▫️پیامبر صلى الله عليه و آله:
🌺دعوَةُ الصّائِمِ تُستَجابُ عِندَ إفطارِهِ.
«دعای روزه دار هنگام افطار مستجاب است. »
📚 بحار الأنوار، ج96، ص315.
🤲همیشه افطارمان را با شیرینی دعا
برای ظهور آغاز کنیم.
https://eitaa.com/eslam20
#سه_راهکار_مهم_در_مبارزه_با_نفس
🎙آیت الله حق شناس ره
1️⃣🔹ابليس، شاگرد نفس است، اگر شما بخواهيد اين نفس را که استاد شيطان است، بکوبيد و رامش کنيد، بايد خود را فقير کنيد، [يعنی] بايد خودتان را در مقابل عظمت حضرت حق، هيچ بدانيد.
2️⃣🔹بعد از اين مرحله، مرحله شب زنده داری است. اين دو راه، راه مبارزه با نفس است.
بايد نه آنقدر تنبل باشيد که مردم بگويند وبال جامعه است و نه آنقدر فعاليت در دنيا داشته باشيد که عرف بگويد چهار دست و پا افتاده روی دنيا.
3️⃣🔹اگر اراده کنی که خودت را از گناه حفظ کنی، پروردگار هم در هنگام ارتکاب معاصی، برای تو ايجاد مانع می کند.
https://eitaa.com/eslam20
📚 نشريه قدر، شماره 21
✨﷽✨
✨مولا علے﴿علیه الســلام﴾:
آنکه تلاشش برای آخرت باشد،
خداوند همّ و غم دنیای او را برطرف میکند.
https://eitaa.com/eslam20
📒کافی؛ 8:307
#پای_درس_دل 🍃
🌷آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه می ڪند.
https://eitaa.com/eslam20
#حضور_قلب
🌟امام صادق (علیه السلام ) می فرمایند :💎 هر میزان که در #نماز ، حضور قلب پیدا کردی و در هنگام ذکر ، هر میزان که توجهت به پروردگار متمرکز تر شد ، بدان که او بیشتر به تو توجه کرده است ...
🔻بنابراین اگر ذاکر و مذکور را حق بگیریم ، یعنی خود حضرت حق بدانیم ، نگاه مان تغییر می کند ؛ لذا این یک نکته بسیار لطیفی است که انسان باید ببیند تا چه حد قابل است که او را بپذیرند و به میزان پذیرفته شدنش است که حضور قلبش بالا می رود ! https://eitaa.com/eslam20
◈
✍️ #سخــــن_بــــزرگان
🌿آیت اللـہ مجتهـدی تهرانی(ره):
سعیکنید در رکوعوسجود نمازتان
یک صلـوات هم به آن اضافه ڪنید
تانمازتان بویولایت بدهد نمازیکه
https://eitaa.com/eslam20
بویولایتندهد چنگیبهدلنمیزند
✍️ #سخــــن_بــــزرگان
🌷ایت الله مجتبی تهــرانی:
اگر میخواهید حال خود را هنگام
هنگام ملاقات حضرت حـجت عج
بدانید ببینید در ملاقات با #قرآن
چه حالی دارید.
اگر مشتاق قرآنید امیدوار باشید
ڪه #مشتاق حضرت حجت عج
هـــــم هستید.
https://eitaa.com/eslam20
🔴 بهترین غذای قلب
✍️امام صادق (ع) فرمودند: گرسنگی، خورشت مومنان است، و غذایی برای روح، و طعامی برای قلب، و صحتی برای بدن است .
📚مستدرک الوسائل، ج۱۶، ص ۲۱۱
نکته: از کلام معصوم، سرسری رد نشویم.این مهم، در درمان بسیاری از بیماریها تجربه شده است. https://eitaa.com/eslam20
✅درد دل با خدا
✍️یکی از راههای دستیابی به « آرامش » درد و دل کردن با خداست خیلی خودمونی و به زبان مادریت باهاش حرف بزن او صمیمی ترین دوستیه که هیچوقت رازت رو بر ملا نمی کنه . تنها کسی که صلاحت رو از خودت بهتر می دونه . اگه یه روزی چیزی ازش خواستی بهت نداد مطمئن باش خیری درش هست . برای موفقیت در هر کاری حداکثر تلاشت رو انجام بده ، اما اگر نشد حلش رو به او واگذار کن .
