🌹شهید حسین علمالهدی زیر ذرهبین ماموران ساواک بود. در اولین دستگیری، وی را در بند نوجوانان زندانی کردند؛ پس از مدتی که خانواده حسین موفق به دیدنش میشوند، وی در پاسخ به اینکه چه چیزی لازم داری که برایت بیاوریم، گفت: «فقط یک جلد قرآن برایم بیاورید.»
🌹دانشجوی سال دوم دانشگاه مشهد در رشته تاریخ بود، با شروع جنگ تحمیلی همراه با گروهی از دانشجویان و نیروهای بسیجی، به سوی جبهههای دفاع حق علیه باطل شتافت.
🌹قبل از شهادت
حسین چند شب قبل از شهادتش در جواب سوال دوستش که پرسید: «تو فکری سید؟» گفت: «وقتی وارد هویزه شدم تصمیم گرفتم هر چه از قرآن و نهجالبلاغه فراگرفتهام، در عمل پیاده کنم. حالا احساس میکنم که روز پرداخت نزدیک است و بهزودی پاداش خود را دریافت خواهم کرد
@eslam20
◼️ ️سالروز #وفات مادر علمدار کربلا حضرت #ابالفضل_العباس سلام الله علیهما تسلیت باد
⚫️ بعد از این دیگر مرا با لقب «امّ البنین» نخوانید
🔹این زن بزرگوار (امّ البنین) در کربلا نبود. در مدینه برایش خبر آمد که چهار پسر تو در خدمت حسین بن علی علیه السلام شهید شدند. برای این پسرها ندبه و گریه میکرد.
🔹گاهی سر راه عراق و گاهی در بقیع مینشست و ندبههای جانسوزی میکرد. زنها هم دور او جمع میشدند. مروان حکم که حاکم مدینه بود، با آنهمه دشمنی و قساوت گاهی به آنجا میآمد و میایستاد و میگریست. از جمله ندبههایش این است:
🔹ای زنان! من از شما یک تقاضا دارم و آن این است که بعد از این مرا با لقب امّ البنین نخوانید (چون امّ البنین یعنی مادر پسران، مادر شیرپسران)، دیگر مرا به این اسم نخوانید. وقتی شما مرا به این اسم میخوانید، به یاد فرزندان شجاعم میافتم و دلم آتش میگیرد. زمانی من امّ البنین بودم ولی اکنون امّ البنین و مادر پسران نیستم.
📝 استاد مطهری٬ حماسۀ حسینی، ج۱، ص۲۲۹-۲۲۸
═══✼🍃🔳🍃✼══
@eslam20
💠 #ام_البنین کیست و چرا به او این لقب را دادند؟
مادر حضرت ابوالفضل (ع) و همسر حضرت علی(ع) .
این زن که نامش فاطمه است از قبیله بنیکلاب بود که پس از شهادت حضرت فاطمه)س) با امام علی (ع) ازدواج کرد و صاحب چهار پسر به نامهای عباس،جعفر، عبدالله و عثمان شد. امالبنین به معنای مادر پسران است. تمامی پسران ام البنین در کربلا به شهادت رسیدند.
در اواخر سال شصتم هجرى كه يزيد بر تخت خلافت نشست، ام البنين در شهر مدينه به رغم اينكه ساليان پايانى عمر پر بار خويش را مى گذرانيد و حدود شصت سالى از دوران حياتش سپرى مى شد، آماده انجام رسالتى مهم و تاريخى ـ ارزشى بود و اين رسالت: فرستادن پسران رشيد و جانباز خويش در ركاب امام زمانشان ـ حسين بن على علیه السلام ـ براى آفرينش حماسه كربلا بود.
