﷽✨
🌼درک نادرست از معنای ذکر و یاد خدا
✍️سالها پیش شخصی که سابقه طلبگی داشته و میآید تهران در باند کسرویها قرار میگیرد، کتابی در رد شیعه نوشته بود که به آن جواب نوشتند. از جمله ذکر خدا را تحقیر کرده و گفته بود آیا اینکه یک پاسبان در دل شب خانههای مردم را پاسبانی کند بهتر است و خدا راضیتر است یا بنشیند یک جا و هی لبهایش را تکان بدهد بگوید من ذکر میگویم؟
مرد عالمی جواب خوبی داد، گفت: شقّ سومی دارد و آن اینکه پاسبان در همان حالی که تفنگش را روی دوشش گرفته و در خیابانها قدم میزند و پاس میدهد ذکر خدا میگوید. اسلام که نمیگوید یا برو پاسبانی کن یا ذکر خدا بگو، یا برو خلبان باش یا ذکر خدا بگو، یا برو کشتیبان باش یا ذکر خدا بگو. اسلام میگوید هر کاری که میکنی ذکر خدا بگو، آنوقت کارت را بهتر انجام میدهی و روحیهات قویتر میشود. مثل اینکه قرآن گفته ذکر خدا فقط به این است که انسان در چلّه بنشیند، درها را به روی خود ببندد، تسبیح هزاردانه هم دستش باشد و ذکر بگوید!
💥قرآن به مجاهدین میگوید: «یا ایّهَا الَّذینَ امَنوا اذا لَقیتُمْ فِئَةً فَاثْبُتوا وَ اذْکرُوا اللَّهَ کثیراً لَعَلَّکمْ تُفْلِحونَ» ای اهل ایمان! آنگاه که با دشمن روبهرو میشوید و مرگ دندانهای خود را به شما نشان میدهد پابرجا باشید و یاد خدا بکنید.
📚استاد مطهری، آشنایی با قرآن، ج۳، ص۹۲
https://eitaa.com/eslam20
✅راهکار پیشگیری از ناگواریهای زندگی
✍️حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام میفرماید: كسى كه بتواند خود را از چهار چيز بدور نمايد، سزاوار است هيچگاه ناگوارى و ناخوشى بر وى نازل نشود.
عرض شد: آن چهار چيز کدام است؟؛
حضرت فرمود:
1️⃣ عجله كردن
2️⃣ لج بازی نمودن
3️⃣ خودبينى
4️⃣ سستى کردن
📚 تحف العقول ص۲۰۶
https://eitaa.com/eslam20
✨﷽✨
🌼نفرین در حق خود
✍️آقا امیرالمومنین (علیه السلام): روزی رسول خدا(ص) سراغ مردی از اصحاب را گرفت و پرسید: فلانی در چه حال است؟ گفتند: مدتی است رنجور و بیچاره شده، و چونان مرغ بال و پر شکسته زار و پریش گشته (و زندگانی به سختی میگذراند). حضرت (به حال او ترحم کرد و) برخاست و به قصد عیادت او روانه منزل وی شد. مرد بیمار و گرفتار واقعاً رنجور و مبتلا گشته بود و پیامبر خدا(ص) به فراست دریافت که بیماری و ابتلای او مستند به یک امر عادی نیست این بود که از وی پرسید:آیا در حق خود نفرین کرده ای؟ بیمار فکری کرد و گفت: بله، همین طور است، من در مقام دعا گفته بودم:پروردگارا اگر بناست، در جهان آخرت، مرا به خاطر ارتکاب گناهانم کیفر دهی،از تو میخواهم که در کیفر من تعجیل فرمایی و آن را در همین جهان قرار دهی....
