چه نعمتی بالاتر از اینکه...
نماز صبح، نجف اشرف باشی
نماز ظهر، مسجد کوفه
و
نماز مغرب، بین الحرمین کربلا
خدایا شکرت...
https://eitaa.com/eslamesyasi
خدا را شکر
شب اربعین
کربلای معلی
موکب هیات رزمندگان اسلام
سخنران: حاج آقای پاینده
مداح: حاج عباس حیدر زاده
https://eitaa.com/eslamesyasi
✅خاطرات پیاده روی اربعین ۱۴۰۰
جمعه شب ساعت ۱۲ رسیدیم فرودگاه امام خمینی
فرودگاه پر از جمعیت بود، چند تا پرواز نجف که تاخیر داشت و مسافرهاش معطل بودند،حالا ما هم به اونها اضافه شدیم.
پرواز های ترکیه که زیاد بود
دو تیپ متفاوت در دو طرف فرودگاه به چشم میخورد،یکی سیاه پوش و عازم کربلا،دیگری هم سانتال مانتال و راهی ترکیه
صحنه جالبی بود
یه خانم بود که با سگش داشت میرفت ترکیه، در نزدیکی من هم یه حاج آقا بود، به حاج آقا گفتم: سگ را دیدید؟
حاجی هم شروع کرد صحبت کردن و همون جا بود که فهمیدم آدم با تجربه و انقلابی هست
ایشون حاج آقا پاینده بود. از همون جا باهم همسفر شدیم.
توی فرودگاه و لابلای جمعیت،ناگهان استاد دکتر محمد هادی همایون رو دیدم
رفتم جلو و خودم رو معرفی کردم، گفتم مومنی هستم،از رفقای مرحوم #فرج_نژاد
تا اینو گفتم، آهی کشید و گفت اتفاقا امروز داشتم خاطرات شما را میخوندم، خدا رحمت کنه آقای فرج نژاد رو.
کمی بعد هم استاد احمد رهدار رو دیدم که با یکی دیگه از رفقا همراه بود.
رفتم جلو و شروع کردیم صحبت کردن. منو میشناخت. همه حرفامون درباره مرحوم #فرج_نژاد بود.
اصلا من نیت کرده بودم، این سفر رو به نیابت از حسین به جا بیارم، نگو که از اول سفر همه زمینهها جفت و جور شد.
https://eitaa.com/eslamesyasi
به بانوان سرزمینم پیشنهاد میکنم تا مستند «زنانی با گوشواره های باروتی» را حتما ببینند.
#مستند
فیلم Lucy را ببینید، همراه با نقد دکتر حسن عباسی، جلسات کلبه کرامت، دکترین زمان
#فیلم
#فیلمهای_شناختی
#جهاد_تبیین
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلامٌ علیکم و رحمة الله. از خدای متعال خیلی سپاسگزارم و متشکّرم که این توفیق را داد تا امروز هم مثل سالهای قبل به نحوی در خدمت شما جوانهای عزیز باشیم و از نفَس گرم شما و دلهای پاک و روشن شما در این جلسه انشاءالله بهرهمند بشویم.
السّلام علی الحسین و علی علیّ بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین الّذین بذلوا مهجهم دون الحسین علیه السّلام.
این چهل روزی که از عاشورا تا اربعین اتّفاق افتاده، یکی از مقاطع بسیار مهمّ تاریخ اسلام است. روز عاشورا در اوج اهمّیّت است و این چهل روزی هم که بین عاشورا و اربعین هست، تالیتلو روز عاشورا است. اگر روز عاشورا اوج مجاهدت همراه با فداکاری -فدا کردن جان، فدا کردن عزیزان، فرزندان و یاران- است، این چهل روز، اوج مجاهدت همراه با تبیین، همراه با افشاگری، همراه با توضیح [است]. اگر این چهل روز نمیبود، اگر حرکت عظیم زینب کبریٰ (سلام الله علیها) و جناب امّکلثوم و حضرت سجّاد (علیه السّلام) نمیبود، شاید آن فقرهی «لِیَستَنقِذَ عِبادَکَ مِنَ الجَهالَةِ وَ حَیرَةِ الضَّلالَة» اتّفاق نمیافتاد. این حرکت عظیم، این صبر فوقالعادهی خاندان پیغمبر به پیشوایی زینب کبریٰ (سلام الله علیها) و امام سجّاد (علیه السّلام) بود که توانست حادثهی کربلا را ماندگار کند و به معنای واقعی کلمه این تبیین مکمّل آن فداکاری بود.