ام البنين در اين زمان به همراه فرزند ارشد خود ـ عباس علیه السلام ـ و عروس و نوه ی پسرى خويش ـ عبيداللّه ـ در مدينه زندگى مى كرد همواره منتظر واكنش و دستور امام زمان خود، نسبت به اين اتفاقات بود، پيوسته در جريان اخبار مدينه و واكنش امام قرار مى گرفت. هنگامى كه امام قصد مكه كرد، پسران خويش را جهت همراهى و محافظت كردن از امام حسين علیه السلام و اهل بيت او، به همراه ايشان به مكه فرستاد و خود چونان مردى، سرپرستى تنها عروس و نوه ی خود در مدينه را به اميد برگشتن امام و يارانش از مكه، به عهده گرفت.
شايد اصلى ترين علت عدم همراهى ام البنين با امام حسين علیه السلام ، اين بود كه اين زن، تصور نمى كرد اين سفر آغاز سفرى موعود باشد كه امام و فرزندان او بايد به پيشواز آن بروند. ام البنين هرگز تصور اينكه اين سفر، براى اداى مسئوليتى توسط امام حسين علیه السلام باشد نمى نمود.
دليل ديگر عدم همراهى ام البنين با كاروان شهادت كربلا، مشقت فراوان سفر براى او كه پيرزنى شصت و چند ساله بود، است. به علاوه از آنجا كه گرما طاقت فرسا بود، به سبب كهولت سن، قادر به همراهى با كاروانيان نبود. وى در مدينه چشم به راه بازگشت كاروان از سفر حج ماند و هرگز اطلاع نداشت كه اين سفر، آغاز سفر موعود خواهد بود.
در عين حال اين شيرزن ولايتمدار، به رغم عدم همراهى با كاروان، به فرزندان خود توصيه كرده بود در همه حال، دست از يارى حسين علیه السلام برنداشته و پيوسته گوش به فرمان فرزند پيامبر و امام بر حق خود باشند.
چنانکه تا بازگشت کاروان عاشورا، – از زمانى كه مدينه را به مقصد مكه ترك گفته بودند تا زمانى كه بازماندگان به مدينه بازگشتند، حدود سه ماه به طول انجاميد.- و پس از ورود بشير بن جذلم به مدينه، به عنوان پيك امام سجاد علیه السلام ، ام البنين جهت كسب اخبار كاروان و حوادث بر آنها به همراه تنها يادگار عباس، نزد بشير رفت كه در حال انتشار خبر كاروان عاشورا و سرانجام آن بود.
در هنگام آمدنِ اين پيرزن به سمت بشير، جمعيت زياد زنان و مردان كوفه، با مشاهده او، به احترام از جلويش كنار رفته، بشير تا نگاهش به اين زن بلندبالا، با قامت رشيد افتاد، از اطرافيان خود پرسيد:
اين زن كيست كه مردم مدينه اينقدر به او احترام مى گذارند؟!
جواب دادند: ام البنين كلابى ـ همسر على علیه السلام و مادر عباس ـ است.
بشير تا ام البنين را شناخت، وى را مخاطب قرار داده، با حالت محزون و گرفته گفت: ام البنين! خبر دارى عباس و پسرانت را در كربلا شهيد كردند؟
آن بانوى فداكار پس از شنيدن خبر شهادت فرزندان شجاع خود، بدون ذره اى منقلب شدن، همچون كوهى استوار، از بشير جوياى حال امام حسين علیه السلام گرديد و گفت:
جان من و تمام فرزندانم فداى پسر فاطمه سلام الله علیها، از حال امام و مقتدايم چه خبر دارى؟
ام البنين كه حتى پس از شنيدن خبر شهادت تمامى فرزندان خود، به عشق سلامتى امام تا آن لحظه خم به ابرو نياورده بود، وقتى خبر شهادتِ حسين علیه السلام را به همراه ديگر فرزندان خود شنيد، در حالى كه زانوان او زير اين بار گرانبها خم مى شد، رويش را به طرف مردان و زنان مدينه برگرداند و با حالت غمگينانه اى، آنان را خطاب كرده گفت:
مردم مدينه! پس از شهادت امامم و تمامى پسران رشيدم، از شما مى خواهم از اين به بعد مرا ام البنين نخوانيد؛ چرا كه ام البنين يعنى مادر پسران رشيد؛ ولى پس از شهادت فرزندم حسين علیه السلام و ديگر پسران رشيدم، هيچ پسرى براى من باقى نمانده است. (1)
📚(اسلامى، فاطمه ـ خدايى، سيدعلى اكبر/ مقاله ام البنين، اسوه مادران و همسران شهيد، مجله پیام زن، شهریور 1385، شماره 174، ص 32، با اندکی تلخیص)
═══✼🍃🔳🍃✼══
@eslam20
🔴 عرض اعمال
✍ یکی از معتقدات اسلامی که نقش بسزایی در کنترل و بازدارندگی از گناه دارد مساله "عرض اعمال بر پیشوایان دینی" است یعنی خداوند از طرق خاصی اعمال انسانها را هر روز یا هر هفته یکبار به عرض پیامبر صلی الله علیه وآله و امامان علیهم السلام میرساند.