رسول خدا(ص) فرمود: ای مرد! چرا در حق خود چنین دعایی کردی؟! مگر چه میشد،از پروردگار (کریم) هم سعادت دنیا و هم سعادت و نیکبختی سرای دیگر را خواستار میشدی و در نیایش خود این آیه را میخواندی: ربنا آتنا فی الدنیا حسنه و فی الاخره حسنه و قنا عذاب النار. پروردگارا! ما را از نعمتهای دنیا و آخرت، بهره مند گردان و از شکنجه دوزخ نگاهدار. (سوره بقره آیه ۲۱)
مرد مبتلا دعا را خواند و صحیح و سالم گشت و با سلامتی بازیافته همراه ما از منزل خارج شد.
https://eitaa.com/eslam20
📚احتجاج، ص ۲۲۳
📚بحار، ج۱۷، ص ۲۹۳
✅به گذشته بر نگردید؛
✍️اهمیتی ندارد گذشته را چگونه گذراندید، ممکن است با مشکلات زیادی روبرو شده باشید و این مشکل همچنان در زندگیتان حضور داشته باشد اما جهان هستی به گذشته شما کاری ندارد و تنها چیزی که مهم است فرکانس اکنون شماست. هم اکنون تصمیم بگیرید که روند زندگیتان را تغییر دهید و به آنچه دوست دارید بیندیشید ، فرکانستان را از نخواستنی ها به خواستنی ها تغییر دهید تا جهان برای شما بهترینها را ارسال کند.
❌نگویید نمیشود.
❌نگویید نمی خواهم.
❌نگویید هر بار شکست میخورم.
❌نگویید دیگر نمیشود این زندگی را درست کرد.
از پیله ناامیدی در بیا و به خداوند توکل کن، او منتظر است تا تو برخیزی و مسیر را امیدوارانه تر از قبل طی کنی.
https://eitaa.com/eslam20
﷽✨
#پندانه
✍️روزی مردی قصد سفر کرد،پس خواست پولش را به شخص امانت داری بدهد.پس به نزد قاضی شهر رفت و به او گفت:به مسافرت می روم،می خواهم پولم را نزد تو به امانت بگذارم و پس از برگشت از تو پس بگیرم. قاضی گفت:اشکالی ندارد پولت را در آن صندوق بگذار پس مرد همین کار را کرد. وقتی از سفر برگشت،نزد قاضی رفت و امانت را از خواست.قاضی به او گفت:من تو را نمی شناسم. مرد غمگین شد و به سوی حاکم شهر رفت و قضیه را برای او شرح داد،پس حاکم گفت:فردا قاضی نزد من خواهد آمد و وقتی که در حال صحبت هستیم تو وارد شو و امانتت را بگیر.
در روز بعد وقتی که قاضی نزد حاکم آمد،حاکم به او گفت:من در همین ماه به حج سفر خواهم کرد و می خواهم امور سرزمین را به تو بدهم چون من از تو چیزی جزء امانتداری ندیده ام. در این وقت صاحب امانت داخل شد و به آن ها سلام کرد و گفت:ای قاضی من نزد تو امانتی دارم.پولم را نزد تو گذاشته ام.قاضی گفت:این کلید صندوق است.پولت را بردار و برو. بعد دو روز قاضی نزد حاکم رفت تا درباره ی آن موضوع با هم صحبت کنند. پس حاکم گفت: ای قاضی امانت آن مرد را پس نگرفتیم مگر با دادن کشور حالا با چه چیزی کشور را از تو پس بگیریم.سپس دستور به برکناری آن داد.
🔅پیامبر می فرماید:به زیادی نماز،روزه و حجشان نگاه نکنید به راستی سخن و دادن امانتشان نگاه کنید.
📚عیون اخبار الرضا ج2، ص51
📚بحارالأنوار(ط-بیروت) ج72، ص114،
و نیز فرمودند: کسي که در دنيا در يک امانت خيانت ورزد و به صاحبانش رد نکند تا اينکه مرگ او فرا برسد، او بر آئين من (اسلام) نمرده است!
