذایی که خورده است محتاج خالقِ خویش است که از رحمتاش تفالههای آن از بدن او دفع کند.
📜مگر در روایات نیامده است که موقع اتمام قضایِ حاجت، دستی بر شکم خود کشیم و خدا را شکر کنیم که نعمتهایش را بر ما توفیق استفاده داد و اگر این دفع نبود توفیق آن تنعّم از نعمت هم بر بنده فراهم نبود؟!
🤲آقای شاکر! ما که در درون مسجد میرویم برای حاجت آخرت خود میآییم و او هم برای حاجت دنیای خود به مسجد میآید؛ پس مسجد که خانۀ خداست، حاجت همه را خداوند در آن میدهد، فقط نوع و جُستن حاجتهای خلایق فرق دارد.
‼بدانیم هرگز از پرویز دلگیر نشویم و احترام مسجد را پایمال کسی نبینیم که خدا همه را در مسجد حاجت میدهد؛ ما را نوعی و او را نوع دیگری........
@eslam20
به زبانشان چیزی را می گویند که در دل هایشان نیست
یقُولُونَ بِأَفْواهِهِمْ مَا لَیسَ فِی قُلُوبِهِمْ
آل عمران | ۱٦٧🌸
#آیه_گرافی
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@eslam20
✨﷽✨
⚫️فاطمه (س) ، مبارز عدالتخواهی
✍ فدک مفهومی نمادین دارد که به معنایی بزرگ اشاره میکند و مقصود از آن، فقط همان قطعه زمین غصبشده در حجاز نیست. و همین معنای نمادینِ فدک بود که آن مبارزه را از یک دادخواهی عادی با افقی محدود و دایرهای تنگ، به انقلابی با قلمروی وسیع و آفاقی گسترده تبدیل نمود.
◾هریک از مستندات تاریخیِ مسلّم در این موضوع را که میخواهید، بررسی کنید. آیا ستیزی مادی یا اختلاف دربارۀ فدک به معنای محدود و واقعیت کمدامنۀ آن را میبینید؟! آیا مسابقهای را شاهد هستید که برای دستیابی به محصولاتِ آن زمین درگرفته است؟! محصولاتی که هرقدر هم در برآورد آن مبالغه و اغراق شود، بازهم آنقدر نیست که دو طرف، ارزشی برایش قائل بوده باشند.
◾هرگز چنین نیست! این دادخواهی، قیامی بر ضد بنیانهای حکومت بود؛ فریادی بود که فاطمه میخواست با آن، بنیادی را که سنگبنای تاریخ بعد از سقیفه بود، از جای برکند. برای اثبات این سخن، کافی است به خطبۀ فاطمه در مسجد و در برابر خلیفه و در میان آن جمع انبوه مهاجران و انصار نظر بیفکنیم که بیش از هرچیز بر مدار ستایش علی و تحسین مواضع جاودان وی در اسلام و اثبات حق اهلبیت میچرخد. فاطمه در این خطبه اهلبیت را وسیلههای رسیدن به خدا در میان بندگان، برگزیدگان ویژۀ خدا، جایگاه قداست الهی، حجت او و وارثان خلافت و حکومت پیامبرانش میشمرد و همچنین مسلمانان را توجه میدهد که به نگونبختی دچار گشتهاند، نسنجیده تصمیم گرفتهاند، به دوران پیشینیانشان بازگشتهاند، در پی سراب رفتهاند و کار را بهدست نااهل سپردهاند. این خطبه از فتنهای که مردم به آن درافتادهاند و از انگیزههایی سخن میگوید که باعث شد کتاب خدا را کنار نهاده و با حکم آن در مسئلۀ خلافت و امامت به مخالفت برخیزند.
◾پس مسئلۀ میراث و هدیه تنها به همان اندازه مطرح میشد که با موضوع سیاستِ کلان پیوند داشت. مسئله در دیدگاه فاطمه، مطالبۀ زمین و خانه نبود؛ بلکه از نگاه او مسئله، مسئلۀ اسلام و کفر، ایمان و نفاق، و نص (تعیین صریح) و شورا بود.