اگر نیک بود، موجب خوشحالی آنها میگردد و اگر بد بود موجب ناراحتی آنها میشود.
انسان وقتی بداند، چنین جریانی در کار است بیشتر رعایت و مراقبت مینماید تا با ترک گناه قلب آن عزیزان را خشنود سازد مثل اینکه کارکنان مؤسسهای بدانند همه روزه یا هر هفته یک روز همه کارهای نیک و بد آنها را به مقامات بالا گزارش میدهند، در این صورت میکوشند که با کارهای نیک خود موجب خرسندی مقامات گردند.
در آیه 105 سوره توبه آمده:
"بگو عمل کنید، خداوند و فرستاده او و مؤمنان، اعمال شما را میبینند و به زودی به سوی کسی باز میگردید که پنهان و آشکار را میداند و شما را به آنچه عمل میکردید خبر میدهد."
@eslam20
🌷 راه حفظ دین و دنیا و دفع بلا
🌺 و قَالَ (ع): سُوسُوا إِيمَانَكُمْ بِالصَّدَقَةِ وَ حَصِّنُوا أَمْوَالَكُمْ بِالزَّكَاةِ وَ ادْفَعُوا أَمْوَاجَ الْبَلَاءِ بِالدُّعَاء.
🌸 امیرالمؤمنین(ع) فرمود:
▫️ایمانتان را با صدقه اصلاح کنید.
▫️اموالتان را با زکات حفظ کنید.
▫️امواج بلا را با دعا از خود دور کنید.
📚 نهج البلاغه(صبحی صالح)، ص۴۹۵
@eslam20
#انگیزش
💫💫" تصور کنید بر بستر مرگ قرار گرفته اید "
👈خیلی از ما از جمله خود من وانمود می کنیم که بازیمان پایانی ندارد . برنامه می ریزیم که یک روزی ، وقتی که حالش را داشته باشیم ، کارهای بزرگی انجام بدهیم .
🌟برای روبرو شدن با مرگ خودمان ، لازم نیست تا پایان زندگیمان صبر کنیم . در واقع اینکه بتوانیم آخرین ساعاتمان بر بستر مرگ را به روشنی مجسم کنیم ، یک احساس متناقض به وجود می آورد : این احساس که داریم دوباره از اول متولد می شویم .
👌این اولین قدم خودانگیختگی است .
👈نکته : منظور از روبرو شدن با مرگ ، تصور بر بستر مرگ قرار گرفتن است . یعنی همان یاد مرگ که در احادیث و روایات به آن توصیه شده است .
🌟یعنی تصور کنید آخرین روز زندگیتان است و بر بستر مرگ قرار گرفته و عزیزانتان دور و برتان هستند و دارید آخرین حرف هایتان را با آنها می زنید .
✨تصور کنید در آن موقعیت ، دیگر کاری از شما بر نمی آید .