📚بحار، ج ٧٥، ص ١٧١
https://eitaa.com/eslam20
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
8موردازویژگی های دفاع مقدس1-دفاعی بودن2-معنویت3-استقامت4-شجاعت رزمندگان5-بزرگواری6-بی اعتنای به دنیا7-شهادت طلبی8-اداره شدن ان توسط مردم{حجت الاسلام والمسلمین علی صالح غفاری زاده}https://eitaa.com/eslam20
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
درجمع ایثارگران.MP3
29.11M
حجت الاسلام والمسلمین علی صالح غفاری زاده/موضوع:8تاازویژگی های 8سال دفاع مقدس/{جلسه 91}8شهریور1399/درجمع فرماندهان.رزمندگان.ایثارگران .جانبازان.یادگاران.هشت سال دفاع مقدس درشهرستان سمیرم
🌸ﭘﯿﺎﻣﺒﺮ صلی الله علیه و آله ﻣﯽ ﻓﺮﻣﺎﯾﻨﺪ:
ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻧﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ،ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﺑﺎﺣﺠﺎﺏ.https://eitaa.com/eslam20
💠ﻫﺮﮐﺲ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ
ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﯼ ﭘﻮﺷﺸﯽ ﺍﺯ ﺁﺗﺶ ﺩﻭﺯﺥ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ.
💠ﻫﺮﮐﺲ ﺩﻭﺗﺎ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ
ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻭﺍﺭﺩ ﺑﻬﺸﺖ ﻣﯽ ﺳﺎﺯﺩ
💠 وﺍﮔﺮ ﺳﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﯾﺎ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺁﻥ ﺧﻮﺍﻫﺮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ
ﺟﻬﺎﺩ ﻭ ﺻﺪﻗﻪ ی ﺍﺳﺘﺤﺒﺎﺑﯽ را ﺍﺯ ﺍﻭ ﺑﺮ ﻣﯽ ﺩﺍﺭﺩ.
📘ﻣﺴﺘﺪﺭﮎ ﺍﻟﻮﺳﺎﯾﻞ : ﺝ /15 ﺹ116
🔴 #تلنگـــــــر
❢❢شاگرد
استاد چه کار کنم که خواب #امام_زمان💚 رو ببینم؟
◁ استاد
شب یک غذای شور بخور،آب نخور و بخواب. شاگرد دستور استاد رو اجرا کرد و برگشت.
❢❢شاگرد
استاد دیشب دائم خواب آب میدیدم. خواب میدیدم بر لب چاهی آب مینوشم. کنار نهر آبی در حال خوردن هستم! در ساحل رودخانه ای مشغول...
◁استاد فرمود
تشنه آب بودی خواب آب دیدی.
تشنه #امام_زمان شو تا خواب #امام_زمان رو ببینی..
💚الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج💚
https://eitaa.com/eslam20
#او_کجا_و_ما_کجا❓
🍃حضرت علامه طباطبایی(ره) : سحرگاهان از صدای مناجات اهل آسمان و ملائکه ، آرام و قرار از من گرفته می شود...
https://eitaa.com/eslam20
✍️شیخ حسنعلی نخودکی (ره) :
بدانید و آگاه باشید ، خداوند رحمت کند شما را ، براستی که اساس طریقت حقیر بر این سه پایه محکم و استوار است :
1. بیداری قبل از اذان صبح ،
2. غذای حلال ،
3. توجه به نماز اول وقت و حضور قلب در هنگام نماز .
https://eitaa.com/eslam20
#سبک_زندگی
✍️چقدر باید بگی از این به بعد دیگه نگاه نمیکنم فقط همین یه بار؟ چقدر میخوای توبه کنی و توبه بشکنی؟ چقدر میخوای اشک امام زمانتو در بیاری؟ چقدر میخوای با رفتار و غرورت و با تیپ و مدلی که میزنی چشمهای پاک رو آلوده به گناه کنی؟چقدر میخوای ریا کنی آخه به این میگن توبه؟
به من نمیخواد جواب بدی! به خودت و به خدایی که تو رو آفریده جواب بده به خدایی که همیشه با این همه گناه بازم دستتو میگیره جواب بده
☘️ برادر و خواهر اگه توبه کردی پس همهی اعضای بدنت و همهی رفتارت چه در اجتماع و چه در دنیای مجازی باید تحت کنترل خودت و خدای خودت باشه...https://eitaa.com/eslam20
﷽✨
🌼قدر عافیت
✍️پادشاهى با نوكرش در كشتى نشست تا سفر كند، از آنجا كه آن نوكر نخستین بار بود كه دریا را مى دید و تا آن وقت رنجهاى دریانوردى را ندیده بود، از ترس به گریه و زارى و لرزه افتاد و بى تابى كرد، هرچه او را دلدارى دادند آرام نگرفت ، ناآرامى او باعث شد كه آسایش شاه را بر هم زد، اطرافیان شاه در فكر چاره جویى بودند، تا اینكه حكیمى به شاه گفت : (اگر فرمان دهى من او را به طریقى آرام و خاموش مى كنم .)