📚 کتاب فدک در تاریخ ، صفحه 72 .
@eslam20
✳ کاش آقا بود و این خنده را میدید...
✍ زینب گفت: «دلت چگونه شاد میشود؟» #فاطمه به حسن نگاه کرد. گفت: «وقتی حسن هیبت پدرش را به خود میگیرد و خطبههای او را میخواند، دلم شاد میشود.» زینب به حسن نگاه کرد. گفت: «چرا معطلی پسرم؟ یکی از خطبههای پسرعمو را بخوان!» فاطمه هرچند درد در پهلوها و در شکمش پیچید اما از آنکه زینب چنان در جلد او فرو رفته بود که حتی آگاه بود پدرش را پسرعمو خطاب میکند، بلند خندید. نه زینب انتظار داشت نه حسن نه حسین.
صدای خندهی فاطمه، فضه را هم به اتاق کشاند. آستینهای فضه تا بازو بالا بود و دستهایش تا نزدیک بازو از آرد سفید. گفت: «الهی قربان صدای خندهتان بروم، فاطمه جان!» و با اشکهای جاری آمد و پیش از آنکه فاطمه بتواند مانع شود، بوسه بر پای فاطمه زد. گفت: «کاش آقا بود و این خنده را میدید و میشنید.» فاطمه گفت: «از دست این زینب!» و دوباره از خنده ریسه رفت. و حسن دید که خندهی مادرش آنقدر قدرت دارد که میتواند کورترین گره اندوه را باز کند...
📚 از کتاب #احضاریه
📖 صفحات 69 و 70
👤 #علی_مؤذنی
@eslam20
✨﷽✨
✳️مکاتبه عایشه و زید بن صوحان
✍(ابن ابی الحدید میگوید): هنگامی که علی بن ابیطالب(علیه السلام) وارد بصره شد
عایشه نامهای به زید بن صوحان نوشت:
از عایشه دختر ابوبکر صدیق همسر پیغمبر(ص) به فرزند با اخلاص خود، زید بن صوحان، امّا بعد:
تو در خانهات بنشین و مردم را از اطراف علی بن ابیطالب پراکنده کن، باید آنچه را من دوست میدارم از تو به من برسد، همانا تو موثّقترین مردم هستی نزد من. والسلام.
زید بن صوحان در پاسخ به عایشه نوشت:
از زید بن صوحان به عایشه دختر ابوبکر اما بعد:
خداوند تو را به چیزی امر فرموده، و ما را به چیز دیگری امر فرموه
تو را به این امر کرده که در خانهات بنشینی، و ما را به جهاد امر کرده است.
نامه تو به من رسید، تو دستور دادهای که من برخلاف آنچه خدا امر فرموده عمل کنم، یعنی وظیفهای که خدا برای تو مقرر کرده(در خانه نشستن)، من آن را به جا آورم، و وظیفهای که خدا برای من مقرر کرده (جهاد)، تو به جا آوری!!
(ای عایشه) فرمان تو اطاعت نمیشود، و نامه تو جواب ندارد. و السلام.
📚شرح نهج البلاغه ابن أبي الحديد: ج ٦، ص ٢٢٦ - ٢٢٧.
@eslam20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹داستان آموزنده🌹
در سمیناری به حضار گفته شد اسم خود را روی بادکنکی بنویسید. همه اینکار را انجام دادند
و تمام بادکنک ها درون اتاقی دیگر قرار داده شد.
اعلام شد که هر کس بادکنک خود را ظرف ۵ دقیقه پیدا کند.
همه به سمت اتاق مذکور رفتند
و با شتاب و هرج و مرج به دنبال بادکنک خود گشتند ولی هیچکس نتوانست بادکنک خود را پیدا کند.
دوباره اعلام شد که این بار هر کس بادکنکی که برمیدارد به صاحبش دهد.
طولی نکشید که همه بادکنک خود را یافتند دوباره بلندگو به صدا درآمد که این کار دقیقاً زندگی ماست.