✨تصور کنید کارهای خوب و بدتان از جلوی چشمتان دارند رژه می روند
😶و شما منتظر ملک الموت هستید .
😰حسرت می خورید که چه کارهایی را باید انجام می دادید
😣و چه کارها و گناهانی که نباید انجام می دادید .
🤔در آن حال از خودتان بپرسید : چه کارهایی را باید انجام می دادم تا اینگونه دست خالی از این دنیا نروم ؟ "
😔چه نیکی هایی ؟ چه کمک هایی ؟ چه نمازها ؟ چه واجبات ؟ چه مستحبات ؟ و ... را " باید " انجام میدادم ؟
😔و چه گناهانی ؟ چه ظلم هایی ؟ چه تلاش های بیهوده ای ؟ چه حسادت هایی ؟ چه اتلاف وقت هایی ؟ و ... را " نباید " انجام می دادم ؟
👌همیشه به یاد داشته باشید یاد مرگ انسان ساز است .
👌مرگ را یاد کنید
👈✨✨و پس از آن با انگیزه ای که گرفته اید و بینشی که پیدا کرده اید زندگی کنونی تان را اصلاح کنید .
@eslam20
💠 سفارش حضرت فاطمه زهراء(س) در مورد همسايه و ديگران
✍ در سیره حضرت فاطمه زهرا (س) به فکر دیگران بودن و تلاش در جهت برآوردن آرزوهای آنها و دعا در حق دیگران از عالی ترین مفاهیم سبک زندگی این بانوی بزرگ جهان اسلام است.
✅ در حدیثى وارد شده است كه دعاى مؤ من در حقّ دیگران مستجاب مى شود و موقعى كه انسان در حقّ دیگران و براى دیگران دعا كند، ملائكه الهى براى او دعا خواهند كرد، كه حتما، دعاى آن ها مستجاب خواهد شد.
🌷 امام حسن(ع) می فرمایند:
مادرم فاطمه را در شب جمعه ای دیدم كه در محرابش ایستاده بود و پیوسته در حال ركوع و سجده بود تا اینكه روشنایی صبح نمایان شد و از او شنیدم كه برای مردان و زنان مومن دعا می كرد و با اسم آنان را نام می برد و برایشان زیاد دعا می كرد ولی برای خویش چیزی نمی خواست پس به او گفتم: مادرم چرا آنگونه كه برای دیگران دعا می كنی برای خود دعا نمی كنی؟ و او گفت پسرم اول همسایه بعد خانه.(دیگران مقدم ترند).
🌹 « رَأَيْتُ أُمِّی فَاطِمَةَ ع قَامَتْ فِی مِحْرَابِهَا لَيْلَةَ جُمُعَتِهَا فَلَمْ تَزَلْ رَاكِعَةً سَاجِدَةً حَتَّى اتَّضَحَ عَمُودُ الصُّبْحِ وَ سَمِعْتُهَا تَدْعُو لِلْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ وَ تُسَمِّيهِمْ وَ تُكْثِرُ الدُّعَاءَ لَهُمْ وَ لَا تَدْعُو لِنَفْسِهَا بِشَيْءٍ فَقُلْتُ لَهَا يَا أُمَّاهْ لِمَ لَا تَدْعِينَ لِنَفْسِكِ كَمَا تَدْعِينَ لِغَيْرِكِ فَقَالَتْ يَا بُنَيَّ الْجَارَ ثُمَّ الدَّارَ»،
📚 علل الشرائع، شیخ صدوق، ج۱ ص ۱۸۱ ح ۱؛
@eslam20
💠 فضيلت صلوات بر حضرت زهرا و فرزندانش سلام الله علیهم
✍ رسول خدا صلی الله علیه و آله در کيفيت صلوات بر حضرت فاطمه زهرا و فرزندانش علیهم السلام چنین می فرماید:
🌹لا تُصلُّوا عَلَيّ الصلاةَ البَتراء، قالوا: وما الصلاةُ البَتراء ؟! قال: تقولون: اللّهمّ صلِّ على محمّدٍ، وتُمسِكون، بل قولوا: اللّهمّ صلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمّد.