شاه گفت : اگر چنین كنى نهایت لطف را به من نموده اى . حكیم گفت : فرمان بده نوكر را به دریا بیندازند. شاه چنین فرمانى را صادر كرد. او را به دریا افكندند. او پس از چندبار غوطه خوردن در دریا فریاد مى زد مرا كمك كنید! مرا نجات دهید! سرانجام مو سرش را گرفتند و به داخل كشتى كشیدند. او در گوشه اى از كشتى خاموش نشست و دیگر چیزى نگفت . شاه از این دستور حكیم تعجب كرد و از او پرسید: (حكمت این كار چه بود كه موجب آرامش غلام گردید؟ )
حكیم جواب داد: (او اول رنج غرق شدن را نچشیده بود و قدر سلامت كشتى را نمى دانست ، همچنین قدر عافیت را آن كس داند كه قبلا گرفتار مصیبت گردد.)
📙 حکایات پندآموز
https://eitaa.com/eslam20
عاقبت نفرین مظلوم
🔻پيامبراكرم صلياللهعليهوآلهوسلم:
اِتَّقوا دَعْوَةَ الْمَظْلومِ وَ اِنْ كانَ كافِرا فَاِنَّها لَيْسَ دونَها حِجابٌ
➖ از #نفرين_مظلوم بترسيد اگرچه كافر باشد؛ زيرا در برابر نفرين مظلوم، پرده و مانعى نيست.
📚 نهج الفصاحه، ح ۴۸
https://eitaa.com/eslam20
مام مشکلات را گردن تحریم انداختن امری خلاف واقع است
آیتالله العظمی نوری همدانی در پاسخ به سوال بعضی از طلاب پیرامون مسائل روز گفتند:🔻
◻️ علما و طلاب باید عالم به زمان خود باشند هم علوم زمان را بیاموزند هم حوادث را رصد کنند.
آن زمان گذشت که علماء فقط مشغول درس و بحث باشند و کاری به حوادث زمان نداشته باشند.
ثمره درس و بحث باید درخدمت به #دینومردم باشد.
◻️ در زمان ما دشمنان با تمام قوا برای ضربه زدن به اسلام و ایران وارد عرصه شدن و از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنند بر این اساس وظیفه بسیارسنگین است.
◻️اینکه تمام مشکلات را به گردن #تحریم بگذاریم امری خلاف واقع است چون باید توجه داشت که چهل سال است انقلاب با تحریم وتهدید مواجه است و ملت هم تحمل کردن و در مقابل دشمن سرفرودنیاوردند. اما آنچه مردم را گلهمند میکند، این است که #مدیریت صحیح نمیشود از امکانات داخلی استفاد نمیشود.
◻️ ما نامههایی داریم از بی توجهی به تولید داخل یا حمایت نکردن از تولیدکنندگان، از طرفی کشاورزان #گلهمند هستند که تولیداتشان را با قیمت کم، دلال ها خریداری میکنند ولی به مصرف کننده با قیمت بالا میرسانند.
این دیگر ربطی به تحریم ندارد؛ چند سال است رهبر معظم درباره تولید و جهش تولید و کالای داخلی سفارش و تاکیددارند واقعا اگر مسئولان عملی میکردن امروز مشکلات کمتربود.
