⭕️ اندازه چند دهه به عقب برگشتیم . ای کاش از خودش چاله و چاه باقی میذاشت ، یه جوری زد کشور رو ترکوند که حالا حالا ها باید آوار برداری کرد ...
#محاکمه_روحانی
#سرطان_اصلاحات
.
🔴تمدن غربی چگونه بنا شد؟
▪️عکسها و فیلمهای زیادی هست که اروپاییها و آمریکاییها را کتاب بدست در اتوبوس، پارک، فرودگاه ...نشان می دهد و معمولا کتابخوان بودنشان را علت پیشرفت شان می دانیم ولی نکته ی مهمی را فراموش میکنیم، اینکه چه کتابهایی محبوبیت بیشتری در غرب دارند؟!
▪️هر هفته کتابهای بیشماری از خانه ها وارد فروشگاههای دست دوم فروشی میشود که شامل کتابهای کمیک، آشپزی، دکوراسیون، مد و البته مجموعه های نفیس و گرانقیمت علمی_ تخیلی است با جلدهای اعلا. با خواندن این کتابها هیچ کشوری به پیشرفت صنعتی و اجتماعی نمی رسد.
▪️علت پیشرفت این جماعت خالی کردن سرمایه ی آفریقا، خاورمیانه و امریکای جنوبی و ساختن مراکز تحقیقی پیشرفته و جذب محققان و دانشمندان از کل دنیا بوده است. رفاه و راحتی در غرب نه با کتاب بلکه به زور شمشیر و توپ بوده است.
.
#حدیث_روز
✍امام حسن مجتبی(ع)فرمودند: خداوند متعال ماه رمضان را براى بندگان خود میدان مسابقه قرار داد. پس عدّه اى در آن ماه با اطاعت و عبادت به سعادت و خوشنودى الهى از یكدیگر سبقت خواهند گرفت. و گروهى از روى بى توجّهى و سهل انگارى خسارت و ضرر مى نمایند.»
📚 تحف العقول: ص ۲۳۴،
✳ چه با خودت آوردی؟
🔻 خداوند در #قرآن میفرماید «من جاء بالحسنه فله عشر امثالها» نفرمود کسی که در دنیا کار خوب بکند یا کسی که در دنیا ایمان بیاورد #اهل_نجات است، در هیچ جای قرآن نداریم که فرموده باشد «من فعل الحسنه» بلکه فرمود: «من جاء بالحسنه» این یعنی انسان باید یک قدرتی داشته باشد که بتواند این اعمال حسنه را #با_خود_ببرد. یعنی اعمالش در دستش نقد باشد. اینطور نباشد که در دستش کار خیر بگذارد بعد #گناه کند، #غیبت کند و... که با این کارها افعال خیرش بریزد. این مصداق همان «من فعل الحسنه» است که مورد نظر قرآن نیست بلکه انسان باید آنطور باشد که بتواند همهی افعال نیک و خوب خودش را به همراه خود ببرد. لذا در صحنهی #قیامت نمیگویند تو در دنیا چه کردی؟ بلکه میگویند چه با خودت آوردی؟
👤 #آیت_الله_جوادی_آملی
اول؛ یک موضوع، بهسرعت در شبکههای اجتماعی داغ میشود؛ اولین واکنشی که نشان میدهیم، چیست؟ طبیعیاش این است که برویم و از یکی دو تا منبع معتبر در مورد اصل ماجرا و چند و چونش کسب اطلاع کنیم. بعد چند خط تحلیل متخصصهایی که به موضوع مسلط هستند را بخوانیم تا دقیقتر متوجه موضوع شویم و کل این فرایند شاید فقط نیم ساعت زمان بخواهد.
ولی این روزها این فرایند طبیعی، خیلی دور از ذهن بنظر میرسد؛ هر روز چه اتفاقی دارد میافتد؟ بهمحضِ شنیدن موضوع در یک توییت، کانال یا صفحه اینستاگرام، برای عقب نیفتادن از ماراتن موضعگیری، بهسرعت اظهارنظر میکنیم و طبیعتا اطلاعاتمان بر اساس برایند موج خبری ایجاد شده است. بدیهی است اینجا جریانی که زور بیشتری در شبکههای اجتماعی داشته باشد، به موضعگیریها جهت میدهد. حقیقت ماجرا؟ میتواند خیلی راحت گم شود. وارونه یا ناقص جلوهدادنِ موضوع در موجهای مجازی، فقط چند ترفند ساده رسانهای لازم دارد.