بر من صلوات بتراء (ناقص، دمبريده و بريده شده) نفرستيد. سوال شد: يا رسولالله صلوات بتراء و بريدهشده چيست؟ فرمود: اينکه بر من صلوات بفرستيد و بگوييد اللهمصلعلىمحمد، ولى درباره آل من ساکت باشيد. شما بايد بگوييد: اللهم صل على محمد و آل محمد.(1)
✅ صلواتى که شامل حضرت على، حضرت فاطمه و حسنين علیهم السلام نباشد، مقطوع و بريده و مورد قبول خدا و رسولش نمی باشد.
🌷 پيامبر اکرم (ص) می فرمايد: يَا فَاطِمَةُ، مَنْ صَلَّى عَلَيْكِ غَفَرَ اللَّهُ لَهُ وَ أَلْحَقَهُ بِي حَيْثُ كُنْتُ مِنَ الْجَنَّةِ.
يا فاطمه هرکس بر تو صلوات فرستد، خداى تعالى از او درگذرد، و او را در بهشت به من ملحق گرداند.( 2)
______________
(1) الصواعق المحرقه، فصل اول، ص ۱۴۶.
(2) صحیح مسلم: ج2، ص46، باب الصلاة على النبی (ص). / بحارالأنوار، ج100، ص199.
@eslam20
🙏 دعای مادر
🍀 از عارفی، پرسیدند:
❓این مقام ارزشمند را چگونه یافتی؟
🍃 گفت: شبی مادر از من آب خواست. نگریستم، آب در خانه نبود. کوزه برداشتم و به جوی رفتم که آب بیاورم. چون باز آمدم، مادر خوابش برده بود.
🍂 پس با خویش گفتم: «اگر بیدارش کنم، خطاکار خواهم بود.» آن گاه ایستادم تا بیدار شود.
🍃 هنگام بامداد، او از خواب برخاست، سر بر کرد و پرسید:
❓چرا ایستاده ای؟! قصه را برایش گفتم. او به نماز ایستاد و پس از به جای آوردن فریضه، دست به دعا برداشت و گفت:
🍀 «خدایا! چنان که این پسر را بزرگ و عزیز داشتی، اندر میان خلق نیز او را عزیز و بزرگ گردان».
☘ تذکرة الاوليا عطار نیشابوری
@eslam20
🌺 پیامبر اکرم "صلى الله علیه و آله" فرمودند:
💦 «ساعاتُ الهُمومِ ساعاتُ الکفّاراتِ ، و لا یَزالُ الهَمُّ بالمؤمنِ حتّى یَدَعَهُ و ما لَهُ مِن ذَنبٍ»
☘ لحظات غم و اندوه، لحظات کفّاره گناهان است؛ اندوه و نگرانىِ خاطر، پیوسته با مؤمن است و زمانى رهایش مى کند که از گناهان پاک شده باشد.
📚 بحار الأنوار، ج64، ص244
@eslam20
🏴سالروز وفات ام البنین(س)
✍ فاطمه بنت حِزام مشهور به اُمّ البَنین، همسر امام علی(ع) و از شخصیتهای محترم نزد شیعیان است که حضرت بعد از شهادت فاطمه زهرا (س) با او ازدواج کرد. او مادر حضرت عباس، عبدالله، جعفر و عثمان علیهم السلام است که هر چهار تن در روز عاشورا به شهادت رسیدند. از آنجا که او مادر چهار پسر بود، به ام البنین مشهور شد.
✅ پس از واقعه کربلا، ام البنین برای امام حسین(ع) و فرزندانش سوگواری میکرد به طوری که دشمنان اهل بیت(ع) نیز با او همنوا میشدند.
عالمان شیعه شجاعت، فصاحت و علاقه ی ام البنین به اهل بیت به ویژه امام حسین(ع) را ستوده و از او به نیکی و بزرگی یاد کردهاند.