من از این جمله استفاده کنم برای بیان این مطلب که شما جوانان عزیز و دانشجویان عزیز که به معنای واقعی کلمه میوهی دل ملّت و امید آیندهی این کشورید، به مسئلهی «تبیین» اهمّیّت بدهید. خیلی از حقایق هست که باید تبیین بشود. در قبال این حرکت گمراهکنندهای که از صد طرف به سمت ملّت ایران سرازیر است و تأثیرگذاری بر افکار عمومی که یکی از هدفهای بزرگ دشمنان ایران و اسلام و انقلاب اسلامی است و دچار ابهام نگه داشتنِ افکار و رها کردن اذهان مردم و بخصوص جوانها، «حرکت تبیین» خنثیکنندهی این توطئهی دشمن و این حرکت دشمن است.
هر کدام از شما به عنوان یک وظیفه، مثل یک چراغی، مثل یک نوری پیرامون خودتان را روشن کنید. امروز خوشبختانه میدان باز است برای انتشار افکار. این فضای عمومی در کنار مشکلاتی که ممکن است به وجود بیاورد، برکات بزرگی هم دارد؛ میتوانید افکار درست را، افکار صحیح را منتشر کنید، پاسخ به اشکالات را، پاسخ به ابهامآفرینیها را در این فضا با استفادهی از این امکان منتشر کنید و میتوانید در این زمینه به معنای واقعی کلمه جهاد کنید. البتّه اصل قطعی در این باب این است که بایستی از شیوهی اخلاقی در این کار پیروی کرد. از این کاری که بعضیها در فضای مجازی یا در مطبوعات و در مقالهها و اینجا و آنجا انجام میدهند که با دشنام، با تهمت و فریب و دروغ با افکار عمومی مواجه میشوند، باید بشدّت اجتناب کرد. بایستی حقایق را با منطق قوی، سخن متین و عقلانیّت کامل، همراه با زینت عاطفه و عواطف انسانی، و بهکارگیری اخلاق منتشر کرد. امروز همهی ما بایستی در این میدان حرکت بکنیم؛ هر کدام به نحوی و با سهمی که در این راه داریم.
امیدوارم انشاءالله خدای متعال همهی شماها را موفّق کند. جوانهای ما امروز بحمدالله مجهّزند؛ مجهّز به فکر، مجهّز به عقلانیّت، مجهّز به آگاهیهای فراوان، و میتوانند در این زمینهها خیلی تلاش کنند. خودتان را آماده کنید، این تجهیزات را در خودتان افزایش بدهید و به معنای واقعی کلمه خودتان را مجهّز کنید و در این میدان وارد بشوید: در میدان تبیین و افشاگری، یعنی راهی که زینب کبریٰ (سلام الله علیها) در این چهل روز انجام داد. عظمت این چهل روز به خاطر کاری است که این بزرگوار و حضرت سجّاد (سلام الله علیه) و بقیّهای که اطراف اینها [بودند] انجام دادند و سختیها را تحمّل کردند، و [اگر بخواهیم] با زبان روضهخوانی حرف بزنیم، در واقع در روز اربعین، زینب کبریٰ آمد گزارش کار به امام حسین (علیه السّلام) داد که این کارها را کردیم، این جور رفتیم، این جور تحمّل کردیم و این جور بیان کردیم و تبیین کردیم.
امیدوارم انشاءالله خدای متعال همهتان را موفّق بدارد. راه امام حسین راه مبارکی است، راه شیرینی است، راه موفّقی است، راهی است که به نتیجهی قطعی میرسد. انشاءالله خواهید توانست با الهام از حرکت حسینی و استفادهی از معارف حسینی این کشور را به قلّههای سعادت به معنای واقعی کلمه -هم سعادت معنوی، هم سعادت مادّی- برسانید؛ راه این است؛ راه این است. راه درست، حرکت در پرتو راهنماییهای حسینی و ائمّهی هدی (علیهم السّلام) و قرآن و عترت است.
انشاءالله که موفّق باشید و خداوند انشاءالله به شماها توفیق بدهد؛ از شما قبول بکند؛ این اشکهای زلال و دلهای پاک و روشن را انشاءالله مورد الطاف خودش قرار بدهد و ما را هم از برکات وجود شما جوانها انشاءالله بهرهمند کند و این کشور را انشاءالله
مزیّن به حرکات مجاهدانه و منطقی و متین شما جوانها کند.
خوشحالم از این که امروز هم توانستیم در خدمت شما باشیم و از خداوند متعال برای روح مطهّر امام و ارواح طیّبهی شهیدان و شهید عزیزمان شهید سلیمانی و همراهانش، و عالِم ارزشمند تازهگذشته، مرحوم آقای حسنزاده (رضوان الله علیه) رضوان الهی را مسئلت میکنم.