دوم؛ قبلترها که شبکههای اجتماعی تا این حد گسترده نشده بود، آنجایی که در موضعگیریها محل دعوا بود، «تحلیل» بود؛ آنهم عموما بین کارشناسان و متخصصان هر حوزه. حالا اما هرکس با یک اکانت در شبکههای اجتماعی، خودش را صاحبنظر در همه حوزهها میداند و از آن بدتر اینکه، محل دعوا حالا «اطلاعات» اولیه است. یعنی افراد حتی صورتمسأله را هم درست متوجه نشدهاند اما با قاطعیت در موردش تحلیل و نظر میدهند.
سوم؛ نکته عجیب ماجرا اینجاست که هرچقدر اطلاعات و تخصص فرد کمتر باشد، قاطعیتش در نظردادن و دفاع از آن، بیشتر است و این یک ابتذال عجیب را شکل داده؛ جهل توأم با قاطعیت و حتی پرخاش نسبت به هر کسی که ضروریبودنِ داشتنِ اطلاعات کافی را تذکر دهد. و این بدترین وجه ابتذال است؛ به جای بحث روی نکات تحلیلیِ موضوع، باید برای جاافتادن این موضوع بدیهی وقت صرف کنی.
بحثی که بخاطر همان پرخاشها عموما بیفایده است! میگویی کسب اطلاع کن، جیغ میزنن که میخواهی جلوی نقد را بگیرید.
چهارم؛ در شبکههای اجتماعی، عموما همراهِ موجشدن، لایک زیادی هم میگیرد و برای همین، افراد بیشترین احساس کنشکری را هم دارند؛ ولی واقعا تاثیر مثبتی اتفاق میافتد؟ بزرگی میگوید: از جهلی که یقین و قاطعیت میآورد، هیچچیز ساخته نیست.
پنجم؛ طبیعا استخوانخردکردهها و متخصصها در حوزههای مختلف سعی میکنند مسیر درست را بروند اما هم تعدادشان خیلی کمتر است و هم توی هیاهوی رایج، اظهارنظرهایشان گم میشود.
این اپیدمی هر روز گستردهتر میشود و این یک زنگ خطر جدی است.
ششم؛ میخواستم در مورد راهکارهای اصلاح این وضعیت بنویسم، دیدم خیلیها هنوز حتی خود معضل را متوجه نیستند! و فهم صورت مسأله، بخش زیادی از راهحل است. کسی هست این گزاره را قبول نداشته باشد که شرط اول اظهارنظر در باره یک موضوع، اطلاع داشتن نسبت به آن است؟
0.
📩 آمادگی ورود به شبهای قدر
🔻حضرت آیتالله خامنهای: در ماه رمضان دلهایتان را هرچه میتوانید با ذکر الهی نورانیتر کنید، تا برای ورود در ساحت مقدّس لیلةالقدر آماده شوید، که: «لَیلَةُالقَدرِ خَیرٌ مِن اَلفِ شَهرٍ. تَنَزَّلُ المَلائِکَةُ وَ الرّوحُ. فِیها بِإذنِ رَبِّهِم مِن کُلِّ أمرٍ» شبی که فرشتگان، زمین را به آسمان متّصل میکنند، دلها را نورباران و محیط زندگی را با نور فضل و لطف الهی منوّر میکنند.
۱۳۷۶/۰۹/۰۵
🌙 #بهار_قرآن
ابوالقاسمی_5897696890111134048.mp3
7.19M
🎧 در این شب قدر برای همه دعا کنید
🌹مناجاتی شنیدنی از مرحوم حاج محمد ابوالقاسمی
💠 برترى ايمان على عليه السلام بر هر ايمانى
عن عمر بن الخطاب: قال رسول الله صلى الله عليه وآله:
لَوْ أنَّ السَّماواتِ وَ الأرْضَ وَضَعَتا في كَفّةٍ وَ ايمانُ عَلِيٍّ في كَفَّةٍ لَرُجِّحَ ايمانُ عَلِيٍّ.
از عمر بن خطاب روايت شده كه رسول خدا صلى الله عليه وآله فرمود:
اگرآسمانها و زمين را در يك كفه ترازو بگذارند و ايمان على را در كفه ديگر، بى شك ايمان على از آنها سنگين تر خواهد بود.