◻️ مسئولان با مردم همدرد باشند، نه اینکه مردم زیر بار گرانی قرار بگیرند ولی عده ای از بیت المال برای خود امکانات فراهم نمایند، امروز وظیفه اول همه #خدمتبهمردم و حل مشکلات آنهاست و بجای اختلاف باید حول محور ولی فقیه وحدت کامل داشته باشند.https://eitaa.com/eslam20
💐السلام علیک یا ابا صالح المهدی💐
『بِســـــــــمِاللهالرَحمــــنِالرَحیـــــــم』
📿 الـهـی عَـظُمَ الْـبَـلاءُ، وَبَـرِحَ الْخَـفـاءُ، وَانْكَشَفَ الْغِـطاءُ ، وَانْـقَـطَـعَ الرَّجاءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ، وَمُـنِعَـتِ الـسَّـماءُ واَنتَ الْمُـسْتَـعانُ، وَاِلَيْـكَ الْمُـشْتَكى، وَعَلَـيْكَ الْمُعَـوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، اُولِيالاْمْـــرِ الَّــذينَ فَرَضْـتَ عَلَـيْنا طاعَـتَهُمْ، وَعَرَّفْــتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَـهُم، فَفَرِّجْ عَنـا بِحَقِّهِمْ فَرَجـاً عاجِلاً قَريبـاً كَـلَمْـحِ الْبَـصَرِ اَوْهُــوَ اَقْـرَبُ؛ يامُـحَـمَّـدُ ياعَــلِيُّ ياعَلِيُّ يامُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ، وَانْصُراني فَاِنَّكُمـا ناصِـرانِ؛ يـامَــوْلانا يـاصـاحِــبَالـزَّمـانِ؛ الْغَــوْثَ الْغَــوْثَ الْغَــوْثَ ، اَدْرِكْنــي اَدْرِكْنــي اَدْرِكْنــي، السّــاعَةَ السّــاعَةَ السّــاعَةَ، الْعَجَلَ، الْعَجَلَ، الْعَجَل، يـااَرْحَـمَ الرّاحِمـينَ ، بِحَـقِّ مُحَـمَّــد وَآلِــهِ الطّاهِــريــن 🤲🏻https://eitaa.com/eslam20
🔰پیامبر اکرم(ص) :
💠خوشا به حال کسی کـه
در روز #قـیامـت در نامه عملش
زیر هر گناهی نوشـته شده باشد....
🔹« اسـتـغـفـرالله »🔹
📗 جهاد نفس حدیث ۷۸۷
https://eitaa.com/eslam20
نکات_قرانی
🔻کنترل زبان🔻
🌸 قل لِّعِبَادِی یَقُولُوا الَّتِی هِیَ أَحْسَنُ، إِنَّ الشَّیْطَانَ یَنزَغُ بَیْنَهُمْ، إِنَّ الشَّیْطَانَ کَانَ لِلْإِنسَانِ عَدُوًّا مُّبِینًا
(اسراء/۵۳)
💢 ای پیامبر! به بندگانم بگو: "سخنی بگویند که بهترین باشد!
⬅️ چرا که شیطان بوسیله سخنان ناموزون، میان آنها فتنه و فساد ایجاد میکند. شیطان همیشه دشمنِ آشکاری برای انسان بوده است!"
✔️حواسمان باشد
👈 حرفهای خوب بزنیم.....
🔹اللهم عجل لولیک الفرج🔹
https://eitaa.com/eslam20
#روشنایی_قبر
👈از #پیغمبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله روایت شده است که:
🔵بر من بسیار درود بفرستید؛ چرا که درود فرستادن بر من، برای درود فرستنده نوری است در #قبر، نوری است بالای #صراط و نوری است در بهشت.
📗 مستدرک،ج 5،ص 323؛بحارالانوار،ج 79،ص 64.
https://eitaa.com/eslam20
#عالم_برزخ
ملاقات یکی از پیامبران با دو مرده مختلف
✍️امام باقر (علیه السلام) فرمود: یکی از پیامبران بنی اسرائیل عبور می کرد، دید مرد مؤمنی در حال جان دادن است، ولی نصف بدنش در زیر دیواری قرار گرفته، و نیمی در بیرون دیوار است، و پرندگان و سگها بدن او را متلاشی کرده اند و می درند، از آنجا گذشت، در مسیر راه خود دید یکی از امیران ستمکار آن شهر مرده است، جنازه او را بر روی تخت نهاده اند و با پارچه ابریشم کفن نموده اند، و در اطراف تخت، منقل هائی نهاده اند که بوی خوش عودهای خوشبو از آنها برخاسته است.