✅ در تاریخ وفات ام البنین اختلاف است. مشهور آن است که ۱۳ جمادیالثانی یا ۶۴ قمری از دنیا رفته و مدفن او در قبرستان بقیع است.
📗 المقرم، مقتل الحسین(ع)، ص۳۵۵-۳۵۷
@eslam20
💠 به مناسبت روز تکریم مادران شهدا
✍ اگرچه عنوان شهید بر تارک تمامی ارزشها میدرخشد؛ اما دیدن این قله نور، نباید ما را از منشاء و کانون این نورانیت غافل سازد، این منشاء نورانیت، مادران شهیدی هستند که شهدا از دامان آنان به معراج رفتند. و ما امنیت امروز را مدیون دستان پاک و احساس نابِ مادرانه ی مادران شهدا هستیم.
🔹 اگر شهیدان ما با تأسی از امام حسین(ع) درس فداکاری و از خودگذشتگی، شجاعت و شهامت آموختند و در عمل نیز آن را به اثبات رساندند و در راه دفاع از اهداف مقدس اسلام، جانفشانی نمودند و حماسهای جاوید آفریدند، بیشک آموزگاری داشتهاند، به نام «مادر» که در دامان پرمهر او و در کلاس درس او، به این مقام رسیدند.
🔸مادران شهدا، مصداق بارز صبر و استقامت، ایثار و فداکاری، تقوی و پارسایی اند و همه ی ما موظف هستیم در تکریم و تجلیل از آنان از هر تلاش و کوششی دریغ نکنیم.
@eslam20
از سر محبت #الاغ را کول نکرده #میدان_مین است یک قدمِ اشتباهیِ این الاغ ، کل #عملیات رو مختل میکنه .
ناچاریم به خاطر پیشبرد #انقلاب مان بسیاری از الاغ ها را روی سر بگذاریم و سالها کول کنیم و #محاکمه نکنیم تا مبادا فقط به خاطر یک الاغ نادان یا خائن عملیات #ظهور در این #پیچ_تاریخی بار دیگر۱۰۰۰سال #تعلیق شود.
✅ #به_اشتراک_بگذارید
☑ برای پیوستن به کانال روی لینک بزنید👇
@eslam20
به گزارش روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان سمیرم
قابل توجه مدیران محترم مدارس و معلمان و اولیاء گرامی و دانش آموزان
فردا شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ به دلیل یخبندان معابر همه مقاطع تحصیل شهرستان سمیرم با یک ساعت تاخیر شروع به فعالیت می کنند و در پایان با یک ساعت جبرانی پایان می پذیرد (یک ساعت تاخیر اول وقت به پایان ساعات کلاسی اضافه می شود)
@eslam20
💬 سوال:
جوانی که هر سال درآمدهای موقتی داشته ولی پولهای به دست آمده تو همان ماه خرج شده ولی الان درآمد ثابتی دارد آیا سال خمسی خود را از همین درآمد ثابت جدید قرار دهد؟ یا باید معیار درآمدهای موقت گذشته باشد؟
✅ پاسخ:
🔹 آیت الله خامنه ای: اگر بین درآمدهای پراکنده و درآمد ثابت فاصله چندانی وجود نداشته، اولین در آمدی که شخص بدست میآورد شروع سال خمسی او است.
🔹 آیت الله مکارم: معیار و ملاک اولین درآمدی است که کسب کرده ولو درآمد ثابتی نباشد البته اگر تاریخ اولین درآمد را نمیداند می تواند اموال خود را محاسبه کرده و روز محاسبه را روز سال خمسی خود قرار دهد.
🔹 آیت الله سیستانی: اولين روزى كه كار سابق را شروع كرده سر سال او است.
🔹 آیت الله وحید: از روزِ اوّلی که شروعِ به کاری نموده که درآمدِ مستمر دارد، سالِ خمسیش شروع شده است.