آخه خدای تو بهترین حلّال مشکلاته.
اوتنها مونس و همدم اوقات تنهایی توست
دوستی با خدا یعنی «آرامش ».
https://eitaa.com/eslam20
✍️سه تجارتی که در آن خسارتی نیست
1️⃣⚜️تلاوت قرآن
2️⃣⚜️نماز خواندن
3️⃣⚜️انفاق کردن
خداوندمتعال میفرماید: «کسانی که کتاب الله (قرآن را) می خوانند و نماز را پا برجای می دارند و از چیرهائی که بدیشان داده ایم، پنهان و آشکار، انفاق می کنند، آنان چشم امید به تجارتی دوخته اند که هرگز بی رونق نمی گردد و از میان نمی رود»
📚 فاطر/29
https://eitaa.com/eslam20
﷽✨
🌼سر و گوش آب دادن
این اصطلاح را هنگامی به کار میبرند که کسب خبر و گردآوری اطلاعات مراد گوینده باشد.
در روزگاران گذشته که حمام عمومی و خزینهدار وجود داشت، مردمی که به حمام میرفتند ناگزیر بودند که چند ساعت از روز را در صحن حمام به نظافت و شستشوی خود و کودکانشان بپردازند. زنان خانه دار نیز که از نظر معاشرت در بیرون از خانه محدودیتهایی داشتند بهترین فرصت را در حمام مییافتند تا برای هم سفره دل را بگشایند و رویدادهای هفتهای را که گذشت برای یکدیگر تعریف کنند. در حمامهای زنانه چون زنان در گروههای دوتایی، سهتایی و چهارتایی با هم حرف میزدند، سر و صدای زیادی در صحن حمام ایجاد میشد و به همین دلیل چون صدای کسی درست شنیده نمیشد همگی مجبور بودند حرفهای خود را با صدای بلند برای یکدیگر تعریف کنند.
کسانی هم که با یکدیگر اختلافی داشتند و گاه هر دو در حمام حضور داشتند از این فرصت استفاده میکردند و برای آن که بدانند که آن دیگری پشت سر او چه میگوید و چگونه از او بدگویی میکند، یکی از آشنایانشان را به بهانهی شستشوی تن به درون خزینه میفرستادند تا "سر و گوش آب بدهد". یعنی وانمود کند که دارد خود را میشوید ولی دزدانه به حرفها گوش بدهد و خبرها و بدگوییها را برای فامیل خود ببرد.
به طور کلی در آن روزگار هر کس میخواست از اوضاع و احوال و رویدادهای روزهای گذشته در محل باخبر شود با رفتن به حمام و "سر و گوش آب دادن" در خزینه و دزدانه گوش دادن به گفتههای دیگران که با صدای بلند با یکدیگر حرف میزدند، از همه این رویدادها آگاه میشد.
بدین ترتیب عبارت "سر و گوش آب دادن" که هم برای جاسوسی کردن و هم برای کسب خبر به کار میآمد، رفتهرفته در میان مردم به صورت اصطلاح در آمد https://eitaa.com/eslam20
✍️امام على عليه السلام:
به خدا سوگند، هرگز ملتى در زندگىِ مرفّه و پر نعمتى نبوده اند و نعمت و رفاه از آنان زائل نشده است، مگر به سبب گناهانى كه مرتكب شده اند،
چرا كه خداوند به بندگانش ظلم نمى كند. اگر مردم به هنگامى كه بلاها و سختى ها بر آنان فرود مى آمد و نعمت ها از دستشان مى رفت، با نيت هاى خوب و دلى مشتاق به پروردگارشان پناه مى بردند، بى گمان هر از دست رفته اى به آنان باز مى گشت و هر فاسدى اصلاح مى شد.
📚نهج البلاغه، از خطبه 178
https://eitaa.com/eslam20