📚 پرتویی از فضایل امیرمومنان حضرت علی علیه السلام در حدیث اثر حضرت آيت الله صافى گلپایگانی ره به نقل از منابع اهل سنت 👈📚الفردوس، ۳۶۳: ۳/ ۵۱۰۰؛ كنز العمال، / ۳۲۹۹۳؛ المناقب خوارزمى، ۱۳۱/ ۱۴۶. و نزديك به آن را در تاريخ دمشق (ترجمة الامام على عليه السلام)، ۳۶۴: ۲/ ۸۷ نقل كرده است؛ ذخائرالعقبى، ۱۰۰
♥️ فـرصــت بازگشـت بـه خدا
🌙 مروری بر توصیههای معنوی حضرت آیتالله خامنـهای بــرای استفاده از فرصت شبهای قدر
🏷 #شب_قدر
🌙 نسخه چاپ👇
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=50067
AUD-20210504-WA0022.mp3
1.82M
🔴🎤 |دستورالعملی مهم از آیت الله فاطمی نیا برای شب قدر
یک سوره واقعه+ یک سوره توحید + هفت مرتبه یا الله
هرچےمیخواهید بخواهید امشب .. در این ذکر سرّی است که نمیتوانم بگویم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹حاج آقا مجتبی تهرانی رحمةاللهعلیه:
▪️شب ِنوزدهم، شب ِ#شرمندگی.
ما دست خالی هم نیستیم،
اتکای ما «حب علی علیه السلام» است.
💠شب قدر، ساعت پذیرایی از مهمانان بزم حضور است.
شب های قدر، اوج پر گشودن در فضای نیایش و بندگی، و نهایت شکوفایی رحمت الهی بر بندگان است. شب قدر، ساعت پذیرایی از مهمانانِ بزم حضور است. در شب قدر، رو به آینه محاسبه می نشینیم و چهره جان را بی غبار می بینیم و با باران اشک، دل را در سحر رحمت و مغفرت، شست و شو می دهیم.
#امام_خمینی
📚آداب الصلاة، صفحه ٢٣
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
⭕️ تفاوت انقلابیون با براندازان و اصلاحطلبان دقیقا همینجاست!
ایران اینترنشنال هیچوقت از جنایات سعودی نمیگوید،اصلاحطلبان هیچوقت از خطای مسئولین اصلاحطلب نمیگویند، یک انقلابی هرکجا هر مسئولی در هر سمتی که باشد و خطا کند طرف حق را میگیرد و شفاف انتقاد میکند!
زنده باد انقلابیگری✌️
.
🌹امام خامنه ای :
♦️لیلة القدر، شب ولایت است. هم شب نزول قرآن است، هم شب نزول ملائکه بر امام زمان است، هم شب قرآن و شب اهل بیت (علیهمالسلام) است. لیلةالقدری که در این ماه رمضان است و قرآن صریحا میفرماید: “لیلة القدر خیر من الف شهر”؛ یک شب، بهتر است از هزار سی روز (هزار ماه)، بسیار مهم است.
♦️چرا این قدر فضیلت را به یک شب دادند؟ زیرا برکات الهی در این شب زیاد است؛ نزول ملائکه در این شب زیاد است؛ این شب، سلام است؛ “سلام هی حتی مطلع الفجر”؛ از اول تا آخر این شب، لحظاتش سلام الهی است. “سلام قولا من ربّ رحیم”. رحمت و فضل الهی است که بر بندگان خدا نازل میشود.
♦️هم شب قرآن و هم شب عترت است. لذا سوره مبارکه قدر هم، سوره ولایت است. شب قدر، خیلی ارزش دارد. همه ماه رمضان، شبها و روزهایش ارزش والا دارد؛ البته لیلةالقدر نسبت به روزها و شبهای ماه رمضان، خیلی فاخرتر است؛ باید قدر بدانید. در این روزها و در این شبها که همه بر سر سفرهانعام الهی حاضرید استفاده کنید.
✨مومن کیست؟
“هفت خصلت مومن از زبان دلنشین مولایمان امیر مومنان علی (ع)”
✨مومن کسی است که:
۱- کسبش حلال است.
۲- اخلاقش مهربان و رئوف است.
۳- قلبش سالم از کینه و کدورت است.
۴- زیادی مالش را انفاق کند.
۵- زیادی سخنش را نگه می دارد.
۶- مردم از شرّش در امان باشند و به خیرش امیدوار.
۷- و او از خود درباره دیگران انصاف می دهد.
📔نصایح
🌹درس بزرگ روز بيست و يكم ماه رمضان تقواست
♦️امام خامنه ای: امروز بیست و یکم ماه رمضان است. این روز قدر هم دارای فضیلتی مانند شب قدر است، هم روز شهادت امیرمؤمنان است.
♦️درس بزرگ این روز برای ما تقواست. مراقب خود باشیم. در کار و رفتار خود، در سخن و معاشرت خود، حتّی در آنچه که در ذهن ما میگذرد دقّت کنیم، مواظب آنها باشیم و سعی کنیم که از راه خدا و راه حق منحرف نشویم. این، تقواست.