🔹 آیت الله شبیری: مطابق نظر معظم له پرداخت خمس هر درآمدی یک سال پس از حصول آن واجب می شود و هر درآمدی سال خمسی مستقل دارد. مکلف مخیر است که پس از گذشت یک سال از حصول در آمد، خمس را ادا کند یا زودتر از آن. بر این اساس درآمد جدید تا قبل از گذشت از زمان حصولش خمسش واجب نیست.
📚استفتا از سایت مراجع عظام
📚 #احکام_دین 👇
@eslam20
🖇️#دستورالعمل_برای_ازدواج
🖇️#آسانشدن_امر_ازدواج
📌اگر فرد مجردی دوست دارد که ازدواج کند، سه روز روزه بگیرد و در هر شب آن پیش از رفتن به رختخواب ٢١ بار آیات ٧۴-٧۶ سوره فرقان را بخواند و از خداوند بخواهد تا خواسته اش را برآورده سازد، خداوند امر ازدواج او را آسان میکند ان شاء الله.
📜والَّذِینَ یَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا ﴿٧٤﴾
أولَئِکَ یُجْزَوْنَ الْغُرْفَةَ بِمَا صَبَرُوا وَیُلَقَّوْنَ فِیهَا تَحِیَّةً وَسَلامًا ﴿٧٥)
خالِدِینَ فِیهَا حَسُنَتْ مُسْتَقَرًّا وَمُقَامًا ﴿٧٦)
📚 مستدرک الوسائل،جلد۱۴ ص۲۱۱
@eslam20
🖇️#دستورالعمل_برای_ازدواج
🖇️#دستورالعمل_آیت_الله_بهجت
📌از عارف فقیه و فرزانه آیت الله بهجت سوال شد که #ازدواج دختری سر نمی گیرد و به اصطلاح بختش باز نمی شود و از شما راهنمایی می خواهد .
💠در پاسخ فرمودند:
نماز جعفر طیار بخواند و پس از آن دعایی که در کتاب زاد المعاد مجلسی آمده که در این هنگام خوانده شود، بخواند و در پی آن به سجده رود و تلاش کند که حتما گریه کند، گرچه به مقدار کم و همین که چشمش را اشک گرفت حاجتش را از خدا بخواهد و این عمل را تا زمانی که حاجتش روا شود انجام دهد.
💫دعایی که در کتاب زاد المعاد👇
◀️یَا رَبِّ یَا رَبِّ (به قدرى که یک نفس وفا کند)
◀️یَا رَبَّاهْ یَا رَبَّاهْ (به قدر یک نفس)
◀️رَبِّ رَبِّ (باز به قدر یک نفس)
◀️یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ (باز به قدر یک نفس)
◀️یَا حَیُّ یَا حَیُّ (به قدر یک نفس)
◀️یَا رَحِیمُ یَا رَحِیمُ (باز به قدر یک نفس)
◀️یَا رَحْمَانُ یَا رَحْمَانُ (هفت مرتبه)
یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ (هفت مرتبه)
◀️ سپس بخواند:
اللَّهُمَّ إِنِّی أَفْتَتِحُ الْقَوْلَ بِحَمْدِکَ وَ أَنْطِقُ بِالثَّنَاءِ عَلَیْکَ وَ أُمَجِّدُکَ وَ لا غَایَةَ لِمَدْحِکَ وَ أُثْنِی عَلَیْکَ وَ مَنْ یَبْلُغُ غَایَةَ ثَنَائِکَ وَ أَمَدَ مَجْدِکَ وَ أَنَّى لِخَلِیقَتِکَ کُنْهُ مَعْرِفَةِ مَجْدِکَ وَ أَیَّ زَمَنٍ لَمْ تَکُنْ مَمْدُوحا بِفَضْلِکَ مَوْصُوفا بِمَجْدِکَ عَوَّادا عَلَى الْمُذْنِبِینَ بِحِلْمِکَ تَخَلَّفَ سُکَّانُ أَرْضِکَ عَنْ طَاعَتِکَ فَکُنْتَ عَلَیْهِمْ عَطُوفا بِجُودِکَ جَوَادا بِفَضْلِکَ عَوَّادا بِکَرَمِکَ یَا لا إِلَهَ إِلا أَنْتَ الْمَنَّانُ ذُو الْجَلالِ وَ الْإِکْرَامِ.