آن پیامبر به خدا متوجه شد و عرض کرد: خدایا من گواهی می دهم که تو حاکم و عادل هستی و به کسی ظلم نمی کنی، این مرد (مرد اولی) بنده تو است و به اندازه یک چشم به هم زدن، برای تو شریک نگرفته، مرگ او را آن گونه (با آن وضع رقبت بار) قرار دادی و این (امیر) نیز یکی از بنده های تو است که به اندازه یک چشم به هم زدن به تو ایمان نیاورده است؟ (آن چیست و این چیست؟)
خداوند به او وحی کرد: ای بنده من! همان گونه که گفتی حاکم و عادل هستم و به کسی ظلم نمی کنم. آن (مرد اولی) بنده من، نزد من گناهی داشت، مرگ او را با آن موضوع قرار دادم تا مجازات گناه او این گونه انجام گیرد، و وقتی که مرد، هیچ گونه گناهی در او بجای نماند، ولی این بنده من (امیر) که کار نیکی در نزد من داشت، مرگ او را با چنین وعضی قرار دارم، تا پاداش کار نیک او را داده باشم و هنگام مرگ نزد من هیچگونه نیکی (و طلب) نداشته باشد.
📚اصول کافی، ج 2، ص 446، https://eitaa.com/eslam20
باب عقوبه الذنب، حدیث 11
رسول الله (صلّی الله علیه و آله و سلم)
الْمُؤْمِنُ يُحسِنُ في عملِهِ كأنّهُ ناظرٌ إلَيهِ.
از صفات مؤمن این است که کارهایش را بهخوبی انجام میدهد گویی که کسی ناظر اعمال اوست.
بحار الانوار، ج ۶۴، ص: ۳۱۱
https://eitaa.com/eslam20
❤️قال امـام صادق علیه السلام:
هر كه #خانـــهاى داشته باشد و
مؤمنى به سكونت در آن نيازمند
باشد و او آن را از وى دريغ دارد
خـداوند عزّوجلّ فرمايد:
https://eitaa.com/eslam20
فــرشتگان من! بنده ام از سكونت
دادن بنده ام در دنيا #بخل ورزيد
بهعزّتم سوگند كه هرگز در بهشت
من سكونت نكند.
📚ميزان الحكمه ج ۵ ص ۳۴۱
پرتقال ارزان🍊
در پاریس، برای خرید به بازار رفتم و دیدم که آن روز پرتقال از همیشه ارزانتر است. تصمیم گرفتم برای چند روز پرتقال ارزان تهیه کنم، هنگامی که فهرست را خدمت امام #خمینی (ره) دادم،
پرسیدند: این همه پرتقال را برای چه خریدهاید؟
عرض کردم: ارزان بود. خواستم برای چند روزی داشته باشیم، فرمودند: میروید و اضافه را پس میدهید، ما این قدر پرتقال نیاز نداریم. شما با این کار دو گناه کردید، یکی اینکه چیزی را که نیاز نداشتیم خریدید، دیگر اینکه عدهای را از خریدن پرتقال ارزان محروم کردید،
عرض کردم: اینجا کارها با کامپیوتر انجام میشود و پس گرفتن جنس خیلی دشوار است،
فرمودند: پس پرتقالها را پوست میگیرید و پرپر میکنید و شب موقعی که مردم برای نماز میآیند، تعارف میکنید تا همه بخورند. شاید به این نحو خدا از سر تقصیرات شما بگذرد!
#سیره_ستاره_ها
https://eitaa.com/eslam20
ول الله (صلّی الله علیه و آله و سلم)
مَا زَالَ جَبْرَئِيلُ يُوصِينِي بِالْجَارِ حَتَّي ظَنَنْتُ أَنَّهُ سَيُوَرِّثُهُ.
جبرئیل چندان درباره همسایه به من سفارش کرد که گمان کردم ارث میبرد.
بحار الانوار، ج ۷۱، ص: ۱۵۰
https://eitaa.com/eslam20