والسّلام علیکم و رحمة الله و برکاته
۱۴۰۰\۷\۵
#جهاد_تبیین
*روایت پیش از درس خارج*
عن عطاء بن یَسار،
عن عائشة قالَت:
قال رسولُ الله«صلیاللهعلیهوآله»:
*ما خُیِّرَ عمّارُ بن یاسر بین أمرَین الّا اِختارَ أشدَّهما*
*مدح عمار*
این، روایتی است از *پیغمبر* در *مدح و تمجید از جناب عمّار یاسر*.
راوی هم جناب عایشه، زوجۀ پیغمبر اکرم است.
*معیار*
تقریباً یک *معیاری* را دست میدهد. میفرماید:
*هرگز عمّار بین دو کار مخیّر نشد یعنی دو کارِ نیک، دو کارِ خیر، مگر اینکه سختترینِ آن دو کار را انتخاب کرد*.
فرض بفرمایید
انسان میخواهد مالی را صدقه بدهد،
یک طور صدقه دادن کارِ آسانی است، مثلاً در صندوق صدقات یک پولی میاندازد.
یک طور هم کارِ سختتری است، و آن اینکه انسان میگردد، آن مستحِقِّ حقیقی را پیدا میکند و پول را به دست او میرساند.
*انتخاب کار سخت*
این، سختتر است. اگر جناب عمّار بین این دو کار مخیّر میشد، *کار سخت را انتخاب میکرد*.
یا فرض بفرمایید جناب عمّار هم در زمان پیغمبر که جوان بود، هم در زمان امیرالمؤمنین که پیرمردی شده بود، در جهاد شرکت میکرد. به دو صورت میشود در جبهه کار انجام داد؛ بعضی کارها آسان است، بعضی کارها سخت، او سختتر را انتخاب میکرد. لذا در جنگ صفّین، جناب عمّار سختترین کار را انتخاب کرده بود یعنی هم میجنگید، شمشیر میزد، هم آن کسانی را که دچار وسوسه و تردید میشدند، با استدلال، با بیان وافی و شافی، آنها را هدایت میکرد و این، از جملۀ کارهای مهمی بود که جناب عمّار انجام میداد.
*ضابطه*
این، یک ضابطۀ تقریباً کلّی است که: انسان بالطبع، سهلگرا است، کارِ آسانتر را ترجیح میدهد. اگر از لحاظ زمانی هم دو کار در طول یکدیگر قرار داشته باشند، ما اوّل سراغِ آن کارِ آسان میرویم و آن را انتخاب میکنیم!
*کار سخت در برابر دشمن*
امروز در مواجهۀ با *جبهۀ عظیمی از دشمن*
که با انواع و اقسام ترفندها و ابزارها، ابزارهای سخت، ابزارهای نرم،
در مواجهۀ با نظام اسلامی و با اسلام در واقع، با پرچم برافراشتۀ اسلام قرار گرفته است،
بعضی از کارها کار آسانی است، *بعضی از کارها سخت است*،
*فکرکردن* لازم دارد،
*مطالعه کردن* و
*دقت کردن* لازم دارد،
*فحص* لازم دارد،
*پیدا کردن یاران و همکاران* لازم دارد.
اینها کارهای سخت است که ما معمولاً میرویم سراغ آسانترها! آن کاری که آسان است، آنرا انجام میدهیم.
اگر رسیدیم به کار سخت، آنها را هم یا انجام میدهیم، گاهی هم انجام نمیدهیم. اما ترجیح میدهیم کارِ سهل را! یعنی *سهلگرائی، آسانگرائی، دنبال کارهای آسان بودن*.
و این، غیر از *سهلانگاری* است، آسانگیری است.
آسانگیری حرف دیگری است، کاری را که پیچیده است، انسان به پیچیدگیِ آن توجه نکند، آنرا با نگاه سطحی نگاه کند. این، سهلانگاری است.
*سهلگرائی* این است که انسان دنبال کار آسان برود، کار سخت را رها کند!
*وظیفه حوزه های علمیه*
واقعاً امروز *حوزههای علمیه* بخصوص حوزۀ علمیۀ قم *وظائف سنگینی* دارند که *کارهای سختی* است. اینکه انسان مطالعه کند، درس بدهد، یک عدۀ شاگرد از او استفاده کنند؛ کار خوبی است اما از جمله کارهای آسانی است.
در کنار این، کارهای سختی هم وجود دارد. من توصیه نمیکنم درسها را تعطیل کنند، مدرّسین درس نگویند و طلبهها را محروم بگذارند!. نه، این هم کارِ لازمی است
*اما از کارهای سخت غفلت نباید کرد*!