📌همچنین بار دیگر در پاسخ به چنین پرسشی فرمودند :
💠بخشی از آیه ٧۴ سوره فرقان :
🖇️رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
را فراوان بخوانید.
📚منبع: گلباغ لاله ها ص ۴۴٣
@eslam20
#دستورالعمل_برای_ازدواج
#مجرب
💢مرحوم محدث نوری از حضرت امیرالمؤمنین علی(صلوات الله علیه)روایتی نقل کرده که در آن روایت حضرتش نمازی برای کسانیکه قصد ازدواج دارند و می خواهند همسر خوبی را اختیار نمایند بیان فرموده اند .
💠حضرت می فرماید : هر که می خواهد ازدواج کند، دو رکعت نماز بخواند در هر رکعت بعد حمد سوره یس را خوانده بعد از نماز حمد الهی را به جا آورد،
( الحمد الله را صد مرتبه بگوید )
و ثناء الهی را نیز به جای آورد سپس بگوید:
📜 أللَّهُمَّ ارْزُقْنِي زَوْجَةً صَالِحَةً وَدُوداً وَلُوداً شَكُوراً قَنُوعاً غَيُوراً إِنْ أَحْسَنْتُ شَكَرَتْ وَ إِنْ أَسَأْتُ غَفَرَتْ وَ إِنْ ذَكَرْتُ اللَّهَ تَعَالَى أَعَانَتْ وَ إِنْ نَسِيتُ ذَكَّرَتْ وَ إِنْ خَرَجْتُ مِنْ عِنْدِهَا حَفِظَتْ وَ إِنْ دَخَلْتُ عَلَيْهَا سُرَّتْ وَ إِنْ أَمَرْتُهَا أَطَاعَتْنِي وَ إِنْ أَقْسَمْتُ عَلَيْهَا أَبَرَّتْ قَسَمِي وَ إِنْ غَضِبْتُ عَلَيْهَا أَرْضَتْنِي يَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِكْرَامِ هَبْ لِي ذَلِكَ فَإِنَّمَا أَسْأَلَهَ وَ لَا أَجِدُ إِلَّا مَا مَنَنْتَ وَ أَعْطَيْتَ
📚 الحصیفة العلویة الثانیة ص ٢٠٢ و ۲٠۳
@eslam20
🖇️#دستورالعمل_برای_ازدواج
💫گشایش بخت دختران و پسران💫
📌آثار سوره احزاب نوشته شده بر روی پوست آهو جهت باز شدن بخت و تسریع در #ازدواج
💠حضرت رسول الله(صلی الله علیه وآله):
💢هرگاه سوره احزاب روی پوست آهو نوشته شود(و داخل منزل به چیزی شبیه کوزه یا گلدان آویزان نماید) این آثار را برای او دارد:
1️⃣کثرت استقبال خواستگاران به دختر و خواهر و بستگان شخص
2️⃣رغبت افراد به شخص هرچند فقیر باشد.
📚تفسیر البرهان ج۴ ص ۴٠٧
💫کانال معرفتی
@eslam20
🖇️#دستورالعمل_برای_ازدواج
📌دختری که شوهر نکرده آیه «۴٩ سوره ذاریات» را ورد زبان خود کند.
إنشاءالله به زودی ازدواج می کند.
وَمِنْ كُلِّ شَيْءٍ خَلَقْنَا زَوْجَيْنِ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ ﴿۴۹﴾
📚منبع : قرآن درمانی ص ٢٢۶
💫کانال معرفتی
@eslam20