🔴کاری که نمی توانی انجام دهی به عهده نگیر
♦️رُوِیَ عَنِ الصَّادقِ علیه السّلام قال: لَا يَنْبَغِي لِلْمُؤْمِنِ أَنْ يُذِلَّ نَفْسَهُ قِيلَ لَهُ وَ كَيْفَ يُذِلُّ نَفْسَهُ قَالَ يَتَعَرَّضُ لِمَا لَا يُطِيقُ.
♦️امام صادق(علیه السلام) فرمودند:
سزاوار نیست که مؤمن، خود را خوار و ذلیل کند. به حضرت عرض شد چگونه مومن خود را خوار و ذلیل می کند؟ حضرت فرمودند: کاری را به عهده می گیرد که توان انجام آن را ندارد.
📚الکافی، جلد5، صفحه 64.
طرائف الحکم ج 1 ص 355
@eslam20
~🕊
🌿#ڪݪام_شـھید💌
چہ زیبا گفت این شیر مرد:
یادمون باشه!
که هرچی برای خُدا
کوچیکی و افتادگی کنیم••
خدا در نظر
دیگران بزرگمون میکنه...
#شهید_حسین_خرازی
💯 #فقـــــطخــــــــــدا
🌸
🍃🌸
┈┈•✾🌸✾•┈┈
@eslam20
🌺🌿🌺🌿❣
✨أَلَمْ يَرَوْا إِلَى الطَّيْرِ مُسَخَّرَاتٍ فِي جَوِّ
🕊السَّمَاءِ مَا يُمْسِكُهُنَّ إِلَّا اللَّهُ
✨ إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ ﴿۷۹﴾
✨آيا به سوى پرندگانى كه در فضاى آسمان
🕊رام شده اند ننگريسته اند جز خدا كسى
✨آنها را نگاه نمى دارد راستى در اين
🕊قدرت نمايى براى مردمى كه ايمان
✨مى آورند نشانه هايى است (۷۹)
📚 سوره مبارکه النحل
✍آیهٔ ۷۹
@eslam20
🔴درمان مشکلات و بیماری ها با صدقه!
✍مردی خدمت امام کاظم (علیهالسلام) رسید و عرض کرد: ده نفر عائله دارم تمامشان بیمارند، نمیدانم چه کنم و با چه وسیله گرفتاریشان را بر طرف سازم؟
امام(علیه السلام) فرمود: آنان را به وسیله صدقه و احسان به نیازمندان مؤمن در راه خدا، معالجه کن که هیچ چیزی سریع تر از صدقه حاجت را بر آورده نمیکند و هیچ چیز برای بیمار سودمندتر از صدقه نمیباشد... گاهی امام سجاد (علیهالسلام) چيزی كه به سائل مرحمت میفرمودند، دست مبارك خود را میبوييد و مي گفت: اين دست به دست الهی رسيده؛ چون خداوند در آیه 104 سوره توبه فرموند: خداست که توبه را از بندگانش می پذیرد و اوست که صدقات آنها را میگیرد...
📚بحارالانوار،ج 62، ص 269.
┈┈•✾🌸✾•
@eslam20
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
سیره اخلاقی امام حسین ع درمنزل.MP3
40.29M
حجتالاسلام والمسلمین علی صالح غفاری :موضوع سیره اخلاقی امام حسین علیه درمنزل (جلسه 448) سمیرم
https://eitaa.com/eslam20
📚 تعداد نمازهای قضا
❓ سوال: من نمازقضا دارم ولی نمیدونم چه تعدادی هست بایدچیکارکنم؟
✅ جواب: در فرض سوال هر تعداد نماز که یقین دارید بجا نیاوردید بر عهده شما بوده و انجام باقی مانده واجب نیست هر چند مطابق احتیاط است.
#احکام
#احکام_نماز
#نماز_قضا
https://eitaa.com/eslam20
🔹زیبایی در لباس تقواست
ما در مورد خانم ها ، حجاب و آن حفاظ زنانه را که در واقع احترام به زن است مظهر تقوا می دانیم.
📚 حضرت آیت الله العظمی خامنه ای
۱۳۷٧
https://eitaa.com/eslam20
🔴 🔴 شناخت وهابیت و ریشه های آن ( به مناسبت هشتم شوال ؛ سالروز تخریب قبور ائمه بقیع )
✅ ابن تيميه; پايه گذار سلفى گرى دينى
و پيرو او محمد بن عبدالوهاب
✅ ابن تيميه حرّانى پايه گذار سلفى گرى دينى است، او در سال 661هجرى قمرى در شهر «حرّان» از توابع شام ديده به جهان گشود و در پى حمله مغول به شامات همراه پدرش به دمشق مهاجرت كرد. پدرش عالم حنبلى بود از اين جهت او را براى يادگيرى فقه حنبلى به مدارس حنابله فرستاد و تا سال 698 قمرى در دمشق از وى لغزشى ديده نشد، اما با آغاز قرن هشتم، كم كم آثار انحراف در وى ظاهر گشت .