نگاه کنیم، ببینیم امروز *ابزار دشمن برای تغییر باورها* چیست؟
این، یکی از کارهای مهم است. برویم سراغ اینکه در مقابل *ابزار دشمن*، چه ابزار سختِ او، چه ابزارِ نرم او، برای تغییر باورها، ما چکار میتوانیم انجام بدهیم؟
*این کار سخت را همه موظفند انجام بدهند*.
انجام دادنش هم به این نیست که ما بگوییم یا یک کتابی بنویسیم مثلاً در باب ولایت فقیه یا در باب لزوم جهاد؛ اینها آن کارهای آسان است.
*دشمن شناسی*
کار سخت این است که:
*شیوۀ دشمن را بشناسیم*، *حیلههای او را بفهمیم*، *راههای نفوذ دشمن را پیدا کنیم*.
*ارائه تعریف درست از اسلام*
امروز در کشور چند میلیون دانشجو داریم، علاوه بر دانشجویانی که در کشورهای اسلامی هستند، همۀ اینها مشتاقاند حرف درستی را از یک جایی بشنوند!
*از اسلام، یک تعریف درستی، یک بیان درستی را بشنوند*.
این کار، کار کیست؟ چه کسی باید این کارها را بکند؟
جناب عمّار اکتفاء به این کارهای معمولی و عادی و آسان نمیکرد،
نگاه میکرد اگر میدید جمع بین کار آسان و سخت ممکن است، هر دو را انجام میداد،
اما اگر میدید که ناگزیر باید یکی را انتخاب بکند، او *سختترین* را انتخاب میکرد.
این، شد *ضابطه*، شد *درس*، *معیار*،
اینگونه باید حرکت کرد. ما خُیِّر عمّارُ بن یاسر بین أمرَین الّا اختار أشدَّهما ! این را پیغمبر دربارۀ عمار میفرماید، این تمجید پیغمبر از عمّار درسی است برای ما.
امالی ص ۴۹۰
💢 واحد تعالی سرمایه انسانی جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی يزد برگزار می کند:
💠 نشست #ذکر_ولی_٣
(بازخوانی و تبیین بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی)
🎤 استاد: حجت الاسلام و المسلمین محسن مؤمنی
(دانشجوی دکتری مدرسی انقلاب اسلامی و پژوهشگر فضای مجازی)
♦️ موضوع:
الزامات عملیاتی جهاد تبیین
📅 زمان: چهارشنبه، ١٤٠٠/٠٧/٢٨
⏲️ ساعت ٢١
❇️ لطفاً از لینک زیر به عنوان میهمان وارد شوید:
https://yun.ir/9dg2p1
#تعالی_سرمایه_انسانی
#ذکر_ولی
#آموزش_و_توانمندسازی
ostad farajnegad.mp3
809.4K
جنگ سایبری امروز نیاز به همراهی مردمی دارد، کار سازمانی فایده ندارد.
کلامی از استاد فرج نژاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استفاده موساد و سیا از اجنه برای نفوذ در سیستم اطلاعاتی و امنیتی ایران
#نقد_فیلم
https://eitaa.com/eslamesyasi
نقد فیلم جوخه انتحار1.pdf
163.4K
#حتما_بخوانید
🔷 نقد فیلم جوخه انتحار ۱
♨️ مدت زمان مطالعه: ۱۰ دقیقه
#نقد_فیلم
https://eitaa.com/eslamesyasi
📌متن شبهه👇
کشورم: ﺍﯾﺮﺍﻥ
ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﻡ: ﮐﻮﺭﻭﺵ
ﻗﺒﻠﻪ ﺍﻡ: ﺗﺨﺖﺟﻤﺸﯿﺪ
ﮐﻌﺒﻪ ﺍﻡ: ﭘﺎﺳﺎﺭﮔﺎد
ﺍﻣﺎﻣﺎﻥ ﻣﻦ: ﺩﺍﺭﯾﻮﺵِ ﺑﺰﺭﮒ، ﺧﺸﺎﯾﺎﺭﺷﺎﻩ، ﻣﺎﺯﯾﺎﺭ، ﺍﻧﻮﺷﯿﺮﻭﺍﻥِ ﻋﺎﺩﻝ ﻭ ﯾﺰﺩﮔﺮﺩ
ﺭﻭﺣﺎﻧﯿﻮﻥ ﻣﻦ: ﻓﺮﺩﻭﺳﯽ ﻭ ﺣﺎﻓﻆ ﻭ ﺳﻌﺪﯼ ؛ ﺍﺑﻦ ﺳﯿﻨﺎ
ﮐﺘﺎﺏ ﻣﻘﺪﺱ ﻣﻦ: ﺷﺎﻫﻨﺎﻣﻪ
ﺍﺻﻮﻝ ﻭ ﻓﺮﻭﻉ ﺩﯾﻦ ﻣﻦ:ﻟﻮﺡﮐﻮﺭﻭﺵ ﺑﺰﺭﮒ
ﻋﺎﺷﻮﺭﺍﯼ ﻣﻦ: ﻗﺎﺩﺳﯿﻪ
ﺷﻬﺪﺍﯼﻣﻦ:ﺭﺳﺘﻢ ﻓﺮﺧﺰﺍﺩ ﻭ ﺑﺎﺑﮏ ﺧﺮﻣﺪﯾﻦ
ﭘﺮﭼﻢ ﻣﻦ: ﺩﺭﻓﺶﮐﺎﻭﯾﺎﻧﯽ
ﺑﻬﺸﺖ ﻣﻦ: ﺁﺯﺍﺩﯼ
ﻋﯿﺪ ﻣﻦ: ﻣﻬﺮﮔﺎﻥ ﻭ ﻧﻮﺭﻭﺯ ﺍﺳﺖ...