وقتی تنها به دنبال شادی خودمان هستیم به شادی نخواهیم رسید.
در حالی که شادی ما در شادی دیگران است. شما شادی را به دیگران هدیه دهید و شاهد آمدن شادی به سمت خود باشید.
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@eslam20
نکته ای قابل توجه سروران گرامی👇
شبهای طولانی پاییزوزمستان برای بجا آوردن صله رحم بسیار خوب است اما خدای ناکرده باعث نشود حق همسایگان را ضایع کنیم-اگر دیروقت به منزل برمیگردید لطفا برای خداحافظی از صدای بوق ماشین استفاده نکنید-یا موقع برگشتن به خانه در حیاط را با آخرین قدرت نبندید🤐
حواستان به این نکته باشد ائمه اطهار علیهم السلام از شبهای طولانی به واسطه فرصت بیشتر برای عبادت لذت میبردند-و اینکه کراهت دارد مومن شب ها دیر بخوابد و برای نماز صبح دچار کسالت شود یا نمازش قضا گردد
@eslam20
#یک_داستان_یک_پند
✍مشهدی حیدر راننده آتش نشانی است که بازنشسته شده است. با او قرار میگذارم؛ ساعت ده صبح است، مرا به خانهاش دعوت میکند. حیاط قدیمی دارد که در کنج حیاط، اتاق کوچکی قدیمی است. مرا به آنجا دعوت میکند. بساط چای و رادیویی کنار دیوار و چند کتاب روی میز و قرآن و یک تشک از پوست گوسفند و.... توجهام را به خود جلب میکند. اتاق خیلی جالبی است، از آن جنس قدیمیهاست که من خیلی دوستاش دارم.
🥀میپرسم: آقا حیدر مزاحم نشدم؟! تجربه خوبی نقل میکند. میگوید: روزی که بازنشسته شدی، سعی کن تمام وقت در خانه ننشینی؛ هم خودت خسته میشوی و هم بیارزش، و هم اهلِ خانه از تنوع میافتند چون اهل منزل دوست دارند پدر خانه، از بیرون به خانه بیاید.
🌔من از روزی که بازنشسته شدهام هر روز ساعت نُه صبح تا اذان ظهر در این اتاق مشغول هستم، و عصرها هم سه ساعت به این اتاق به عنوان محل کارم میآیم و بیرون نمیروم.
👌تجربهای جالب که میتواند برای خیلی از ما، جدید و خوب و مهم باشد.
@eslam20
اسرا 1 تا 15 شحات انور.mp3
8.17M
تلاوت سوره مبارکه اسراء
مرحوم استاد شحات انور
@eslam20
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
توحیدوخدامحوری.MP3
19.27M
حجتالاسلام والمسلمین علی صالح غفاری
موضوع خدامحوری وتولید
جلسه607
https://eitaa.com/eslam20
☑️#سخن_بزرگان
🎶✨آیت الله بهجت:
شکر، موجب ازدیاد نعمت هاست 🌱 و اگر شکر نکردید، خبری از ازدیاد نیست. 🙌🏻
🛑 لذا اگر دیدیم ازدیاد نیست، شک نکنیم و بدانیم که شکر نیست.
📚 در محضر بهجت / ج ۱ / ص ۳۵۸
#الحمدلله_رب_العالمین
@eslam20
#حدیث_امروز
«امام رضا(علیهالسلام)»:
اَلمُؤمِنُ اِذا أحسَنَ اِستَبْشَرَ و اذا أَساءَ اِستَغفَر.
مؤمن کسی است که وقتی کار خوبی میکند شاد و خوشحال میشود و زمانی که گناهی مرتکب گردد استغفار و (از خداوند) طلب آمرزش مینماید. (بحار، ج ٧١، ص ٢٥٩)
@eslam20
☀️ #حــدیث_روز
🔔 سبک زندگی اسلامی
✅ امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرمودند:
ملعون و نفرین شده است کسی که نماز صبح را عمدا تاخیر بیندازد تا موقعی که ستارگان ناپدید شوند.
@eslam20