مداحی آنلاین - نماهنگ بی قرار - کریمی.mp3
3.44M
🌺 #آغاز_ولایت_امام_زمان(عج)
💐ندیده دل به تو دادم
💐چی میشه روت ببینم
🎙 #محمود_کریمی
12.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویری از حضور حضرت آیتالله خامنهای در مدرسه از دوران ریاست جمهوری تا رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴یاد وخاطره همه ی رزمندگان و شهدای هشت سال دفاع مقدس گرامیباد
🌷تقدیم به همه ی دهه شصتیها، همسران و فرزندان معظم شهدا.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☄مراسم تدفین لاابالیگران بهائی و هرج و مرج طلبانی از جنس «زن، زندگی، آزادی» که در مرگ یکدیگر شادمانی و سرمستی و پردهدری میکنند🗣
اگر حتی در فرهنگ لیبرالیسم اخلاقگریز، اینگونه بدمستی و هنجارشکنی تهوعآور برای یک میت فلکزده اتفاق بیفتد، هرگز این حرمتشکنان را در قبرستان موحدان و خداپرستان (یهودی و مسیحی و مسلمان) در هیچکجای جهان راه نمیدهند...
❗️متولیان همین قبرستان باید تحقیق کنند که اگر مسلک این میت، منطبق بر روش بیاصالتهای حاضر در مراسم تدفین بوده که قطعا باقیماندن چنین جسدی در قبرستان مسلمانان جایز نیست!
‼️و اگر کسانی از بازماندگان حتی از جسد یک میت برای دریدگی و هنجارشکنی خود سوءاستفاده کردهاند،
تبعا باید
اولاً طبق قانون و شرع مطهر مجازات شوند و
ثانیا از ورود این موجودات چندشآور به قبرستان مسلمانان جلوگیری شود🗣
صفحات مجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin
splus.ir/mohammadali_ramin
ble.ir/join/ZDA1ODBlZD
✳️ روزهای قبل از تجاوز - ۱
✅ هر چند سابقه تجاوزات مرزی رژیم بعث عراق قبل از آغاز تجاوز مرزی یک سابقه ۱۷ ماهه دارد اما در این سلسله نوشتار به برخی وقایع یک ماهه قبل از تجاوز رسمی می پردازیم .
✅ مناطق شرقی کشور
تقریبا از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی هیچکدام از نقطه مرزی کشور در در آرامش و امنیت نبود. شاید درباره مرزهای شرقی کشور کمتر گفته و نوشته باشد . از این روی در اولین قسمت از این نوشتار گزارشاتی از روزهای یکم و دوم شهریور مناطق شرقی کشور را می خوانیم .
🔹 اول شهریور ۱۳۵۹ :
ستاد مشترك ارتش در گزارشي وضعيت مناطق مرزي شرق كشور را چنين بيان مي كند:
1. چندين لشكر ارتش سرخ در هرات متمركز شد ه اند تا درصورت تجاوز امريكا ، به ايران وارد شوند.
۲. افراد نواحي هشتادان افغانستان ازطريق رود هيرمند به مرز ايران وارد و احتمال نفوذ افراد خرابكار حزب پرچم و خلق افغانستان از اين راه وجود دارد.
۳. در بين مردم اين نگراني به وجود آمده كه تقريباً امريكا قصد حمله به ايران را دارد . همچنين گزارش ديگري از منابع اطلاعاتي خودي از منطقة شرق كشور حاكي است : عدة كثيري از چريكهاي آموزش ديدة بلوچ ايراني ، افغاني و پاكستاني در منطقه وارد پايگاه چريكي اتحادية بلوچستان واقع در نظرآباد گرديد ه اند. گفته مي شود هدف آنها حمله به پاسگاه ها و سپاه پاسداران و ترور روحانيون و طرف داران آنان و انجام خرابكاري مي باشد
🔹 دوم شهریور ۱۳۵۹ :
گزارش هاي منابع از نگراني هاي موجود در اين مناطق حكايت دارد. در شهري كوچك نزديك چاه بهار به نام سيرجاه از سيستان و بلوچستان خبر مي رسد كه ، پايگاه مخفي ساخته شده كه به كليه وسايل و تجهيزات براي پياده نمودن نيروهاي ضدانقلاب ايراني كه در مصر دوره ديد ه اند مجهز مي باشد .
برابر اعلام سپاه زاهدان، تعداد 8 شيء نوراني در آسمان [منطقة] چاه بهار با فاصله هاي معين ديده شده همچنين كه سپاه چاه بهار امكان فرستادن نيرو براي آنجا [به اين منطقه] را ندارد . » : فرمانده سپاه پاسداران مشهد نيز امروز اعلام كرد هر شب هواپيماها و هليكوپترهاي مشكوك غيرايراني در منطقة كويري طبس گلشن مشاهده مي گردد . عدم امكانات سپاه و بي توجهي مسئولين منجر به فاجعة بزرگي خواهد شد. بارها به ارتش گفته شده است كه جواب داده اند رادارهاي نيروي هوايي نديد ه اند
✳️ روزهای قبل از تجاوز - ۲
یکم شهریور ۱۳۵۹ - روزنامه کیهان
مروري بر سابقة روابط ايران و عراق در بيان وزير خارجة دولت موقت
✅ متن سخنراني ابراهيم يزدي وزير امور خارجه دولت موقت كه در شرايط كنوني سرپرست و نماينده امام در مؤسسه فرهنگي كيهان ميباشد .