ﺁﺭﯼ ﻣﻦ ﯾﮏ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ...
تقويم رو نگاه کن!
7 آبان نزديکه!
اما چرا چيزي توش ننوشته؟؟
مگه اينجا ايران نيست؟؟؟؟
مگه 7 آبان زادروز پدر ايران؛بنيانگذار حقوق بشر کوروش بزرگ نيست؟؟؟؟
نميدانيم علت چيست؟؟؟
به هر حال پیشاپیش اين روز بزرگ بر تو ايراني گرامي باد و امید ست که دیگران را نیز از 7 آبان ماه آگاه سازی .
کوروش همیشه در یاد و قلب ماست .
ویژگیهای کورش که در تمامی مردمان جهان بی همتاس و هیچکس در جهان پیدا نشد مثل او باشد :
۱.تنها مرد مقتدر جهان بود که یک همسر داشت.
۲.تنها مرد جهان بود که برده داری را برانداخت و خودش برده و کنیز نداشت.
۳.تنها مرد جهان بود که به ایین دیگر مردمان اهانت نکرد وانان را گرامی داشت.
۴.تنها مرد جهان بود که به یاری مظلومان پرداخت وهیچگونه چشم داشتی به انان نداشت.
۵.تنها مرد جهان بود که به همسر دشمنش تجاوز نکرد و او را گرامی داشت و نگهبانی برای او نهاد تا اورا حفظ کند.
۶.تنها مرد جهان بود که در اوج قدرتش بار عام میداد تا ضعیفترین و فقیر ترین مردمانش اورا ببینند و هر خاسته ای دارند او بشنود.
خلاصه شده
#هفت_آبان
📌 *پاسخ به شبهه*👇
✳️ توصیه ای به باستان گرایان:
برای حفظ آبروی خود و برای اینکه بتوانید افراد فرهیخته را به خود جذب کنید، از داشته های خود سخن بگویید، نه اینکه بخواهید با نفی دیگران خود را اثبات کنید. اینکه در این متن از مفاهیم اسلامی استفاده کرده اید، معلوم میشود که هیچ مفهوم جایگزینی در فرهنگ باستانی شما وجود نداشته که بخواهید از آن سخن بگویید: قبله، کعبه، امام، روحانی، عاشورا و ... اینها مفاهیم اسلامی است که می خواهید با استفاده از آن خود را اثبات کنید. از خودتان چه دارید؟
❌ البته همین کار را هم درست انجام نداده اید.
👈 در اسلام جهت قبله به سمت کعبه است. اما بین کعبه و قبله شما چندین کیلومتر فاصله است!
👈 روحانیون شماهم که مسلمان هستند! فردوسی و حافظ و سعدی و ابن سینا!
👈 کتاب مقدستان را هم یک مسلمان نوشته است!
⁉️ پس به چه چیزی دل خوش کرده اید؟!
✅ چهار مستند در اثبات مسلمان و شیعه بودن فردوسی:
https://www.adyannet.com/fa/news/1696
✳️ اما درباره هفت آبان:
🔹 چند سالی است که برخی ادعا می کنند 7 آبان روز جهانی کوروش کبیر است. و برخی می گویند زادروز کورش است.
اما 7 آبان نه زادروز کوروش و نه روز جهانی اوست.
🔹 7 آبان یا 29 اکتبر، روز جهانی بیماری پوستی پسوریازیس(Psoriasis) است.
http://www.worldpsoriasisday.com/
🔹 همچنین 7 آبان اگر بتوان اثبات کرد، تاریخ فتح بابل و آزادی یهودیان از اسارت توسط کوروش در سال 539 پیش از میلاد است نه زادروز او.