✅ ابن تيميه با تكيه بر نقل گرايىِ احمد بن حنبل از يك سو، و تأكيد بر اجتهادى خاص در منابع دينى از سوى ديگر، قرائتى حتّى مغاير با انديشه احمد بن حنبل ارائه نمود، و با انداختن طرحى نو در انديشه هاى احمد بن حنبل، رسماً مكتب سلفى گرى را ابداع كرد. از نتايج اجتهادهاى او كه اغلب آن را به اجماع علماى گذشته مستند مى كرد، تحريف مفهوم توحيد و شرك بود كه موجب خروج وى از چارچوب اعتقادى علماى اسلام گشت، برخى از پى آمدهاى اين انحراف اعتقادى او ـ گذشته از انحراف در امر توحيد ـ عبارتند از:
1 . انديشه تشبيه و تجسيم;
2 . عقيده به حركت كردن خداوند در پايان هر شب;
3 . نشستن او بر تخت فرمانروايى در آسمان ها;
4 . كاستن از مقامات انبيا و اولياى الهى، از طريق تحريم طلب شفاعت و توسل به آنان;
5 . تكفير مسلمين، به سبب طلب شفاعت و توسل به اولياى الهى،
6. نابودى آثار انبيا و اوليا.
✅ بازتاب فتاواى ابن تيميه در شام، واكنش اغلب علماى معاصر او را در پى داشت. وى به قصر سلطان احضار شد و پس از محاكمه، زندانى گشت. شوكانى در اين باره مى گويد: «پس از زندانى شدن ابن تيميه، (براساس فتواى قاضى مالكى دمشق كه حكم به كفر او داده بود) در دمشق ندا در دادند كه هر كس داراى عقايد ابن تيميه باشد، خون و مالش حلال است».
✅ ابن تيميه در نهايت به مصر تبعيد شد، اما در مصر نيز از نشر عقايد خود دست برنداشت، تا اين كه پس از مناظره با علماى آن جا، توسط قضات هر چهار مذهب (شافعى، حنبلى، مالكى و حنفى) محكوم شد و به زندان افتاد و پس از انتقال به دمشق در سال 728هجرى در زندان درگذشت.
ابن تيميه نويسنده اى پركار بود، ابن شاكر در فوات الوفيات فهرست آثار او را آورده است، مهم ترين آثار او عبارتند از: العقيدة الواسطية، العبودية، منهاج السنة النبوية، قاعدة جليلة فى التوسل و الوسيلة، تلبيس عقايد الجهمية، درء تعارض العقل و النقل و... .
✅ انتقادهاى مستمر دانشمندان وقت موجب انزواى ابن تيميه شد و مرامش به تدريج در طاق نسيان قرار گرفت، چندان كه ديگر كسى از افكار او دم نمى زد، گويى در جهان چنين كسى نبوده و چنين افكارى را عرضه نكرده است. دانشمندان معاصر وى به حق، در مقابله با انحرافات وى به وظيفه دينى خود عمل كردند و به سخن رسول خدا تجسّم بخشيدند، آن جا كه مى فرمايد:
«اذا ظهرت البدع فى أمّتى فعلى العالم ان يظهر علمه فمن لم يفعل فعليه لعنة الله»;
«آن گاه كه بدعت ها در جامعه آشكار مى شود لازم است دانشمندان با روشنگرى هاى عالمانه خويش با آن ها به مبارزه برخيزند».
✅ براثر مبارزات ياد شده، از نام و نشان مكتب ابن تيميه جز در كتاب هاى دو شاگرد وى; ابن قيم جوزى (691-751ق)، و ابن كثير شامى مؤلف تفسير، نامى باقى نماند. حتى خود ابن قيم نيز در كتاب «الروح» برخى از انديشه هاى استاد خود را به چالش كشيده است.
🔴 ✅ اكنون بايد ديد چگونه اين مكتب بار ديگر در قرن دوازدهم هجرى از زاويه انزوا و گمنامى درآمد و آراء و افكار ابن تيميه مجدداً منتشر و ترويج شد. پاسخ اين پرسش از مطالعه تاريخ زندگى محمد بن عبدالوهاب روشن مى شود.
1⃣
⬇️⬇️⬇️
#وهابیت
#هشتم_شوال
https://eitaa.com/eslam20