يزدي اين سخنان را در دانشگاه دفاع ملي ارتش تحت عنوان "دكترين امنيت ملي؛ ديپلماسي جمهوري اسلامي ايران در منطقه " ايراد كرده بود.
وي در اين سخنراني ضمن مروري بر سياست عراق به توضيح برخي برخوردها و اقدامات ديپلماتيك مؤثر در مقابله با سياست خارجي عراق پرداخته و گفته است:
🔹 عراق درجهت دشمني با ما درصدد آن بوده كه تمامي منطقه را عليه ما بسيج كند و به همين دليل ديپلماسي ما در اين جهت بايد حركت كند كه عراق را در منطقه منزوي كنيم. خوب، چگونه منزوي كنيم؟ آمديم و وضع عراق را در منطقه دررابطه با دولت هاي ديگر عربي بررسي كرديم. عراق با كشورهاي عربي منطقه روابط عميق دوستانه اي ندارد.
به عنوان نمونه، كويت يك كشوري است كه ما مي توانيم نقطة حركتمان از آنجا باشد. چرا؟
براي اينكه درست است كه كويت رابطه دوستانه اي با عربستان سعودي و با عراق و با بقيه دولت هاي عربي دارد، اما كويت كشوري است كه هم با عراق و هم با عربستان سعودي درگيري داشته و دارد؛ هر دوي اين كشورها بر قسمتي از خاك كويت نظر دارند. در چند مورد حتي درگيري نظامي به وجود آمده است. كويت هميشه از عراق نگران بوده است. باتوجه به اين ملاحظات و ملاحظات ديگري، ما به اين نتيجه رسيديم كه كويت از آن كشورهايي است در منطقه كه ما سريع تر از همه م يتوانيم با او كنار بياييم. در ابتداي انقلاب و بعد از انقلاب، عراق شروع كرد برعليه ما فحش دادن و تحريك كردن و خرابكاري در خوزستان و خوزستان را "عربستان " گفتن و اعراب خوزستان را "مواطنين " يا "هموطنان عرب" خود خواندن. آن اوايل اگر خاطرتان باشد، مطبوعات كويت هم، هم صدا با عراق همين حر ف ها را مي زدند. براساس تحليلي كه ما داشتيم به كويت نزديك شديم و براي كويت يك حساب جديدي باز كرديم . سفير جديدي كه مكتبي و وارد به كارش بود به كويت فرستاديم. وزير امور خارجه كويت هم آمد به ايران . آنها به صراحت نگراني هاي خود را بيان كردند. ما هم به صراحت مواضع خود را توضيح داديم و روشن كرديم. آنها گفتند كه اگر شما بخواهيد شيعيان عراق را تحريك بكنيد ما نگرانيم؛ براي اينكه ما هم شيعه داريم و مي دانيم اگر امروز نوبت شيعيان عراق است فردا نوبت شيعيان ما هم مي رسد. اگر شما بخواهيد شيعيان عراق و كويت را تحريك بكنيد در بحرين هم شيعيان هستند، در شيخ نشين ها هم هستند، پاكستاني ها هم مي آيند مي گويند ما هم شيعه اي م. قشر بزرگي از جامعة آنها شيعه است. در هند هم هست. در جاهاي ديگر هم هست. ديديم اگر بخواهيم روي اين مطلب فشار بياوريم كه چون انقلاب ما اسلامي است و منبعث از تشيع، پس علناً مي گوييم كه از شيعيان عراق پشتيباني مي كنيم [و] اين بسط پيدا ميكند به تمام منطقه؛ لذا گفتيم كه چنين چيزي فعلاً مطرح نيست؛ اگر عراق دست از اين تحريكاتش بردارد. الآن ما كاري به عراق نداريم. ما نميخواهيم آرامش تمام منطقه را برهم بزنيم . فقط بايد عراق دست بردارد. [و] به جاي متمركزكردن نيروها و توجهات و امكاناتش در مرزهاي ايران و عليه انقلاب اسلامي ايران، برود خود را عليه اسرائيل مجهز كند؛ مرز جنگ آنجاست نه در مرزهاي عراق با ايران، مگر آنكه عراق عامل اسرائيل باشد و در خط امريكا و اسرائيل بخواهد عمل كند.
به هرحال، ما مواضع خود را براي كويتي ها روشن كرديم و به آنها اطمينان داديم. آنها قول همه گونه همكاري را دادند. بلافاصله بعد از برگشت وزير خارجه كويت ، تمام مطالب تحريك كننده عليه ايران در مطبوعات و راديوي كويت قطع شد. حتي دولت كويت براي جلوگيري از قاچاق از كويت به مرزهاي ايران اقداماتي را آغاز كرد. ديپلماسي ما كويت را از عراق جدا كرد
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مرثیه سرایی اپوزیسیون خارجنشین از شکست پروژه «ززآ» در رسانههای ضد ایرانی
🔹برخی چهرههای نسبتا پر طرفدار مخالف جمهوری اسلامی، نگاه ابزاری به مردم داشتند و دارندRaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹فرماندهان ۸ سال دفاع مقدس چه القابی داشتند؟