📚 ارفعی، عبدالمجید (١۳۸۹). فرمان کوروش بزرگ. تهران: مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهشهای ایرانی و اسلامی). ص ١۴.
👈 اما همین تاریخ هم محل اختلاف است و برخی محققان معتقدند که در تاریخ 5 آبان بابل فتح شد.
🔹 راستی چرا باستان گرایان سالروز آزادی یهودیان از اسارت را جشن می گیرند در حالی که یهودیان روز قتل عام ایرانیان را جشن می گیرند(عید پوریم)؟ آیا جا ندارد که باستان گرایان به همان اندازه که عرب ستیز هستند، یهودستیز هم باشند؟!
mshrgh.ir/148648
🔹 7 آبان یک مناسبت غیر رسمی و من درآوردی است که حتی محمدرضا پهلوی هم از آن خبر نداشته :
https://www.adyannet.com/fa/news/24610
🔹 در این متن از وصیت کوروش و ویژگی های اخلاقی او سخن گفته شده.
👈 تنها منبع وصیت نامه کوروش، کتاب کوروش نامه گزنفون است. اما در همین کتاب از جنایات و آدم کشی های کوروش هم سخن به میان آمده. آیا باستان گرایان همانگونه که وصیتنامه کوروش را می پذیرند جنایات او را هم می پذیرند؟
https://www.adyannet.com/fa/news/17512
🔹 شما ادعا میکنید که پیامبرتان(کوروش) به همه ادیان و اقوام احترام میگذاشت. پس چرا شما از او پیروی نمیکنید و مدام به اعراب و مسلمانان حمله میکنید؟ چرا برای ایرانیانی که با عقل خود تصمیم گرفته اند مسلمان باشند احترامی قائل نیستید؟
❌هرگونه کپی برداری و انتشار مطالب کانال بدون درج کامل لینک پاسخ به شبهات مورد رضایت ما نیست.
👌✨یک خبر خوب
🔺بنیاد علمی و فرهنگی استاد شهید مرتضی مطهری با همکاری انتشارات صدرا برای اولین بار اقدام به تهیه نسخه PDF همه کتاب های آیت الله مرتضی مطهری باکیفیت بالا و عرضه #رایگان آن در فضای مجازی نموده است. لازم به ذکر است که تاکنون نسخه های گوناگونی از متن و فایل PDF کتاب های استاد در محیط مجازی منتشر شده بود که اولا شامل همه آثار آن استاد شهید نمی شد. ثانیا دارای اغلاط فراوان تایپی و نگارشی بود و ثالثا با نسخه چاپی کتاب ها منطبق نبود. از امکانات و مزایای نسخه فعلی می توان موارد زیر را برشمرد:
– تطبیق کامل نسخه PDF کتاب ها با آخرین نسخه چاپی آنها
– درج فهرست تفصیلی کتاب ها در کنار متن هر کتاب
– حجم پایین اغلب فایل ها
فایل PDF همه کتاب های آیت الله مرتضی مطهری • صدانت 👇
https://3danet.ir/morteza-motahhari-books-pdf/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گوشهای از کلاس معاد و تناسخ در قرآن و سینما با تدریس استاد فرج نژاد
🔰 چرا یهود به کوروش علاقه دارد؟
🔹 هفتم آبان ماه، #روز_کوروش نام گرفته است. روزی که در واقع، سالروز ورود کوروش به بابِل و آزادی قوم یهود است!
🔹 دورهی #هخامنشیان یک امپراتوری تحت نفوذ یهودی است. برجسته سازی این دوره توسط مورخین نزدیک به یهود در عصر کنونی ناظر به دو علت است:
۱- در شخصیت کوروش، عنصر رهایی بخش برای خودشان را میبینند.
۲- مطرح شدن چهرهی خشایارشا به عنوان داماد یهود.
خشایارشا، فردی بیعرضه بود که اجازه داد تا همسر و وزیر او یهودی بشوند؛ یعنی شاهی مترسکوار به عنوان نماینده ایرانی در رأس کار باشد اما تمامی زیرمجموعه دولتش یهودی باشند.
⛔️ همچنین مورخین غرب و مورخین نزدیک به یهود، اصرار و تلاش زیادی جهت حذف، تحریف یا به حاشیه بردن دورهی طلایی تاریخ ایران یعنی سلسلهی #اشکانیان دارند..
⬅️ یادداشت کامل را از لینک پایین ملاحظه کنید:
📝 dr-abbasi.ir/15372
📚 برای مطالعه بیشتر به سرفصل «تاریخ طرحریزی استراتژیک غرب» از کلبه کرامت به معلمی استاد حسن عباسی مراجعه نمایید:
🔻 جلسه ۳۱۱ - «جهان هومر (۱)» - کتاب مقدس غرب
👉 aparat.com/v/gNi6W
🔻 جلسه ۴۱۹ - «جهان هومر (۲)» - از عرش تا معبد دلفی
👉 aparat.com/v/85PBv
🔻 جلسه ۵۰۳ - «جهان هومر (۳)» - دکترین کرشمهی هلن
👉 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/12
🔻 جلسه ۵۰۴ - «جهان هومر (۴)» - دکترین اسب تروا
👉 aparat.com/v/DeOwV
🔻 جلسه ۵۰۷ - افسانهی ماراتن
👉 aparat.com/v/CSM1V
🔻 جلسه ۵۰۸ - افسانهی ترموپیل (۱)
👉 aparat.com/v/3XfsJ
🔻 جلسه ۵۰۹ - افسانهی ترموپیل (۲)
👉 aparat.com/v/9EWBp
🔻 جلسه ۵۱۰ - افسانهی سالامیس
👉 aparat.com/v/u39XD
🔷مصاحبه زیر را بخوانید تا با چهره واقعی اصلاح طلبان آشنا شوید:
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
روایت نفوذ در گفتگوی «مشرق» با محمدطاها عبدخدایی؛خطی که میان مردم نارضایتی ایجاد میکند «نفوذی» است/ تیم خاتمی در دهه شصت نارضایتی از انقلاب را تولید میکرد/ سانسور مطبوعات و دیوارکشی در دانشگاه را تاجزاده باب کرد/ هر جا اصلاحطلبان در آن «نفوذ» نکردهاند کشور موفق بوده است
👇👇👇👇
mshrgh.ir/1250875
✅ جنبش دانش آموزی استان یزد برگزار میکند:
🔸همایش دانش آموزی 🔻خط پایان🔻
#ویژه_برادران
🎙با سخنرانی حجت الاسلام محسن مومنی
(دانشجوی دکتری معارف انقلاب اسلامی و پژوهشگر فضای مجازی)
🗓 چهارشنبه ۱۲ آبان
⏰ ساعت ۱۸
📍مکان: یزد - بلوار دانشجو- تالار فرهنگ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان
#سیزده_آبان
#روز_دانش_آموز
#مرگ_بر_آمریکا
#اتحادیه_انجمن_های_اسلامی_دانش_آموزان_استان_یزد
🔘🔸🔘🔸🔘🔸🔘🔸🔘🔸🔘
پایگاه خبری اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استان یزد
🇮🇷 @etehadiyeyazd
✅ جنبش دانش آموزی استان یزد برگزار میکند:
🔸همایش دانش آموزی "سقوط آزاد"
ویژه خواهران
🎙با سخنرانی حجت الاسلام محسن مومنی
(دانشجوی دکتری معارف انقلاب اسلامی و کارشناس فضای مجازی)
🗓 پنجشنبه ۱۳ آبان ماه
⏰ ساعت ۱۶
📍مکان: خیابان دهم فروردین کوچه شهید فتوحی(حنا)، اتحادیه انجمن های اسلامی دانشآموزان استان یزد
#سیزده_آبان
#روز_دانش_آموز
#مرگ_بر_آمریکا
@reyhaneha_yazd
Dr.Mohammadi 1400.08.13.MP3
2.45M
🔸تحلیل نظریه هزار خنجر در مقابله با جمهوری اسلامی ایران و دزدی نفت ایران و واكنش مقتدرانه سپاه
🔹دکتر منوچهر محمدی
🗓زمان: 1400.08.13
🌐 کانال و سايت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
هدایت شده از اردکان برخط
📌 حجت الاسلام محسن مؤمنی در تجمع مردمی یوم الله سیزده آبان در اردکان؛
🔻 طبق آخرین اسناد بر جای مانده از لانه جاسوسی، آمریکاییها بعد از آنکه از فروپاشی انقلاب ناامید شدند، به فکر تقویت جریانات میانه رو مانند نهضت آزادی و مهندس بازرگان افتادند.
🔻 نکته جالب اینکه پروژه اسلام میانهرو همچنان توسط آمریکاییها دنبال میشود.
🔻 باراک اوباما در سخنرانی خود در دانشگاه قاهره در ژوئن ۲۰۰۹ گفت که راهبرد آمریکا تقویت اسلام میانه رو در منطقه است.
🔻 آمریکا با همین راهبرد، بیداری اسلامی را منحرف و #داعش را بوجود آورد.
🔻 آنچه توانست داعش را شکست دهد، اسلام میانه رو نبود بلکه #اسلام_انقلابی بود.
🔻 اسلام میانه رو نماز میخواند، حج میرود، روزه میگیرد و همه مناسک را انجام میدهد، با آمریکا هم #مذاکره میکند!
🔻 خدا رحمت کند حاج قاسم سلیمانی را که به عنوان مالک اشتر امام خامنهای، توانست با تعداد اندکی رزمنده و با کمترین امکانات، آمریکا را شکست دهد.
🔻 در مقابل او نیز ژنرال ماتیس به عنوان وزیر دفاع آمریکا قرار دارد، ژنرالی چهار ستاره که تمام امکانات جهان پشت سر اوست اما برنده میدان، حاج قاسم سلیمانی است!
چرا؟ چون حاج قاسم خدا را دارد و انسانی است انقلابی.
🔻 بعد از این ماجرا ترامپ شبانه و با چراغ خاموش آمد به پایگاه عین الاسد و در اعترافی بزرگ گفت که ما ۷ تریلیون دلار هزینه کردیم اما برنده میدان جمهوری اسلامی بود.
این دستاورد نتیجه عمل به اسلام انقلابی است.
🔻 امروز هم جوانان ما باید بدانند که در عرصه علم، رسانه و مدیریت نیازمند روحیهای انقلابی هستیم.
🔴 اردکان برخط
@ardakanbarkhat
↙️ پای کار اسلام
♨️ یادش بخیر، از بانیان اصلی برگزاری این همایش بزرگ👆 استاد #فرج_نژاد بود.
🔷مهمان جلسه، جناب آقای دکتر ابراهیم رزاقی بودند.
بعد از جلسه و موقع شام، غذایی که بچهها اون هم با پول خودشون تهیه کرده بودند، چلو کباب، را نخوردند و گفتند که براشون خوب نیست و مایلند تا پنیر یا ماست بخورند.
🔴 استاد فرج نژاد غذای مهمان را داد به راننده ایشون و گفت ببر برای خانوادت.
بعد هم سریع دوید و رفت برای استاد غذای حاضری تهیه کرد و همراهیشون کرد و گفت زشته استاد بدون شام بروند.
💢 وقتی آقای فرج نژاد به دکتر ابراهیم رزاقی گفت که من از مشتریهای همیشگی شما و از شاگردان شما هستم، گل از گل دکتر رزاقی شکفت.
🔷 راوی: سید ضیاءالدین رضی
https://eitaa.com/eslamesyasi
↙️ مصاحبه نگارنده کتاب «مردی که تعطیلی نداشت» با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)🔻🔻🔻
http://ibna.ir/vdcdxx0sfyt0f56.2a2y.html
#فرج_نژاد
https://eitaa.com/eslamesyasi
↙️ پای کار اسلام
🔻بارها میشد همراه استاد به کتاب فروشی میرفتیم. میگفت فلان کتابفروشی کتابهای خوبی داره. کتاب فروشی ها را خوب می شناخت.
🔻میگفت سید این ماه فقط تونستم صد تومان کتاب بخرم!!
یعنی کتاب توی سبد خرید استاد جاش محکم بود.
🔻یه بار گفتم استاد فلان کتاب را خوندم خیلی دید من را به انقلاب باز کرد. خیلی استقبال کرد و گفت «حدیث پیمانه» را اگر بخوانی فوق العاده است. عاشقش میشی.
🔻درباره کتاب #زرسالاران میگفت این کتاب ما را بیدار کرد!
چقدر این کتاب را دوست داشت. با اینکه بارها خونده بود اما جلسه مطالعه و مباحثه اش را برای ما می گذاشت تا رشد کنیم.
🔻اینقدر این کتاب را دوست داشت که بخاطرش رفته بود شیراز تا با نویسنده کتاب استاد #عبدالله_شهبازی گفتگو کنه.
🔻یکبار در فروشگاه انتشارات آقای خسروشاهی دنبال کتاب خودش (کتاب اسطوره های صهیونیستی در سینما) میگشت. گفتم مگه کتاب خودتون را ندارید؟ گفت نه، میخوام برای کسی بخرم!
🔻برای شهرستان لیست پیشنهادی مطالعه کتاب میخواستم. یک جزوه معرفی کتاب برای سنین مختلف با موضوع های مختلف بهم داد.
خوشحال می شد که داریم کتاب خوان میشیم و سرعت خواندنمون بالا رفته.
کتاب یا در دستش بود، یا توی کیفش یا توی اتاقش یا محل کارش.
♨️ راوی: سید ضیاءالدین رضی
#فرج_نژاد
https://eitaa.com/eslamesyasi